Kızlar Ateş ismi sizce nasıl?
guzel, olabilir bence... biri ates olursa oburu ne olacak peki???
Sancux ve impression'dan mail ve resimler geldi. Teşekkür ederim.
Güzel bir gündü. Sanırım biz de 4'e doğru kalktık. Esim inanamadı o kadar konuştuğumuza. Güya ilk buluşmamız ama aslında herkes tanıdık.)
belizz'cim tam tahminlerimdeki gibi çiti piti narin bir bayan gördüm karşımda.
Tekrar görüşmek üzere herkesi öpüyorum. Margaar sende bir sonrakine gelirsin. Bende ilk buluşmaya gidememiştim. Nasip :))
sevgiler.
Dogukan batikan , rüzgar ateş, Poyraz meltem, Fırat Meriç
gibi isimler ikizlerde sevimli geliyor. Birbirini tamamlıyor gibi.
Bir arkadasimizda Bilge (adam) Ozgur (kız) koymuştu ikizlerine. Anlaşılacağı üzere biri kız biri erkekti.
Walla zor is. Büyüklerden mudehale etmek isteyen yok mü?)
önce beğendiğimiz isimleri bir liste yapalım diyorum.
sonra 2 isim seçeriz diye düşündüm ama...
bu arada illa 2 isim birbiri ile uyumlu olmak zorunda değil.
beliz beni nasıl düşünmüştün daha ince biri olarak değil mi?
beliz herkes nicklerini söyledi hemen değil mi?
tüh tahminde bulundursaydık keşke
ahahahah vallahi cnm sen ole kilo aldim, sole sistim falan diyince daha kilolu birini hayal etmistim.. yani karnin kocamaaaan tabi, onu o sekilde tahmin ediyordumda senide bole kollar, bacaklar, surat daha kocaman gibi dusunmustum. gayet iyisin
kacirdiniz firsati
Kızlar Ateş ismi sizce nasıl?
valla isim koymak zor iş
büyükler çok karışmıyor
annem sadece isimlerin anlamı etkiler poyrala rüzgar koyarsan evde eser dururlar diyo::))))))))))))
beliz in maili o zaman senin yolladığın mailde değişik bir adres vardı o herhalde
merhaba bade, hoşgeldin.. hayırlı uğurlu olsun, yolun açık olsun ...
transferden 1 gün sonra normal yaşantınıza devam edebilirsiniz , fazla hareketli olmayarak ,merdiven çıkmayarak fazla yürümeyerek v.b. dikkat ederek diyorlar, ben kendi adıma 3 gün evde kaldım ve işe başladım ama test gününne kadar dinlenebiliyorsan dinlen en güzeli o, çünkü iş ortamında bir de stres olayı da işin işine karışabiliyor, yorulmasan bile...
Buluşmaya katılan bütün arkadaslara çok teşekkür ederim, benim için çok güzel bir gündü gerçi eşimin azizliğine ugradım ama beraber geçirdigimiz saatler çok güzeldi:)
herkesi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?