Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Dogukan batikan , rüzgar ateş, Poyraz meltem, Fırat Meriç
gibi isimler ikizlerde sevimli geliyor. Birbirini tamamlıyor gibi.
Bir arkadasimizda Bilge (adam) Ozgur (kız) koymuştu ikizlerine. Anlaşılacağı üzere biri kız biri erkekti.
Walla zor is. Büyüklerden mudehale etmek isteyen yok mü? )

grubun gezgini sende tahmin ettigim gibiydin ama daha sarisin dusunmustum seni, nedense

valla isim koymak zor iş
büyükler çok karışmıyor
annem sadece isimlerin anlamı etkiler poyrala rüzgar koyarsan evde eser dururlar diyo::))))))))))))

önce beğendiğimiz isimleri bir liste yapalım diyorum.
sonra 2 isim seçeriz diye düşündüm ama...
bu arada illa 2 isim birbiri ile uyumlu olmak zorunda değil.

orasi ole tabi... senin isinde zor cnm, bir anda iki isim bulacaksin

bartu, bora, furkan ole birden aklima gelen isimler oldu

beliz beni nasıl düşünmüştün daha ince biri olarak değil mi?

ahahahah vallahi cnm sen ole kilo aldim, sole sistim falan diyince daha kilolu birini hayal etmistim.. yani karnin kocamaaaan tabi, onu o sekilde tahmin ediyordumda senide bole kollar, bacaklar, surat daha kocaman gibi dusunmustum. gayet iyisin

Kızlar Ateş ismi sizce nasıl?

ben ateş ismini sevmiyorum..

valla isim koymak zor iş
büyükler çok karışmıyor
annem sadece isimlerin anlamı etkiler poyrala rüzgar koyarsan evde eser dururlar diyo::))))))))))))

ben de katılıyorum bu düşünceye :)))

[sancux bence de gayet iyi görünüyorsun karın şişecek tabi ki bi de bütün vücudun şişmesi var, güzel bir hamilesin yani :)

slm kızlar sizleri hergün takip ediyorum okudukça heycanlanıyorum. kısmet olursa ramazandan sonra bizde asm de tüp bebek düşünüyoruz. Aydın Bey'le ön görüşmeyi yapık şansımızın yüksek olduğunu söyledi. sizlerin deneyimlerine çok ihtiyacım olacak. bişey sormak istiyorum transferden sonra ne kadar dinlenmek gerekiyor çalıştığım için izin konusu benim için biraz sıkıntılı hele de kimsenin bu konuda bilgisi olmayınca çok zor.

merhaba bade, hoşgeldin.. hayırlı uğurlu olsun, yolun açık olsun ...
transferden 1 gün sonra normal yaşantınıza devam edebilirsiniz , fazla hareketli olmayarak ,merdiven çıkmayarak fazla yürümeyerek v.b. dikkat ederek diyorlar, ben kendi adıma 3 gün evde kaldım ve işe başladım ama test gününne kadar dinlenebiliyorsan dinlen en güzeli o, çünkü iş ortamında bir de stres olayı da işin işine karışabiliyor, yorulmasan bile...

merdiven çıkmayarak mı? evimiz 5. kat ve asansör yok sanırım hiç evden çıkmamalıyım

Buluşmaya katılan bütün arkadaslara çok teşekkür ederim, benim için çok güzel bir gündü gerçi eşimin azizliğine ugradım ama beraber geçirdigimiz saatler çok güzeldi:)
herkesi öpüyorum

benim için de çok çok güzel bir gündü organizasyon için teşekkür ederiz canım opuyorumnanaktan bayramdan sonra hemen gene toplanalım inşallah

günaydın kızlaar ben dün izinliydim havada çok sıcaktı sabahtan yemek yaptım sonrada sere serpe yattım akşama kadar ne zamandır öğe uykusu lüksüm olmamıştı bi güzel uyudum öylen gerçi geceleri sıcaktan uyunmadığı için uykularım iyice bir tuhaf oldu.mesela gece rahat uyuyamadım sabah saat çaldığında da derin uykuda rüyamda korcan kararla sohbet ediyordum saçmaladım yani iyice :)))))

bu arada resimler geldi kızlar gönderenlere çok teşekkür ederim.
meliss tatilin çook güzel geçsin canım biim içinde yüz bol bol 1 hafta sonra bekliyoruz.
sancux ateşle rüzgar benim hoşuma gitti valla karizmatik geldi bende mi ateş koysam ama sanki rüzgar ve ateş güzel oluyor.
bade sende hoşgeldin aramıza inşallah tedavin kolaylıkla geçicek ve seninde hamile haberini alıcaz.canım ben teste kadar rapor alıp evde dinlenmiştim şansıma hava böyle sıcak değildi gerçi bahardı cıvıl cıvıl insanın dışarı çıkası geliyordu ama yattım bol bol tv izledim eve bilgisayarımı götürüp işlerimi evden takip ettim günde 1-2 saat evden çalıştım.seninde böyle bir şansın varsa tavsiyem rapor al ve dinlen stressiz kendini zorlamadan bool bol uyursun güzel güzel yemekler yersin hatta yanında birde destek olabilicek biri olursa süper benim annem gelmişti teste kadar kaldı bizimle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…