Merhaba hepinize
bugün2. aşılamamın 7. günü ve tabii ki dayanamadım test yaptım. çok silik bi çizgi çıktı. Ama ümitlenmedimçatlatma iğnesinden olabilir diye. Çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyor bileniniz varmı nolur bi kaç gün olsunnnnnnnn.:)
canım naptın kan testi yaptırdın mı bizede haber ver inşallah olumlu sonucu almışsındır???
Evet dün yaptırdım 10. gün testi değer 3.82 negatif
15. güne kadar artma ihtimali olabilir mi? tecrübelerinize dayanarak yorumlarınızı bekliyorum...
Merhaba
Resimleri aldım sancux teşekkürler, çok güzel bir gündü gerçekten.
Sıcaktan başım ağrıyor yaa iki gündür geçmiyoryeter artık yaa hava biraz serinlesin
Badecim hoşgeldin hayırlı olsun bende izin alıp dinlenmeni öneriyorum her gün iğne olman gerekecek o konuya da bir çözüm bulman gerekli.
baş ağrısı çok fena tuttumu huzur yok buzları doldur bi poşete havluya sarıp boynunda ve başında gezdir sonra ninja gibi bağla kafanı valla ben öyle yapıyorum sıkıyorum iyice sanki rahatlatıyor.
aman cnm cok buzla hasir nesir olma... babam dis yaptiriyordu, o zmn yanagina buz koymasi gerekiyordu, doktor direkt buz koydurtmadi, buzlu su yaptirdi, bezi suya batirip onu koydurdu... allah korusun yuz felci falan yapiomus buz, cok tutarsan falan sanirim ama hani zamani bilemezsin falan die herhalde... genelde cok pimpirikli diilimdirde ben bole biseyi hic tahmin etmiodum, sizinde bilginiz olsun dedim...
slm kizlar... mystery'nin dedigi gibi iki gundur yoksunuz... hayirdir, nerelerdesiniz?????
mystery cnm allah bugun sana kolaylik versin... gozun acik da uyuyabilirsinben farkinda olmadan bir kere yapmistim o isi, fena olmuyor
Günaydın hanımlar,
herkese hayırlı ramazanlar. Havadaki nem herkesi mahvediyor
basagrisi halsizlik sersemlik şişkinlik ve tabiki uykusuzluk
biran önce bitse ve normal hayata donsek çok iyi olacak.
Herkese kolaylıklar diliyorum.
Görüşürüz.
Serged, benim dr.um 5'in altı negatif demişti. Ama nerde yaptırdın testi? ASM de 3'un üstü Acıbadem'de 7'nin üstü pozitif demek. En iyi yol dr.una sorman. Umarım Deger yükselir ve hep beraber seviniriz.
ya gözüm açık denedim ama çok verim alamadım valla öğle yemeğinden sonra çıkıcam izin alıp eve gidip uyuycam sonrada uyanıp yemek yapmam lazım.valla ben böyleyim Allah oruç tutanlara kolaylı versin.
Günaydın hanımlar,
herkese hayırlı ramazanlar. Havadaki nem herkesi mahvediyor
basagrisi halsizlik sersemlik şişkinlik ve tabiki uykusuzluk
biran önce bitse ve normal hayata donsek çok iyi olacak.
Herkese kolaylıklar diliyorum.
Görüşürüz.
Evet canım ya şu havalar bir normale dönsede rahatlasak.
Dün haberlerde izledim 10 gün daha böyleymiş malesef((((
Benimde ayaklarım davul gibi şişti. Artık direkt soğuk suyla duş alıyorum kombiyi açmıyorum bile şok etkisi oluyor. Günde en az 3 kere duş alıyorum yoksa duramıyorum.
benden de herkese hayirli ramazanlar...
bende mazeretsiz oruc tutmuyorumgozumde korktu biraz, sonlara dogru deneyecegim ama gercekten cok zor, bakalim bugun herkes bi hevesle tutuyor orucunu, sonlara dogru birakanlar olacak mi gorecegiz. insallah havalar biraz sogurda millet rahatlar.
benimde kasintim her gecen gun artiyor. bakalim bi kac gun daha dayanayim test sonucuna gore ilac alicam...
bugun asmden polip ameliyatimin cdsi geldi. aydin bey aa izle kocaman birsey cikardik diyince merak etmistim. hic ameliyathanenin goruntusu yok, korkutmak istenmemis saniyorum:) gerci olsa ii olurdu ameliyati gercekten o mu yapmis gorurdukgerci ona guvenim sonsuz ama doktor arkadasim solemisti, hasta bayilmadan gelip hastaya gorunup snrsinda isi asistanlarina birakan bi suru doktor varmis.
ama rahmimin icinin neye benzedigini biliyorum artik. cok temiz bir goruntu var. ama sanki poliple beraber baska seyleri de temizlemis gibi:) allah razi olsun ne diimbu arada enteresandir, onlar mi bisi yaptilar yoksa normalde mi ole bilemiyorum ama icerisinde bole hava kabarciklari var bir suru, aydin bey aletle uzerlerine dokununca patliolar cok komik:) evde daha ayrintili izleyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?