Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canım naptın kan testi yaptırdın mı bizede haber ver inşallah olumlu sonucu almışsındır???

Merhaba
Resimleri aldım sancux teşekkürler, çok güzel bir gündü gerçekten.
Sıcaktan başım ağrıyor yaa iki gündür geçmiyor yeter artık yaa hava biraz serinlesin
Badecim hoşgeldin hayırlı olsun bende izin alıp dinlenmeni öneriyorum her gün iğne olman gerekecek o konuya da bir çözüm bulman gerekli.

Evet dün yaptırdım 10. gün testi değer 3.82 negatif
15. güne kadar artma ihtimali olabilir mi? tecrübelerinize dayanarak yorumlarınızı bekliyorum...

bilmiyorum ama senin tüp bebek olmadığına göre değerin daha düşük olabilir genede inan bu konuda hiç bir bilgim yok ben olsam doktora kesin sorardım ya daaa doktor sitesine mail atsan onlar hemen cvp veriyor.

baş ağrısı çok fena tuttumu huzur yok buzları doldur bi poşete havluya sarıp boynunda ve başında gezdir sonra ninja gibi bağla kafanı valla ben öyle yapıyorum sıkıyorum iyice sanki rahatlatıyor.

baş ağrısı çok fena tuttumu huzur yok buzları doldur bi poşete havluya sarıp boynunda ve başında gezdir sonra ninja gibi bağla kafanı valla ben öyle yapıyorum sıkıyorum iyice sanki rahatlatıyor.

aman cnm cok buzla hasir nesir olma... babam dis yaptiriyordu, o zmn yanagina buz koymasi gerekiyordu, doktor direkt buz koydurtmadi, buzlu su yaptirdi, bezi suya batirip onu koydurdu... allah korusun yuz felci falan yapiomus buz, cok tutarsan falan sanirim ama hani zamani bilemezsin falan die herhalde... genelde cok pimpirikli diilimdirde ben bole biseyi hic tahmin etmiodum, sizinde bilginiz olsun dedim...

aklımda :bbo: sağol

kızlaar nerdesiniz dünden beri sıcaktan herkez yıkıldı sanırım.valla bende bugün uykudan yıkılıcam sanırım dün ilk gün diye gece kalktım eşime sahur hazırlamak için valla hiç uyumadım sabaha kadar tam uyudum pat 7de saat çaldı kalktım işe geldim bugün bitmez kafamı tutamıyorum lesin 1-2 saat uyumam lazım biyerlerde.

slm kizlar... mystery'nin dedigi gibi iki gundur yoksunuz... hayirdir, nerelerdesiniz?????

mystery cnm allah bugun sana kolaylik versin... gozun acik da uyuyabilirsin ben farkinda olmadan bir kere yapmistim o isi, fena olmuyor

Günaydın hanımlar,
herkese hayırlı ramazanlar. Havadaki nem herkesi mahvediyor
basagrisi halsizlik sersemlik şişkinlik ve tabiki uykusuzluk
biran önce bitse ve normal hayata donsek çok iyi olacak.
Herkese kolaylıklar diliyorum.
Görüşürüz.

Serged, benim dr.um 5'in altı negatif demişti. Ama nerde yaptırdın testi? ASM de 3'un üstü Acıbadem'de 7'nin üstü pozitif demek. En iyi yol dr.una sorman. Umarım Deger yükselir ve hep beraber seviniriz.

slm kizlar... mystery'nin dedigi gibi iki gundur yoksunuz... hayirdir, nerelerdesiniz?????

mystery cnm allah bugun sana kolaylik versin... gozun acik da uyuyabilirsin ben farkinda olmadan bir kere yapmistim o isi, fena olmuyor

ya gözüm açık denedim ama çok verim alamadım valla öğle yemeğinden sonra çıkıcam izin alıp eve gidip uyuycam sonrada uyanıp yemek yapmam lazım.valla ben böyleyim Allah oruç tutanlara kolaylı versin.

Bendende herkeze hayırlı ramazanlar opuyorumnanaktan

Dün giremedim bütün gün yatakta ayılıp bayıldım sıcaktan

Annem geldi dün yemek yaptı sağolsun yoksa aç kalıcam yemek falanda yapamıyorum çok çabuk yoruluyorum artık.
Gece hiç uyamadım soldaki bebek garip garip hareket etti canımı acıttı çok. Herhalde kendine yeni yer açtı bayağı bir faaliyet içerisindeydi.
Benden haberler bu kadar:))))))

Git eve güzelce dinlen canım.
Neler yapıyor seninki haraketini hissedebildin mi?

benden de herkese hayirli ramazanlar...

bende mazeretsiz oruc tutmuyorum gozumde korktu biraz, sonlara dogru deneyecegim ama gercekten cok zor, bakalim bugun herkes bi hevesle tutuyor orucunu, sonlara dogru birakanlar olacak mi gorecegiz. insallah havalar biraz sogurda millet rahatlar.

benimde kasintim her gecen gun artiyor. bakalim bi kac gun daha dayanayim test sonucuna gore ilac alicam...
bugun asmden polip ameliyatimin cdsi geldi. aydin bey aa izle kocaman birsey cikardik diyince merak etmistim. hic ameliyathanenin goruntusu yok, korkutmak istenmemis saniyorum:) gerci olsa ii olurdu ameliyati gercekten o mu yapmis gorurduk gerci ona guvenim sonsuz ama doktor arkadasim solemisti, hasta bayilmadan gelip hastaya gorunup snrsinda isi asistanlarina birakan bi suru doktor varmis.
ama rahmimin icinin neye benzedigini biliyorum artik. cok temiz bir goruntu var. ama sanki poliple beraber baska seyleri de temizlemis gibi:) allah razi olsun ne diim bu arada enteresandir, onlar mi bisi yaptilar yoksa normalde mi ole bilemiyorum ama icerisinde bole hava kabarciklari var bir suru, aydin bey aletle uzerlerine dokununca patliolar cok komik:) evde daha ayrintili izleyecegim

çok ilginç valla ilk defa duydum cd verdiklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…