Selam
Ben bugün ASM ye ayrıntılı ultrason için gittim fakat aksilik oldu,yoldayken ultrason bozulmuş.Sansux ayrıntılı ultrason nasıl çekiliyor ne kadar sürüyor senide Hayri Bey mi çekri ve hizmet ne kadar ayrıntılı bilgi verirsen çok sevinirim.Onlar beni tarih için arayacaklar...
herkese hayırlı ramazanlar...
gerçekten de çok sıcak , dayanıp tutuyoruz , allah kabul etsin herkesinkini..
10 gün daha mı sürecekmiş ramazanı yarılayacaz yani ... ooffff.... hiç sevmiyorum şu sıcakları...ona rağmen soğuk suyla duş alamıyorum hiç sancux :) kardeşim taktikler veriyor ama, ııhhııhh :)
Allah kabul etsin canım.
Valla bende yavaş yavaş su sıcaklığını azalta azalta şu an soğuk duş alabiliyorum. Bünye zamanla alışıyor:)
Çok iyi geliyor valla biraz irkiliyorsun ama olsun çok güzel serinliyorsun.
ilk iftarda annemdeyizz... bu akşam kurtardımm :)
şimdi çıkıyorum, öpüyorum sancux...hayırlı iftarlar size de...
Bana da CD vermişlerdi hatta ameliyattan çıktıktan hmn sonra :) Belizz benim polip 1 cm kadardı ama filmde kaya parçası gibi gözüküyordu. Birde sag tarafta beyaz tuylu bir yer vardı. Anlam veremeyip acaba orası tüp mü diye düşünmüştüm. :)çok ilginç valla ilk defa duydum cd verdiklerini
benden de herkese hayirli ramazanlar...
bende mazeretsiz oruc tutmuyorumgozumde korktu biraz, sonlara dogru deneyecegim ama gercekten cok zor, bakalim bugun herkes bi hevesle tutuyor orucunu, sonlara dogru birakanlar olacak mi gorecegiz. insallah havalar biraz sogurda millet rahatlar.
benimde kasintim her gecen gun artiyor. bakalim bi kac gun daha dayanayim test sonucuna gore ilac alicam...
bugun asmden polip ameliyatimin cdsi geldi. aydin bey aa izle kocaman birsey cikardik diyince merak etmistim. hic ameliyathanenin goruntusu yok, korkutmak istenmemis saniyorum:) gerci olsa ii olurdu ameliyati gercekten o mu yapmis gorurdukgerci ona guvenim sonsuz ama doktor arkadasim solemisti, hasta bayilmadan gelip hastaya gorunup snrsinda isi asistanlarina birakan bi suru doktor varmis.
ama rahmimin icinin neye benzedigini biliyorum artik. cok temiz bir goruntu var. ama sanki poliple beraber baska seyleri de temizlemis gibi:) allah razi olsun ne diimbu arada enteresandir, onlar mi bisi yaptilar yoksa normalde mi ole bilemiyorum ama icerisinde bole hava kabarciklari var bir suru, aydin bey aletle uzerlerine dokununca patliolar cok komik:) evde daha ayrintili izleyecegim
Allah kabul etsin canım.
Valla bende yavaş yavaş su sıcaklığını azalta azalta şu an soğuk duş alabiliyorum. Bünye zamanla alışıyor:)
Çok iyi geliyor valla biraz irkiliyorsun ama olsun çok güzel serinliyorsun.
Dün giremedim bütün gün yatakta ayılıp bayıldım sıcaktan
Annem geldi dün yemek yaptı sağolsun yoksa aç kalıcam yemek falanda yapamıyorum çok çabuk yoruluyorum artık.
Gece hiç uyamadım soldaki bebek garip garip hareket etti canımı acıttı çok. Herhalde kendine yeni yer açtı bayağı bir faaliyet içerisindeydi.
Benden haberler bu kadar:))))))
Dün gece abuk bir ruya gördüm. Gerçi bu havalarda normal rüya Goren varmidir bilmiyorum.Normal bir uyku bile uyuyamiyoruz
neyse anlatayım. :)
uçağa binecekmisim son kontrol desk'inin önünde bişeyler doldurmam gerekiyor böyle acele acele yazarken bı byn geliyor yanıma o da deskin üstünde bişeyler yaziyo falan. Sonra donüyor bana ve sen ladybird musun diyor. Ben şaşakalip evet diyorum. Kadin "ben sana uyuz oluyorum" diyor. Ben gene sasirip neden diye soruyorum. Çok bilmiş bilmiş konuşuyorsun sevmiyorum seni diyor. Ben dumur halde iyi de sen kimsin diyorum? Ben Cetin diyor. Ve ben ardından uyandım. Cetin nickli biri varmi acaba :)) merak ettim. Aksam hatırlarsam evden girip bakmayı düşünüyorum.
Tabiki bi tarafım değil heryerim aciktaydi. Bu sıcakta başka ne olabilir ki ?! :)))
Ben 18 haftalık iken gittim ayrıntılı ultrasona o haftalar içinde kalbe bakılmazmış.
Benimkilerin kalbine bakmadı, belki seninki daha uzun sürer.
Kalpleri içinde 22 haftalık iken Resmiye hanıma fetal ekoya gittik.
Merhaba Nil,
Ayrıntılı ultrason bildiğin ultrason gibi bir farkı yok varsa da ben anlamadım.
Beninkini de Hayri bey çekti 10 dakika bile sürmedi çok hızlı bakıyor benim içim pek rahat etmedi kısa sürdüğü için ama işinin ehlidir diye güvendik.
Genelde ayrıntılı ultrason uzun sürüyor diye biliyorum mesela benim kuzeniminki 1 saate yakın sürmüş.
10 dakika için alınan ücrette ayrı sorun bu arada..........
Git eve güzelce dinlen canım.
Neler yapıyor seninki haraketini hissedebildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?