benden de herkese hayirli ramazanlar...
bende mazeretsiz oruc tutmuyorumgozumde korktu biraz, sonlara dogru deneyecegim ama gercekten cok zor, bakalim bugun herkes bi hevesle tutuyor orucunu, sonlara dogru birakanlar olacak mi gorecegiz. insallah havalar biraz sogurda millet rahatlar.
benimde kasintim her gecen gun artiyor. bakalim bi kac gun daha dayanayim test sonucuna gore ilac alicam...
bugun asmden polip ameliyatimin cdsi geldi. aydin bey aa izle kocaman birsey cikardik diyince merak etmistim. hic ameliyathanenin goruntusu yok, korkutmak istenmemis saniyorum:) gerci olsa ii olurdu ameliyati gercekten o mu yapmis gorurdukgerci ona guvenim sonsuz ama doktor arkadasim solemisti, hasta bayilmadan gelip hastaya gorunup snrsinda isi asistanlarina birakan bi suru doktor varmis.
ama rahmimin icinin neye benzedigini biliyorum artik. cok temiz bir goruntu var. ama sanki poliple beraber baska seyleri de temizlemis gibi:) allah razi olsun ne diimbu arada enteresandir, onlar mi bisi yaptilar yoksa normalde mi ole bilemiyorum ama icerisinde bole hava kabarciklari var bir suru, aydin bey aletle uzerlerine dokununca patliolar cok komik:) evde daha ayrintili izleyecegim
herkese hayırlı ramazanlar...
gerçekten de çok sıcak , dayanıp tutuyoruz , allah kabul etsin herkesinkini..
10 gün daha mı sürecekmiş ramazanı yarılayacaz yani ... ooffff.... hiç sevmiyorum şu sıcakları...ona rağmen soğuk suyla duş alamıyorum hiç sancux :) kardeşim taktikler veriyor ama, ııhhııhh :)
Dün gece abuk bir ruya gördüm. Gerçi bu havalarda normal rüya Goren varmidir bilmiyorum.Normal bir uyku bile uyuyamiyoruz
neyse anlatayım. :)
uçağa binecekmisim son kontrol desk'inin önünde bişeyler doldurmam gerekiyor böyle acele acele yazarken bı byn geliyor yanıma o da deskin üstünde bişeyler yaziyo falan. Sonra donüyor bana ve sen ladybird musun diyor. Ben şaşakalip evet diyorum. Kadin "ben sana uyuz oluyorum" diyor. Ben gene sasirip neden diye soruyorum. Çok bilmiş bilmiş konuşuyorsun sevmiyorum seni diyor. Ben dumur halde iyi de sen kimsin diyorum? Ben Cetin diyor. Ve ben ardından uyandım. Cetin nickli biri varmi acaba :)) merak ettim. Aksam hatırlarsam evden girip bakmayı düşünüyorum.
Tabiki bi tarafım değil heryerim aciktaydi. Bu sıcakta başka ne olabilir ki ?! :)))
GÜNAYDIN
a.s.
HERKESE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM...
bu da iyiymiş eveet sonunda sıcak kafayı yedirttii hayırlı olsuun biliyosun bende bi gece önce korcan kararla koyu bi muhabbetteydim laelaelaelaelae
aaa ben bu cd işini bilmiyordum, ilginç bir deneyim olabilirdi:)
Mystry çok yorma kendini. Bu havalarda adım atmak bile zor geliyor. Dikkat et lütfen.
Bizdik sükuneti seviyo belli oldu. :) sen sakinlesince gösteriyor demek kendini.
Gececim sende bayaa km yapmissin. Kolay gelsin sana da.
Utkumm henüz gitmedim ama inseption'a ama, mutlaka gideceğim
grapes sen nerelerdesin?
Serged degerde artış oluyor mu?
Hepinizi öpüyorum. Sevgiler
Kızlar merhaba
Herkese hayırlı ramazanlar.
Benim hap bitti bugün sonuncuyu içtim 4 gün sonra bekliyorum reglimi bakalım nolacak , aslında ramazan diye biraz tedirginim ama 1 ay daha bekleyemeyeceğim.
Layd canım burdayım akşam adaya geçicem biraz evde kaldım.
Dün Ayşegülle konuştum hepinize selamı var sesi iyi geliyordu Amerikadan yiğeni gelmiş 16 aylık onun sayesinde biraz gözüm açıldı diyor, Anneside dönmüş Avşadan, sabah bulantıları azalmış, akşam çok kötü oluyormuş şimdide öyle öyle geçecek inşallah dedik.
beliz kaç gün kaldı muhtemal adet tarihine
Bana da CD vermişlerdi hatta ameliyattan çıktıktan hmn sonra :) Belizz benim polip 1 cm kadardı ama filmde kaya parçası gibi gözüküyordu. Birde sag tarafta beyaz tuylu bir yer vardı. Anlam veremeyip acaba orası tüp mü diye düşünmüştüm. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?