Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

aa gerçektende çok ilginç merak ettim bana da cd vermemişlerdi.

Allah kabul etsin canım kolaylıklar diliyorum sana. soğuk duşa gelincee valla ben 1 aydır soğuk duş alıyorum bayıla bayıla bi alışsan dayanamaz benim gibi günde 4-5 kere girersin buz gibi suyun altına.

bu da iyiymiş eveet sonunda sıcak kafayı yedirttii hayırlı olsuun biliyosun bende bi gece önce korcan kararla koyu bi muhabbetteydim laelaelaelaelae

Mystry çok yorma kendini. Bu havalarda adım atmak bile zor geliyor. Dikkat et lütfen.
Bizdik sükuneti seviyo belli oldu. :) sen sakinlesince gösteriyor demek kendini.

Gececim sende bayaa km yapmissin. Kolay gelsin sana da.

Utkumm henüz gitmedim ama inseption'a ama, mutlaka gideceğim

grapes sen nerelerdesin?
Serged degerde artış oluyor mu?

Hepinizi öpüyorum. Sevgiler

bu da iyiymiş eveet sonunda sıcak kafayı yedirttii hayırlı olsuun biliyosun bende bi gece önce korcan kararla koyu bi muhabbetteydim laelaelaelaelae

:))) kesinlikle haklisin. Neyse dün gece çok kötü degildi, hatta sabah serin bile oldu. :)

oruç tutan herkese kolaylıklar diliyorum. Benim de esim tutuyor normalde sahura hiç kalkmazdi ama su icmek için kalkıyor bu sene. Birde sıcaktan gezgin modunda yatıyoruz. Ben onun kalktığını bile farketmiyorum

sancuxcum , evet ilk iftar güzel oluyor hem anne yemekelri hem kalbalaık...

mystry demek ki sen koşturmaca içinde olunca bebeişin de yoruluyor dinlenmeye alıyor kendini, fazla yorulma bebeğin de yorulmasın :)

ladybird , çok güldüm rüyana yaa, hayrolsun inşallah... gerçekten de sıcakların etkisi olabilir, klimayı gece açık bırakıyoruz takıldığından beri 3 akşamdır rahat uyumaya başladım ben de.. yoksa gece uykuları haram olmaya başlamıştı yani..

gece bu sıcaklarda bu kadar yolculuk nasıl çekiliyor, allah kolaylık versin..

utkumm , ben de bu başlangıca 30 temmuzdan beri gitmek istiyorum ama hala fırsat bulamadık, ramazanda da gidebilir miyiz ki hiç bilmiyorum..

Kızlar merhaba
Herkese hayırlı ramazanlar.
Benim hap bitti bugün sonuncuyu içtim 4 gün sonra bekliyorum reglimi bakalım nolacak , aslında ramazan diye biraz tedirginim ama 1 ay daha bekleyemeyeceğim.
Layd canım burdayım akşam adaya geçicem biraz evde kaldım.
Dün Ayşegülle konuştum hepinize selamı var sesi iyi geliyordu Amerikadan yiğeni gelmiş 16 aylık onun sayesinde biraz gözüm açıldı diyor, Anneside dönmüş Avşadan, sabah bulantıları azalmış, akşam çok kötü oluyormuş şimdide öyle öyle geçecek inşallah dedik.

yaa haklısın bir daha hayatta yormam kendimi bugün akşam 2 80 yatıcam olanlar yenir olmayan dışardan söylenir

canıım nasıl iyi hissediceksen öyle başla gönlün beklemekten yanaysa bekle ama yok değilse başla hemen inşallah bu sefer olucak bende senin için layd için diğer arkadaşlarım için bol bol dua edicem.

beliz kaç gün kaldı muhtemal adet tarihine

herkese merhaba oncelikle. cnm dun 26. gunumdu bende dayanamadim aksam test yaptim evde... sonuc negatif... yani silik de olsa ikinci bir cizgi yok bile, direkt tek cizgi... bakalim bugunde adet olmadim ama yrn kesin olurum artik. esime solemedim ama yavas yavas adet olayimda filmi cektirelim vs die konusmaya basladim... bu seferde yok die icimden geciodu, ve demistim sizede olmayacak yine die ama yine de orda iki cizgi dusuncesi gonlumde bi yerlerde vardi tabi... bu ayda kismet degilmis. bakalim saat 4.u bekliyorum. 4ten snr aydin beyi arayacagim, film ile ilgili bilgi alayim, birde kasinti icin ilaci alacagim artik bugun, bir de krem varsa onu versin onu sorucam... bu arada benim alt komple sorunlu galiba. ay cisimi yaparkende bitti die kalkiyorum, iki dk snr yine gelio ama cokmus gibi oluo, gidiyorum bisi cikmio. su aralar tuvalette bekliyorum, bi 1dk snr tuvaletimin devami gelio cunku. onun icinde bi doktora gitsem mi yoksa aydin bey bisi verir mi bilemedim, onuda sorucam da utaniyorum adama telefonda bole seyler anlatmaya, olmadi onun icin beklerim, gorustugumuzde sorarim... durumlar ne yazik ki bole pek ic acici diil

vallahi aydin bey kocaman bisi cikardik dedi, ve evt goruntulerde acayip buyuk gorunuo ama o goruntuler gercegin kac kati buyutulmus bilemiyorum ama annemlere aydin bey tirnak buyuklugunde demis, ona gore dusunuyorum ben... asmye soledigimde yani ben ameliyat gunu cdmi almamistim, gonderebilri misiniz diye sordugumda, kiz siz isterseniz cekilir videoya, istemis miydiniz gibi bi soru sordu, acaba dedim aydin bey ogrencilerine bu kocaAAAAMAAAAN polipi gostermek icin mi videoya aldi, bilemiyorum:):)
ama evt ladybird bole abuk subuk bisiler var icerde ne nedir bilemiyorum:):)

kizlar aydin beyi aradim acmadi... sizler baska nsl ulasiyordunuz, mail mi atiyordunuz??? boyle telefonda arayip sormak ayip da olmuyor degil mi?

anacim bugunde kimse yok ben durmadan yaziyorum ama yine yazayim:):)
aydin bey aradi beni... negatif diyince gecmis olsun dedi yaaa bi tuhaf oldum...
neyse filmin cektirildigi ay denemek daha da ii olur dedi aydin bey, meliscim senin dedigin gibi... bakalim adet baslangicindan snr 14. gune kdr cektirilmeli dedi... 10. gun deneme baslama gunu olduguna gore ben 8. gunu falan gideyim degil mi:)::):) allam gun hesaplamaktan kafam ambele oldu... saka gibi....
tuvalet durumunu solemedim artik... diger durum icinde bi de vajinal tablet verdi, bakalim, allam gecsin ya, anlatilacak gibi bisi diil cunku, bi tuttu mu cok fena oluo.... o diil pis miyim die de dusunmeye basladim yani bir daha olursam hijyen konulari ile ilgili de bi seminere mi katilsam ne yapsam

ben yine deli deli kendi kendime yaziyorum:):):)

ay dusundumde o diil adamda benim aklimdan supheye dusebilir... yani onunla konuşurken yok yok acelemiz, bekleriz, 2 ay deneyelim, sole yapalim bole yapalim diyorum, snr arayip yok vazgectim diyorum:) daha oncede ben ameliyattan snr 2-3 ay daha kullanirim dogum kontrol hapini demis, snr yine vazgecmis, ben hemen deneyecegim demistim. ama hemen deneyecegim dedigim gorusmede de rahim filmi cektirelim ama isterseniz deneyedebilebilrisiniz demisti, yok bir iki ay deneyelim belki polipten olmamistir gorelim demistim:):) simdide ben beklemicem filmi cektireyim diyorum. ay ne kdr tutarsizim:) gerci benim gibi manyak coktur herhalde... ole bi psikoloji ki bu akilli davranmamızı beklemiodur die dusunuyorum:):)

Belizcim merhaba :))
çok sekersin. Öncelikle aşağı bölgedeki kaşıntı mantar vs olusumlar pislikten ziyade fazla hijyenik davranmaktan oluyo. Günlük ped kullanma ve sürekli pamuklu iç çamaşırı giy. Gün içersinde de değiştir. Ben sabah ise giderken, eve dönünce ve aksam yatarken değiştiriyorum. Bayaa faydası oldu.
Birde o tuvaletin var ama iki damla gelir canin acır durumu sistit'e benziyor. Bir urolog'a git. Efervesan ve antibiyotik verecektir. İllet bisey. Hele gece uyku gözünden aka aka sabaha kadar wc'de oturma kısmı en kötüsü. Bu arada litrelerde su içmeyi unutma :))

ben isteyene film çekildiğini bilmiyordum. Bana hemen vermişlerdi normal prosedür sanmıştım. Galiba benim manyak oldugumu farkedip direkt hazırlamışlar :)))

Belizz'cim gecen gün özlü bir soz gelmişti hatırladığım kadarıyla yazacağım.

Tabiki fikirlerimi değiştiririm, ben onların sahibiyim - kölesi değilim.
:))

bilmem anlatabildim mi?

Selam kızlar..........
Bugün annemdeyim sabah giremedim çok sıcak burası benim evden de sıcak.
Sinemadaydık yeni geldik eve valla en iyi yer alışveriş merkezleri buz gibi........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…