Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Grapes cnm aysegul'e bizden de çok slm söyle. Annesinin gelmesi yigen vs çok iyi olmuş.
Sen de adadaki günlerin keyfini çıkar.
Eğer bu ay başlamak istemezsen daha dogrusu Eylül'e ertelersen birlikte test sonucu bekleriz
tabiki her durumda herkes heyecanla birbirini bekliyor gene de.
Gece baslamis estrofem'e. Önce ondan hbr alicaz bu ay. :) sonra sıra sende olacak.

Mystry canım gercekten dualara çok ihtiyacımız var. Ama olcak bu sefer ) güçlerimiz birleşti hayatın önüne geçtik birlikte )

belizz idrar testine güvenme hemen. Daha gunün gelmeden pozitif sonuc görmek için çok erken.
Bikac gün daha bekle lütfen.

Sancux merhaba. Hangi filme gittiniz? Ben inseption ve anneler ve kızları diye bı film varmış ikisine gitmek istiyorum.
Gidenlerin yorumlarını rica ediyorum.
Bence de en güzeli avm. Artık eskisi gibi çıkamadığından internetten alışveriş yapar oldum. Çok fena yani. Biri beni durdursun yahuu. Hicbisey için engel kalmiyo artık.

grapes ve gece, inşallah hayırlı ayda hayırlı haberlerinizi alırız...laydbird senin de çok yaklaştı, artık bu sefer hepinizden pozitif sonuçlar alalım inşallah...

10.günden sonra bir daha test yaptırmadım. Sanırım kötü sonuçla karşılaşmaktan korkuyorum. Hemşireyle konuştum dün. Çok erken yaptırmışsınız. Cumartesi muhakkak tekrar test yaptırın dedi. O yüzden ilaçlarıda kesmedim henüz. Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş. Ama çok yakın yaaaa... 4-3.82=0.18 farkcık var pozitif için :)))))
hergün dua ediyorum wallahi. yinede hayırlısı olsun....

bu kaşıntıların sebebi fazla hijyen!!!nerde okuduysam bu böyle en çok da titiz hanımlarda rastlanıyor:) dilerim çabucak geçer..ben kotexin pamuklu günlük pedini keşfettikten sonra rahatladım sayılır ama genede ladybirdün taktik daha mantıklı

canım için nasıl rahat edeccekse öyle yapkendini sıkıntıya sokma

sancux sana katılıyorum bu günlerde en serin yerle AVMler, hangi filme gittin?

ladybird inseption filminin kurgusu çok güzel yapılmış ben begendim, bir kez daha gidebilirim :)

canımcinş bu kez bebişine kavusursun, hayırlısıyla...

cnm bende su anda acima falan yok... ama o dedigin seyi de cok ii biliyorum, sonu kanli idrara kdr gitmisti rezalet birseydi... bu ona benzemio, belki de simdilik benzemio bilemiyorum... biraz daha duriim bakalim... su bebis olaylari varken ilac kullanmak istemiyorum pek. ben kotex gunluk ped kullaniyorum ve 2saatte bir gibi degistirmeye dikkat ediyorum. ama yeni diil hep kullanirim ben, benim akinti problemim var cunku, aksama kdr tek ic camasiri ile durmam mumkun degil sicaklarda mi etkili acaba bilemiyorum

Belizz'cim gecen gün özlü bir soz gelmişti hatırladığım kadarıyla yazacağım.

Tabiki fikirlerimi değiştiririm, ben onların sahibiyim - kölesi değilim.
:))

bilmem anlatabildim mi?

ahahahaha supermis:):) yazdim hemen feysime

vallahi cnm bu sabahda olmadim adet ama olacak gibiyim, oncesindeki klasik hisler geldi. dun aydin bey ile konustuktan snr iki ilaci da aldim ve uyguladim.. yara olmaya baslamisti cunku, o tuvaleti yaparkenki baska turlu acilari cekmeye baslamistim... ins bi daha olmaz... su sicaklarda bi gecse daha once hic olmamisti bole bisey, ztn hep hep yeni seyler yasiyorum ya bu aralar, bole bi donem demek ki...

cnm digerini bilmiyorum ama inseptiona kesinlikle git... dunya listesinde de ilk 3e girmis durumda film... bayilacaksin... eminim. lost falan da izlediysen seni acayip sarar ikinci kez de gidersin... bende ole oldu cunku, diyaloglar cok karmasik gelmisti, pek cok seyi anlamamistim, bir daha gittim, meger diyaloglarda adam filmin olayini anlatiomus, sasirdim... kacirdigim bisi varmi die, netten indirip evde de izleyeyim diyorum... sende git, burda acik uclu seyleri tartisiriz

haberim olsaydı şu cd işinden ben de isterdim mutlaka :) neyse artık doğum cd sini alırız yerimseniben

ay evt ole bisi olursa super olur ama bu kayit, doktorun tvden izlemesi icin cekim yapan alet varya onun kaydi, dogumda iceri kamera ile biri girer mi bilmem...

cnm sen ilk adetinden snr kacinci gundesin? yani normal gununde gecikme var mi? kac gunde bir oluodun?

Selam kızlar..........
Bugün annemdeyim sabah giremedim çok sıcak burası benim evden de sıcak.
Sinemadaydık yeni geldik eve valla en iyi yer alışveriş merkezleri buz gibi........

Evet çok sıcak..Bende çalışıyorum ama klima var Allahtan.Ayrıntılı ultrason için ne kadar ücret ödedin ve özel sağlık sigortan ödedimi?? Bilgilendirirsen sevinirim.

cnm sen ilk adetinden snr kacinci gundesin? yani normal gununde gecikme var mi? kac gunde bir oluodun?[/QUOTE]

24.gündeyim. Haftaya cumartesi normali... şimdilik gecikme yok. yarın test günü..:) belki olur diye yinede heyecanlıyım:)

belizcim nolur sonucuna üzülme sonuçta bu bir denemeydi biliyorsun bakalım filmden sonra olur inşallah ki bencede 7. 8. gün gibi çektir rahim filmini amaan aslında bu hesap stresinden olmuyo belkide ama napalım plansızda olmuyo ki. bence tuvalet durumunuda anlatmalıydın ki sanki sistit yani üşütmüşsün gibi duruyor bende sık sık yaşarım bu durumu ve en en iyi çözümü bol bol su içip mikrobu atmak oruç tutmuyorsan 3-4 litre su içmeye çalış işe yarayabilir ama genede kesin tahlil yaptırmalısın belkide başka bir mikroptur ve inşallah rahim filminden sonra hamile kalırsan sana sıkıntı yaratabilir yani kesin muayene ol aydın beye ve tahlil yaptır.ayrıca bunların hijyenlede alakası yoktur bence:)) aa mantar durumunda sıkı giysiler giyinilmemeli hatta mümkünse gecelik ya da elbise giyip altına iç çamaşırı giymemek iç çamaşırlarını yüksek derecede yıka ve ütüleyip giy mutlaka ve penye olsun çamaşırların.

etmezmiyiiim valla hepiniz için ediyorum gece,belizz sen grapes impression ...... hepiniz için opuyorumnanaktan

Selam kızlar..........
Bugün annemdeyim sabah giremedim çok sıcak burası benim evden de sıcak.
Sinemadaydık yeni geldik eve valla en iyi yer alışveriş merkezleri buz gibi........

canım bende fazlasıyla sıcağı hissediyorum ve haklısın akşamları kavrulmaktansa sinema gayet iyi bir fikir.

yaa bu internet alışverişi iyi mi olduu kötü mü oldu anlamadım gitti valla bende sabahtan berii eşimin doğumgünümde onu iftara götürmek içiin fırsat köşelerine bakıyorum valla fena da değil aslında ama insanın aklına giriyorlar misal 120tl'lik sortideki yemek menüsü 50tlye inmiş gelde alma dedim ya aklına giriyolar:)

cnm sen ilk adetinden snr kacinci gundesin? yani normal gununde gecikme var mi? kac gunde bir oluodun?

24.gündeyim. Haftaya cumartesi normali... şimdilik gecikme yok. yarın test günü..:) belki olur diye yinede heyecanlıyım:)[/QUOTE]

umidini kaybetme ama benim hep yaptigim bisey vardir, genelde kotusunu dusunup, kendimi ona hazirlarim ki hayal kirikligi yasamayayim... sn diger olasiligi da aklinin bi kosesinde tut... bu arada senin iki adet aran ne kdr uzunmus... kiskandim... ben max 28. gunde oluyorum bazen ayda iki kere olmus falan oluyorum, gerci normali 28gunde bir olmasiymis ama normali de bi ise yaramio, bebek sahibi olma acisindan, bi kriter diil demek ki...

evt cnm cuma gunune randevu alacagim. hem mantarda gecmis olur herhalde, cunku internetten arastirdigim kadariyla mantar vs varsa film ii bisey diilmis, disardaki mikraoplari oraya ulastirirmis falan filan, bi suru sey var iste... gerci bende bugun kesin olmaliydim daha olmadim ama gun bitmedi daha, eskiden hep sabahlari oluodum 2-3 senedir, saatide sasmisti, bisey oldugu belliymis demek ki anlayamadim:):) cuma gun olarak da uygun olmus oluo... ins ii hbrler alirim o gun
simdi dedigin gibi bol bol su iciyorum ama ic camasirsiz hayatta yatamam cnm, ama penye giyiyorum ve gecelik ile yatiyorum, bakalim gececek ins... saol

ay yine kimse yok bende aksam girmiyorum hepiniz aksam girersiniz simdi:):):)
bu arada ben film randevumu aldim (daha hasta olmadim ama esegimi saglam kaziga baglayayimda) cuma gunune alamadim ama, aydin bey amerikada olacakmis. snrki pztesi sali ameliyatlari varmis, 25i carsamba gunune verdiler. yrn adet olursam 12. gun oluo... neyse 13-14 kritik gunler bizde en azindan:) filmi aydin bey cekecekmis, o sirada birsey gorurse soyler ztn dedi adam. sanirim film cikincada direkt gidip gorusucem ayrica bir randevu vermediler. ay kizlar stres oldum... bu arada kasintim baya azaldi... bitmedi ama cok rahatladim...
o diil bugun nie adet olmadim acaba... bekledin mi gelmez bole, beklemesem tak die gelirdi... o diil 28. gunu hic gecirmemistim ben, dogum kontrol hapi gunumu sasirtti sanirsam... neyse belki aksam olurum, veririm hayirli hbri size optum kizlar hepinizi....

inşallah güzel sonucu alırsın serged...

etmezmiyiiim valla hepiniz için ediyorum gece,belizz sen grapes impression ...... hepiniz için opuyorumnanaktan

ayy çok teşekkür ederim canım benim...

belizcim geçmiş olsun , sıkıntılı bir durum gerçekten, ama arkadaşlar söylediklerinde haklı, bebek olayından önce çözülmesi gerekir, bana da bir kerseinde antibiyotik tedavisi ve o ay için korunma vermişti sistit değildi ama o bölgede sorunlu bişeyler vardı . filmini de çektir kurtul bakalım ondan sonra da inşallah doğal yolla olur bakarsın fazlaca uğraşmana gerek kalmadan.

merhaba canım inception a gittik ben beğendim filmi biraz karışık ama ilginç bir konusu var bence gidilecek bir film. Anneler ve kızları filmine henüz gitmedim belki haftaya da ona giderim.

Ben hamilelikten dolayı alışverişi kestim kendi adıma tabi. Bir ara bebekler için kıyafet falan almıştım. Ama uzun zamandır birşey almıyorum zaten mağaza gezecek halimde h
yok.
İnternetten alışverişe biz bir türlü alışamadık görmeden almak bana garip geliyor.
Aslında çok rahat ama illaki görücem:)

İnşallah cnm bugün güzel haberini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…