anacim bugunde kimse yok ben durmadan yaziyorum ama yine yazayim:):)
aydin bey aradi beni... negatif diyince gecmis olsun dedi yaaabi tuhaf oldum...
neyse filmin cektirildigi ay denemek daha da ii olur dedi aydin bey, meliscim senin dedigin gibi... bakalim adet baslangicindan snr 14. gune kdr cektirilmeli dedi... 10. gun deneme baslama gunu olduguna gore ben 8. gunu falan gideyim degil mi:)::):) allam gun hesaplamaktan kafam ambele oldu... saka gibi....
tuvalet durumunu solemedim artik... diger durum icinde bi de vajinal tablet verdi, bakalim, allam gecsin ya, anlatilacak gibi bisi diil cunku, bi tuttu mu cok fena oluo.... o diil pis miyim die de dusunmeye basladim yanibir daha olursam hijyen konulari ile ilgili de bi seminere mi katilsam ne yapsam
canım için nasıl rahat edeccekse öyle yapkendini sıkıntıya sokmaKızlar merhaba
Herkese hayırlı ramazanlar.
Benim hap bitti bugün sonuncuyu içtim 4 gün sonra bekliyorum reglimi bakalım nolacak , aslında ramazan diye biraz tedirginim ama 1 ay daha bekleyemeyeceğim.
Layd canım burdayım akşam adaya geçicem biraz evde kaldım.
Dün Ayşegülle konuştum hepinize selamı var sesi iyi geliyordu Amerikadan yiğeni gelmiş 16 aylık onun sayesinde biraz gözüm açıldı diyor, Anneside dönmüş Avşadan, sabah bulantıları azalmış, akşam çok kötü oluyormuş şimdide öyle öyle geçecek inşallah dedik.
10.günden sonra bir daha test yaptırmadım. Sanırım kötü sonuçla karşılaşmaktan korkuyorum. Hemşireyle konuştum dün. Çok erken yaptırmışsınız. Cumartesi muhakkak tekrar test yaptırın dedi. O yüzden ilaçlarıda kesmedim henüz. Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş. Ama çok yakın yaaaa... 4-3.82=0.18 farkcık var pozitif için :)))))
hergün dua ediyorum wallahi. yinede hayırlısı olsun....
Belizcim merhaba :))
çok sekersin. Öncelikle aşağı bölgedeki kaşıntı mantar vs olusumlar pislikten ziyade fazla hijyenik davranmaktan oluyo. Günlük ped kullanma ve sürekli pamuklu iç çamaşırı giy. Gün içersinde de değiştir. Ben sabah ise giderken, eve dönünce ve aksam yatarken değiştiriyorum. Bayaa faydası oldu.
Birde o tuvaletin var ama iki damla gelir canin acır durumu sistit'e benziyor. Bir urolog'a git. Efervesan ve antibiyotik verecektir. İllet bisey. Hele gece uyku gözünden aka aka sabaha kadar wc'de oturma kısmı en kötüsü. Bu arada litrelerde su içmeyi unutma :))
ben isteyene film çekildiğini bilmiyordum. Bana hemen vermişlerdi normal prosedür sanmıştım. Galiba benim manyak oldugumu farkedip direkt hazırlamışlar:)))
Belizz'cim gecen gün özlü bir soz gelmişti hatırladığım kadarıyla yazacağım.
Tabiki fikirlerimi değiştiririm, ben onların sahibiyim - kölesi değilim.
:))
bilmem anlatabildim mi?
Grapes cnm aysegul'e bizden de çok slm söyle. Annesinin gelmesi yigen vs çok iyi olmuş.
Sen de adadaki günlerin keyfini çıkar.
Eğer bu ay başlamak istemezsen daha dogrusu Eylül'e ertelersen birlikte test sonucu bekleriz
tabiki her durumda herkes heyecanla birbirini bekliyor gene de.
Gece baslamis estrofem'e. Önce ondan hbr alicaz bu ay. :) sonra sıra sende olacak.
Mystry canım gercekten dualara çok ihtiyacımız var. Ama olcak bu sefer) güçlerimiz birleşti hayatın önüne geçtik birlikte )
belizz idrar testine güvenme hemen. Daha gunün gelmeden pozitif sonuc görmek için çok erken.
Bikac gün daha bekle lütfen.
Sancux merhaba. Hangi filme gittiniz? Ben inseption ve anneler ve kızları diye bı film varmış ikisine gitmek istiyorum.
Gidenlerin yorumlarını rica ediyorum.
Bence de en güzeli avm. Artık eskisi gibi çıkamadığından internetten alışveriş yapar oldum. Çok fena yani. Biri beni durdursun yahuu. Hicbisey için engel kalmiyo artık.
haberim olsaydı şu cd işinden ben de isterdim mutlaka :) neyse artık doğum cd sini alırız yerimseniben
10.günden sonra bir daha test yaptırmadım. Sanırım kötü sonuçla karşılaşmaktan korkuyorum. Hemşireyle konuştum dün. Çok erken yaptırmışsınız. Cumartesi muhakkak tekrar test yaptırın dedi. O yüzden ilaçlarıda kesmedim henüz. Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş. Ama çok yakın yaaaa... 4-3.82=0.18 farkcık var pozitif için :)))))
Selam kızlar..........
Bugün annemdeyim sabah giremedim çok sıcak burası benim evden de sıcak.
Sinemadaydık yeni geldik eve valla en iyi yer alışveriş merkezleri buz gibi........
anacim bugunde kimse yok ben durmadan yaziyorum ama yine yazayim:):)
aydin bey aradi beni... negatif diyince gecmis olsun dedi yaaabi tuhaf oldum...
neyse filmin cektirildigi ay denemek daha da ii olur dedi aydin bey, meliscim senin dedigin gibi... bakalim adet baslangicindan snr 14. gune kdr cektirilmeli dedi... 10. gun deneme baslama gunu olduguna gore ben 8. gunu falan gideyim degil mi:)::):) allam gun hesaplamaktan kafam ambele oldu... saka gibi....
tuvalet durumunu solemedim artik... diger durum icinde bi de vajinal tablet verdi, bakalim, allam gecsin ya, anlatilacak gibi bisi diil cunku, bi tuttu mu cok fena oluo.... o diil pis miyim die de dusunmeye basladim yanibir daha olursam hijyen konulari ile ilgili de bi seminere mi katilsam ne yapsam
Grapes cnm aysegul'e bizden de çok slm söyle. Annesinin gelmesi yigen vs çok iyi olmuş.
Sen de adadaki günlerin keyfini çıkar.
Eğer bu ay başlamak istemezsen daha dogrusu Eylül'e ertelersen birlikte test sonucu bekleriz
tabiki her durumda herkes heyecanla birbirini bekliyor gene de.
Gece baslamis estrofem'e. Önce ondan hbr alicaz bu ay. :) sonra sıra sende olacak.
Mystry canım gercekten dualara çok ihtiyacımız var. Ama olcak bu sefer) güçlerimiz birleşti hayatın önüne geçtik birlikte )
belizz idrar testine güvenme hemen. Daha gunün gelmeden pozitif sonuc görmek için çok erken.
Bikac gün daha bekle lütfen.
Selam kızlar..........
Bugün annemdeyim sabah giremedim çok sıcak burası benim evden de sıcak.
Sinemadaydık yeni geldik eve valla en iyi yer alışveriş merkezleri buz gibi........
Sancux merhaba. Hangi filme gittiniz? Ben inseption ve anneler ve kızları diye bı film varmış ikisine gitmek istiyorum.
Bence de en güzeli avm. Artık eskisi gibi çıkamadığından internetten alışveriş yapar oldum. Çok fena yani. Biri beni durdursun yahuu. Hicbisey için engel kalmiyo artık.
cnm sen ilk adetinden snr kacinci gundesin? yani normal gununde gecikme var mi? kac gunde bir oluodun?
belizcim nolur sonucuna üzülme sonuçta bu bir denemeydi biliyorsun bakalım filmden sonra olur inşallah ki bencede 7. 8. gün gibi çektir rahim filmini amaan aslında bu hesap stresinden olmuyo belkide ama napalım plansızda olmuyo ki. bence tuvalet durumunuda anlatmalıydın ki sanki sistit yani üşütmüşsün gibi duruyor bende sık sık yaşarım bu durumu ve en en iyi çözümü bol bol su içip mikrobu atmak oruç tutmuyorsan 3-4 litre su içmeye çalış işe yarayabilir ama genede kesin tahlil yaptırmalısın belkide başka bir mikroptur ve inşallah rahim filminden sonra hamile kalırsan sana sıkıntı yaratabilir yani kesin muayene ol aydın beye ve tahlil yaptır.ayrıca bunların hijyenlede alakası yoktur bence:)) aa mantar durumunda sıkı giysiler giyinilmemeli hatta mümkünse gecelik ya da elbise giyip altına iç çamaşırı giymemek iç çamaşırlarını yüksek derecede yıka ve ütüleyip giy mutlaka ve penye olsun çamaşırların.
etmezmiyiiim valla hepiniz için ediyorum gece,belizz sen grapes impression ...... hepiniz için opuyorumnanaktan
ay yine kimse yokbende aksam girmiyorum hepiniz aksam girersiniz simdi:):):)
bu arada ben film randevumu aldim (daha hasta olmadim ama esegimi saglam kaziga baglayayimda) cuma gunune alamadim ama, aydin bey amerikada olacakmis. snrki pztesi sali ameliyatlari varmis, 25i carsamba gunune verdiler. yrn adet olursam 12. gun oluo... neyse 13-14 kritik gunler bizde en azindan:) filmi aydin bey cekecekmis, o sirada birsey gorurse soyler ztn dedi adam. sanirim film cikincada direkt gidip gorusucem ayrica bir randevu vermediler. ay kizlar stres oldum... bu arada kasintim baya azaldi... bitmedi ama cok rahatladim...
o diil bugun nie adet olmadim acaba... bekledin mi gelmez bole, beklemesem tak die gelirdi... o diil 28. gunu hic gecirmemistim ben, dogum kontrol hapi gunumu sasirtti sanirsam... neyse belki aksam olurum, veririm hayirli hbri sizeoptum kizlar hepinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?