Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Evet çok sıcak..Bende çalışıyorum ama klima var Allahtan.Ayrıntılı ultrason için ne kadar ücret ödedin ve özel sağlık sigortan ödedimi?? Bilgilendirirsen sevinirim.

Benim allianz sigortam var ancak ayakta doğum teminatım olmadığı için sadece allianz indirimlli fiyatı ödüyorum.

Detaylı ultrason tam tamına ilginç geçti bizim için önce çok kısa sürünce şaşırdık daha sonra ödeme yaparken çok şaşırdık.

Önce bizden 256 ytl aldılar fatura falan kesildi daha sonra raporun çıkmasını beklerken dedilerki sizin ikiz bebekmiş fark almamız gerekiyor. Fark 276 ytl kadardı, nasıll fark ise 1 bebek için verilen paradan daha fazla bir para.
Bizim aklımız bu hesaba hiç yatmadı bakalım senden ne alacaklar?
Senin sigortan var mı?

Selam kızlar haftasonu geldi nihayet........

Dün yoktum eşim beni sabah 8 de arkadaşıma bıraktı.Çok iyi geldi özlemişim arkadaşımıda o da 4 aylık hamile bol bol sohbet ettik, o bir koltuğa ben bir koltuğa uzandık klimayı da açtık. Bana tatil gibi geldi valla:))))))))))

Sizde fazla yazmamışsınız okudum şimdi geçmişi.

Dün kızlar çok ilginç birşey oldu.

Arkadaşımla kahvaltı ettik oturuyoruz bir baktım benim ayaklar şişimiş ama öyle böyle değil inanılmaz bir şişilik. Neyse uzanıyım geçer dedim ama geçeceğine daha beter şişti nerdeyse patlayacak gibi. Ayağımı yere basamadım çok agrı yaptı. Öğlene kadar bekledik geçer diye uzanma modunda ama geçmedi.

Arkadaşımın ablası da vardı korktular sen en iyisi doktorunu ara dediler. Aradım Nuri beyi anlattım daha önce ayağımın şişmediğini bir saat içerinde böyle şiştiğini falan. Ona da garip geldi, yarın sabaha kadar geçmezse hastaneye gel dedi. Neyse sabah uyandığımda ayağım normaldi.

Ne olduğunu anlayamadım Nuri beyi aradıktan 1-2 saat sonrada el parmaklarım da şişti akşama doğruda yüzüm. Neyseki geçti kızlar........

Diğer yerlerde ne kadar bilmiyorum ama bayağı para ödemişsin. ve sigortanın olupta karşılamaması da ilginç. E doğumu asm de yapsan heralde bi araba parası isterler:)))
Ben yatıp kalkıp takla atıp dua edeyim sigortama:))) 2 aşılama+ilaçlar 1 polip ameliyatı cebimden taş çatlasın 200 tl çıkmıştır...

Yatarak doğum teminatım olduğu için doğuma para vermeyeceğim. Ayakta doğum teminatım olmadığı için hamilelikle ilgili tüm tetkit ve muaneleri allianz indirimli fiyat üzerinden ödüyorum ayakta teminatım alsaydı %20 sini ödeyecektim sadece.

Senin sigortan ilginçmiş normalde hiçbir sigorta aşılam, tüp bebekemasraflarını karşılamaz. Yada başka birşey mi gösterildi acaba?

Asm nin fiyatları diğer hastanelere göre gerçekten yüksek bugün hcg için (bu arada sonucu hala çıkmadı:) ) 97 tl normal fiyatı sigortadan dolayı 53 tl ödedim.
Bankada çalıştığım için hem özel sağlık sigortam var. hemde emekli sandığı biri karşılamasa biri muhakkak karşılıyor. tüp bebeğide 40 yaşına kadar 3 denemeye kadar karşılıyor. sadece ilaçların %10 veya yirmisinibiz ödüyoruz sanırım tüp bebekte.. aşılamada %100 karşılıyor. sağlık sigortası gerçekten önemliymiş ihtiyacım olunca şimdi daha iyi anladım:)

Senin sigortan süpermiş canım daha ne olsun yok yok:)

Öyle asm pahalı sigortasız gitmek akıl karı değil.
Ne zaman çıkacakmış sonuç çok heyecanlandım şimdi?

Senin sigortan süpermiş canım daha ne olsun yok yok:)

Öyle asm pahalı sigortasız gitmek akıl karı değil.
Ne zaman çıkacakmış sonuç çok heyecanlandım şimdi?

saat birde çıkacaktı... annemdeyim benden daha heyecanlı .:) hayır tansiyonu çıkacak ondan korkuyorum:))) az kaldı... mailime göndereceklerdi bir bakayım. dua et benim için. hamiş hamiş kabul olur belki:)))

saat birde çıkacaktı... annemdeyim benden daha heyecanlı .:) hayır tansiyonu çıkacak ondan korkuyorum:))) az kaldı... mailime göndereceklerdi bir bakayım. dua et benim için. hamiş hamiş kabul olur belki:)))

Etmezmiyim canım ederim tabiki. Her gece dualarıma sizleri de ekliyorum, inşallah herkes kavuşacak bebeklerine...................

Saat 13 olmuş bile........ Bazen maile sonuçları göndermeyi unutabiliyorlar biraz bekle gelmemişse ara hatırlat istersen.

Ay walla şimdi çatlicam. aradım arkadaşlara hatırlatayım dönüş yapacaklar falan dedi emel hn. olumlu mu olumsuz mu yaa... bu kadar nie uzatıyolar anlamıyorum ki....

Ay walla şimdi çatlicam. aradım arkadaşlara hatırlatayım dönüş yapacaklar falan dedi emel hn. olumlu mu olumsuz mu yaa... bu kadar nie uzatıyolar anlamıyorum ki....

Bilirim beklemek çok zor bende ilk sonucumu öğreneceğim gün çatlamıştım.
İşte bazen unutuyorlar mail göndermeyi illa hatırlatacaksın.

Bilirim beklemek çok zor bende ilk sonucumu öğreneceğim gün çatlamıştım.
İşte bazen unutuyorlar mail göndermeyi illa hatırlatacaksın.

Bunlar benimle dalga geçiyorlar sanırım:) böyle birşey için nasıl bu kadar duyarsız kalabiliyorlar anlamıyorum. hala ne mail geldi nede arayan soran var... Olumsuz olduuğnda mı böyle geç arıyorlar acaba?

Bunlar benimle dalga geçiyorlar sanırım:) böyle birşey için nasıl bu kadar duyarsız kalabiliyorlar anlamıyorum. hala ne mail geldi nede arayan soran var... Olumsuz olduuğnda mı böyle geç arıyorlar acaba?

zannetmiyorum canım öyle birşey olacağını belki sonuç daha çıkmadı

Negatif..............

Tüh ya üzüldüm canım.............

Ama aşılamanın normal yoldan hamile kalmaktan pek farkı yok. Şans yüzdesi düşük malesef.
Benimde aşılamada olmamıştı ama tüp bebekle oldu.
Bence sende daha fazla aşılama yaptırma. Tüp bebek çok zor bir işlemde değil. Tüp bebekde şansı çok daha fazla.

Bugün sevdiğin insanlarla çık gez dolaş kafanı dağıt.
Kendini daha iyi hissedersin evde olursan kafan dağılmaz.

Ağladım, zırladım geldim :) İnsan gerçeği bilsede yinede küçücük bir umut varsa o küçücük umuda bağlı kalabiliyor. Benimki sanırım böyle oldu.
Kısmet değilmiş ne yapalım.... Artık aşılama sondu zaten... Tüp bebeğe biraz psikolojimi toparlayıp başlayacağım. Üst üste olmasın dimi ama... Hem belki ikizlerim olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…