Evet çok sıcak..Bende çalışıyorum ama klima var Allahtan.Ayrıntılı ultrason için ne kadar ücret ödedin ve özel sağlık sigortan ödedimi?? Bilgilendirirsen sevinirim.
Benim allianz sigortam var ancak ayakta doğum teminatım olmadığı için sadece allianz indirimlli fiyatı ödüyorum.
Detaylı ultrason tam tamına ilginç geçti bizim için önce çok kısa sürünce şaşırdık daha sonra ödeme yaparken çok şaşırdık.
Önce bizden 256 ytl aldılar fatura falan kesildi daha sonra raporun çıkmasını beklerken dedilerki sizin ikiz bebekmiş fark almamız gerekiyor. Fark 276 ytl kadardı, nasıll fark ise 1 bebek için verilen paradan daha fazla bir para.
Bizim aklımız bu hesaba hiç yatmadı bakalım senden ne alacaklar?
Senin sigortan var mı?
Diğer yerlerde ne kadar bilmiyorum ama bayağı para ödemişsin. ve sigortanın olupta karşılamaması da ilginç. E doğumu asm de yapsan heralde bi araba parası isterler:)))
Ben yatıp kalkıp takla atıp dua edeyim sigortama:))) 2 aşılama+ilaçlar 1 polip ameliyatı cebimden taş çatlasın 200 tl çıkmıştır...
Yatarak doğum teminatım olduğu için doğuma para vermeyeceğim. Ayakta doğum teminatım olmadığı için hamilelikle ilgili tüm tetkit ve muaneleri allianz indirimli fiyat üzerinden ödüyorum ayakta teminatım alsaydı %20 sini ödeyecektim sadece.
Senin sigortan ilginçmiş normalde hiçbir sigorta aşılam, tüp bebekemasraflarını karşılamaz. Yada başka birşey mi gösterildi acaba?
Asm nin fiyatları diğer hastanelere göre gerçekten yüksek bugün hcg için (bu arada sonucu hala çıkmadı:) ) 97 tl normal fiyatı sigortadan dolayı 53 tl ödedim.
Bankada çalıştığım için hem özel sağlık sigortam var. hemde emekli sandığı biri karşılamasa biri muhakkak karşılıyor. tüp bebeğide 40 yaşına kadar 3 denemeye kadar karşılıyor. sadece ilaçların %10 veya yirmisinibiz ödüyoruz sanırım tüp bebekte.. aşılamada %100 karşılıyor. sağlık sigortası gerçekten önemliymiş ihtiyacım olunca şimdi daha iyi anladım:)
Senin sigortan süpermiş canım daha ne olsun yok yok:)
Öyle asm pahalı sigortasız gitmek akıl karı değil.
Ne zaman çıkacakmış sonuç çok heyecanlandım şimdi?
saat birde çıkacaktı... annemdeyim benden daha heyecanlı .:) hayır tansiyonu çıkacak ondan korkuyorum:))) az kaldı... mailime göndereceklerdi bir bakayım. dua et benim için. hamiş hamiş kabul olur belki:)))
Ay walla şimdi çatlicam. aradım arkadaşlara hatırlatayım dönüş yapacaklar falan dedi emel hn. olumlu mu olumsuz mu yaa... bu kadar nie uzatıyolar anlamıyorum ki....
Bilirim beklemek çok zor bende ilk sonucumu öğreneceğim gün çatlamıştım.
İşte bazen unutuyorlar mail göndermeyi illa hatırlatacaksın.
Bunlar benimle dalga geçiyorlar sanırım:) böyle birşey için nasıl bu kadar duyarsız kalabiliyorlar anlamıyorum. hala ne mail geldi nede arayan soran var... Olumsuz olduuğnda mı böyle geç arıyorlar acaba?
Negatif..............
Tüh ya üzüldüm canım.............
Ama aşılamanın normal yoldan hamile kalmaktan pek farkı yok. Şans yüzdesi düşük malesef.
Benimde aşılamada olmamıştı ama tüp bebekle oldu.
Bence sende daha fazla aşılama yaptırma. Tüp bebek çok zor bir işlemde değil. Tüp bebekde şansı çok daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?