Ağladım, zırladım geldim :) İnsan gerçeği bilsede yinede küçücük bir umut varsa o küçücük umuda bağlı kalabiliyor. Benimki sanırım böyle oldu.
Kısmet değilmiş ne yapalım.... Artık aşılama sondu zaten... Tüp bebeğe biraz psikolojimi toparlayıp başlayacağım. Üst üste olmasın dimi ama... Hem belki ikizlerim olur :)
Ağladım, zırladım geldim :) İnsan gerçeği bilsede yinede küçücük bir umut varsa o küçücük umuda bağlı kalabiliyor. Benimki sanırım böyle oldu.
Kısmet değilmiş ne yapalım.... Artık aşılama sondu zaten... Tüp bebeğe biraz psikolojimi toparlayıp başlayacağım. Üst üste olmasın dimi ama... Hem belki ikizlerim olur :)
Dün kızlar çok ilginç birşey oldu.
Arkadaşımla kahvaltı ettik oturuyoruz bir baktım benim ayaklar şişimiş ama öyle böyle değil inanılmaz bir şişilik. Neyse uzanıyım geçer dedim ama geçeceğine daha beter şişti nerdeyse patlayacak gibi. Ayağımı yere basamadım çok agrı yaptı. Öğlene kadar bekledik geçer diye uzanma modunda ama geçmedi.
Arkadaşımın ablası da vardı korktular sen en iyisi doktorunu ara dediler. Aradım Nuri beyi anlattım daha önce ayağımın şişmediğini bir saat içerinde böyle şiştiğini falan. Ona da garip geldi, yarın sabaha kadar geçmezse hastaneye gel dedi. Neyse sabah uyandığımda ayağım normaldi.
Ne olduğunu anlayamadım Nuri beyi aradıktan 1-2 saat sonrada el parmaklarım da şişti akşama doğruda yüzüm. Neyseki geçti kızlar........
sancux canım nedenmiş bu şişme öğrenebildin mi? dolaşım sorunu mu yoksa yediğin içtiğin bir şeyden mi oldu acaba?
çok sıcak bir h.sonunu bıraktık geride. daha bir hafta daha devam edecekmiş bu sıcaklar. off yaa, eridik valla... tabi sancux senin halin yanında bizim hiç konuşmamız lazım o da ayrı mesele...
Kızlar günaydın,
herkese iyi bir hafta diliyorum.
Serged ve Belizz bir sonraki denemede hersey gönlünüzden geçtiği gibi olur umarım.
Bu nemli havalar benim tüm enerjimi götürdü. Garip bir ruh halindeyim. Hicbirsey yapmak gelmiyor içimden. Bebek de dahil. Gercekten cocuk istiyor muyum diye düşünüyorum.Esime de sordum. İkimizde evet istiyoruz diyemedik. Belki bu ay başlamam. Bilemiyorum ki. Belki de hiç başlamamalı.
Ooff dedim ya bi garibim. Gecer belki zamanla.
Bu sıcaklarda dikkat edin kendinize. Klimalar carpmasin, sıcaklar baymasın
sevgiyle kalın
Diğer yerlerde ne kadar bilmiyorum ama bayağı para ödemişsin. ve sigortanın olupta karşılamaması da ilginç. E doğumu asm de yapsan heralde bi araba parası isterler:)))
Ben yatıp kalkıp takla atıp dua edeyim sigortama:))) 2 aşılama+ilaçlar 1 polip ameliyatı cebimden taş çatlasın 200 tl çıkmıştır...
Dün kızlar çok ilginç birşey oldu.
Arkadaşımla kahvaltı ettik oturuyoruz bir baktım benim ayaklar şişimiş ama öyle böyle değil inanılmaz bir şişilik. Neyse uzanıyım geçer dedim ama geçeceğine daha beter şişti nerdeyse patlayacak gibi. Ayağımı yere basamadım çok agrı yaptı. Öğlene kadar bekledik geçer diye uzanma modunda ama geçmedi.
Arkadaşımın ablası da vardı korktular sen en iyisi doktorunu ara dediler. Aradım Nuri beyi anlattım daha önce ayağımın şişmediğini bir saat içerinde böyle şiştiğini falan. Ona da garip geldi, yarın sabaha kadar geçmezse hastaneye gel dedi. Neyse sabah uyandığımda ayağım normaldi.
Ne olduğunu anlayamadım Nuri beyi aradıktan 1-2 saat sonrada el parmaklarım da şişti akşama doğruda yüzüm. Neyseki geçti kızlar........
Negatif..............
serged, üzüldüm yaa, ama gerçekte de aşılama da şans yüzdesi fazla artmıyor, kısmet değilmiş, hayırlısıyla inşallah ilk tüp bebek denemende bebeğine kavuşursun canım.
kızlar dün asm deydim.Mersinden valizimizi toplayıp, hazırlığımızı yapıp, tüp bebek yapıyoruz diye çıktık geldik.Şimdi ise yine mersinde evimdeyim.Aydın bey önümüzdeki ay yapalım dedi.Beni muayene etti ve doğum kontrol hapı verdi, ilacı kullanmamı ve ardından tedaviye başlıyacağını söyledi.Bizde her işte bi hayır vardır deyip, geri gerisine onca yolu geri döndük.Zor oldu ama olsun, böylesi hayırlıymış diyoruz, sizlerle paylaşmak istedim:)))
Kızlar günaydın,
herkese iyi bir hafta diliyorum.
Serged ve Belizz bir sonraki denemede hersey gönlünüzden geçtiği gibi olur umarım.
Bu nemli havalar benim tüm enerjimi götürdü. Garip bir ruh halindeyim. Hicbirsey yapmak gelmiyor içimden. Bebek de dahil. Gercekten cocuk istiyor muyum diye düşünüyorum.Esime de sordum. İkimizde evet istiyoruz diyemedik. Belki bu ay başlamam. Bilemiyorum ki. Belki de hiç başlamamalı.
Ooff dedim ya bi garibim. Gecer belki zamanla.
Bu sıcaklarda dikkat edin kendinize. Klimalar carpmasin, sıcaklar baymasın
sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?