Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

İyi yapmışsın canım ağlayınca insan rahatlıyor. Umarım bu yolda son üzüntün olur bu.

Biraz ara ver dinlen o zaman tüp bebeğe bomba gibi hazır ol. Herşeyin zamanı varmış ya, demekki senin bebiş yada bebişlerin çok az daha vakti var.
Öpüyorum seni...............

serged, üzüldüm yaa, ama gerçekte de aşılama da şans yüzdesi fazla artmıyor, kısmet değilmiş, hayırlısıyla inşallah ilk tüp bebek denemende bebeğine kavuşursun canım.

sancux canım neden o kadar aniden bir şişlik oluşmuş ki,hamilelikte normal karşılanabilir bir drum da olabilir belki. neyse ki uzun sürmemeiş inmiş bari, şişlik te insanı çok rahatsız eder, geçmiş olsun canım

biz de cumartesi akşamı istanbulda eşimin arkadaşlarıyla iftar yemeğimiz vardı, yemeğin ardından emirganda çay içmeye gittik boğaza karşı , gece eve döndüğümüzde 2 idi, öyle olunca sabah kalkması da zor oldu tabi:)

kızlar dün asm deydim.Mersinden valizimizi toplayıp, hazırlığımızı yapıp, tüp bebek yapıyoruz diye çıktık geldik.Şimdi ise yine mersinde evimdeyim.Aydın bey önümüzdeki ay yapalım dedi.Beni muayene etti ve doğum kontrol hapı verdi, ilacı kullanmamı ve ardından tedaviye başlıyacağını söyledi.Bizde her işte bi hayır vardır deyip, geri gerisine onca yolu geri döndük.Zor oldu ama olsun, böylesi hayırlıymış diyoruz, sizlerle paylaşmak istedim:)))

sürekli umutlarla beslenen bir süreç bu bizimki sergedcim... ama kızların da dediği gibi aşılma zaten çok büyütmüyor olasılıkları... dilerim tüp bebek kervanından iyi haber verirsin artık, sakın sıkma canını... bu böyle bir yol; üzülmek de var sevinmek de... tez zamanda sevinmen, sevindirmen dileğiyle...

biz de buluşmada kulaklarınızı çınlattık siz mersinlilerin... ne yaptılar acaba diyorduk... delipery bu ilk görüşme miydi? neden başlamadınız, kist falan mı var? neyse önemli olan doğru zamanda doğru yolda olmak... habersiz bırakma bizi, elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız hem sana...

sancux canım nedenmiş bu şişme öğrenebildin mi? dolaşım sorunu mu yoksa yediğin içtiğin bir şeyden mi oldu acaba?

çok sıcak bir h.sonunu bıraktık geride. daha bir hafta daha devam edecekmiş bu sıcaklar. off yaa, eridik valla... tabi sancux senin halin yanında bizim hiç konuşmamız lazım o da ayrı mesele...

yaa şişmesi normal hatta erken olmasına rağmen sıcaklardan falan herhalde benimde ellerim ayaklarım şişmeye başladı yüzükleri falan istemez oldum.ya hatta annemin bi ayak masaj aleti var hani dizine kadar ayağını içine sokabildiğin aradım onu bana kargoyla göndermelerini rica ettim.seninki bi acayip şişmiş ama neyse inmiş sonradan sorun yok) bu arada midipole ne zaman gitmeyi planlıyorsun?

Kızlar günaydın,
herkese iyi bir hafta diliyorum.
Serged ve Belizz bir sonraki denemede hersey gönlünüzden geçtiği gibi olur umarım.

Bu nemli havalar benim tüm enerjimi götürdü. Garip bir ruh halindeyim. Hicbirsey yapmak gelmiyor içimden. Bebek de dahil. Gercekten cocuk istiyor muyum diye düşünüyorum. Esime de sordum. İkimizde evet istiyoruz diyemedik. Belki bu ay başlamam. Bilemiyorum ki. Belki de hiç başlamamalı.
Ooff dedim ya bi garibim. Gecer belki zamanla.

Bu sıcaklarda dikkat edin kendinize. Klimalar carpmasin, sıcaklar baymasın
sevgiyle kalın

Mystry medipole bu cumartesi günü gideceğim. Ladybird' ün bir arkadaşının doktoruna Cevahir hanım.
Bakalım nasıl biri ve neler diyecek.
Doktora tam olarak ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Nuri devam edeceğimi söylesem mi söylemesem mi bilmiyorum.

Yok canım şişmenin nedenini öğrenemedim. Nuri bey telefonda sadece yarına geçmezse hastaneye gel film çekeriz dedi.
Yediğim şeylerden olacağını hiç zannetmiyorum garip bir şişlik çünkü büyük ihtimalle dolaşımla ilgiliydi. Neyse geçti Allahtan bir dahada olmaz inşallah.

Herkes aynı senin gibi canım kimsede enerji falan kalmadı. Bebek olayıda enerji ve moral ister o zaman sen bu ayı pas geç. Havalar biraz serinlesin, enerji ve moral topla öyle başlarsın.

Kızlar dün ebebekten yan yatmak için destek yastığı aldım. İyi geldi valla, yan yatınca ağrı oluyordu ağrı kesildi gibi.

o zmn senin emekli sandigi mi odedi cnm asilamani... asmde emekli sandigi gecio mu???? sgk neden gecmio o zmn yaaa benim sigortam ayakta %80, yatarak full ama tup bebek haric tabi, muhtemel asilamayi da onun icine alacaktir, polipi bile karsilamama olasiligi vardi da aydin bey gebelik dusunuluyor gibi bir yaz yazmadi raporuna ole oldu yani...

cnm yedigin bisey alerji gibi bisey yapmis olabilir, o gun ne yediysen bi daha yeme olmadi:)

Negatif..............

uzme cnm kendini, kismet degilmis de... hayirlisi nasilsa oyle olsun... hicbirsey bitmis degil...

serged, üzüldüm yaa, ama gerçekte de aşılama da şans yüzdesi fazla artmıyor, kısmet değilmiş, hayırlısıyla inşallah ilk tüp bebek denemende bebeğine kavuşursun canım.

ay kizlar bi arkadasim asilama yaptirmis, yeni ogrendim hatta aydin beyi tavsiye ettim, kendi durumumu pek de anlatmadan... neyse ona demislerki asilama ilkinde tutma olasiligi dusuk, snrkilerde yuksek, hatta bi arkadasinin 3. de tutmus, birinin 5.de... ben anlamadim aydin bey ilkinde olasilik yuksek snr gitgide dusuyor 3. yu yapmiyoruz bile demisti... ben aydin beye guveniyorum tabi de, doktorlar arasi bole buyuk bi farkli gorus nsl oluyor anlamadim....

ilk gorusmemiydi cnm??? dogum kontrol hapi de yumurtlamayi arttirio diolar, belki ondandir... bir ay daha bekle bakalim, cok bi zmn diil nsl olsa:):)

sicaktandir, sicaktan ama gercekten hazir hissettiginde tekrar dene bencede... ama sakin bu icindeki isteksizlik, umutsuzluktan kaynaklanmasin... olacak, olmamasi icin bi neden yok... sonuc negatif olursa die kacma sakin...

bu arada kizlar ben hala adet olmadim... anlayamadim acikcasi... beklemedeyim halen... 17siydi, gerci 17sinde cok az gelmisti, hadi onu 1. gun saymasam bile bakiyorum kasim ayindan beri en kotu 29gunde bir olmusum o da bi kere... ya bu dogum kontrol hapi bozdu biseyleri ya da psikolojik etkenler var... dunden beri de adet agrisi gibi bi his var icimde ama bisi yok... bakalim, bugun ve yrn da olmazsam sabahtan test yaptiririm belki... ama testte olumsuz sonuc gorecegime, adetimi goreyim diyorum:) onun icin beklerim belki de bi kac gun... hamile kaldiginde adet sancisi tarzi seyler hissedio musunuz??? ay bende baska hic bi belirti yok ya, hamile olamam... offf bi adet olsam...
bu arada kasintim gecmedi yine gunde kac kere yikandim haftasonu surekli ped degistirdim, of allam offfffff....

canım benim umut olmaz mı hiç sonuçta her yeni tedavi bir yeni umut ama malesef aşılama başarıları gerçeğini seninde dediğin gibi hepimiz biliyoruz.ben denemedim bile direkt tüp bebek tedavisine giriştim. kendini dinle nasıl hissediyorsan öyle yap ben başlamakla daha iyi hissetmiştim öncesi daha zordu başlayınca en azından elimden geleni yaptığımı sonucun önce Allaha sonra doktoruma kaldığına inandım sende inşallah güzel sonucu alıcaksın ve tüm bu günler geride kalıcak.dün en yakın arkadaşımın 2 aylık bebişiyle beraberdim o arkadaşımda o kadar uzun zamandan beri istiyorduki bebeği olmasını inanılır gibi değil şimdi sağlıkla kucağında arkadaşım çok uykusuz çok bakımsız ki normalde çok süslüdür ama yüzündeki dinginliği huzuru görmeniz lazım Allah bu huzuru bizede nasib etsin inşallah.

Belizcim hiç belli olmaz belki de hamilesindir.
Ancak ben kaç gün geçtiğini anlamadım? son adet tarihin 17 temmuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…