Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

aaahh ahh kalkması zor olmuş uyuyabilene ne güzel arkadaşlar ben çok fenayım inanın bünyem dayanmıyor artık cumartesi sabah beşte yattı pazar günü saat 09:00'da kalktım dün gecede bölük bölük ancak toplamda 4,5-5 saat falan uyudum bugün sabahta ayaklarım ellerim bomba gibi uyandım nasıl şiş anlatamam size ayağımı terliğe sokamadım neyse direktörümüzde görünce halimi şok oldu hemen eve git yat dinlen dedi sağolsun 1e kadar işlerimi halledip ben eve uyumaya gidicem ve mümkünse akşama kadar kalkmıycam.

Belizcim hiç belli olmaz belki de hamilesindir.
Ancak ben kaç gün geçtiğini anlamadım? son adet tarihin 17 temmuz mu?

evt cnm 17 temmuz son adetimin ilk gunu... ama ogun cok az gelmisti, ben 18inden hesapliyorum... ama yrnda olmazsam bi is var demektir, ben ilk adetimden beri hic gecikmeli yasamadim hep 3-4-5 gun once gelir... ama su an adet hissi var gibi, gece yatmadan oncede agrisi vardi, hatta majezik ilacimla suyumu yanibasima almistim:):)

bende cnm bölük börçük uyuyorum toplasan 2-3 saat eder.
Gündüzde gecede uyunmuyor. Ama benim sırf sıcaktan değil tabi çok ağrılarım oluyor nefes alamıyorum. Oturarak uyumayı başabilirsem süper olacak :)

Dün gece sinirimden ağladım sağa dönsen olmuyor sola dönsen olmuyor sırtüstü yatsan olmuyor...............

öncelikle tedavin başlamış hayırlı olsun tabii sen uzun yoldan geldiğin için zor olmuş ama bizler yani çoğumuz tedavimize senin gibi doğum kontrol hapıyla başladık 1 aylık hap kullanımından sonra iğnelerimize ilaçlarımıza başladık Aydın bey işini asla riske atmaz eminim böyle yapmasının mutlak bir nedeni varmış eh havalarda aşırı sıcak bundan soonraki ay inşallah biraz daha ferah bir havada başlamış olacaksın.pekii bu süreçte eşin burada seninle kalabilecek mi ya da sana kim eşlik edicek. danışmak istediğin İstanbulla ilgili bi sorun yada ihtiyacın olursa hepimiz seve seve yardımcı olmak isteriz...

canım ben havalardan da sıkıntılı ruh halinde olduğunu düşünüyorum ve bir yandan da aslında bu gamsızlık çok güzel belli olmaz bu arada kendiliğinden olur belkide bırak zorlama hiç bir şeyi nasıl olsa Aydın beyde hastanede aynı yerinde duruyor bekle beklemek istersen ne zaman gerçekten tekrar çok istedin o zaman başla oflaya poflaya o hastane o ikinci kat hiç çekilmez ama sana tek tavsiyem sakın işlere göre plan yapma bırak biraz akışına baktın 2 ay 4ay ya da 5-6 ay sonra istedin birde işleri kurgulama başla o zaman sonuçta sende çok çok iyi biliyorsun planladığımız şeyleri olanladığımız şekilde zaten yaşayamıyoruz ve bu süreç gerek tedavi stresiyle gerekse hamileliğiyle o kadar kolay değil...

canım bence önce git muayene ol bakalım ne hissediceksin farklı bir doktorla görüşerek bence şimdilik karar verme nuri beyede devam et bir süre daha...bende merak ediyorum çünkü seninle aynı şeyleri düşünüyorum.

merhaba kızlar,
bugun isbası yaptım nihayet.. size de izinliyken pek yazamadım zaten 1 haftadır internetimizde problem vardı gecmisi henuz okuyamadım ama belki benimle ilgili gelismelerden haberiniz vardır meliss le telefonla gorusmustuk persembe gunu ilk randevumuz vardı heyecanla aydın beyi bekledik ve nihayet kalp atıslarını duyduk hem de iki tane tek yumurta ikizi şokkkk oldum hala şoktayım diyebilirim benden haberler bu kadar biraz gecmisi okuyacagım hepinizi cokkk ozledim a.s.

tabi canım düzen biraz bozuluyor

ondan demek ki...

hayirli olsun cnm... kusura bakma ben gecmisi unuttum biraz... sana cift embiryo mu nakil etmislerdi??? yoksa asilama miydi seninki???

Mystry sen Nuri beye ne zaman gideceksin? Ben haftaya c.tesi gidiyorum.

haftaya yani bu haftasonu mu yani ayın 21inde saat 11de randevum senin? yaa bu arada acayip başım ağrıyo ayaklarım ve ellerimde davul normal midir tansyonuma bakmak istedim ama tansyon aleti yok yanımda napsam?

Hoşgeldin canım bizde seni özledik.......
Haberimiz yoktu melis tatilde olduğu için girmiyor 1 haftadır nete.
Tebrik ederim umutcum çooooooooooooook sevindim.
Bende çok şaşırdım tek yumurta ikizi olma olasılığı ne kadar düşük oysa. Olacağı varsa oluyor işte olasılık falan hikaye.

opuyorumnanaktan
aaaa süprize baak süpeer hadi gözün aydın

haftaya yani bu haftasonu mu yani ayın 21inde saat 11de randevum senin? yaa bu arada acayip başım ağrıyo ayaklarım ve ellerimde davul normal midir tansyonuma bakmak istedim ama tansyon aleti yok yanımda napsam?

nuri beye 28 inde cevahir hanıma 21 inde randevum.

Dün bana asm den mail geldi benim haftamda yani 30. haftalarda eğer anormal şişlik ellere kadar çıkmışsa görüşte zorluk baş ağrısı ve yüksek tansiyon şikayetlerinin hepsi birlikte varsa doktorunuza başvurun diyordu.

Mesela bende baş ağrısı ve yüksek tansiyon yoktu diğerleri vardı ama.

Yok ben Nuri beyi bırakmayı düşünmüyorum zaten.
Cevahir hanım erken doğum için yedekte olsun istiyorum.

ondan demek ki...

hayirli olsun cnm... kusura bakma ben gecmisi unuttum biraz... sana cift embiryo mu nakil etmislerdi??? yoksa asilama miydi seninki???

tesekkur ederim canım sagolasın...hayir canim asilama degil tup bebekti tek embriyo transferi ama tek yumurta ikiz oldu iste

kısmet sancuxcum oysa ne kadar umutsuzdum biliyorsun evet cok dusuk bi olasılık ama oldu iste ama simdi daha cok korkuyorum riskler daha cok oluyormus insallah sorunsuz kucagımıza almak nasip olur sen nasılsın? okuyabildigim kadarıyla sislik problemi yasıyormussun yedigin bisey sıcak oldugu icin dokunmus olabilir cok gecmis olsun aman dikkat..

opuyorumnanaktan
aaaa süprize baak süpeer hadi gözün aydın

evet süprizzzz sagolasın canım cok tesekkur ederim sen nasılsın? ne kadar oldu simdi oglusun kocaman olmustur bi ara test sonuclarının guzel cıktıgını okumustum cokkk sevindim canım umarım hersey boyle devam eder...

ay tansyonumu ölçebilsem anlıucam yüksek mi değil mi ya benim tahminim şişkinlik sıcaktan başağrısı da uykusuzluktan uyuyunca hepsi geçicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…