biz de cumartesi akşamı istanbulda eşimin arkadaşlarıyla iftar yemeğimiz vardı, yemeğin ardından emirganda çay içmeye gittik boğaza karşı , gece eve döndüğümüzde 2 idi, öyle olunca sabah kalkması da zor oldu tabi:)
Belizcim hiç belli olmaz belki de hamilesindir.
Ancak ben kaç gün geçtiğini anlamadım? son adet tarihin 17 temmuz mu?
aaahh ahh kalkması zor olmuş uyuyabilene ne güzel arkadaşlar ben çok fenayım inanın bünyem dayanmıyor artık cumartesi sabah beşte yattı pazar günü saat 09:00'da kalktım dün gecede bölük bölük ancak toplamda 4,5-5 saat falan uyudum bugün sabahta ayaklarım ellerim bomba gibi uyandım nasıl şiş anlatamam size ayağımı terliğe sokamadım neyse direktörümüzde görünce halimi şok oldu hemen eve git yat dinlen dedi sağolsun 1e kadar işlerimi halledip ben eve uyumaya gidicem ve mümkünse akşama kadar kalkmıycam.
kızlar dün asm deydim.Mersinden valizimizi toplayıp, hazırlığımızı yapıp, tüp bebek yapıyoruz diye çıktık geldik.Şimdi ise yine mersinde evimdeyim.Aydın bey önümüzdeki ay yapalım dedi.Beni muayene etti ve doğum kontrol hapı verdi, ilacı kullanmamı ve ardından tedaviye başlıyacağını söyledi.Bizde her işte bi hayır vardır deyip, geri gerisine onca yolu geri döndük.Zor oldu ama olsun, böylesi hayırlıymış diyoruz, sizlerle paylaşmak istedim:)))
dogum kontrol hapini birakinca gununu sasirtio mu???
Kızlar günaydın,
herkese iyi bir hafta diliyorum.
Serged ve Belizz bir sonraki denemede hersey gönlünüzden geçtiği gibi olur umarım.
Bu nemli havalar benim tüm enerjimi götürdü. Garip bir ruh halindeyim. Hicbirsey yapmak gelmiyor içimden. Bebek de dahil. Gercekten cocuk istiyor muyum diye düşünüyorum.Esime de sordum. İkimizde evet istiyoruz diyemedik. Belki bu ay başlamam. Bilemiyorum ki. Belki de hiç başlamamalı.
Ooff dedim ya bi garibim. Gecer belki zamanla.
Bu sıcaklarda dikkat edin kendinize. Klimalar carpmasin, sıcaklar baymasın
sevgiyle kalın
Mystry medipole bu cumartesi günü gideceğim. Ladybird' ün bir arkadaşının doktoruna Cevahir hanım.
Bakalım nasıl biri ve neler diyecek.
Doktora tam olarak ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Nuri devam edeceğimi söylesem mi söylemesem mi bilmiyorum.
tabi canım düzen biraz bozuluyor
merhaba kızlar,
bugun isbası yaptım nihayet.. size de izinliyken pek yazamadım zaten 1 haftadır internetimizde problem vardı gecmisi henuz okuyamadım ama belki benimle ilgili gelismelerden haberiniz vardır meliss le telefonla gorusmustuk persembe gunu ilk randevumuz vardı heyecanla aydın beyi bekledik ve nihayet kalp atıslarını duyduk hem de iki tane tek yumurta ikizi şokkkk oldum hala şoktayım diyebilirim benden haberler bu kadar biraz gecmisi okuyacagım hepinizi cokkk ozledim a.s.
Mystry sen Nuri beye ne zaman gideceksin? Ben haftaya c.tesi gidiyorum.
Kızlar dün ebebekten yan yatmak için destek yastığı aldım. İyi geldi valla, yan yatınca ağrı oluyordu ağrı kesildi gibi.
merhaba kızlar,
bugun isbası yaptım nihayet.. size de izinliyken pek yazamadım zaten 1 haftadır internetimizde problem vardı gecmisi henuz okuyamadım ama belki benimle ilgili gelismelerden haberiniz vardır meliss le telefonla gorusmustuk persembe gunu ilk randevumuz vardı heyecanla aydın beyi bekledik ve nihayet kalp atıslarını duyduk hem de iki tane tek yumurta ikizi şokkkk oldum hala şoktayım diyebilirim benden haberler bu kadar biraz gecmisi okuyacagım hepinizi cokkk ozledim a.s.
bende istiyoruuum nerde e bebek?
opuyorumnanaktanmerhaba kızlar,
haftaya yani bu haftasonu mu yani ayın 21inde saat 11de randevum senin? yaa bu arada acayip başım ağrıyo ayaklarım ve ellerimde davul normal midir tansyonuma bakmak istedim ama tansyon aleti yok yanımda napsam?
canım bence önce git muayene ol bakalım ne hissediceksin farklı bir doktorla görüşerek bence şimdilik karar verme nuri beyede devam et bir süre daha...bende merak ediyorum çünkü seninle aynı şeyleri düşünüyorum.
ondan demek ki...
Belizcim hiç belli olmaz hamilede olabilirsin birkaç gün daha bekle olmazsan kan tahlili yaptırırsın.
ondan demek ki...
hayirli olsun cnm... kusura bakma ben gecmisi unuttum biraz... sana cift embiryo mu nakil etmislerdi??? yoksa asilama miydi seninki???
kısmet sancuxcum oysa ne kadar umutsuzdum biliyorsun evet cok dusuk bi olasılık ama oldu iste ama simdi daha cok korkuyorum riskler daha cok oluyormus insallah sorunsuz kucagımıza almak nasip olur sen nasılsın? okuyabildigim kadarıyla sislik problemi yasıyormussun yedigin bisey sıcak oldugu icin dokunmus olabilir cok gecmis olsun aman dikkat..Hoşgeldin canım bizde seni özledik.......
Haberimiz yoktu melis tatilde olduğu için girmiyor 1 haftadır nete.
Tebrik ederim umutcum çooooooooooooook sevindim.
Bende çok şaşırdım tek yumurta ikizi olma olasılığı ne kadar düşük oysa. Olacağı varsa oluyor işte olasılık falan hikaye.
opuyorumnanaktan
aaaa süprize baak süpeer hadi gözün aydın
nuri beye 28 inde cevahir hanıma 21 inde randevum.
Dün bana asm den mail geldi benim haftamda yani 30. haftalarda eğer anormal şişlik ellere kadar çıkmışsa görüşte zorluk baş ağrısı ve yüksek tansiyon şikayetlerinin hepsi birlikte varsa doktorunuza başvurun diyordu.
Mesela bende baş ağrısı ve yüksek tansiyon yoktu diğerleri vardı ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?