Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

umutcum bugüün 19 hafta 2 günlüğüm:)) valla iyi sayılırım herkez kadar ufak tefek yakınmalar işte bu...

ayyy ben o gunleri gorebilecemmi acaba zaman simdi hiiiic gecmiyor sanki ufak tefek yakınmalar nazarlık olsun canım insallah sonuna kadar boyle devam etsin opuyorumnanaktan

aaaa cok enteresan... tup bebek olmasada hamile kalacaktin demek ki... kismet hayirlisiyla ikisini de kucagina alirsin insallah cnm:) biri kiz biri erkek olsun bari:)))))))

ayyy ben o gunleri gorebilecemmi acaba zaman simdi hiiiic gecmiyor sanki ufak tefek yakınmalar nazarlık olsun canım insallah sonuna kadar boyle devam etsin opuyorumnanaktan

yaa işte böyle sayınca geçmiyor tabii malessef sen o günleri görücen bende sancux gibi 30ları görücem inşallaaaahhh.

eve git dinlen bakalım akşama kadar geçmezse ararsın Nuri beyi

yaa evet canım bende öyle düşünüyorum evin oralarda bi eczaneye uğrayıp tansyonumu ölçtürmek içinde rica edicem birde eşek kocama binbirinci kez eve bir tansyon aleti getirmesi söyliyem bu sefer getirir umarım mafoldumben

sağol canım alayım bari bende birde mycey hamile uyku destek yastığı var o da 59 tl onu da görünce acaba bu mu diye yanıldım ama demekki 19 lire olanı almalıyım.

Diğeri de iyi gibi ama sırta destek vermediği için almadım.
Benim aldığım göbeğe destek yapıyor yan yattığında.

bende braun nun tansiyon aleti var ama dogru ölçüyor mu bilmiyorum. Evde öldüğümde tansiyonum hep düşük çıkıyor hastanede de normal çıkıyor anlamadım. Bu sefer kontrole giderken tansiyon aletini de götüreceğim. Hemşireler ölçtükten sonra da kendi makinamla ölçeceğim bakalım doğru mu ölçüyor anlaşılacak.

Diğeri de iyi gibi ama sırta destek vermediği için almadım.
Benim aldığım göbeğe destek yapıyor yan yattığında.

ya diğeri haklısın sırta destek vermiyor birde ben ortopedik yastık kullanıyorum ve yastığımdan çok memnunum e bacağımın arasınada ufak bi yastık ya da kıvırıp pikeyi koyuyorum yani senin aldığın bencede iyi fikir veriyorum siparişi sağol opuyorumnanaktan

baun iyidir aslında ama oraya gittiğinde ister istemez heyecanlanıyorsun normalde düşük olan tansyonun orda azıcık çıkıyordun ama kendi aletini de götürmek çok iyi fikir böylelikle emin olursun.

aaaa cok enteresan... tup bebek olmasada hamile kalacaktin demek ki... kismet hayirlisiyla ikisini de kucagina alirsin insallah cnm:) biri kiz biri erkek olsun bari:)))))))

insallah canım sagolasın ama tek yumurta ikizinde farklı cinsiyet olma ihtimali cok dusukmus zaten cinsiyet hiiiic onemli degil saglıklı olsunlar kız oglan faketmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…