Yok ben Nuri beyi bırakmayı düşünmüyorum zaten.
Cevahir hanım erken doğum için yedekte olsun istiyorum.
kısmet sancuxcum oysa ne kadar umutsuzdum biliyorsun evet cok dusuk bi olasılık ama oldu iste ama simdi daha cok korkuyorum riskler daha cok oluyormus insallah sorunsuz kucagımıza almak nasip olur sen nasılsın? okuyabildigim kadarıyla sislik problemi yasıyormussun yedigin bisey sıcak oldugu icin dokunmus olabilir cok gecmis olsun aman dikkat..
Boşver riskleri herşey güzel olacak yolunda gidecek.
Sorunsuz alacaksın kucağına bebeklerini.
Bende iyiyim canım sürekli dinlenme modundayım istesemde bir iş yapamıyorum vücudum izin vermiyor, zorlamıyorum bende.
Şu an 30.haftadayız iyice ağırlaştım günleri sayıyorum sayıncada vakit geçmiyor biliyorsun.
umutcum bugüün 19 hafta 2 günlüğüm:)) valla iyi sayılırım herkez kadar ufak tefek yakınmalar işte bu...
sancux hangi yastığı aldın şimdi webten almak için bakıyorum ama karar veremedim hangisini almam gerektiğine.
tesekkur ederim canım sagolasın...hayir canim asilama degil tup bebekti tek embriyo transferi ama tek yumurta ikiz oldu iste
kısmet sancuxcum oysa ne kadar umutsuzdum biliyorsun evet cok dusuk bi olasılık ama oldu iste ama simdi daha cok korkuyorum riskler daha cok oluyormus insallah sorunsuz kucagımıza almak nasip olur sen nasılsın? okuyabildigim kadarıyla sislik problemi yasıyormussun yedigin bisey sıcak oldugu icin dokunmus olabilir cok gecmis olsun aman dikkat..
evet süprizzzz sagolasın canım cok tesekkur ederim sen nasılsın? ne kadar oldu simdi oglusun kocaman olmustur bi ara test sonuclarının guzel cıktıgını okumustum cokkk sevindim canım umarım hersey boyle devam eder...
ayyy ben o gunleri gorebilecemmi acaba zaman simdi hiiiic gecmiyor sanki ufak tefek yakınmalar nazarlık olsun canım insallah sonuna kadar boyle devam etsin opuyorumnanaktan
ay tansyonumu ölçebilsem anlıucam yüksek mi değil mi ya benim tahminim şişkinlik sıcaktan başağrısı da uykusuzluktan uyuyunca hepsi geçicek.
Mycey hamile destek minderi
mantıklı öyle konuşmuştuk zaten git gel bakalım banada anlatırsın hemde 1 hafta arayla oğlanlarla hasret gidericeksin.
Boşver riskleri herşey güzel olacak yolunda gidecek.
Sorunsuz alacaksın kucağına bebeklerini.
Bende iyiyim canım sürekli dinlenme modundayım istesemde bir iş yapamıyorum vücudum izin vermiyor, zorlamıyorum bende.
Şu an 30.haftadayız iyice ağırlaştım günleri sayıyorum sayıncada vakit geçmiyor biliyorsun.
bosver isleri onemli olan sen ve bebisler canım isler nasılsa olur sanada kocaman30.hafta cok ciddi bi sure basa gelmeyince haftaların degeri bilinmiyormus canım gercekten zaman gecmiyor hele bu halde gun saymak zordur havaların bu kadar sıcak gitmesi sanssızlık oldu ama az kaldı insallah
eve git dinlen bakalım akşama kadar geçmezse ararsın Nuri beyi
sağol canım alayım bari bende birde mycey hamile uyku destek yastığı var o da 59 tl onu da görünce acaba bu mu diye yanıldım ama demekki 19 lire olanı almalıyım.
yaa evet canım bende öyle düşünüyorum evin oralarda bi eczaneye uğrayıp tansyonumu ölçtürmek içinde rica edicem birde eşek kocama binbirinci kez eve bir tansyon aleti getirmesi söyliyem bu sefer getirir umarım mafoldumben
bosver isleri onemli olan sen ve bebisler canım isler nasılsa olur sanada kocaman30.hafta cok ciddi bi sure basa gelmeyince haftaların degeri bilinmiyormus canım gercekten zaman gecmiyor hele bu halde gun saymak zordur havaların bu kadar sıcak gitmesi sanssızlık oldu ama az kaldı insallah
boşverdim zaten bir görsen evin halini kaydirigubbakcemile3
Diğeri de iyi gibi ama sırta destek vermediği için almadım.
Benim aldığım göbeğe destek yapıyor yan yattığında.
bende braun nun tansiyon aleti var ama dogru ölçüyor mu bilmiyorum. Evde öldüğümde tansiyonum hep düşük çıkıyor hastanede de normal çıkıyor anlamadım. Bu sefer kontrole giderken tansiyon aletini de götüreceğim. Hemşireler ölçtükten sonra da kendi makinamla ölçeceğim bakalım doğru mu ölçüyor anlaşılacak.
aaaa cok enteresan... tup bebek olmasada hamile kalacaktin demek ki... kismethayirlisiyla ikisini de kucagina alirsin insallah cnm:) biri kiz biri erkek olsun bari:)))))))
boşverdim zaten bir görsen evin halini kaydirigubbakcemile3
iyi yapmıssın bosveeeerrr ben de bu aralar cok bosverdim sen asıl benimkini bi gor pasaklı oldum bu aralar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?