kızlaar ben önce yemeye sonrada 13 servisiyle eve inşallah bi aksilik olmaz ve uykum bi yerlere kaçmazsa tvyi telefonu uyaran herşeyi ama herşeyi kapatıp bu sefer uyumayı becericem ev dee yemekte umrumda değil
Canım Arkadaşlarım;
Hepinize kocaman bir MERHABA.
Her birinizi o kadar çok özledim ki…
Bebişlerimiz 8 haftalıkken birkaç günlüğüne ayrılmıştım aranızdan, atlattığımız badirelerden sonra dönmek bugüne nasip oldu.. Bebişlerimiz Çarşamba günü 15 haftayı bitirecekler.. Çokkk zaman olmuş..
Aradınız, sordunuz sağolun.. Ben de arayan arkadaşlarımdan hepinizin haberlerini aldım..
Sayfalar yazılmış uzak kaldığım dönemde.. ama okumam mümkün değil.. Kulübe yavaş yavaş adapte olurum diye düşünüyorum. Aslında 3 haftadır taburcu oldum evdeyim ama bu güne kadar bulantılarımdan bilgisayarı dahi açmam mümkün olmadı. Bilgisayar çalışırken çıkan koku bile beni perişan etti.. (Sizin hissedebileceğiniz bir koku değil maalesef.. Bana her şey koktuğu için, düşünün bilgisayar açılması yasak evde) Ne size bakabildim, ne maillerime.. Nasıl bir bulantı anlatamam.. Allah hiçbirinizin başına vermesin, hepiniz hafif bulantılarla atlatırsınız inşallah. Ama neyseki 3-5 gündür hafiflemeye başladı. Sabah , öğlen bulantılarım bitti sayılır.. Şimdi sadece akşam bulantılarım var.
Artık bende daha iyiyim.. Bebişler zaten hep iyiydiler, hep iyi olacaklar inşallah.
Annem ve babam geçen hafta cumartesi günü geldiler Avşa’dan İstanbul’a..
Bu Pazar yani 22 Ağustosta da ABD’ye uçuyorlar. Ayrılık vakti yaklaştıkça kötü oluyorum..
Neyse…
25 Ağustosta 11.45’de Aydın Beyle rutin kontrolümüz, 14.00’de de Hayri Ermiş ile amniyo sentez randevumuz var.
Böyle işte kızlar…
merhaba kızlar,
bugun isbası yaptım nihayet.. size de izinliyken pek yazamadım zaten 1 haftadır internetimizde problem vardı gecmisi henuz okuyamadım ama belki benimle ilgili gelismelerden haberiniz vardır meliss le telefonla gorusmustuk persembe gunu ilk randevumuz vardı heyecanla aydın beyi bekledik ve nihayet kalp atıslarını duyduk hem de iki tane tek yumurta ikizi şokkkk oldum hala şoktayım diyebilirim benden haberler bu kadar biraz gecmisi okuyacagım hepinizi cokkk ozledim a.s.
Canım arkadaşım ne kadar özledik seni anlatamam.......
İyi olmana bulantılarının azalmasına çok sevindim.
Sensiz geçen tam 7 hafta olmuş demekki neyseki artık döndün.
Bebişlere kocaman maşallah
Ayşegül kesin cinsiyetleri de belli olur bu gidişinizde
Ay inanmıyorum. :) tebrik ederim. Bir tasla iki kuş.)
inşallah saglikla gecer her süreç.
Canım çok sevindim senin adına.
Allah tamamına erdirsin.
Çok öpüyorum
Ayşegül canım kilo verdin mi ?
Aysegul'cum,
çok gecmis olsun canım. Hosgeldin aramıza. Gercekten çok ozlettin kendini.
Neyse sen iyi ol da gerisi önemli değil.
Bebisler de iyilermis ne güzel. Herkes haber verdi sagolsun konustukca. En çok da grapes :))
bizlerde haberleri paylaşıp hep haberdar olduk.
Haftaya kontrolün varmış ne güzel.
Bize gene güzel haberler getir kızlardan.
Çok öpüyorum.
Ayşegül canım çok sevindim ananesi dedesi görmüşler torunlarını ne kadar duygulanmışlardır.
Benim annem ilk gördüğünde ağlamıştı.
Biri erkek demekki diğeri de kızdır inşallah.
Benim sağdaki oğlanda hemen göstermemişti Nuri bey bayağı hoplattı da öyle görmüştük.
Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlarda cinsiyetleri ne olursa olsun.
Ben şimdi öyle alıştımki kız fikri aklıma bile gelmiyor artık.
Bol bol et ve süt ürünleri yemeye çalış.
Protein özlelikle ikiz bebeklerde çok önemliymiş.
Aysegul'cum sağlıklı olsunlar önce. Neyse hala bir kız hayalimiz var en azından
Annem de babam da çok duygulandılar ve çok mutlu oldular tabii.. Bir de minik sıpa doktor ultrasonu açar açmaz anneme ve babama resmen el salladı, uzunuzadıya hem de.. Bilirmiş gibi gideceklerini... 5 parmağının beşiyle, yolcu uğurlar gibi.. Sonra da pipiyi gösterdi.. Doktordan evvel eşim : Zeki Bey o pipi mi bana mı öyle geliyor dedi, pipi pipi cevabını alınca da çöktü adamcağız.. sırnaşık şey
Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da, bak siz de artık alışmıssınız.. Ama benim eşim ı-ıhh canım inan öyle çok istiyor ki kız bebeği olmasını bunu anlatabileceğim kelime yok.. İnşallah diğeri kızdır.. Olmadı bir daha hamile kalıp kız doğurmam gerekecek sırnaşık şey
Bak sen akıllı yaramaza nasılda el sallarmış kaydirigubbakcemile3
Benim eşimde kız çocuklarını çok seviyor hatta şimdiden 3. de kız olur demeye başladı.
Bende valla sen doğurursan olur tabi diyorum kaydirigubbakcemile3
Malesef canım, 4 aydır et ve süt yemeyi bırak tvde reklamlarda görmeye dayanamıyorum.
Halen de öyle.. Haftalardır televizyon seyretmiyorum reklamlardan ötürü.. Sadece yatarak kitap okuyorum, uyuyorum ve gece de eşimle karar verdiğimiz filmi seyrediyoruz.
Geçen haftadan bu yana : Sabah sıcak ekmek ve içine çok küçük bir parça peynir, bir haşlanmış yumurta ve yanında iki domates yiyorum. Öğleden sonra da çorba içiyorum, aralarda da şeftali yiyorum.. Başka da hiç bişii yemiyorum.. Ama yakındır inşallah, akşam bulantım ve gece kusmalarım da geçecek yakında inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?