Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

umutcum bu arada benim babamda tek yumurta ikizi ve amcamla tıpatıp aynılar:)) bende genelde iki aynı cinsiyet oluyor diye biliyorum ama tek yumurta ikizi bile mucizeyken bu da olabilir:)

kızlaar ben önce yemeye sonrada 13 servisiyle eve inşallah bi aksilik olmaz ve uykum bi yerlere kaçmazsa tvyi telefonu uyaran herşeyi ama herşeyi kapatıp bu sefer uyumayı becericem ev dee yemekte umrumda değil

kızlaar ben önce yemeye sonrada 13 servisiyle eve inşallah bi aksilik olmaz ve uykum bi yerlere kaçmazsa tvyi telefonu uyaran herşeyi ama herşeyi kapatıp bu sefer uyumayı becericem ev dee yemekte umrumda değil

tamam cnm afiyet olsun sana evde güzel güzel dinlen

öpüyorum seni

Canım Arkadaşlarım;
Hepinize kocaman bir MERHABA.
Her birinizi o kadar çok özledim ki…
Bebişlerimiz 8 haftalıkken birkaç günlüğüne ayrılmıştım aranızdan, atlattığımız badirelerden sonra dönmek bugüne nasip oldu.. Bebişlerimiz Çarşamba günü 15 haftayı bitirecekler.. Çokkk zaman olmuş..
Aradınız, sordunuz sağolun.. Ben de arayan arkadaşlarımdan hepinizin haberlerini aldım..
Sayfalar yazılmış uzak kaldığım dönemde.. ama okumam mümkün değil.. Kulübe yavaş yavaş adapte olurum diye düşünüyorum. Aslında 3 haftadır taburcu oldum evdeyim ama bu güne kadar bulantılarımdan bilgisayarı dahi açmam mümkün olmadı. Bilgisayar çalışırken çıkan koku bile beni perişan etti.. (Sizin hissedebileceğiniz bir koku değil maalesef.. Bana her şey koktuğu için, düşünün bilgisayar açılması yasak evde) Ne size bakabildim, ne maillerime.. Nasıl bir bulantı anlatamam.. Allah hiçbirinizin başına vermesin, hepiniz hafif bulantılarla atlatırsınız inşallah. Ama neyseki 3-5 gündür hafiflemeye başladı. Sabah , öğlen bulantılarım bitti sayılır.. Şimdi sadece akşam bulantılarım var.
Artık bende daha iyiyim.. Bebişler zaten hep iyiydiler, hep iyi olacaklar inşallah.
Annem ve babam geçen hafta cumartesi günü geldiler Avşa’dan İstanbul’a..
Bu Pazar yani 22 Ağustosta da ABD’ye uçuyorlar. Ayrılık vakti yaklaştıkça kötü oluyorum..
Neyse…
25 Ağustosta 11.45’de Aydın Beyle rutin kontrolümüz, 14.00’de de Hayri Ermiş ile amniyo sentez randevumuz var.
Böyle işte kızlar…

Canım arkadaşım ne kadar özledik seni anlatamam.......
İyi olmana bulantılarının azalmasına çok sevindim.

Sensiz geçen tam 7 hafta olmuş demekki neyseki artık döndün.
Bebişlere kocaman maşallah

Ayşegül kesin cinsiyetleri de belli olur bu gidişinizde

Ay inanmıyorum. :) tebrik ederim. Bir tasla iki kuş. )
inşallah saglikla gecer her süreç.
Canım çok sevindim senin adına.
Allah tamamına erdirsin.
Çok öpüyorum

Aysegul'cum,
çok gecmis olsun canım. Hosgeldin aramıza. Gercekten çok ozlettin kendini.
Neyse sen iyi ol da gerisi önemli değil.
Bebisler de iyilermis ne güzel. Herkes haber verdi sagolsun konustukca. En çok da grapes :))
bizlerde haberleri paylaşıp hep haberdar olduk.
Haftaya kontrolün varmış ne güzel.
Bize gene güzel haberler getir kızlardan.
Çok öpüyorum.

Merhaba canım;
Bende çok özledim...
Cumartesi günü eşimle konuştuk ve annemle babam gitmeden evvel torunlarını göstermek istedik.. Yakın bir hastaneye gidelim ultrasonda baksınlar görsünler, sevinsinler diye.. Malum onların zamanında ultrason ne gezer..
İki hastaneye uğradık kalabalıktı, taaa Ataşehir Memorial'a kadar gitmiş olduk.. Zeki isimli sevimli 35 yaşında genç bir doktor acildeydi.. Söyledik anneannesi ve dedeleri ABD'ye gidecek, gitmeden göstermek istiyoruz diye.. Sağolsun resmen ayrıntılı ultrason çekti Zeki Bey.. İlk bebeğimiz dedeye ve anneanneye el salladı.. Tüm parmakları oluşmuş, midesi, beyni, idrar torbası, bacaklar, ayaklar herşeyi tastamam.. Bir de pipisi var teyzesi
Eşimin kız bebek tutkusunu biliyosunuz, şok oldu ama çabucak atlattı..
Diğer bebeğimiz pek nazenin görünüyor, doktor o kadar uğraştı, rahatsız etti, hem ultrason cihazı aletiyle hem eliyle karnıma vurdu , çok rahatsız oldu ama banamısın demedi pozisyonunu değiştirmedi.. Bacaklarını hiç açmadı kesinlikle göstermedi.. Onun da tüm organları tastamam.. İkisi de gayet sağlıklılar.. başka hasta da yoktu 45 dakika kadar seyrettik bebişlerimizi... Zeki Bey, amniyo sentez de gayet iyi sonuç verecek zaten bişii olsaydı bu noktada bile bize fikir verecek şeyleri görürdük içiniz rahat olsun dedi...
Yani şekerciğim, bir pipimiz var, diğerini de 25'inde Aydın Amcası açıklayacak, inşallah kocamın gönlüne göre kız olur da çok sevinir opuyorumnanaktan

Ayşegül canım kilo verdin mi ?

8.haftadan sonra 9.haftada ameliyat ve 10.haftada enfeksiyon için yattığımızda 5 kg kadar vermiştim.. Ama allaha şükür serumlar çok iyi geldi.. Sanırım daha fazla vermedim. 3-5 gündür de akşam beterim ama gündüz azar azar güzelce beslenebiliyorum.
Bu arada siteye girerken şifremi bile yanlış girdim, mailime yeni şifre neyin gönderdiler.
Yazmayı unutmuşum resmen..
Yavaş yavaş okuyup yazıyorum, kusura bakmayın.

Ah canım benimm;
Hoşbuldukk ama kızlar durumu yok, bir pipimiz var Diğerinde umudumuz sürüyor eyvahedigeldismile

Ayşegül canım çok sevindim ananesi dedesi görmüşler torunlarını ne kadar duygulanmışlardır.
Benim annem ilk gördüğünde ağlamıştı.
Biri erkek demekki diğeri de kızdır inşallah.
Benim sağdaki oğlanda hemen göstermemişti Nuri bey bayağı hoplattı da öyle görmüştük.
Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlarda cinsiyetleri ne olursa olsun.
Ben şimdi öyle alıştımki kız fikri aklıma bile gelmiyor artık.

Annem de babam da çok duygulandılar ve çok mutlu oldular tabii.. Bir de minik sıpa doktor ultrasonu açar açmaz anneme ve babama resmen el salladı, uzunuzadıya hem de.. Bilirmiş gibi gideceklerini... 5 parmağının beşiyle, yolcu uğurlar gibi.. Sonra da pipiyi gösterdi.. Doktordan evvel eşim : Zeki Bey o pipi mi bana mı öyle geliyor dedi, pipi pipi cevabını alınca da çöktü adamcağız.. sırnaşık şey
Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da, bak siz de artık alışmıssınız.. Ama benim eşim ı-ıhh canım inan öyle çok istiyor ki kız bebeği olmasını bunu anlatabileceğim kelime yok.. İnşallah diğeri kızdır.. Olmadı bir daha hamile kalıp kız doğurmam gerekecek sırnaşık şey

Bol bol et ve süt ürünleri yemeye çalış.
Protein özlelikle ikiz bebeklerde çok önemliymiş.

Malesef canım, 4 aydır et ve süt yemeyi bırak tvde reklamlarda görmeye dayanamıyorum.
Halen de öyle.. Haftalardır televizyon seyretmiyorum reklamlardan ötürü.. Sadece yatarak kitap okuyorum, uyuyorum ve gece de eşimle karar verdiğimiz filmi seyrediyoruz.
Geçen haftadan bu yana : Sabah sıcak ekmek ve içine çok küçük bir parça peynir, bir haşlanmış yumurta ve yanında iki domates yiyorum. Öğleden sonra da çorba içiyorum, aralarda da şeftali yiyorum.. Başka da hiç bişii yemiyorum.. Ama yakındır inşallah, akşam bulantım ve gece kusmalarım da geçecek yakında inşallah.

Bak sen akıllı yaramaza nasılda el sallarmış kaydirigubbakcemile3

Benim eşimde kız çocuklarını çok seviyor hatta şimdiden 3. de kız olur demeye başladı.
Bende valla sen doğurursan olur tabi diyorum kaydirigubbakcemile3

İkimiz de nappcaz bu adamları bilmem artık sırnaşık şeysırnaşık şey

evet cnm inşallah yakın zamanda geçecek herşeyi yiyebileceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…