insallah canım sagolasın ama tek yumurta ikizinde farklı cinsiyet olma ihtimali cok dusukmus zaten cinsiyet hiiiic onemli degil saglıklı olsunlar kız oglan faketmez :)
umutcum bu arada benim babamda tek yumurta ikizi ve amcamla tıpatıp aynılar:)) bende genelde iki aynı cinsiyet oluyor diye biliyorum ama tek yumurta ikizi bile mucizeyken bu da olabilir:)
Canım Arkadaşlarım;
Hepinize kocaman bir MERHABA.
Her birinizi o kadar çok özledim ki…
Bebişlerimiz 8 haftalıkken birkaç günlüğüne ayrılmıştım aranızdan, atlattığımız badirelerden sonra dönmek bugüne nasip oldu.. Bebişlerimiz Çarşamba günü 15 haftayı bitirecekler.. Çokkk zaman olmuş..
Aradınız, sordunuz sağolun.. Ben de arayan arkadaşlarımdan hepinizin haberlerini aldım..
Sayfalar yazılmış uzak kaldığım dönemde.. ama okumam mümkün değil.. Kulübe yavaş yavaş adapte olurum diye düşünüyorum. Aslında 3 haftadır taburcu oldum evdeyim ama bu güne kadar bulantılarımdan bilgisayarı dahi açmam mümkün olmadı. Bilgisayar çalışırken çıkan koku bile beni perişan etti.. (Sizin hissedebileceğiniz bir koku değil maalesef.. Bana her şey koktuğu için, düşünün bilgisayar açılması yasak evde) Ne size bakabildim, ne maillerime.. Nasıl bir bulantı anlatamam.. Allah hiçbirinizin başına vermesin, hepiniz hafif bulantılarla atlatırsınız inşallah. Ama neyseki 3-5 gündür hafiflemeye başladı. Sabah , öğlen bulantılarım bitti sayılır.. Şimdi sadece akşam bulantılarım var.
Artık bende daha iyiyim.. Bebişler zaten hep iyiydiler, hep iyi olacaklar inşallah.
Annem ve babam geçen hafta cumartesi günü geldiler Avşa’dan İstanbul’a..
Bu Pazar yani 22 Ağustosta da ABD’ye uçuyorlar. Ayrılık vakti yaklaştıkça kötü oluyorum..
Neyse…
25 Ağustosta 11.45’de Aydın Beyle rutin kontrolümüz, 14.00’de de Hayri Ermiş ile amniyo sentez randevumuz var.
Böyle işte kızlar…
Evet canım.. Dün diğeri kız olsun diye adak adadım vallahi :kedi:
Sen nasılsın?
Senden ve umut'dan haber alınca iyi oldum. :))
ya hep hayırlısı diyoruz ama kız olsun bence de. Tüm grup erkek dogurcak bu gidişle.
kız istiyoruz allah'im duy sesimizi :))
cnm gecmis olsun... bunu da atlattin, bundan snrsi daha rahat gecer insallah... erkek bebisiniz hayirli olsun, oburu ins kiz olur bende dua edeyim baribende kiz bebeklerini cok severim
ya hep hayırlısı diyoruz ama kız olsun bence de. Tüm grup erkek dogurcak bu gidişle.
Ben yemeğe gidiyorum aksam girip haberlerinizi alırım.
Hepinizi cok öptüm.
Aysegul ve Umut'u ayrıca öpüyorum.
:))
görüşürüz annecikler
Ben yemeğe gidiyorum aksam girip haberlerinizi alırım.
Hepinizi cok öptüm.
Aysegul ve Umut'u ayrıca öpüyorum.
:))
görüşürüz annecikler
umutcum bu arada benim babamda tek yumurta ikizi ve amcamla tıpatıp aynılar:)) bende genelde iki aynı cinsiyet oluyor diye biliyorum ama tek yumurta ikizi bile mucizeyken bu da olabilir:)
merhaba canım, sende hosgeldin haberlerin guzel olmasına cok sevindim neyseki bulantıların da azalmıs cok sukurrr insallah bu sıkıntılar son olacak canım opuyorumnanaktanCanım Arkadaşlarım;
Hepinize kocaman bir MERHABA.
Her birinizi o kadar çok özledim ki…
Bebişlerimiz 8 haftalıkken birkaç günlüğüne ayrılmıştım aranızdan, atlattığımız badirelerden sonra dönmek bugüne nasip oldu.. Bebişlerimiz Çarşamba günü 15 haftayı bitirecekler.. Çokkk zaman olmuş..
Aradınız, sordunuz sağolun.. Ben de arayan arkadaşlarımdan hepinizin haberlerini aldım..
Sayfalar yazılmış uzak kaldığım dönemde.. ama okumam mümkün değil.. Kulübe yavaş yavaş adapte olurum diye düşünüyorum. Aslında 3 haftadır taburcu oldum evdeyim ama bu güne kadar bulantılarımdan bilgisayarı dahi açmam mümkün olmadı. Bilgisayar çalışırken çıkan koku bile beni perişan etti.. (Sizin hissedebileceğiniz bir koku değil maalesef.. Bana her şey koktuğu için, düşünün bilgisayar açılması yasak evde) Ne size bakabildim, ne maillerime.. Nasıl bir bulantı anlatamam.. Allah hiçbirinizin başına vermesin, hepiniz hafif bulantılarla atlatırsınız inşallah. Ama neyseki 3-5 gündür hafiflemeye başladı. Sabah , öğlen bulantılarım bitti sayılır.. Şimdi sadece akşam bulantılarım var.
Artık bende daha iyiyim.. Bebişler zaten hep iyiydiler, hep iyi olacaklar inşallah.
Annem ve babam geçen hafta cumartesi günü geldiler Avşa’dan İstanbul’a..
Bu Pazar yani 22 Ağustosta da ABD’ye uçuyorlar. Ayrılık vakti yaklaştıkça kötü oluyorum..
Neyse…
25 Ağustosta 11.45’de Aydın Beyle rutin kontrolümüz, 14.00’de de Hayri Ermiş ile amniyo sentez randevumuz var.
Böyle işte kızlar…
Ay inanmıyorum. :) tebrik ederim. Bir tasla iki kuş.)
inşallah saglikla gecer her süreç.
Canım çok sevindim senin adına.
Allah tamamına erdirsin.
Çok öpüyorum
Merhaba canım;
Bende çok özledim...
Cumartesi günü eşimle konuştuk ve annemle babam gitmeden evvel torunlarını göstermek istedik.. Yakın bir hastaneye gidelim ultrasonda baksınlar görsünler, sevinsinler diye.. Malum onların zamanında ultrason ne gezer..
İki hastaneye uğradık kalabalıktı, taaa Ataşehir Memorial'a kadar gitmiş olduk.. Zeki isimli sevimli 35 yaşında genç bir doktor acildeydi.. Söyledik anneannesi ve dedeleri ABD'ye gidecek, gitmeden göstermek istiyoruz diye.. Sağolsun resmen ayrıntılı ultrason çekti Zeki Bey.. İlk bebeğimiz dedeye ve anneanneye el salladı.. Tüm parmakları oluşmuş, midesi, beyni, idrar torbası, bacaklar, ayaklar herşeyi tastamam.. Bir de pipisi var teyzesi
Eşimin kız bebek tutkusunu biliyosunuz, şok oldu ama çabucak atlattı..
Diğer bebeğimiz pek nazenin görünüyor, doktor o kadar uğraştı, rahatsız etti, hem ultrason cihazı aletiyle hem eliyle karnıma vurdu , çok rahatsız oldu ama banamısın demedi pozisyonunu değiştirmedi.. Bacaklarını hiç açmadı kesinlikle göstermedi.. Onun da tüm organları tastamam.. İkisi de gayet sağlıklılar.. başka hasta da yoktu 45 dakika kadar seyrettik bebişlerimizi... Zeki Bey, amniyo sentez de gayet iyi sonuç verecek zaten bişii olsaydı bu noktada bile bize fikir verecek şeyleri görürdük içiniz rahat olsun dedi...
Yani şekerciğim, bir pipimiz var, diğerini de 25'inde Aydın Amcası açıklayacak, inşallah kocamın gönlüne göre kız olur da çok sevinir opuyorumnanaktan
amin canım cok sagolasın insallah hepimiz saglıcakla alalım kucagımıza :)Umutcuğum;
Çok sevindim canım... İkisi de çıkıverecek aradan.. Allah tamamına erdirsin
ay cnm karistirdim ben ama vallahi de sorumlusu sensin:) iki tane tek yumurta ikizi demissin... bende ayri ayri tek yumurta die dusundum, hatta diorum ki tup bebek olmasada bi yumurta tutacakmis hamile kalacakmissin, sende hic uyarmiosun beni
tek yumurta ikizlerinde ayri cinsiyet olmuyor die biliyorum ben ve tipatip birbirlerinin aynisi oluolar... hayirlisi olsun cnm
haklısın canım oyle anlamakta ben devrik cumle kurmusum pardon :) saglıklı olsunlar da gerisi onemli degil canım
yok yok cnm ben yanlis anlamisim, pek mumkun olmuo farkli cinsiyet... herbiseyleri ayni oluo
cnm gecmis olsun... bunu da atlattin, bundan snrsi daha rahat gecer insallah... erkek bebisiniz hayirli olsun, oburu ins kiz olur bende dua edeyim baribende kiz bebeklerini cok severim
Kızlarr;
Benim uyku vaktimm gelmiş de geçmiş bile.. Kitabımı alıp uzanayım istiyoyum.. Akşamüstüne doğru tekrar girerimm.. Çokkk öpüyorum hepinizii
Belizcim :))
inşallah regl olmamanın nedeni bebistir.
5.hafta kese çok küçük ama belki görülebilir kalp atışı da bildigim kadarıyla 7.hafta duyulabiliyor.
Hadi hayırlısı
Belizcim :))
inşallah regl olmamanın nedeni bebistir.
5.hafta kese çok küçük ama belki görülebilir kalp atışı da bildigim kadarıyla 7.hafta duyulabiliyor.
Hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?