Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

insallah canım sagolasın ama tek yumurta ikizinde farklı cinsiyet olma ihtimali cok dusukmus zaten cinsiyet hiiiic onemli degil saglıklı olsunlar kız oglan faketmez :)

ay cnm karistirdim ben ama vallahi de sorumlusu sensin:) iki tane tek yumurta ikizi demissin... bende ayri ayri tek yumurta die dusundum, hatta diorum ki tup bebek olmasada bi yumurta tutacakmis hamile kalacakmissin, sende hic uyarmiosun beni
tek yumurta ikizlerinde ayri cinsiyet olmuyor die biliyorum ben ve tipatip birbirlerinin aynisi oluolar... hayirlisi olsun cnm

umutcum bu arada benim babamda tek yumurta ikizi ve amcamla tıpatıp aynılar:)) bende genelde iki aynı cinsiyet oluyor diye biliyorum ama tek yumurta ikizi bile mucizeyken bu da olabilir:)

yok yok cnm ben yanlis anlamisim, pek mumkun olmuo farkli cinsiyet... herbiseyleri ayni oluo

cnm gecmis olsun... bunu da atlattin, bundan snrsi daha rahat gecer insallah... erkek bebisiniz hayirli olsun, oburu ins kiz olur bende dua edeyim bari bende kiz bebeklerini cok severim

Grapes sen neye karar verdin?
Bak aysegulde dondü. :)) morallerimiz daha yüksek olacak sayesinde.
Bu hafta Aydin bey yokmuş. Ebru Hnm bakıyormuş. Gidecek olanlara duyurulur.

Ben yemeğe gidiyorum aksam girip haberlerinizi alırım.
Hepinizi cok öptüm.
Aysegul ve Umut'u ayrıca öpüyorum.
:))
görüşürüz annecikler

cnm gecmis olsun... bunu da atlattin, bundan snrsi daha rahat gecer insallah... erkek bebisiniz hayirli olsun, oburu ins kiz olur bende dua edeyim bari bende kiz bebeklerini cok severim

Teşekkür ederim Belizcikkk.. Allah daha beterinden saklasın diyoruz ama hastalık da sağlık da bizim için tabii..
Arkadaşlar eşimi tanıyorlar ve kız bebek tutkusunu biliyorlar, lütfen sen de duanı eksik etme.

Senden ve umut'dan haber alınca iyi oldum. :))
ya hep hayırlısı diyoruz ama kız olsun bence de. Tüm grup erkek dogurcak bu gidişle.
kız istiyoruz allah'im duy sesimizi :))

Daha iyi ol lütfen canım..
Sen en kısa zamanda kendini iyi hissedip tekrar denediğinde bizler de daha iyi olacağız. Ayrıca gebeliğinin son demlerini yazın geçirmek istemiyorsan elini çabuk tutmalısın, hatırlayatım.. sempatiksalakcinni

Kızlarr;
Benim uyku vaktimm gelmiş de geçmiş bile.. Kitabımı alıp uzanayım istiyoyum.. Akşamüstüne doğru tekrar girerimm.. Çokkk öpüyorum hepinizii

umutcum bu arada benim babamda tek yumurta ikizi ve amcamla tıpatıp aynılar:)) bende genelde iki aynı cinsiyet oluyor diye biliyorum ama tek yumurta ikizi bile mucizeyken bu da olabilir:)

herkez aynı seyi soyluyor canım farklı cinsiyet olursa kimsa sasırmayacakmıs kaydirigubbakcemile3

merhaba canım, sende hosgeldin haberlerin guzel olmasına cok sevindim neyseki bulantıların da azalmıs cok sukurrr insallah bu sıkıntılar son olacak canım opuyorumnanaktan

Ay inanmıyorum. :) tebrik ederim. Bir tasla iki kuş. )
inşallah saglikla gecer her süreç.
Canım çok sevindim senin adına.
Allah tamamına erdirsin.
Çok öpüyorum

merhaba canım... cok tesekkur ederim valla oyle oldu insallah sonuna kadar boyle devam eder insallah saglıkla alırız hepimiz kucagımıza

demek pipiyi gordunuz :) masallah oglusuma digeri icin de masallah kızıma demek istiyorum insallah bu hafta onu da goreceksiniz

Umutcuğum;
Çok sevindim canım... İkisi de çıkıverecek aradan.. Allah tamamına erdirsin
amin canım cok sagolasın insallah hepimiz saglıcakla alalım kucagımıza :)

ya hep hayırlısı diyoruz ama kız olsun bence de. Tüm grup erkek dogurcak bu gidişle.

eee kızı da sana bırakıyoruz canım..sen ne zaman sevince bogacaksın bizi kısmetse?

ay vallahi ha, ne bu erkek bollugu:):) ben kiz istiyorum ztn kiz olsun, ikincisi erkek olsun... abilik taslayamasin, kizim rahat buyusun icili bicili giydireyim kizimi, allahim kismetse:):)
ladybird seninkide kiz olur insallah, istiyorsan tabi... yani bole konusuyoruz onemli olan saglikli olmasi tabi ama icimizden de bisiler gecirmemizde bi sakinca yok bence
hem bizimkiler dogunca besik kertmesi yapariz isteyenlerle:):)

bu arada aysegul bende adet olursam rahim filmi icin 25inde 10da asmde olucam, aydin bey bu hafta yok haftayada pztsi sali hep ameliyatlari var die o gunu verdiler... ama adet olmazsam artik kese gormeye, kalp sesi duymaya gideriz, her ne kdr bana cok uzak gelsede su anda... bakalim kismet:):) ameliyatim oldugu gunde senin kontrolun vardi ama gorusememistik, bu sefer gorusuruz belki, bi grup arkadasla tanistim ztn...

bu arada 5-6. hafta arasi kese gorunuo, kalp atisi duyuluodu di mi???? vajinal muayene yaparsa??? ay neyse unutun sorumu kendimi kaptirmayayim ben...

Belizcim :))
inşallah regl olmamanın nedeni bebistir.
5.hafta kese çok küçük ama belki görülebilir kalp atışı da bildigim kadarıyla 7.hafta duyulabiliyor.
Hadi hayırlısı

5.hafta kese çok küçük ama belki görülebilir kalp atışı da bildigim kadarıyla 7.hafta duyulabiliyor.
Hadi hayırlısı

Hadi hayırlısı

ay bakalim gorucez... tuvalet manyagi oldum... 2 dk da bir kalkip gidiyorum, bakiyorum... kazaya kurban gitmek de istemiyorum sirkette

umutçumm çok sevindim ikiz bebişine, inşallahh sağlıkla kucağına almayı nasip atsin Allah... hamileliğin de çok rahat ve güzel geçsin...

belizcim ya inşallah hamilesindir gecikmenin böyle süpeer bir sebebi olsun :) hadi bakalım... ben de çarşambaya bekliyorum bakalım heyecanlandıracak mı yoksa vaktinde gelecek mi :)

ayşegülcümmm, hoşgeldin aramıza tekrara, seni özledik.. çok çok geçmiş olsun, bulantıların azalmış, artık tamamen de bitsin, bebişin biri erkekmiş hayırlı uğurlu olsun inşallah diğeri de gönlünze göre olur kız olur ama herşeyin başı sağlık tabi ki :)

ladybird enerjinin yüksekolduğu ayda denemek bence de iyi fikir gibi görünüyor , ben kasım gibi düşünüyorum ama bakalım zaman neler gösterecek ..

grapes sen neye karar verdin, bu ay başlıyor musun? hee bu arada sormayı untutum, elbise bulabildin mi gönlüne göre o gün :)

benim de annemler bugün kardeşimin yanına gittiler, ramazan ayını orada tamamlayacaklar, kardeşim için iyi ama benim için kötü olduu anneciğimin mis gibi yemekelri ve hazır sofra iftarda çok iyi oluyordu, artık iş başa düştü:) çok özleyecemm onlarıı :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…