benim de annemler bugün kardeşimin yanına gittiler, ramazan ayını orada tamamlayacaklar, kardeşim için iyi ama benim için kötü olduuanneciğimin mis gibi yemekelri ve hazır sofra iftarda çok iyi oluyordu, artık iş başa düştü:) çok özleyecemm onlarıı :çok üzgünüm:
yaaaa bole konusup durmayin, sinir oluyorum, benim annem burda degil, kac yildir yalnizim ben senağlama bayram ve diger tatilleri bekliyorum, dort gozle.. arada da gelirse 1-2 haftaligina gelio o kdr... benim canim yok mu:sinifsinif: senağlama senağlama
cnmcim, bakalim insallah benimle oyun oynamiodur, arada evde test yapmasam kesin hamileyim diycem cunku hiiic gecikmez benimki, sagolsun hep erkenden erkenden gelir ama test yaptim ya ondan ihtimal vermiyorum...
ayyy belizcimm, gurbetlik gerçekten zor işş, allah yardımcısı olsun ailesi uzakta olanların... haklısın bu durumda ne diyebilirim ki, ama ben de hiç uzakl kalamıyorum onlardan .
idrar testi mi yaptın , bak ne diyecem, çok komik , hiç inanmama böyle şeylere hiç te denemedim ama deneyenler hep tuttuğunu söylüyor, karbonatın üzerine çişini yapınca kabarırsa hamile oluyormuşsun, niye böyle bir şeye gerek duyulmuş bilmiyorum , idrar tahlili var kan tahili var , ama bunu da deneyenler varmış yani sırnaşık şey
evt cnm carsamba gunu evde idrar testi yaptim...
eskilerden kalma bisi olsa gerek bu karbonat... eskiden ikisi de yokmus ama parasi olmayan hala bu yonteme basvuruo olabilir:):) karbonat olsa denerdim, test etmis olurduk
yok yok paraları gayet yerinde yapanlar :) heyecan yapmak istiyorlar demek ki her türlü yönteme başvurarak :)
hahahahaha olabilirben deneyemiyorum sen dene bari
umutçumm çok sevindim ikiz bebişine, inşallahh sağlıkla kucağına almayı nasip atsin Allah... hamileliğin de çok rahat ve güzel geçsin...
belizcim ya inşallah hamilesindir gecikmenin böyle süpeer bir sebebi olsun :) hadi bakalım... ben de çarşambaya bekliyorum bakalım heyecanlandıracak mı yoksa vaktinde gelecek mi :)
ayşegülcümmm, hoşgeldin aramıza tekrara, seni özledik.. çok çok geçmiş olsun, bulantıların azalmış, artık tamamen de bitsin, bebişin biri erkekmiş hayırlı uğurlu olsun inşallah diğeri de gönlünze göre olur kız olur ama herşeyin başı sağlık tabi ki :)
ladybird enerjinin yüksekolduğu ayda denemek bence de iyi fikir gibi görünüyor , ben kasım gibi düşünüyorum ama bakalım zaman neler gösterecek ..
beliz'cim evde yaptığın teste güven olmaz. ayrıca normal gününü beklemeden yapmışsın testi.
bir iki gün içinde hala teşrif etmezse bir kan testi yaptırman iyi olur :)
dk hapında 21. gün hapı bıraktıktan sonra 4. gün regl olmuştum ben. sonra gene 28 günde bir şeklinde bir döngüye girmişti. ama yaz dönemi- mevsim geçişleri birkaç gün sapma olabilir. hemen endişe etme.
bence hepimiz bayaa bi sıyırmış vaziyetteyiz :)))
şekercim 2 gün mü gecikti şimdi? 17 temmuz mu idi sat.
14 ağustos cts yi beklerken pzt oldu...
hımm yarın bi test yaptır gece bişi olmazsa..
merak etme yanlış hesap yapmıyorsun.
benim de bugün olmam gerekiyo ama henüz bişi yok ortada..
:)) iki gün geçerse bende senin gibi paranoyaklaşabilirim hahah haaaaDDD
yok cnm en az 3 gun gecikti... ama araya ameliyat girdi, dk hapi girdi, emin olamiyorum hicbiseyden ama gec gelmesi hic ii bisi diiil, yani bu donguye donduysede kotu... gerci eskiden ii bisi diildi, hamile kalirsam anlayamam diodum su anda ztn hamile kalmam yuzdeselama olsun ya onceden onceden gunu gunune geliodu, degismesiiiin
siyirma asamasi: 2 (birinci asama durmadan evde gebelik testi yapmamdi, bu ay kendimi tuttum bi kere yaptim ama:))
sende hamilemiysin mesela:ay ne gulerim, biz ikimiz bisi olmaz derken hamile kalirmisiz
yok cnm en az 3 gun gecikti... ama araya ameliyat girdi, dk hapi girdi, emin olamiyorum hicbiseyden ama gec gelmesi hic ii bisi diiil, yani bu donguye donduysede kotu... gerci eskiden ii bisi diildi, hamile kalirsam anlayamam diodum su anda ztn hamile kalmam yuzdeselama olsun ya onceden onceden gunu gunune geliodu, degismesiiiin
siyirma asamasi: 2 (birinci asama durmadan evde gebelik testi yapmamdi, bu ay kendimi tuttum bi kere yaptim ama:))
sende hamilemiysin mesela:ay ne gulerim, biz ikimiz bisi olmaz derken hamile kalirmisiz
Eee çıkmadık candan Umit kesilmezmis:))
sancux sen nasılsın? Sislikler tekrar etmiyor dimi?
Yastıkta iyi gelmiş beline, keske daha önce alaymissin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?