Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

yaaaa bole konusup durmayin, sinir oluyorum, benim annem burda degil, kac yildir yalnizim ben senağlama bayram ve diger tatilleri bekliyorum, dort gozle.. arada da gelirse 1-2 haftaligina gelio o kdr... benim canim yok mu :sinifsinif: senağlama senağlama

cnmcim, bakalim insallah benimle oyun oynamiodur, arada evde test yapmasam kesin hamileyim diycem cunku hiiic gecikmez benimki, sagolsun hep erkenden erkenden gelir ama test yaptim ya ondan ihtimal vermiyorum...

ayyy belizcimm, gurbetlik gerçekten zor işş, allah yardımcısı olsun ailesi uzakta olanların... haklısın bu durumda ne diyebilirim ki, ama ben de hiç uzakl kalamıyorum onlardan .

idrar testi mi yaptın , bak ne diyecem, çok komik , hiç inanmama böyle şeylere hiç te denemedim ama deneyenler hep tuttuğunu söylüyor, karbonatın üzerine çişini yapınca kabarırsa hamile oluyormuşsun, niye böyle bir şeye gerek duyulmuş bilmiyorum , idrar tahlili var kan tahili var , ama bunu da deneyenler varmış yani sırnaşık şey

evt cnm carsamba gunu evde idrar testi yaptim...
eskilerden kalma bisi olsa gerek bu karbonat... eskiden ikisi de yokmus ama parasi olmayan hala bu yonteme basvuruo olabilir:):) karbonat olsa denerdim, test etmis olurduk

evt cnm carsamba gunu evde idrar testi yaptim...
eskilerden kalma bisi olsa gerek bu karbonat... eskiden ikisi de yokmus ama parasi olmayan hala bu yonteme basvuruo olabilir:):) karbonat olsa denerdim, test etmis olurduk

yok yok paraları gayet yerinde yapanlar :) heyecan yapmak istiyorlar demek ki her türlü yönteme başvurarak :)

sagolasın canım insallah opuyorumnanaktan

beliz'cim evde yaptığın teste güven olmaz. ayrıca normal gününü beklemeden yapmışsın testi.
bir iki gün içinde hala teşrif etmezse bir kan testi yaptırman iyi olur :)
dk hapında 21. gün hapı bıraktıktan sonra 4. gün regl olmuştum ben. sonra gene 28 günde bir şeklinde bir döngüye girmişti. ama yaz dönemi- mevsim geçişleri birkaç gün sapma olabilir. hemen endişe etme.

ay cnm ya sen o ilaclari alirkende solemistin bekle bi kac gun daha, erken yaptin test yanlis cikabilir, alma die... simdi benim korkum o ilaclar aslinda ondan dort gozle adetimi bekliyorum... bende dogum kontrol hapini biraktim 2 gun snr adet olmustum hemen... bilmiyorum bakalim, yrn sabah olmazsam en azindan rahatlamak amaciyla sabah ise gelmeden bi test yaptirabilirim... esime de bisi demedim daha, heveslenmesin die. ama cnm ben bakiyorum kasimdan bu yana excell tablosunda tutuyorum kendisini genelde 26 ve 27. gunlerimde olmusum, testi de 26. gunde yaptim, kan testi yaptirmadan bu dugum cozulmeyecek...

ay o diil gunu yanlis mi sayiyorum die elimde bi takvim tekrar tekrar bir daha sayiyorum... sayet biraz daha adet olmazsam siyirabilirim size de bi hikaye olur

bence hepimiz bayaa bi sıyırmış vaziyetteyiz :)))
şekercim 2 gün mü gecikti şimdi? 17 temmuz mu idi sat.
14 ağustos cts yi beklerken pzt oldu...
hımm yarın bi test yaptır gece bişi olmazsa..
merak etme yanlış hesap yapmıyorsun.
benim de bugün olmam gerekiyo ama henüz bişi yok ortada..
:)) iki gün geçerse bende senin gibi paranoyaklaşabilirim hahah haaaa DDD

görkem merhaba,
yeni işyerin hayırlı olsun. nevşehire gitmişsin. benim memleketime :))
orda herşey yolundadır umarım. ildemisin, yoksa ilçelerde bir yerde mi?
kolaylıklar diliyorum.

yok cnm en az 3 gun gecikti... ama araya ameliyat girdi, dk hapi girdi, emin olamiyorum hicbiseyden ama gec gelmesi hic ii bisi diiil, yani bu donguye donduysede kotu... gerci eskiden ii bisi diildi, hamile kalirsam anlayamam diodum su anda ztn hamile kalmam yuzdesel ama olsun ya onceden onceden gunu gunune geliodu, degismesiiiin
siyirma asamasi: 2 (birinci asama durmadan evde gebelik testi yapmamdi, bu ay kendimi tuttum bi kere yaptim ama:))
sende hamilemiysin mesela: ay ne gulerim, biz ikimiz bisi olmaz derken hamile kalirmisiz

Insallah kizlar...........

Böyle bir sürpriz sanırım Umut'un tek yumurta ikizleri haberini bile sollar. :)))
senin tarafı bilemem ama ben bu gece yada sabaha gelir gibi hissediyorum.

Eee çıkmadık candan Umit kesilmezmis :))

sancux sen nasılsın? Sislikler tekrar etmiyor dimi?
Yastıkta iyi gelmiş beline, keske daha önce alaymissin.

Eee çıkmadık candan Umit kesilmezmis :))

sancux sen nasılsın? Sislikler tekrar etmiyor dimi?
Yastıkta iyi gelmiş beline, keske daha önce alaymissin.

Iyiyim cnm yatiyorum bol bol , oyle garip bir şişlik olmadi bir daha. Normal bir şişlik var oda beni rahatsiz etmiyor.
Bel yastigi degil karin icin yan yatma destek yastigi yeni aldigim bel ve sirt icin almiştim coktan. Bu yastigi yeni kesfettim bilseydim daha once alirdim tabi.

Bugun ilk defa bebek kiyafetlerini yikadim. Ufak ufak hastane cantami hazirlayayim dedi
hic belli olmaz hazirlikli olmak lazim. Arada bir sancilarim oluyor siddetli korkuyorum valla.

Insan camasir asmaktan yorulur mu valla canim cikti sanki simdi iki seksen yatiyorum yatakta.
Ipodtan yaziyorum bilgisayari bile acacak gucum kalmadi

Kizlar merhaba:)))))))
gecen hafta ise basladigim icin yogunluk var.neyse soyle gemisi okudum geldim....
Hosgeldin aysegulcum.coook gecmis olsun ve bundan sonra insalllah daha rahat gecirirsin gunlerini.bulantilarinin da azalmasina sevindim.benim arada bulaniyor ve hep sen ve senin durumunda olanlar aklima geliyor allah yardimciniz olsuncok zor bir durum.cinsiyet meselesine gelince gozunuz aydin.allah digerini gonlunuze gore verin.ama en onemlisi saglik iyi olsunlar kucagimiza kavussunlar daha ne isterizki biz.
Umutcum tebrik ederim allah saglikla kuzucuklarini kucagina almayi nasip etsin...
Belizcim o kadar iyi anliyoruz ki seni hakkinda hayirlisi olsun...
Bu arada kizlar bu cumartesi suadiyede aydin beyle randevumuz vardi.11+1gunluktum o gun.kuzucugum masallaah kipir kipir cok hareketliydi.ense kalinligini olcmek icin biraz bekledik.ense kalinligi 1.2mm cikti.aydin bey gayet iyi masallah dedi.badi kollari sysklari burnu gayet iyi gorunuyor dedi.hatt bizim ki bir ara elini agzina goturdu.emiyor dedi aydin bey.kalp atisini dinledik.aydin bey su an icin hersey normal dedi.kan idrar toksoplazma ve ikili test yapildi.bugun ikili test haric digerleri cikti.cok az kansizlik ve idrarda cook az kan hucreleri gorulmus.diger degerler normalmis.ferrumforte kullan ve bol su ic dediler.bende durumlar boyle kizlarr.hepinizi opuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…