Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +) Allah Güneş'e uzun ömür versin

sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:

white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor :CüvCüv:

utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)

ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 2. IVF (-), 3. IVF Eylülde olabilir

impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)

nilsu41 1.IVF(+)1 prenses, 1 prens geliyor :CüvCüv:

mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) Prens geliyor :CüvCüv:

vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi,düşük

g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-)Eylülde buz bebeklere slm diyecek:)

grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-), 5. Transferi bekliyor

ayşegül 72 1.IVF (+) 1 prens diğeri ??? :CüvCüv:

margaar 1.IVF(-) ,19 Ağusts ilk buluşma :CüvCüv:

geshenk 1.IVF(-)

umut2011 1.IVF(+) Tek yumurta ikizlerimiz geliyor :CüvCüv:

serged 1.Aşılama(-) 2. Aşılama (?)

panadol 1. IVF (+) gelişim göstermedi

gülo76 1.IVF(-)

maya1973 3.IVF(-)

melisssssss 1.IVF (+) :CüvCüv:

izmitgamze 1 spontan hamilelik (oğluşuna Allahtan uzun ömür dileriz), 2 aşılama (-), 1 IVF(+) :CüvCüv:

Mariner 2 Aşılama(-),uzun protokolle 3.IVF(+) :CüvCüv:

belizzz beklemede:)

yeni katılanlar durumlarını özetlerse hemen eklerim herkesi takip edemiyorum olumunekankayizsmile

İstatistik 22 transfer sonrasında 10 devam eden gebelik MAŞALLAH umarım artarak devam eder...
beklenen bebek sayısı 15
doğan bebek sayısı 3 olarak biliyoruz şimdilik(1 görkem bilgin, birtanede ikiz vardı ilk basta)
bu arada hamişlerin muhtemel dogum tarihlerinide liste yapacagım haberiniz olsun bana özelden yazanları eklerim öptüm

sancux canım bebişlerin güle güle giysin kirletsin cicilerini inşallah, ama minik minik cicişleri yıkamak asmak ve ütülemek epey yoracak seni:)bu bir başlangıç...
Ayşegül hoşgeldin aramıza , oğluşunuz saglıcakla büyüsün inşallah kardeşcik cinsiyetini göstermemiş ama herzaman dedigimiz gibi analı babalı saglıklı akıllı huzurlu bir evlat olarak büyüsün...
umut 2011 canım Allah'ın mucizesi geldi seni buldu sakın ama sakın kötümser şeyler okuma hep ayşegül gibi pozitif ol emin ol herşey güzel olacak...
mariner sende hoş geldin, nasıl gidiyor iş hayatı?uzun süre ayrı kalınca zorlanıyor insan adapte olmakta ama bebiş iyi olsun yeterki insan herşeye alışır sakın kendni fazla yorma sıcaklara dikkat et gerçi sen adanadan alışıksındır bu sıcaklara degilmi arkadasım?

Mariner merhaba cnm sende uzun zamandir yoktun.
Masallah bebegine galiba senin bebis kiz icime oyle dogdu.
Masallah kizina yaziyordum:)

Utkumm cnm nasilsin ? Sesin cikmadi kac gundur bende seni dusunuyordum iyidir insallah diye.

canım iyiyim Ramazana kaptırdım kendimi, öyle çabuk geçiyorki vakit bende anlamadım, haftasonu alışverişti koşuşturmaydı geçti gitti...birde sıcakları görünce yastıkları falan yıkadım balkona attım, kendime ugrasacak bişeyler bulurum illaki zaten:) bugün iftar telaşım yok, dünden kalan yemekler var onlaarı yiyecegiz inş:)
öpüyorum hepinizi

sancux bu arada dün belki 10 kez soguk duş aldım ve sen aklıma geldin Allah yardımcın olsun senin ve bütün hamilelerin çok sıcak günler geçiriyorsunuz

Merhaba Kızlarrrr;
17.30 gibi uyanıp çorbamı içtim, biras daha kitap okudum ve şimdi artık akşam serinliği çıktı..
Bu akşam eşimin toplantısı var, yarın akşam da iftar yemeğine katılacak.. (Oruç tutmuyor ama madem iftara gideceksin oruç tutturacağım sana diyip takılıyorum bende)
Bizde annem ve babam oruç tutuyordu.. Annem ABD'ye gidecek olmanın, Azra'ya bakacak olmanın, beni hamile hamile bırakacak olmanın stresinden çok rahatsız.. Ara ara ağlayıp duruyor, ben seni nasıl bırakıp gideceğim diye.. Anne kalbi işte.. Oruç tutturmuyoruz ona.. Evimizin medar-ı iftiharı babam.. Tek oruç tutanımız o.. Hal böyle olunca da anneciğim babama güzel güzel yemekler yapıyor, eşim sıcak sıcak pideler alıyor, gönlünü ve midesini hoş tutuyoruz...
Allah tüm oruç tutanlara güç kuvvet versin..

Hoşbulduk canım..
Oğluşumuza cumartesiden bu yana adapte olmaya çalışıyoruz sırnaşık şey
Ben iki de bir "bahtsız kocamın oğluşu da olurmuşşş " diyip sataşıyorum.. Diğerinin kız olduğunu öğrenirsek rahatlayacağız sanırım sırnaşık şey

Benimde eşim tutuyor oruç bugün balık almış iftar için. Sana balık aldım diyor ama bence kendisinin canı istedi kaydirigubbakcemile3 benim balıkla pek aram yok hamilelikte hiç olmadı zaten.

Anne yüreği tabi üzülüyordur. Normalde amerikada mı yaşıyorlar yoksa yeğenine bakmak için mi gidiyorlar.
Babana yapılan o güzel yemeklerden inşallah sende yiyebilirsin.
Evet tüm oruç tutanlara Allah kolaylık versin. Bu sıcak ve nemde tutmak çok zor.

aynı soruyu bizde dün eşimle cevaplamaya çalıştık ama beceremedik:))))))))

Negatif..............

arkadasıım üzüleceksin ama lütfen kendini sıkıntıya sokma biz burda herzaman hayırlısını istedik degil mi?

hoşgeldin diyemeden dönmüşsün neyse önümüzdeki ay herşey güzel olacak

canım senin sigortan neydi ??anlaşmanız nasıldı?kızlar ne olur bana kızın artık hala sigorta yaptırmadım

sancux canım Hayri Hocadan çıkan zaten bir şok yaşıyor:) aynı fiyat sokunu bizede yaşatmıştı.

ayşegülcügüm alışırsınız oğluşlara sakın ama sakın üzülmeyin, hayırlı evlat olsunlar onlarda evlenince birer kız getirecek evlerinize degil mi? sancux un eşinin dediği gibi 3. kız olur belkide...
Amin arkadaslar (Allah tutanların, tutamayanların tüm hayırlı dualarını kabul etsin ),çok güzel bir aydayız birbirimiz için bol bol dua edelim. en makbulü günahsız dille yapılan duadır ki oda bir başkasına edilen duadır...
hepinizi öpüyor ve çıkıyorum, hoşçakalın

Ben biraz kıyafet olayını abartmışım bugün anladım yıkamak için çıkarınca .
Alıp alıp kaldırmışım bir köşeye. Daha fazla kıyafet almayacağım zaten.

25 Ağustosta 11.45 randevumuz ama muhtemelen 11.30 gibi orada oluruz diye düşünüyorum. Rahim filmi konusunda hiç endişelenme, benimkini de Aydın Bey çekmişti ve son derece rahatlatıcı, her bir yaptığını işlemi anlatarak, gözünün içine bakıp tepkilerine konsantre olarak minicik bir sızı ile kısa süre içinde çekilecek. Ayrıca rahim filmi çekildikten sonra ufak tefek yapışıklıkların açılmasıyla hamile kalma ihtimali çok yüksek. Biz rahim filmi çektirdikten sonra 1 ay denemiştik ve akabinde zaman kaybı olmasın diye tüp bebeğe geçmiştik.. Bilgin olsun.

Hoş bulduk canım.. Bende çok özledim.. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Annenler gitmişler.. Allah kavuştursun canım.. Pazar günü gideceklerini düşündükçe bende çok fena oluyorum.. Havaalanına da gidemeyeceğim.. Henüz arabayla 10 dakikadan fazla seyahat edemiyorum. Evden hastaneye kadar 3 kere durup çıkartma operasyonu yapıyoruz malesef..

Bugun ilk defa bebek kiyafetlerini yikadim. Ufak ufak hastane cantami hazirlayayim dedi
hic belli olmaz hazirlikli olmak lazim. Arada bir sancilarim oluyor siddetli korkuyorum valla.

Sancux iyi yapmıssın canım, vaktin azalmaya başladı.. Hastane çantasının da her daim hazır olması gerek.. Geceliğini, sabahlığını neyin aldın mı? Neler koyacaksın çantaya?

Hoşbulduk canım.. Bebişine kocamaaaan maaşallah diyorum.. Aferim ona.. Güzel güzel büyüyecek inşallah.
Kansızlık genel bir rahatsızlık demir ilaçları ile giderilebiliyor ama idrarda kan hücresi kafama takıldı.. Onun için ne yapılacak?

10 demekki beni geçmişsin :)
Soğuk soğuk iyi geliyor valla.

Sancux tamam hava sıcak neyin ama artık kocaman bir karnın var canım.. Ben ne kadar bunalsam da ya sabah ya da akşam duş alabiliyorum. Yani eşim yanımdayken. O olmadan duşa girmemi yasakladı zaten.. Sen de lütfen dikkat et canım. Allah muhafaza ayağın kayar, tansiyonun düşer, dengeni kaybedersin. Bak 2 hamile arkadaşım hamileliklerinin son demlerinde banyoda düşmek suretiyle ciddi sorunlar yaşadılar. Aman dikkatt

Bende öpüyorum seni canım. Hayırlı iftarlar Allah kabul etsin orucunu.
Evet dediğin gibi çok güzel bir aydayız. Dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim.

Yok canım kendimi iyi hissetmiyorsam girmiyorum banyoya. Bir de bende baş dönmesi falan hiç olmadı, dikkat ediyorum.

Gecelik ve sabahlığı annem aldı sağolsun, geçen günde onları yıkadım. Şimdi ütü faslı kaldı, malesef ütüyü ben yapamayacağım annemin ellerinden öpecek :)

Yok canım ABD'de kardeşim yaşıyor, bizimkiler yazın Avşa adasında kışın da İstanbul'da oluyorlar. Ocak ayında kışlık evlerini satıp onlarada Kurtköyden ev aldık. Alt katımızdalar. Ama Azra'ya bu tarihler arasında bakmaya söz vermişlerdi ve biletleri aylar evvel alınmıştı.. Benim hamilelik durumum söz konusu değildi.
Henüz öölee yemek neyin yiyemiyorum.. Sabah kahvaltı, sonraki öğünlerde de ekmek doğranmış çorba yetiyor da artıyor bile..

Utkumm; lütfen artık sigorta yaptır. Biliyosun bir çok sigortanın 1 yıl bekleme süresi söz konusu. Gecikme canım.

Bu arada ben sizin Hayri Bey ile ilgili maceralarınızı, onunla ilgili düşüncelerinizi, ayrıntılı ultrasonun kısa olduğunu, bu fiyat konusunu falan biliyorum ama enteresandır Hayri Bey ile randevumuz vardı bizim biliyorsunuz o karar verecekti amniyo sentez mi yoksa CvS mi yapılacağına.. Ultrasonla bir kaç dakika kadar baktı, sonra ne yapacağımıza 15 dakika kadar konuşarak karar verdik, haftaya çarşamba amniyo sentez yapılacak işte.. Neyseee yanından ayrıldıktan sonra, Sevil Hanıma seslendi ücret alınmayacak, sadece amniyo sentez randevusu ver 16.haftalarına dedi.. İyi mi..

Ayşegül artık maviş maviş ciciler almaya başlayabilirsin:)

Yok şekerim, hem dışarı çıkamıyorum henüz hem de babamıza hadi oğlana bişiiler alalım diymem vallahi eyvahedigeldismile Pembe alacağımız da kesinleşsinn öyle.. sempatiksalakcinni

Bende çok öpüyorum canım..

Aman olmasın tabiii.. Çok dikkat et olur mu..
Şu an tam keyifli şeyler yapıyosun.. Bebişlerin kıyafetleri, hastane çantası, hazılıklar.. Son günlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile canım.. İnşallah oğlanlar sürpriz yapıp vaktinden evvel gelmezler..
Cumartesi anneanne ve dedeye bebişlerimizi gösterdik Memorial'de demiştim ya.. İşte Zeki Bey şöyle söyledi.. "Adım adım gidiyoruz ikiz gebeliklerde, hedef belirliyoruz... Öncelikli hedefimiz 26 ve 28.haftayı geçmek.. 28 haftayı dolduran bebekler hayatta kalır.. Ama küvöze girer.. İkinci hedef 32.hafta.. 32.haftayı dolduran bebekler genel olarak sadece oksijene ihtiyaç duyar, oksijen veririz.. ücüncü hedefimiz 34.hafta.. 34.haftayı dolduran bebeklerin küvöze girmeye ihtiyaçları olmaz ama 2 hafta daha içeride kalmalarını isteriz.. Son hedefimiz de 36.hafta.. son hedef tamamlanınca da artık alırız dedi..
Sen tak takk takk haftaları geçiyorsun maşaallah.. Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…