Utkumm cnm nasilsin ? Sesin cikmadi kac gundur bende seni dusunuyordum iyidir insallah diye.
sancux canım bebişlerin güle güle giysin kirletsin cicilerini inşallah, ama minik minik cicişleri yıkamak asmak ve ütülemek epey yoracak seni:)bu bir başlangıç...
Ayşegül hoşgeldin aramıza , oğluşunuz saglıcakla büyüsün inşallah kardeşcik cinsiyetini göstermemiş ama herzaman dedigimiz gibi analı babalı saglıklı akıllı huzurlu bir evlat olarak büyüsün...
umut 2011 canım Allah'ın mucizesi geldi seni buldu sakın ama sakın kötümser şeyler okuma hep ayşegül gibi pozitif ol emin ol herşey güzel olacak...
mariner sende hoş geldin, nasıl gidiyor iş hayatı?uzun süre ayrı kalınca zorlanıyor insan adapte olmakta ama bebiş iyi olsun yeterki insan herşeye alışır sakın kendni fazla yorma sıcaklara dikkat et gerçi sen adanadan alışıksındır bu sıcaklara degilmi arkadasım?
sancux bu arada dün belki 10 kez soguk duş aldım ve sen aklıma geldin Allah yardımcın olsun senin ve bütün hamilelerin çok sıcak günler geçiriyorsunuz
Merhaba Kızlarrrr;
17.30 gibi uyanıp çorbamı içtim, biras daha kitap okudum ve şimdi artık akşam serinliği çıktı..
Bu akşam eşimin toplantısı var, yarın akşam da iftar yemeğine katılacak.. (Oruç tutmuyor ama madem iftara gideceksin oruç tutturacağım sana diyip takılıyorum bende)
Bizde annem ve babam oruç tutuyordu.. Annem ABD'ye gidecek olmanın, Azra'ya bakacak olmanın, beni hamile hamile bırakacak olmanın stresinden çok rahatsız.. Ara ara ağlayıp duruyor, ben seni nasıl bırakıp gideceğim diye.. Anne kalbi işte.. Oruç tutturmuyoruz ona.. Evimizin medar-ı iftiharı babam.. Tek oruç tutanımız o.. Hal böyle olunca da anneciğim babama güzel güzel yemekler yapıyor, eşim sıcak sıcak pideler alıyor, gönlünü ve midesini hoş tutuyoruz...
Allah tüm oruç tutanlara güç kuvvet versin..
Kızlar günaydın,
herkese iyi bir hafta diliyorum.
Serged ve Belizz bir sonraki denemede hersey gönlünüzden geçtiği gibi olur umarım.
Bu nemli havalar benim tüm enerjimi götürdü. Garip bir ruh halindeyim. Hicbirsey yapmak gelmiyor içimden. Bebek de dahil. Gercekten cocuk istiyor muyum diye düşünüyorum.Esime de sordum. İkimizde evet istiyoruz diyemedik. Belki bu ay başlamam. Bilemiyorum ki. Belki de hiç başlamamalı.
Ooff dedim ya bi garibim. Gecer belki zamanla.
Bu sıcaklarda dikkat edin kendinize. Klimalar carpmasin, sıcaklar baymasın
sevgiyle kalın
Negatif..............
kızlar dün asm deydim.Mersinden valizimizi toplayıp, hazırlığımızı yapıp, tüp bebek yapıyoruz diye çıktık geldik.Şimdi ise yine mersinde evimdeyim.Aydın bey önümüzdeki ay yapalım dedi.Beni muayene etti ve doğum kontrol hapı verdi, ilacı kullanmamı ve ardından tedaviye başlıyacağını söyledi.Bizde her işte bi hayır vardır deyip, geri gerisine onca yolu geri döndük.Zor oldu ama olsun, böylesi hayırlıymış diyoruz, sizlerle paylaşmak istedim:)))
Asm nin fiyatları diğer hastanelere göre gerçekten yüksek bugün hcg için (bu arada sonucu hala çıkmadı:) ) 97 tl normal fiyatı sigortadan dolayı 53 tl ödedim.
Bankada çalıştığım için hem özel sağlık sigortam var. hemde emekli sandığı biri karşılamasa biri muhakkak karşılıyor. tüp bebeğide 40 yaşına kadar 3 denemeye kadar karşılıyor. sadece ilaçların %10 veya yirmisinibiz ödüyoruz sanırım tüp bebekte.. aşılamada %100 karşılıyor. sağlık sigortası gerçekten önemliymiş ihtiyacım olunca şimdi daha iyi anladım:)
Benim allianz sigortam var ancak ayakta doğum teminatım olmadığı için sadece allianz indirimlli fiyatı ödüyorum.
Detaylı ultrason tam tamına ilginç geçti bizim için önce çok kısa sürünce şaşırdık daha sonra ödeme yaparken çok şaşırdık.
Önce bizden 256 ytl aldılar fatura falan kesildi daha sonra raporun çıkmasını beklerken dedilerki sizin ikiz bebekmiş fark almamız gerekiyor. Fark 276 ytl kadardı, nasıll fark ise 1 bebek için verilen paradan daha fazla bir para.
Bizim aklımız bu hesaba hiç yatmadı bakalım senden ne alacaklar?
Senin sigortan var mı?
ay vallahi ha, ne bu erkek bollugu:):) ben kiz istiyorum ztn kiz olsun, ikincisi erkek olsun... abilik taslayamasin, kizim rahat buyusunicili bicili giydireyim kizimi, allahim kismetse:):)
ladybird seninkide kiz olur insallah, istiyorsan tabi... yani bole konusuyoruz onemli olan saglikli olmasi tabi ama icimizden de bisiler gecirmemizde bi sakinca yok bence
hem bizimkiler dogunca besik kertmesi yapariz isteyenlerle:):)
bu arada aysegul bende adet olursam rahim filmi icin 25inde 10da asmde olucam, aydin bey bu hafta yok haftayada pztsi sali hep ameliyatlari var die o gunu verdiler... ama adet olmazsam artik kese gormeye, kalp sesi duymaya gideriz, her ne kdr bana cok uzak gelsede su anda... bakalim kismet:):) ameliyatim oldugu gunde senin kontrolun vardi ama gorusememistik, bu sefer gorusuruz belki, bi grup arkadasla tanistim ztn...
bu arada 5-6. hafta arasi kese gorunuo, kalp atisi duyuluodu di mi???? vajinal muayene yaparsa??? ay neyse unutun sorumu kendimi kaptirmayayim ben...
umutçumm çok sevindim ikiz bebişine, inşallahh sağlıkla kucağına almayı nasip atsin Allah... hamileliğin de çok rahat ve güzel geçsin...
belizcim ya inşallah hamilesindir gecikmenin böyle süpeer bir sebebi olsun :) hadi bakalım... ben de çarşambaya bekliyorum bakalım heyecanlandıracak mı yoksa vaktinde gelecek mi :)
ayşegülcümmm, hoşgeldin aramıza tekrara, seni özledik.. çok çok geçmiş olsun, bulantıların azalmış, artık tamamen de bitsin, bebişin biri erkekmiş hayırlı uğurlu olsun inşallah diğeri de gönlünze göre olur kız olur ama herşeyin başı sağlık tabi ki :)
ladybird enerjinin yüksekolduğu ayda denemek bence de iyi fikir gibi görünüyor , ben kasım gibi düşünüyorum ama bakalım zaman neler gösterecek ..
Bugun ilk defa bebek kiyafetlerini yikadim. Ufak ufak hastane cantami hazirlayayim dedi
hic belli olmaz hazirlikli olmak lazim. Arada bir sancilarim oluyor siddetli korkuyorum valla.
Kizlar merhaba:)))))))
gecen hafta ise basladigim icin yogunluk var.neyse soyle gemisi okudum geldim....
Hosgeldin aysegulcum.coook gecmis olsun ve bundan sonra insalllah daha rahat gecirirsin gunlerini.bulantilarinin da azalmasina sevindim.benim arada bulaniyor ve hep sen ve senin durumunda olanlar aklima geliyor allah yardimciniz olsuncok zor bir durum.cinsiyet meselesine gelince gozunuz aydin.allah digerini gonlunuze gore verin.ama en onemlisi saglik iyi olsunlar kucagimiza kavussunlar daha ne isterizki biz.
Umutcum tebrik ederim allah saglikla kuzucuklarini kucagina almayi nasip etsin...
Belizcim o kadar iyi anliyoruz ki seni hakkinda hayirlisi olsun...
Bu arada kizlar bu cumartesi suadiyede aydin beyle randevumuz vardi.11+1gunluktum o gun.kuzucugum masallaah kipir kipir cok hareketliydi.ense kalinligini olcmek icin biraz bekledik.ense kalinligi 1.2mm cikti.aydin bey gayet iyi masallah dedi.badi kollari sysklari burnu gayet iyi gorunuyor dedi.hatt bizim ki bir ara elini agzina goturdu.emiyor dedi aydin bey.kalp atisini dinledik.aydin bey su an icin hersey normal dedi.kan idrar toksoplazma ve ikili test yapildi.bugun ikili test haric digerleri cikti.cok az kansizlik ve idrarda cook az kan hucreleri gorulmus.diger degerler normalmis.ferrumforte kullan ve bol su ic dediler.bende durumlar boyle kizlarr.hepinizi opuyorum...
10 demekki beni geçmişsin :)
Soğuk soğuk iyi geliyor valla.
ayşegülcügüm alışırsınız oğluşlara sakın ama sakın üzülmeyin, hayırlı evlat olsunlar onlarda evlenince birer kız getirecek evlerinize degil mi? sancux un eşinin dediği gibi 3. kız olur belkide...
Amin arkadaslar (Allah tutanların, tutamayanların tüm hayırlı dualarını kabul etsin ),çok güzel bir aydayız birbirimiz için bol bol dua edelim. en makbulü günahsız dille yapılan duadır ki oda bir başkasına edilen duadır...
hepinizi öpüyor ve çıkıyorum, hoşçakalın
Benimde eşim tutuyor oruç bugün balık almış iftar için. Sana balık aldım diyor ama bence kendisinin canı istedi kaydirigubbakcemile3 benim balıkla pek aram yok hamilelikte hiç olmadı zaten.
Anne yüreği tabi üzülüyordur. Normalde amerikada mı yaşıyorlar yoksa yeğenine bakmak için mi gidiyorlar.
Babana yapılan o güzel yemeklerden inşallah sende yiyebilirsin.
Evet tüm oruç tutanlara Allah kolaylık versin. Bu sıcak ve nemde tutmak çok zor.
canım senin sigortan neydi ??anlaşmanız nasıldı?kızlar ne olur bana kızın artık hala sigorta yaptırmadım
sancux canım Hayri Hocadan çıkan zaten bir şok yaşıyor:) aynı fiyat sokunu bizede yaşatmıştı.
Ayşegül artık maviş maviş ciciler almaya başlayabilirsin:)
ayşegülcügüm alışırsınız oğluşlara sakın ama sakın üzülmeyin, hayırlı evlat olsunlar onlarda evlenince birer kız getirecek evlerinize degil mi? sancux un eşinin dediği gibi 3. kız olur belkide...
Amin arkadaslar (Allah tutanların, tutamayanların tüm hayırlı dualarını kabul etsin ),çok güzel bir aydayız birbirimiz için bol bol dua edelim. en makbulü günahsız dille yapılan duadır ki oda bir başkasına edilen duadır...
hepinizi öpüyor ve çıkıyorum, hoşçakalın
Yok canım kendimi iyi hissetmiyorsam girmiyorum banyoya. Bir de bende baş dönmesi falan hiç olmadı, dikkat ediyorum.
Gecelik ve sabahlığı annem aldı sağolsun, geçen günde onları yıkadım. Şimdi ütü faslı kaldı, malesef ütüyü ben yapamayacağım annemin ellerinden öpecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?