Aman olmasın tabiii.. Çok dikkat et olur mu..
Şu an tam keyifli şeyler yapıyosun.. Bebişlerin kıyafetleri, hastane çantası, hazılıklar.. Son günlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile canım.. İnşallah oğlanlar sürpriz yapıp vaktinden evvel gelmezler..
Cumartesi anneanne ve dedeye bebişlerimizi gösterdik Memorial'de demiştim ya.. İşte Zeki Bey şöyle söyledi.. "Adım adım gidiyoruz ikiz gebeliklerde, hedef belirliyoruz... Öncelikli hedefimiz 26 ve 28.haftayı geçmek.. 28 haftayı dolduran bebekler hayatta kalır.. Ama küvöze girer.. İkinci hedef 32.hafta.. 32.haftayı dolduran bebekler genel olarak sadece oksijene ihtiyaç duyar, oksijen veririz.. ücüncü hedefimiz 34.hafta.. 34.haftayı dolduran bebeklerin küvöze girmeye ihtiyaçları olmaz ama 2 hafta daha içeride kalmalarını isteriz.. Son hedefimiz de 36.hafta.. son hedef tamamlanınca da artık alırız dedi..
Sen tak takk takk haftaları geçiyorsun maşaallah.. Darısı başımıza
Hadi kızlarr;
İftara 12 dakika kaldı..
Sonra görüşmek üzere..
Öpüyorum çooookk
görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +)Allah Güneş'e uzun ömür versin
sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:
white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor :CüvCüv:
utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)
ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 2. IVF (-), 3. IVF Eylülde olabilir
impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)
nilsu41 1.IVF(+)1 prenses, 1 prens geliyor :CüvCüv:
mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) Prens geliyor :CüvCüv:
vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi,düşük
g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-)Eylülde buz bebeklere slm diyecek:)
grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF (-), 5. Transferi bekliyor
ayşegül 72 1.IVF (+) 1 prens diğeri ??? :CüvCüv:
margaar 1.IVF(-) ,19 Ağusts ilk buluşma:CüvCüv:
geshenk 1.IVF(-)
umut2011 1.IVF(+) Tek yumurta ikizlerimiz geliyor:CüvCüv:
serged 1.Aşılama(-) 2. Aşılama (?)
panadol 1. IVF (+) gelişim göstermedi
gülo76 1.IVF(-)
maya1973 3.IVF(-)
melisssssss 1.IVF (+) :CüvCüv:
izmitgamze 1 spontan hamilelik (oğluşuna Allahtan uzun ömür dileriz), 2 aşılama (-), 1 IVF(+) :CüvCüv:
Mariner 2 Aşılama(-),uzun protokolle 3.IVF(+) :CüvCüv:
belizzz beklemede:)
yeni katılanlar durumlarını özetlerse hemen eklerim herkesi takip edemiyorum olumunekankayizsmile
İstatistik 22 transfer sonrasında 10 devam eden gebelik MAŞALLAH umarım artarak devam eder...
beklenen bebek sayısı 15
doğan bebek sayısı 3 olarak biliyoruz şimdilik(1 görkem bilgin, birtanede ikiz vardı ilk basta)
bu arada hamişlerin muhtemel dogum tarihlerinide liste yapacagım haberiniz olsun bana özelden yazanları eklerim öptüm
Böyle bir sürpriz sanırım Umut'un tek yumurta ikizleri haberini bile sollar. :)))
senin tarafı bilemem ama ben bu gece yada sabaha gelir gibi hissediyorum.
Bugun ilk defa bebek kiyafetlerini yikadim. Ufak ufak hastane cantami hazirlayayim dedi
hic belli olmaz hazirlikli olmak lazim. Arada bir sancilarim oluyor siddetli korkuyorum valla.
Utkumm artık sigorta yaptır bence iyice araştır istersen ama en mantıklısı allianz gibi.
merhaba arkadaşlar.Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum, kendimi burada çok iyi hissediyorum, çünkü;sizlerle birbirimizi çok iyi anladığımızı biliyorum.Bu benim ilk görüşmemdi, Aydın beyle tanıştım ve çok iyi bir insan ve çok iyi bir doktor izlenimi yarattı bende.Sonuç ne olursa olsun ona güvenebileceğime inandım.Beni muayene etti ( adetimin 2. günüydü) çok sayıda farklı boyutlarda yumurtalarımın olduğunu, tedaviye başlarsak bu yumurtaların bazılarının erken olgunlaşacağını, bazılarınında istenilen seviyeye gelemiyeceğini söyledi.Bana microgynon adlı doğum kontrol hapı verdi, bunu 21 kullanıp ardından tüp bebek tedavisine başlıyacağını söyledi.Yanlız benim kafama takılan bişey var sizlere sormak istiyorum.Sizler eğer kullandıysanız, bu ilacı kullanıp bitirdikten kaç gün sonra adet oldunuz? Bunu bilmem iyi olacak, randevu ve uçak bileti almam için.tahminim bayramın 1. veya 2. günü yine orda olucaz ve tedaviye başlıyacaz.Burdan eşimle beraber gelmiştik, hastanenin otelinde kaldık şimdi yine öyle yapmayı düşünüyoruz.İş açısından zor oluyor, okullar açılacak ve ben tedavinin birkaç gün ardından okula başlıyacam, karanlık bir tablo çizmek istemiyorum,herşey çok güzel olucak, buna inanıyorum,hayırlısı olsun..
Utkum yine süper çalışmışsın. Giderek artış var gibi süper.Umarım herkezin çok sağlıklı bebişleri olur.
Ayşegül tebrikler. Umarım ikincisi kızdır.aAmniyosenteze bende girdim. Hayri Beyde orda cinsiyet hakkında yorum yapıyor.
Arkadaşlar şöyle bir baktımda proflarda ayrıntılı ultrasonları özelde bu civarlarda.Eeee ikiz annesi olmak zor ekstra çarpı 2.Umarım ben,mde sonuç iyi çıkar.Hayrı Beyde işinde iyi bir doktormuş.
Sansux ne kadar kaldı .Çanta hazırlanıyor. Nasıl geçti zaman.
Hepinize svgiler.
merhaba arkadaşlar.Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum, kendimi burada çok iyi hissediyorum, çünkü;sizlerle birbirimizi çok iyi anladığımızı biliyorum.Bu benim ilk görüşmemdi, Aydın beyle tanıştım ve çok iyi bir insan ve çok iyi bir doktor izlenimi yarattı bende.Sonuç ne olursa olsun ona güvenebileceğime inandım.Beni muayene etti ( adetimin 2. günüydü) çok sayıda farklı boyutlarda yumurtalarımın olduğunu, tedaviye başlarsak bu yumurtaların bazılarının erken olgunlaşacağını, bazılarınında istenilen seviyeye gelemiyeceğini söyledi.Bana microgynon adlı doğum kontrol hapı verdi, bunu 21 kullanıp ardından tüp bebek tedavisine başlıyacağını söyledi.Yanlız benim kafama takılan bişey var sizlere sormak istiyorum.Sizler eğer kullandıysanız, bu ilacı kullanıp bitirdikten kaç gün sonra adet oldunuz? Bunu bilmem iyi olacak, randevu ve uçak bileti almam için.tahminim bayramın 1. veya 2. günü yine orda olucaz ve tedaviye başlıyacaz.Burdan eşimle beraber gelmiştik, hastanenin otelinde kaldık şimdi yine öyle yapmayı düşünüyoruz.İş açısından zor oluyor, okullar açılacak ve ben tedavinin birkaç gün ardından okula başlıyacam, karanlık bir tablo çizmek istemiyorum,herşey çok güzel olucak, buna inanıyorum,hayırlısı olsun..
çok teşekkür ederim Ayşegülcüm, senin de annen baban sağlıcakla gidip dönsünler inşallah.. Ne kadar güzel alt katında hemencecik yakınında, ben de yakınım ama o kadar değil, şükrediyorum tabi ki buna da :)
QUOTE]
Evet canım, Allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin.. Biz Eylül sonunda evlenmiştik ve Kurtköyden evimizi alıp taşınmıştık.. Annemlere de bu senenin ocak sonu şubat başında aldık alt katımızı.. Eşyalarını taşıdık 1 ay kaldılar sonra yazlığa gittiler.. İşte sizlerin buluştuğu cumartesi günü geldiler 1 haftadır birlikteyiz.. Pazara da gidiyorlar.. Daha alt katımızda olmalarının keyfini çıkaramadık malesef.. Dönsünler de torunlarıyla birlikte çıkarırız keyfini inşallah.
merhaba kızlar,
bugun isbası yaptım nihayet.. size de izinliyken pek yazamadım zaten 1 haftadır internetimizde problem vardı gecmisi henuz okuyamadım ama belki benimle ilgili gelismelerden haberiniz vardır meliss le telefonla gorusmustuk persembe gunu ilk randevumuz vardı heyecanla aydın beyi bekledik ve nihayet kalp atıslarını duyduk hem de iki tane tek yumurta ikizi şokkkk oldum hala şoktayım diyebilirim benden haberler bu kadar biraz gecmisi okuyacagım hepinizi cokkk ozledim a.s.
Aysegul'cum günaydın. Afiyet olsun. Ayy ne güzel annenlerle aynı apartmanda. :))
bende gecen ay annemlerin apartmana taşındım. Yani aynı durumdayız. :))
bir hafta kaldı kontrole. Tabiki problem çıkmayacak. Çok öpüyorum seni
Süperrr gerçekten büyük süprüz olmuş :) kaydirigubbakcemile3
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Belizz??
Nbr nasılsın? Ben bile heyecan yaptım. Sabah ilk idrarla yapamadiysan 3-4 saat sonraki ilk idrarda yapabilirsin.
Ayy hadi inşallah çift çizgi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?