Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Dogru canım sen daha dışarı çıkamıyorsun. Babası alışacak oğluna hemde nasıl alışacak.

Annenler döner o zaman çok kalmazlar herhalde en azından doğumuna yakın gelirler.

İnşallah canım dediğin gibi tak tak haftaları geçeriz sağlıcakla hepimiz.

Utkum yine süper çalışmışsın. Giderek artış var gibi süper.Umarım herkezin çok sağlıklı bebişleri olur.

Ayşegül tebrikler. Umarım ikincisi kızdır.aAmniyosenteze bende girdim. Hayri Beyde orda cinsiyet hakkında yorum yapıyor.

Arkadaşlar şöyle bir baktımda proflarda ayrıntılı ultrasonları özelde bu civarlarda.Eeee ikiz annesi olmak zor ekstra çarpı 2.Umarım ben,mde sonuç iyi çıkar.Hayrı Beyde işinde iyi bir doktormuş.

Sansux ne kadar kaldı .Çanta hazırlanıyor. Nasıl geçti zaman.

Hepinize svgiler.

merhaba arkadaşlar.Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum, kendimi burada çok iyi hissediyorum, çünkü;sizlerle birbirimizi çok iyi anladığımızı biliyorum.Bu benim ilk görüşmemdi, Aydın beyle tanıştım ve çok iyi bir insan ve çok iyi bir doktor izlenimi yarattı bende.Sonuç ne olursa olsun ona güvenebileceğime inandım.Beni muayene etti ( adetimin 2. günüydü) çok sayıda farklı boyutlarda yumurtalarımın olduğunu, tedaviye başlarsak bu yumurtaların bazılarının erken olgunlaşacağını, bazılarınında istenilen seviyeye gelemiyeceğini söyledi.Bana microgynon adlı doğum kontrol hapı verdi, bunu 21 kullanıp ardından tüp bebek tedavisine başlıyacağını söyledi.Yanlız benim kafama takılan bişey var sizlere sormak istiyorum.Sizler eğer kullandıysanız, bu ilacı kullanıp bitirdikten kaç gün sonra adet oldunuz? Bunu bilmem iyi olacak, randevu ve uçak bileti almam için.tahminim bayramın 1. veya 2. günü yine orda olucaz ve tedaviye başlıyacaz.Burdan eşimle beraber gelmiştik, hastanenin otelinde kaldık şimdi yine öyle yapmayı düşünüyoruz.İş açısından zor oluyor, okullar açılacak ve ben tedavinin birkaç gün ardından okula başlıyacam, karanlık bir tablo çizmek istemiyorum,herşey çok güzel olucak, buna inanıyorum,hayırlısı olsun..

hastenedeyken komik bişey oldu. Hastanede beklerken, 2 çift daha geldi, ben onları şöyle göz ucuyla süzüp acaba bunlar bizim kızlardan biri olabilirmi, sorsammı acaba diye içimden geçirdim, sonra saçmalama dedim kendime, doktorun görüştüğümüz arkadaşların dışındada birsürü hastası vardır dedim.Öyle işte...

çok teşekkür ederim Ayşegülcüm, senin de annen baban sağlıcakla gidip dönsünler inşallah.. Ne kadar güzel alt katında hemencecik yakınında, ben de yakınım ama o kadar değil, şükrediyorum tabi ki buna da :)

Sancux, tatlı telaşların başlamış, sona yaklaştıkça heyecan da artar herhalde kavuşma anını düşünürsün, hadi bakalım 36. hafta sonunda bebişlerini bekliyoruz :)

Utkumm , bence de şu sigortayı yaptırmalısın bir an önce, ben de baya bi araştırma yapmıştım , Yapı Kredi Sigorta için çok iyi demişlerdi fakat bekleme sürsi fazlaydı ve bir çoğunda en az 1 yıl bekleniyor, allianz da ise doğum için bekleme süresi sadece 5 ay, ayrıca bütün muayene , oprerasyon,tahlil vs. allianz indirimi uygalnıyor hastanede, her halükarda karlı oluyorsun.

Delipery, ben şubatta kullanmıştım baya bir vakit geçti ama hatırladığım kadarı ile 2-3 gün içinde olmuştum sanırım.

Günaydın Kızlarrr;
Hepinize güzel bir gün diliyorumm...
Benim canım kocam, az evvel fırından yeni çıkmış sımsıcak ekmeğimizi getirdi.. İzine az peynir, domates ve yarım haşlanmış yumurta koyup bebişlerimizin göbüşünü doyurduk... Şükürler olsun iki haftadır fix kahvaltımız bu.. Ama sıcak ekmeğin hatırına yiyoruss, soğuk ekmek midemizi kaldırıyor malesef.. Allah sizin hamileliklerinizde size yaşatmaz inşallah.

Böyle bir sürpriz sanırım Umut'un tek yumurta ikizleri haberini bile sollar. :)))
senin tarafı bilemem ama ben bu gece yada sabaha gelir gibi hissediyorum.

cnm slm... ne oldu hastalandin mi? bende hala bisi yok, olmadi birazdan eczaneye gidip bi test alip yapayim diyorum... sirkette hemen 2 dk da belli olur, gerci sabah ilk tuvalet ile yapmak gerekir gibi bisi okumustum ama fark etmez herhalde... esime de dun soledim, cok komikti, ya babaysan ne yapacaksin dedi, nasil yani diye sordu, adamcagizin inanasi gelmio, bende olumsuz bisi olursa die saka saka, ameliyattan falan gecikmistir, tepkine bakiim dedim dedim ama sabah da sordu hasta oldun mu die... allam nie hasta olmuyorum... eger negatif cikarsa uzulmeyecegim diyorum ama garantisini kim veriyor

Bugun ilk defa bebek kiyafetlerini yikadim. Ufak ufak hastane cantami hazirlayayim dedi
hic belli olmaz hazirlikli olmak lazim. Arada bir sancilarim oluyor siddetli korkuyorum valla.

ay cnm ya senin kacinci haftandi simdi? aysegul de ayrintili yazinca merak ettim, 28i gectin ama di mi? bu arada ped falan da al yanina, gorumcemde lazim olmustu, hastahanede vardir belki ama belli olmaz. birden fazla gecelik al... hmmm birde allik, dudak parlaticisi falan al, dogumdan snr solgun gorunme, yuzune renk gelir, ay neyi dusunuyorum ben o gun gelsin oje bile alicam valla:):):)

Utkumm artık sigorta yaptır bence iyice araştır istersen ama en mantıklısı allianz gibi.

cnm benim allianz 5 ay bekledik, ilk sene 2500gibi bi rakam odedik, ikinci sene 2800 gibiydi, ama ameliyatta oldum 3. sene ne oderim bilmem, 3u gecer diye dusunuyorum ameliyat parasi olur iste. bende yatarak full, dogum teminati da full, ayakta ve ilaclar %80... ama evt allianz indirimleri oluo mesela rahim filmi icin allianz indirimi ile ilaclarla birlikte 500tl odersiniz dediler. normalde ne kdr bilmiyorum ama.... bi arastir, birde birden fazla firmayi birbirine kirdirmayi dene, daha uygun fiyat aldim vs vs die... ole bi ikinci indirim kapmistim ben...

cnm ben de ayni ilaci kullandim, aydin bey herkese onu verio sanirim... bittikten 2 gun snr adet oldum... ztn 2 ila 4 gun arasinda adet olursunuz demisti ordaki bi kizda...

Merhaba Nilsu,
Çok teşekkür ederim.. İnşallah ikincisi kızdır.. Ayrıca arkadaşlar daha evvel ense kalınlığı ile ilgili senin mesajını bana ilettiler.. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Ben 38 yaşındayım ve bir bebeğimizin 1.5, diğerinin Aydın Bey ve Ebru Hanım'ın 3'erden yaptıkları 6 ayrı ölçümdeki sonuçları şöyle: 2.0, 2.0, 2.2,1.9, 1.9, 2.0.. Aydın Bey "Biz 2.5 altında olmasını isteriz, ancak yaş faktörü de gözönüne alındığında risk yüksek çıkacak" demişti.. Doğal olarak bir bebeğimiz negatif, diğer bebeğimiz pozitif çıktı.. 1/44 oranımız. Senin bebişlerinin ense kalınlıkları kaçtı? ve sen kaç yaşındasın? Sanırım ense kalınlığı sınırın altında ancak senin de benim gibi yaş faktörün söz konusu olduğu için risk yüksek çıkmış olmalı diye düşünüyorum.
Hayri Bey ile önceki hafta tanıştık.. Biraz farklı bir doktor ama uzmanlığı ve işinin ehli olması tartışılmaz. Önümüzdeki çarşamba günü amniyo sentezimizi yapacak..
Ben herşeyin iyi olacağından eminim.

Merhaba Delipery;
Genel olarak bizler de tedavimize doğumkontrol hapı ile başladık.. Amaç yumurtalıkları baskı altına almak. Doğum kontrol hapı 21 gün kullanılıyor. Bittikten sonra 3 ya da 5 gün içinde regli olman gerekecek. Reglinin ikinci günü de muayenede olman gerek ki, hem rahim duvarının uygun kalınlıkta olup olmadığı, hem de yumurtaların kontrol edilerek uygun doz ile iğnelerine başlanılacak.
Ben doğumkontrol hapı bittikten sonraki 4.gün regli olmuştum,
Grapes de 4.gün regli olmuştu.. Sen de haplar bittikten sonraki en erken 3.gün en geç 5.gün regli olacaksın..
Kulübe ilk üye olduğumda kontrollere giderken ve yumurta takibinde bende senin gibi bekleyenler ile ilgili kim olabileceklerini düşünürdüm :)))) Şimdi hastanede buluşuyoruss :)))

Belizz??
Nbr nasılsın? Ben bile heyecan yaptım. Sabah ilk idrarla yapamadiysan 3-4 saat sonraki ilk idrarda yapabilirsin.
Ayy hadi inşallah çift çizgi olur.

Aysegul'cum günaydın. Afiyet olsun. Ayy ne güzel annenlerle aynı apartmanda. :))
bende gecen ay annemlerin apartmana taşındım. Yani aynı durumdayız. :))
bir hafta kaldı kontrole. Tabiki problem çıkmayacak. Çok öpüyorum seni

Delipery bende dk hapını bıraktıktan sonraki 4. gün regl olmuştum. Aydin bey ilk hesaplamaları yaparken (benim abuk is programım gereği) bana hapı bıraktıktan sonraki 5.gün rahmi görmek isteriz demisti.
Ee zaten 4.gün regl olunca 5.gün adetin ikinci gunü de olmuş oldu :))

Bende de yok ama daha erken benim için. 1 günlük gecikmeden suphelenmemek lazım. Yarında olmazsa o zaman test yaparım. Kan testi herzaman tercihimdir. Kesin sonuc. Silik çıktı yok çıkmadı derdi yok. )

Süperrr gerçekten büyük süprüz olmuş :) kaydirigubbakcemile3
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Günaydın canım;
Aaaa çok güzel bir haber bu bilmiyordum, çok iyi yapmıssın.. Gözümüzün önünde olsunlar, biz de onların gözleri önünde olalım.. Hastalığı var, yaşlılığı var, sevinci - üzüntüsü var.. Varlıkları, nefesleri yeteropuyorumnanaktan

Süperrr gerçekten büyük süprüz olmuş :) kaydirigubbakcemile3
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Günaydın Grapes;
Nasılsın canım, hapların bitmiş olmalı.. Hangi aşamadasın canım şimdi?

Belizz??
Nbr nasılsın? Ben bile heyecan yaptım. Sabah ilk idrarla yapamadiysan 3-4 saat sonraki ilk idrarda yapabilirsin.
Ayy hadi inşallah çift çizgi olur.

sirkette idrar testi sonucu negatif... peki neden hala hastalanmiyorum ben... haftaya aldigim film randevum da sapacak... allam, sinir oldum... ama uzulmedim, kendimi ii hazirlamisim bu sona demek ki:):)

Hayırlısı olsun Belizz, belki bikac gün daha sarkabilir. Hava degisimi vs. Bir haftayı bulursa Dr muayenesi iyi olacaktır. Tabi idrar testine benim tam güvenim yok. O da ayrı mevzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…