Utkum yine süper çalışmışsın. Giderek artış var gibi süper.Umarım herkezin çok sağlıklı bebişleri olur.
Ayşegül tebrikler. Umarım ikincisi kızdır.aAmniyosenteze bende girdim. Hayri Beyde orda cinsiyet hakkında yorum yapıyor.
Arkadaşlar şöyle bir baktımda proflarda ayrıntılı ultrasonları özelde bu civarlarda.Eeee ikiz annesi olmak zor ekstra çarpı 2.Umarım ben,mde sonuç iyi çıkar.Hayrı Beyde işinde iyi bir doktormuş.
Sansux ne kadar kaldı .Çanta hazırlanıyor. Nasıl geçti zaman.
Hepinize svgiler.
çok teşekkür ederim Ayşegülcüm, senin de annen baban sağlıcakla gidip dönsünler inşallah.. Ne kadar güzel alt katında hemencecik yakınında, ben de yakınım ama o kadar değil, şükrediyorum tabi ki buna da :)
Sancux, tatlı telaşların başlamış, sona yaklaştıkça heyecan da artar herhalde kavuşma anını düşünürsün, hadi bakalım 36. hafta sonunda bebişlerini bekliyoruz :)
İnşallah canım 36.haftayı görsek süper olacak. Gerçi Nuri beye kalsa 38. haftada doğumu yaparız.
Canım Arkadaşlarım;
Hepinize kocaman bir MERHABA.
Her birinizi o kadar çok özledim ki
Bebişlerimiz 8 haftalıkken birkaç günlüğüne ayrılmıştım aranızdan, atlattığımız badirelerden sonra dönmek bugüne nasip oldu.. Bebişlerimiz Çarşamba günü 15 haftayı bitirecekler.. Çokkk zaman olmuş..
Aradınız, sordunuz sağolun.. Ben de arayan arkadaşlarımdan hepinizin haberlerini aldım..
Sayfalar yazılmış uzak kaldığım dönemde.. ama okumam mümkün değil.. Kulübe yavaş yavaş adapte olurum diye düşünüyorum. Aslında 3 haftadır taburcu oldum evdeyim ama bu güne kadar bulantılarımdan bilgisayarı dahi açmam mümkün olmadı. Bilgisayar çalışırken çıkan koku bile beni perişan etti.. (Sizin hissedebileceğiniz bir koku değil maalesef.. Bana her şey koktuğu için, düşünün bilgisayar açılması yasak evde) Ne size bakabildim, ne maillerime.. Nasıl bir bulantı anlatamam.. Allah hiçbirinizin başına vermesin, hepiniz hafif bulantılarla atlatırsınız inşallah. Ama neyseki 3-5 gündür hafiflemeye başladı. Sabah , öğlen bulantılarım bitti sayılır.. Şimdi sadece akşam bulantılarım var.
Artık bende daha iyiyim.. Bebişler zaten hep iyiydiler, hep iyi olacaklar inşallah.
Annem ve babam geçen hafta cumartesi günü geldiler Avşadan İstanbula..
Bu Pazar yani 22 Ağustosta da ABDye uçuyorlar. Ayrılık vakti yaklaştıkça kötü oluyorum..
Neyse
25 Ağustosta 11.45de Aydın Beyle rutin kontrolümüz, 14.00de de Hayri Ermiş ile amniyo sentez randevumuz var.
Böyle işte kızlar
Hayırlısı olsun Belizz, belki bikac gün daha sarkabilir. Hava degisimi vs. Bir haftayı bulursa Dr muayenesi iyi olacaktır. Tabi idrar testine benim tam güvenim yok. O da ayrı mevzu.
sirkette idrar testi sonucu negatif... peki neden hala hastalanmiyorum ben... haftaya aldigim film randevum da sapacak... allam, sinir oldum... ama uzulmedim, kendimi ii hazirlamisim bu sona demek ki:):)
sirkette idrar testi sonucu negatif... peki neden hala hastalanmiyorum ben... haftaya aldigim film randevum da sapacak... allam, sinir oldum... ama uzulmedim, kendimi ii hazirlamisim bu sona demek ki:):)
Günaydın canım;
Aaaa çok güzel bir haber bu bilmiyordum, çok iyi yapmıssın.. Gözümüzün önünde olsunlar, biz de onların gözleri önünde olalım.. Hastalığı var, yaşlılığı var, sevinci - üzüntüsü var.. Varlıkları, nefesleri yeteropuyorumnanaktan
Günaydın Grapes;
Nasılsın canım, hapların bitmiş olmalı.. Hangi aşamadasın canım şimdi?
Günaydın canım opuyorumnanaktan
Haplar bitti yine 4. gün adet oldum, dün, bugün 9:00 Ebru Hn. muayene etti başlıyoruz .
Ebru Hn. artık yeter seni doğurtalım diyor. :)
Hastanede Gece ile karşılaştık cumartesi transfer olabilir akşama size ayrıntıları yazar.
Ben biraz tedirgindim kaç gündür acayip sıkıntım var hem regl olacağım için hem heyecan yeniden beklemek falan bugün iyiyim ramazan diyede endişelendim ama sonucu inşallah bayramda alıcaz, bu mübarek ayda inşallah Allah banada nasip eder .
Günaydın kızlar........
Daha yani kalktım bilgisayar karşısında kahvaltı ediyorum.
Dün gece uyku tutmayınca sabaha karşı uyumuşum ancak kendime geldim.
Şu an 30. haftadayız aslında erken hazırlamak için ama belli olmaz bir arkadaşım ikizlerini 29.haftada doğurmuştu.
Gerçi bana hiç erken doğacaklarmış gibi gelmiyor.
Günaydın kızlar........
Daha yani kalktım bilgisayar karşısında kahvaltı ediyorum.
Dün gece uyku tutmayınca sabaha karşı uyumuşum ancak kendime geldim.
Hoşgeldin canım seni çok özledik.
Daha iyi olmana çok sevindim canım
Ben yerim o minik prensi sağlıklı olsunlar inşallah diğeri prensestir. zemuszemus
Günaydın canım afiyet olsun :)
Banada gelmiyor canım senin oğluşlar akıllı maşallahNuri Bey öyle diyorsa inşallah öyle olur. Bebişlerin kıyafetlerini yıkamışsın ayy yerim ben onları . Bu topiği ilk açan sensin ilk doğumda senden heyecanla bekliyoruz canım
Günaydın canım,
Afiyet şeker olsun, bebişlerine vitamin olsunn.. Bende senin tam aksin, dün gece çok güzel uyudum (22.00'den sonra su içmedim ehh doğal olarak çişe kalkmadım) kaydirigubbakcemile3
2 haftacık daha sabretsinler ondan sonra canları ne zaman isterse gelebilir oğluşların.. Nuri Beyin tatil ve ABD programı seni etkiliyor mu canım?
Bayramdan önceki 4-5 gün yok muhtemal bayramda da olmayabilir. Ekim programı belli değildi en son gitiğimizde. Ama ekimde de gidecekmiş galiba.
O nedenle benim oğlanların kendilerini Nuri beye göre ayarlamaları gerekiyor :)
Grapes tedavinin her adımını paylaş bizimle. Seninle birlikte heyecanla bekleyelim.
Belizcikkk;
Son mesajlarını şööle bir kontrol ettim ve farkındamısın bu konudan başka hiçbirşey düşünmüyorsun. Elinde olmadığını biliyorum canım ama bu normal değil. Rahat olmaya çalış, bunu kafana takmamayı kendini telkin edebilirsin..
Daha evvelki konuşmalarımızdan biliyorum, buradaki tüm arkadaşlarımın reglileri saat gibi hiç şaşmadan gelirmiş.. Benim de saat gibi çalışırdı.. Ancak doğum kontrol haplarına başlamak için regli olmayı beklediğimde günlerce gelmedi.. Benim yüzümden.. Çünkü hep regliyi düşündüm, regliyi konuştum.. Tüm arkadaşlarım da bunu yaşadılar burada.. Sadece senin değil hepimizin başına geldi..
Mevsim dönüşleri, bebek isteğimiz, tedaviye başlama sürecimiz, kendi kendine hamile kalabilirmiyim düşüncemiz, hava sıcaklığı ya da soğukluğu, hava değişimi, stres, üzüntü, geçirdiğimiz operasyonlar, aldığımız ilaçlar vb. bir çok etken regli zamanımızı ciddi ciddi etkiliyor..
Film randevun sapabilir.. Sorun değil yeni randevu alırsın.. Zaten randevu alman için regli olman gerekiyor ki çekim günü belirlensin. Randevunu değiştirmen gerektiğinde kimse sana niçin geç regli oldun demeyecek..
Ben seni sabırlı olmaya ve başka şeyler düşünmeye davet ediyorum..
Hepimiz tecrübeyle sabitledik::::: Unutma huyu kurusun, kırmızılar görmeyi istediğinde GELMEZ,
görmeyi istemediğinde GELİR..
Haplar bitti yine 4. gün adet oldum, dün, bugün 9:00 Ebru Hn. muayene etti başlıyoruz .
Hastanede Gece ile karşılaştık cumartesi transfer olabilir akşama size ayrıntıları yazar.
Ben biraz tedirgindim kaç gündür acayip sıkıntım var hem regl olacağım için hem heyecan yeniden beklemek falan bugün iyiyim ramazan diyede endişelendim ama sonucu inşallah bayramda alıcaz, bu mübarek ayda inşallah Allah banada nasip eder .
Canım zaten ihtimal azdı üzülme lütfen.
Sen stres yaptıkça gelmez reglin. Ben geçen ay laparoskopi oldum Aydın Bey adetin erken gelebilir demişti ama tam 5 gün gecikti belki seninde operasyondan olmuştur .
Gözünaydın başlıyorsun tedaviye. Mübarek bir ayda başlıyorsun sonucunu da bayramda alıyorsun. Bu bence bir işaret bu sefer ikiz bebekleri senden bekliyoruz.
Gece'nin ne kadar çabuk oluyor transferi vakit nasıl geçiyor kızlar değil mi?
Aslinda geçmiyor gibi geliyor bize günleri saydığımız için ama öyle bir geçiyorki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?