Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Günaydın kızlar........

Daha yani kalktım bilgisayar karşısında kahvaltı ediyorum.
Dün gece uyku tutmayınca sabaha karşı uyumuşum ancak kendime geldim.

Şu an 30. haftadayız aslında erken hazırlamak için ama belli olmaz bir arkadaşım ikizlerini 29.haftada doğurmuştu.
Gerçi bana hiç erken doğacaklarmış gibi gelmiyor.

Hoşgeldin canım seni çok özledik.
Daha iyi olmana çok sevindim canım
Ben yerim o minik prensi sağlıklı olsunlar inşallah diğeri prensestir. zemuszemus

Hayırlısı olsun Belizz, belki bikac gün daha sarkabilir. Hava degisimi vs. Bir haftayı bulursa Dr muayenesi iyi olacaktır. Tabi idrar testine benim tam güvenim yok. O da ayrı mevzu.

bekleyecegim bakalim... 2 gun icinde olmazsam bu seferde kan testi yaptiririm ama idrar testinde silik de olsa hic bisi cikmadi... dogurudur gibi geliyor bana, kismet

sirkette idrar testi sonucu negatif... peki neden hala hastalanmiyorum ben... haftaya aldigim film randevum da sapacak... allam, sinir oldum... ama uzulmedim, kendimi ii hazirlamisim bu sona demek ki:):)

Belizcim sen stres yaptıkça gelmez adetin. Rahat ol en kötü ileri bir tarihe alırsın randevunu.

sirkette idrar testi sonucu negatif... peki neden hala hastalanmiyorum ben... haftaya aldigim film randevum da sapacak... allam, sinir oldum... ama uzulmedim, kendimi ii hazirlamisim bu sona demek ki:):)

Belizcikkk;
Son mesajlarını şööle bir kontrol ettim ve farkındamısın bu konudan başka hiçbirşey düşünmüyorsun. Elinde olmadığını biliyorum canım ama bu normal değil. Rahat olmaya çalış, bunu kafana takmamayı kendini telkin edebilirsin..
Daha evvelki konuşmalarımızdan biliyorum, buradaki tüm arkadaşlarımın reglileri saat gibi hiç şaşmadan gelirmiş.. Benim de saat gibi çalışırdı.. Ancak doğum kontrol haplarına başlamak için regli olmayı beklediğimde günlerce gelmedi.. Benim yüzümden.. Çünkü hep regliyi düşündüm, regliyi konuştum.. Tüm arkadaşlarım da bunu yaşadılar burada.. Sadece senin değil hepimizin başına geldi..
Mevsim dönüşleri, bebek isteğimiz, tedaviye başlama sürecimiz, kendi kendine hamile kalabilirmiyim düşüncemiz, hava sıcaklığı ya da soğukluğu, hava değişimi, stres, üzüntü, geçirdiğimiz operasyonlar, aldığımız ilaçlar vb. bir çok etken regli zamanımızı ciddi ciddi etkiliyor..
Film randevun sapabilir.. Sorun değil yeni randevu alırsın.. Zaten randevu alman için regli olman gerekiyor ki çekim günü belirlensin. Randevunu değiştirmen gerektiğinde kimse sana niçin geç regli oldun demeyecek..

Ben seni sabırlı olmaya ve başka şeyler düşünmeye davet ediyorum..
Hepimiz tecrübeyle sabitledik::::: Unutma huyu kurusun, kırmızılar görmeyi istediğinde GELMEZ,
görmeyi istemediğinde GELİR..

Günaydın canım opuyorumnanaktan
Haplar bitti yine 4. gün adet oldum, dün, bugün 9:00 Ebru Hn. muayene etti başlıyoruz .
Ebru Hn. artık yeter seni doğurtalım diyor. :)
Hastanede Gece ile karşılaştık cumartesi transfer olabilir akşama size ayrıntıları yazar.
Ben biraz tedirgindim kaç gündür acayip sıkıntım var hem regl olacağım için hem heyecan yeniden beklemek falan bugün iyiyim ramazan diyede endişelendim ama sonucu inşallah bayramda alıcaz, bu mübarek ayda inşallah Allah banada nasip eder .

Gözünaydın başlıyorsun tedaviye. Mübarek bir ayda başlıyorsun sonucunu da bayramda alıyorsun. Bu bence bir işaret bu sefer ikiz bebekleri senden bekliyoruz.

Gece'nin ne kadar çabuk oluyor transferi vakit nasıl geçiyor kızlar değil mi?
Aslinda geçmiyor gibi geliyor bize günleri saydığımız için ama öyle bir geçiyorki.

Günaydın kızlar........

Günaydın canım afiyet olsun :)
Şu an 30. haftadayız aslında erken hazırlamak için ama belli olmaz bir arkadaşım ikizlerini 29.haftada doğurmuştu.
Gerçi bana hiç erken doğacaklarmış gibi gelmiyor.

Banada gelmiyor canım senin oğluşlar akıllı maşallah Nuri Bey öyle diyorsa inşallah öyle olur. Bebişlerin kıyafetlerini yıkamışsın ayy yerim ben onları . Bu topiği ilk açan sensin ilk doğumda senden heyecanla bekliyoruz canım

Günaydın kızlar........

Günaydın canım,
Afiyet şeker olsun, bebişlerine vitamin olsunn.. Bende senin tam aksin, dün gece çok güzel uyudum (22.00'den sonra su içmedim ehh doğal olarak çişe kalkmadım) kaydirigubbakcemile3
2 haftacık daha sabretsinler ondan sonra canları ne zaman isterse gelebilir oğluşların.. Nuri Beyin tatil ve ABD programı seni etkiliyor mu canım?

Hoşgeldin canım seni çok özledik.
Daha iyi olmana çok sevindim canım
Ben yerim o minik prensi sağlıklı olsunlar inşallah diğeri prensestir. zemuszemus

Bende çok özledim canım..
Oğluşumuz pek neşeli, enerjik ve çelebi.. Dedeye anneanneye el sallayıp, iyi yolculuklar diledi gideceklerini bilirmiş gibi. Senin yeğenin gibi pek bilmiş dilli bişii olcağı kesin teyzesi..

Canım zaten ihtimal azdı üzülme lütfen.
Sen stres yaptıkça gelmez reglin. Ben geçen ay laparoskopi oldum Aydın Bey adetin erken gelebilir demişti ama tam 5 gün gecikti belki seninde operasyondan olmuştur .

Çok teşekkürler canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsunlar başka birşey istemiyorum.
Kıyafetlerini yıkadım teyzeleri bugünde ananesi gelecek oğluşlarım cicilerini ütüleyecek.

Bu pazarda eşim odalarını maviye boyayacak. Şu anki rengini söylesem gülersiniz PEMBE kaydirigubbakcemile3

Grapes tedavinin her adımını paylaş bizimle. Seninle birlikte heyecanla bekleyelim.

Canım dondurulmuş olacak bugün estrofem ve corasprin başlıyorum birde zitromax var 28 Ağustosta ikinci randevum var o gün transfer günü belli olur .
Ebru Hn. bu sefer olur ama tek korkum dondurulmuş dedi bende Aydın bey en iyi kaliteleri koymadı onları dondurduk böyle şansın çok yüksek demişti diyince biliyorum dedi :)
Bu arada Aydı bey pazartesi geliyor 10 Eylüle kadar da burdaymış

haklisin, baska seyler dusunecegim, ztn dusunmem de lazim, sonuc belli oldu ztn, artik ne zmn cani istiosa o zmn gelsin, gun saymiyorum:):):)

hadi bakalim, hayirlisi canim... ins bu sefer olacak, icini ferah tut, seninde bebislerini sevecegiz

Canım zaten ihtimal azdı üzülme lütfen.
Sen stres yaptıkça gelmez reglin. Ben geçen ay laparoskopi oldum Aydın Bey adetin erken gelebilir demişti ama tam 5 gün gecikti belki seninde operasyondan olmuştur .

olabilir cnm, muhtemelen ondan oldu.

ya kizlar ben adet olana kdr girmeyeyim buraya, sizleri de merak ediyorum ama buraya girince de surekli onu dusunuyorum, ondan stres oluo galiba... adetimin hbrini vermeye gelirim opuyorum sizi (cok yazmayin girince okumasi kolay olsun)

Ay hadi bakalım canım, hayırlı uğurlu olur inşallah.. Bu sefer ramazanın yüzü suyu hürmetine inşallah bebişlerine kavuşacaksın canım.. Olmasını engelleyen tüm engeller ortadan kalktığına göre ve üstüne 1 ay daha bekleyip rahmi dinlendirdiğine göre YA OLACAKKK, YA OLACAKK :CüvCüv::CüvCüv:

Evet canım vakit çok çabuk geçiyor.. Gece'de kimbilir ne heyecanlıdır, cumartesine transfer olacak.. Gerçi dondurulmuşlar onu endişelendiriyordu ama Margaar iyi bir örnek oldu bu durum için..
Allah biliyor ya kızlar, önce Grapes'in (5.denemesi neler yaşadı şimdiye kadar kızcağız) sonra da Utkumm, Ladyy ve Gece'nin bir an evvel anne olmasını can-ı gönülden diliyorum ve hep dua ediyorum. Arkasından da tüm isteyen arkadaşlarımıza dualarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…