Canım dondurulmuş olacak bugün estrofem ve corasprin başlıyorum birde zitromax var 28 Ağustosta ikinci randevum var o gün transfer günü belli olur .
Ebru Hn. bu sefer olur ama tek korkum dondurulmuş dedi bende Aydın bey en iyi kaliteleri koymadı onları dondurduk böyle şansın çok yüksek demişti diyince biliyorum dedi :)
Bu arada Aydı bey pazartesi geliyor 10 Eylüle kadar da burdaymış
ya kizlar ben adet olana kdr girmeyeyim buraya, sizleri de merak ediyorum ama buraya girince de surekli onu dusunuyorum, ondan stres oluo galiba... adetimin hbrini vermeye gelirimopuyorum sizi (cok yazmayin girince okumasi kolay olsun )
Çok teşekkürler canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsunlar başka birşey istemiyorum.
Kıyafetlerini yıkadım teyzeleri bugünde ananesi gelecek oğluşlarım cicilerini ütüleyecek.
Bu pazarda eşim odalarını maviye boyayacak. Şu anki rengini söylesem gülersiniz PEMBE kaydirigubbakcemile3
Nasıl boya alacak canım, bebek odaları için özel boyalar onlardanmı aldınız :)
Bebek odası alıyormusun , ikiz olunca bebek odası nasıl oluyor tek yatamı yoksa iki yatakmı alınıyor
Ay hadi bakalım canım, hayırlı uğurlu olur inşallah.. Bu sefer ramazanın yüzü suyu hürmetine inşallah bebişlerine kavuşacaksın canım.. Olmasını engelleyen tüm engeller ortadan kalktığına göre ve üstüne 1 ay daha bekleyip rahmi dinlendirdiğine göre YA OLACAKKK, YA OLACAKK :CüvCüv::CüvCüv:
Evet ya olacak ya Olacak yeter artık yaaa :)
Evet canım vakit çok çabuk geçiyor.. Gece'de kimbilir ne heyecanlıdır, cumartesine transfer olacak.. Gerçi dondurulmuşlar onu endişelendiriyordu ama Margaar iyi bir örnek oldu bu durum için..
Allah biliyor ya kızlar, önce Grapes'in (5.denemesi neler yaşadı şimdiye kadar kızcağız) sonra da Utkumm, Ladyy ve Gece'nin bir an evvel anne olmasını can-ı gönülden diliyorum ve hep dua ediyorum. Arkasından da tüm isteyen arkadaşlarımıza dualarım.
Grapes 28 ağustosta 09.30 da randevum var Nuri beye yani hastanede olucam. Sen kaçta ordasın?
Çok teşekkürler canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsunlar başka birşey istemiyorum.
Kıyafetlerini yıkadım teyzeleri bugünde ananesi gelecek oğluşlarım cicilerini ütüleyecek.
Bu pazarda eşim odalarını maviye boyayacak. Şu anki rengini söylesem gülersiniz PEMBE kaydirigubbakcemile3
Bayramdan önceki 4-5 gün yok muhtemal bayramda da olmayabilir. Ekim programı belli değildi en son gitiğimizde. Ama ekimde de gidecekmiş galiba.
O nedenle benim oğlanların kendilerini Nuri beye göre ayarlamaları gerekiyor :)
Ay amann.. neyse ki oğlanların vaktinin dolma süresinde burada Nuri Bey... Seni doğurtsun da sonra nereye isterse gidebilir sırnaşık şey
Canım dondurulmuş olacak bugün estrofem ve corasprin başlıyorum birde zitromax var 28 Ağustosta ikinci randevum var o gün transfer günü belli olur .
Ebru Hn. bu sefer olur ama tek korkum dondurulmuş dedi bende Aydın bey en iyi kaliteleri koymadı onları dondurduk böyle şansın çok yüksek demişti diyince biliyorum dedi :)
Bu arada Aydı bey pazartesi geliyor 10 Eylüle kadar da burdaymış
Canım benim, az evvel de yazmıştım gerçi, Margaar dondurulmuşlara en iyi örnek oldu.. Dondurulup, çözülen ve hala sapasağlam olan embriyolar en güçlüleri diye düşünüyorum bende artık.
İçini ferah tut..
haklisin, baska seyler dusunecegim, ztn dusunmem de lazim, sonuc belli oldu ztn, artik ne zmn cani istiosa o zmn gelsin, gun saymiyorum:):):)
ya kizlar ben adet olana kdr girmeyeyim buraya, sizleri de merak ediyorum ama buraya girince de surekli onu dusunuyorum, ondan stres oluo galiba... adetimin hbrini vermeye gelirimopuyorum sizi (cok yazmayin girince okumasi kolay olsun )
Aferim sana Belizcikk, sadece başka şeyler düşünmeye çalış, rahat olmaya çalış ve oluruna bırak..
E ama regli olana kadar uzark kalmayı nereden çıkardın şimdi.. İşini anlat, eşini anlat, yiyeceğin yemeği anlat, fıkra anlatt.. gitme bir yere!!!!!!
Evet buluşmada konuşmuştuk Aydın Bey geceye embriyoları çözdükten sonra bekletelim demişti Ebru Hn bugün beklemeyelim demiş riskli olur demiş kafası karıştı kızcağızın Aydın Beye mail atacaktı bakalım ne diyecek 2. gün transferi olmuştu o biliyorsunuz
9:00 canım belki karşılaşırız.
Boyayı c.tesi günü alcağız herhalde bebkler için olanlardan alırız.
Bebek odasını da babamlar aldı çilekten. 2 ayrı karyola,şifonyer ve bir dolap aldık.
Eşyalarda haftaya gelecek.
Ayşegül sen ilaç olarakk ne içiyorsun? Demir, omega3 hapı alıyor musun?
Su bazlı bebek odası için özel boyalar var canım kokusuz ve antibakteriyel ben Dyo boyalarında çalışıyordum üç sene önce biraz bilgim var o yüzden söyledim
Geçen hafta tchiboda bebek ürünleri vardı canım gördünmü çarşaf takımı falan vardı
Kızlar ben yarım saatliğine markete gidip geliyorum görüşürüz :)
Sadece Elevit içiyorum canım. Onu da iki hafta evveline kadar ne zaman içersem içeyim, bir süre sonra çıkartıyordum, ne kadarı kalıyordu bilmiyorum.. İki haftadır kahvaltı yapabiliyorum ya, şükür çıkmıyor.. Aydın Bey sanırım 25 Ağustostaki kontrolümüzde hala tam beslenemediğimi öğrendiğinde belki omegayı ekleyebilir. Kan testi sonuçları için beni aradığında sadece "ense kalınlığını ölçerken de söylemiştim, diğerine göre kalın olan bebeğimizde 1/44 oranında risk çıktı, Hayri Beyle görüştüğünüzde Cvs ya da amniyoya karar verir" dedi.. Diğer değerlerle ilgili hiççç bişii söylemedi.. Ciddi bir demir eksikliği olsaydı zaten söylerdi.. Ya da riske yoğunlaştığı için unutmuş da olabilir.. Ayrıca hastanede neredeyse toplam 3 hafta kadar serum verildi biliyorsun.. İçine de ekstra bulantı önleyiciler ve vitaminler eklendi.. Sanırım serum eksiklikleri kapattı diye düşünüyorum.
Boyayı c.tesi günü alcağız herhalde bebkler için olanlardan alırız.
Bebek odasını da babamlar aldı çilekten. 2 ayrı karyola,şifonyer ve bir dolap aldık.
Eşyalarda haftaya gelecek.
Demir eksikliği olmasada demir takviyesi veriliyor. Eğer kansızlık varsa ekstra 2. demir hapını alıyorsun.
Sen bu kontrolde söylemezse hatırlatırsın. Balık yiyemediğimiz içinde omega3 veriyorlar, gerçi onun için erken olabilir. Ama sen yinede sor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?