grapes hayırlı olsun. Bu sefer tüm engeller kalktı olacak bebisler. :))
ben ebru'nun gece için yaptıgı yorumu sevmedim. Ne demek riskli olur???
Tabiki bekletilip en iyisi seçilmeli hemde yeni yöntemle. Bu haliyle transfer daha az mı riskli? Gerekiyorsa bu noktada bırakıp yeni embriyolarla baslar. Yaa ben bu kaygıyı daha ticari buluyorum. Embriyolar gercekten gucluyse 5.güne kalacaktır. Kalmıyorlarsa yenisi yapılır.
Ayyy çok sinirlendim şimdi. Sanki çok zor bisey 2kutu hap icmek 10 iğne olmak. En zoru umutla beklerken negatif sonuc almak.
Bunu anlayamiyor olmalarına çok şaşırıyorum. Maddiyat veya bedeni zorlamalar değil maneviyat daha önemli bence.
Bilmiyorum sizlerin bu konuya bakış acısı nedir?
Grapes hayırlı olsun. Bu sefer tüm engeller kalktı olacak bebisler. :))
Tabiki bekletilip en iyisi seçilmeli hemde yeni yöntemle. Bu haliyle transfer daha az mı riskli? Gerekiyorsa bu noktada bırakıp yeni embriyolarla baslar. Yaa ben bu kaygıyı daha ticari buluyorum. Embriyolar gercekten gucluyse 5.güne kalacaktır. Kalmıyorlarsa yenisi yapılır.
Ayyy çok sinirlendim şimdi. Sanki çok zor bisey 2kutu hap icmek 10 iğne olmak. En zoru umutla beklerken negatif sonuc almak.
Bunu anlayamiyor olmalarına çok şaşırıyorum. Maddiyat veya bedeni zorlamalar değil maneviyat daha önemli bence.
Grapes canım, hadi hayırlı olsun inşallah bu sefer anne olacaksın. bugun sigorta teklifi aldım Berrin hanımı aradım ama cenazesi varmış,çok üzgündü sesi bir arkadasına yönlendirdi. eşimde Ak sigortadan teklif alacak karar verecegiz...
Ayşegül dualarımız kabul olacak inş.
Margaar 2 gün kalmış buluşmaya. Heyecan giderek artacak herhalde. Bakalım sende Kac kese çıkacak)
belki Umut gibi ikiz olur.
Hayırlısı.
Kacta olacaksın hastanede?
margaar canım evet sen bir ilksin dondurulmuslarla anneliğe kosan:)
evet 19 agustosu beklyioruz sen,nle birlikte bakalım neler anlatacaksın bize
canım ben 11.30 da hastanede olacağım.acaba kalp atışlarını duyabilcek miyim?kaç haftalık hamile olduğumu da bilmiyorum.son adet tarihim olmadığı için.
sen test yaptın mı canım.beliz le seni merakla izliyorum.sanırım belizin negatif çıkmış idrarda.hayırlısı olsun canım.tedaviyi ertelemeyi düşünüyorsun sanırım.aydın beyle görüş fikrin hemen değişecek.eminim buna.
perşembe sende mi hastanedesin?görüşmeyi çok isterim eğer orada olursan
Süperrr gerçekten büyük süprüz olmuş :) kaydirigubbakcemile3
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
aminnnnnnnGünaydın canım opuyorumnanaktan
Haplar bitti yine 4. gün adet oldum, dün, bugün 9:00 Ebru Hn. muayene etti başlıyoruz .
Ebru Hn. artık yeter seni doğurtalım diyor. :)
Hastanede Gece ile karşılaştık cumartesi transfer olabilir akşama size ayrıntıları yazar.
Ben biraz tedirgindim kaç gündür acayip sıkıntım var hem regl olacağım için hem heyecan yeniden beklemek falan bugün iyiyim ramazan diyede endişelendim ama sonucu inşallah bayramda alıcaz, bu mübarek ayda inşallah Allah banada nasip eder .
Canım dondurulmuş olacak bugün estrofem ve corasprin başlıyorum birde zitromax var 28 Ağustosta ikinci randevum var o gün transfer günü belli olur .
Ebru Hn. bu sefer olur ama tek korkum dondurulmuş dedi bende Aydın bey en iyi kaliteleri koymadı onları dondurduk böyle şansın çok yüksek demişti diyince biliyorum dedi :)
Bu arada Aydı bey pazartesi geliyor 10 Eylüle kadar da burdaymış
kizlaaaaaarrrr... bakin dogru cikti, dusunmeyi biraktim hoop geldi... geliyor yani, ilk sinyali aldim... o diil aptal sey dun veya sabah gelseydi ya bosu bosuna umutlandirdi beni... neyse rahmimizle ii geciniyoruz ki o da bize iilik yapsin
sizden uzaklasmak diil de burda surekli bebek konusu olunca ister istemez aklim karnima gidio, bisi var mi acaba hamile olunca bole mi siser vs vs... o anlamda kopayim dedim biraz... yemege gittim, feysde oyun oynadim, sirkette ark.larla cene caldim, karin agrim basladi, tuvalete gittim ve tatataaaammmmm... bu durumda carsamba gunu de tam uygun tarih olmus oluyor... yirtamadik filmden
Vanilyadan haber yok gercekten. Acaba neler yapıyor?
Grapes canım, hadi hayırlı olsun inşallah bu sefer anne olacaksın. bugun sigorta teklifi aldım Berrin hanımı aradım ama cenazesi varmış,çok üzgündü sesi bir arkadasına yönlendirdi. eşimde Ak sigortadan teklif alacak karar verecegiz...
Ayşegül dualarımız kabul olacak inş.
sancux :merhaba canım ne güzel hazırlıklara başlamışsın herşey gönlüne göre olsun sağlıcakla oğluşlar gelsin.
ayşegüüüüülllllllll..... hoşgeldiin.çok özlemiştik seni.artık iyisin dimi.seninde bi oğluş cepte bakalım diğer bebiş kız mı????
grapes ve gece .. kızlar valla dondurulmuş emb bi farkı yok demişti aydın bey.hatta ben taze olsun dediğimde kızmıştı hiç fark yok bana güven demişti.şimdi neden böyle diyolar anlamadım.benim emb çözdürüldükleri gün transfer yapıldı.sabah 9:00 da çözdürülmeya başlandı.11:30 gibi transfer yapıldı. tek embriyo .bizim grubun ilk dondurulmuş emb.hamişi ben miyim kızlar?
kızlarr;dün ilk aş erme mi yaşadım.hep eşime diyodum ben hamile gibi değilim midem bulanmıyo.başım dönmüyo.canım bişi istemiyo diyeee veee en sonunda canım turşu çektii.eşim sağolsun her çeşit turşuyu getirdi ve ben hepsinden bol bol yedim bu sıcakta.veeeee gece öldümmmmmmm midem ağrıdı yandı kramplar girdiiiii sabah hastaneyi aradım kanama olmadığı sürece bişi olmaz dediler.yediklerimi çıkartınca kendime geldim kaydirigubbakcemile3
19 ağustos bi gelsede bi görsem bebişimi o zaman inanacağım hamiş olduğuma.
kizlaaaaaarrrr... bakin dogru cikti, dusunmeyi biraktim hoop geldi... geliyor yani, ilk sinyali aldim... o diil aptal sey dun veya sabah gelseydi ya bosu bosuna umutlandirdi beni... neyse rahmimizle ii geciniyoruz ki o da bize iilik yapsin
sizden uzaklasmak diil de burda surekli bebek konusu olunca ister istemez aklim karnima gidio, bisi var mi acaba hamile olunca bole mi siser vs vs... o anlamda kopayim dedim biraz... yemege gittim, feysde oyun oynadim, sirkette ark.larla cene caldim, karin agrim basladi, tuvalete gittim ve tatataaaammmmm... bu durumda carsamba gunu de tam uygun tarih olmus oluyor... yirtamadik filmden
kızlar annemler bayramda datçaya gitmek istiyorlar ama orasıyla ilgili hiç bir tecrübemiz yok önerebileceğiz güzel bir otel var mı???İnternetten biraz araştırdım ama işin içinden çıkamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?