Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

[sıze="2"]
fikirlerine tamameen katılıyorum ve bunu açık açık istemek gecenin en dogal hakkı!!!
[/sıze]

Grapes canım, hadi hayırlı olsun inşallah bu sefer anne olacaksın. bugun sigorta teklifi aldım Berrin hanımı aradım ama cenazesi varmış,çok üzgündü sesi bir arkadasına yönlendirdi. eşimde Ak sigortadan teklif alacak karar verecegiz...
Ayşegül dualarımız kabul olacak inş.

Sağol canım benim. Sende reglini bekliyorsun bu ayı boş geçeceksin . Geçen gün yazdıklarını okudum canım bence regl olacağın için ruh halin biraz karıştı bende hep olur regl dönemine girerken sürekli negatif ve agresif olurum ama sonra hooop geçer gider.

Gece için aslında ben o kadar kötü düşünmedim beklemek riskli derken embriyolar dayanmaz ve kaybedersek deneme şansımız olmaz demek istedi herhalde Gecede dayanmazsa koymasınlar diyor ama bende rahimde daha uygun ortam belki orada gerilemek yerine gelişim gösterirler diye düşündüm, ooff bilemiyorum iyi düşünmek istiyorum, bakalım Aydın Beyin yorumu ne olacak.

Teşekkürler canım.
ohh çok şükür teklif almışsın bu işlerden anlayan birine karşılaştır , biliyorsun sigorta şirketleri çok uyanık oluyor :)
Bu aralar topiğimizde çok güzel haberler var bu bana çok umut veriyor, bizde bebeklerimize kavuşacağız canım hiççç merak etme .opuyorumnanaktan

grapescim hadi inşallah bu sefer bebişlerine kavuşacaksın, inşallah herşey çok güzel olur senin için..

Ebru hanım bence de biraz kafa karıştırmış , iki doktor olunca böyle oluyor , ASM nin en sevmediğim yönü bu işte, Aydın Bey'in Amerkiaya sıklıkla gidip geliyor olması. Eğer oran düşükse neden yapılıyor yok değilse insanı böyle bir dönemde niye ikileme sokuyorlar , gerçi bütün bekleyişlerimizde bilemiyoruz sonuç ne olacak ama ekstradan da ümidimizi kırmasınlar.

sancux :merhaba canım ne güzel hazırlıklara başlamışsın herşey gönlüne göre olsun sağlıcakla oğluşlar gelsin.
ayşegüüüüülllllllll..... hoşgeldiin.çok özlemiştik seni.artık iyisin dimi.seninde bi oğluş cepte bakalım diğer bebiş kız mı????
grapes ve gece .. kızlar valla dondurulmuş emb bi farkı yok demişti aydın bey.hatta ben taze olsun dediğimde kızmıştı hiç fark yok bana güven demişti.şimdi neden böyle diyolar anlamadım.benim emb çözdürüldükleri gün transfer yapıldı.sabah 9:00 da çözdürülmeya başlandı.11:30 gibi transfer yapıldı. tek embriyo .bizim grubun ilk dondurulmuş emb.hamişi ben miyim kızlar?
kızlarr;dün ilk aş erme mi yaşadım.hep eşime diyodum ben hamile gibi değilim midem bulanmıyo.başım dönmüyo.canım bişi istemiyo diyeee veee en sonunda canım turşu çektii.eşim sağolsun her çeşit turşuyu getirdi ve ben hepsinden bol bol yedim bu sıcakta.veeeee gece öldümmmmmmm midem ağrıdı yandı kramplar girdiiiii sabah hastaneyi aradım kanama olmadığı sürece bişi olmaz dediler.yediklerimi çıkartınca kendime geldim kaydirigubbakcemile3
19 ağustos bi gelsede bi görsem bebişimi o zaman inanacağım hamiş olduğuma.

Margaar 2 gün kalmış buluşmaya. Heyecan giderek artacak herhalde. Bakalım sende Kac kese çıkacak )
belki Umut gibi ikiz olur.
Hayırlısı.
Kacta olacaksın hastanede?

margaar canım evet sen bir ilksin dondurulmuslarla anneliğe kosan:)
evet 19 agustosu beklyioruz sen,nle birlikte bakalım neler anlatacaksın bize

Margaar 2 gün kalmış buluşmaya. Heyecan giderek artacak herhalde. Bakalım sende Kac kese çıkacak )
belki Umut gibi ikiz olur.
Hayırlısı.
Kacta olacaksın hastanede?

canım ben 11.30 da hastanede olacağım.acaba kalp atışlarını duyabilcek miyim?kaç haftalık hamile olduğumu da bilmiyorum.son adet tarihim olmadığı için.
sen test yaptın mı canım.beliz le seni merakla izliyorum.sanırım belizin negatif çıkmış idrarda.hayırlısı olsun canım.tedaviyi ertelemeyi düşünüyorsun sanırım.aydın beyle görüş fikrin hemen değişecek.eminim buna.
perşembe sende mi hastanedesin?görüşmeyi çok isterim eğer orada olursan

kizlaaaaaarrrr... bakin dogru cikti, dusunmeyi biraktim hoop geldi... geliyor yani, ilk sinyali aldim... o diil aptal sey dun veya sabah gelseydi ya bosu bosuna umutlandirdi beni... neyse rahmimizle ii geciniyoruz ki o da bize iilik yapsin
sizden uzaklasmak diil de burda surekli bebek konusu olunca ister istemez aklim karnima gidio, bisi var mi acaba hamile olunca bole mi siser vs vs... o anlamda kopayim dedim biraz... yemege gittim, feysde oyun oynadim, sirkette ark.larla cene caldim, karin agrim basladi, tuvalete gittim ve tatataaaammmmm... bu durumda carsamba gunu de tam uygun tarih olmus oluyor... yirtamadik filmden

Belki bilemiyorum. Yani regl olursam 2. yada 3. Gün gidebilirim.
Ertelersem su anki regl düzeni ve is programına göre 3 ay ertelemek gerekecek. Ee o zamanda dogum sonbahara kalacak yani karnın burnunda bir yaz donemi hiç cazip değil. Ne bileyim kararsızım ama dün regl oncesi agdami yaptırdım :) gidersem Dr.a hazır olsun diye. Henüz regl olmadım ama bir iki güne gelir bekletmez beni. :)) Hic bekletmedi daha önce :d

şimdi hatırladım benim Perşembe toplantım var karşıda
başka bir sefere belki.

Süperrr gerçekten büyük süprüz olmuş :) kaydirigubbakcemile3
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

amin canım darısı basına az kaldı bu bayram cifte bayram yapacaz sayende :) opuyorumnanaktan

aminnnnnnn

canım aydın bey zaten soylemis boyle sansın daha yuksek olacak diye sakın kafana bisey takma artık bebislerine odaklan sakın olumsuz seyler dusunme

canım aynen katılıyorum sana vereliniortak

hadi gozun aydın insallah bu son adetin olacak :)

kızlar annemler bayramda datçaya gitmek istiyorlar ama orasıyla ilgili hiç bir tecrübemiz yok önerebileceğiz güzel bir otel var mı???İnternetten biraz araştırdım ama işin içinden çıkamadım...

Bende sana katılıyorum canım ancak bizler esas olarak Aydın Beyin hastalarıyız, yokluğunda bizimle Ebru Hanım ilgileniyor, Aydın Bey Ebru Hanıma güvenmese kesinlikle hiçbirimizi emanet etmez. Kafa karıştırıcı bir durum oldu doğru ama Gece Aydın Beyden kısa süre içinde cevap alacaktır.. Hatta muhtemelen cevap almış bile olabilir. Aydın Bey gece-gündüz asla bekletmez iki eli kanda da olsa cevap verir biliyorsunuz.
Gece ve eşinin özel bir durumları söz konusu.. Bu son denemeleri olacak ve başkaca da denemeyeceklerine karar vermişlerdi. Bu nedenle Aydın Beyden gelecek cevaba ve gece'nin düşüncelerine göre neye karar verilecekse mutlaka tutmak zorunda.. Başka yolu yok. Hepimiz : Bayram sonrasında buluştuğumuzda onu göbüşünde bebişleri yüzünde açmış mutluluk gülümsemeleriyle görmek istiyoruz.

Vanilyadan haber yok gercekten. Acaba neler yapıyor?

Umarım kendini toparlamıştır, arada bizi okuyorsa da onu özlediğimizi iyi olduğunu duymak istediğimizi iletelim.
Geshenk de kendini soyutladı sanırım di mi..

Utkumm;
Uzun yıllardır eşimin, eşimin ablasının ve eşi eniştemizin Yapı Kredi, benim de 2.yılım.. Herkesin çok iyi diye bilir. Biz de gayet mutluyuz ve hiç sorun yaşamadık. Görüşmek istersen müşteri temsilcimiz eşimin arkadaşı olur, iletişim bilgilerini paylaşabiliriz.

Merhaba canım...
Seni ve eşini çok tebrik ederim, hayırlı uğurlu sağlıklı olsunn/olsunnlarr..
Benim altıncı hafta gibi başladı bulantılarım.. Amann senden de , hepinizden de uzak olsun..
Ye tatlıyı bul hakkıyı, ye ekşiyi bul ayşeyi derler biliyosun di mi..
Turşuyu nerden çıkardın allagımm yarabbimm bu sıcakta.. İlahi margaarr

hihoyyyt hihoyyyt
Oleyyy, nihayet, rahatlamışsındır.. Rahim filmi randevunu da değiştirmene gerek kalmayacak.. Ohhh..
Rahim filmi sonrasında spontane hamilelikler çok yaşanıyor Belizzciğim. İnşallahh senin de öyle olur.. Zaten film çekilirken sen de görüyorsun yapışıklık olup olmadığını.. Eğer ufak tefek de olsa yapışıklık varsa ve ilaç enjekte edilirken açılırsa (ki açılıyor) akabinde iyi bir performans bekliyoruss senden ona göreee :CüvCüv:

kızlar annemler bayramda datçaya gitmek istiyorlar ama orasıyla ilgili hiç bir tecrübemiz yok önerebileceğiz güzel bir otel var mı???İnternetten biraz araştırdım ama işin içinden çıkamadım...

İ-hiiii e şekerim Datca tecrübeniz yoksa, tecrübeniz olan yere gitsinler sırnaşık şey
Bende tecrübesizimmm üsgünümm

ohoooo ne çok yazmışsınız ne çok. ben nasıl yetişeyim size :)

öncelikle umutcum mucizenin resmini çizmişsin. çok sevindim güzel habere... hep böyle güzel haberlerle devam etsin hamileliğin, sağlıkla kucakla yavrularını...

ayşegüüül gelmişşşş :)) hoşgeldin canım. kendini biraz daha toparlamana çok sevindik hepimiz. eşin duymasın bir de oğlan haberine tabi :) hatta bugün grapes ile grupta ne çok oğlan olduğunu konuşup, bunun bilimsel gerekçelerini bulmaya çalıştık :))

margaar evet sen dondurulmuş transferlerin medarı iftiharısın. vereliniortak hatta bir de transferini ebru hn yapmıştı değil mi?

ladycim bir gayret sıkı bir programla bu ay yolunu düşür asm'ye... 3 ay atmasın bu kadar kafa yorarken bu işe ...

mystryy ve sancux sizin de minderleriniz hayırlı olsun, eh artık biraz daha rahat uyursunuz...boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…