Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Bugün sabah randevum vardı Ebru hn ile. Malum Aydın bey yok bu hafta... Danışma bankosuna yaklaştığım sıra bir çift güzel ve tanıdık göz gülümsedi bana. Grapes'i görünce çok sevindim, hatta hemen önümdeki süreçle ilişkilendirip, "hoşlukla başladık hadi bakalım" dedim. Aynı anda kapatıldık grapescim ile yan yana odalara... Bir özet geçmiş o. Ben kaldığı yerden devam edeyim... İşe gider gitmez bir toplantıya girdim falan derken Aydın beye ancak saat 16:00 gibi yazdım. Sonra orada daha yeni sabah olacak diye bekledim o saat bu saat... Ama henüz bir yanıt gelmedi ne yazık ki

Aslında hastanenin temel mantığı embiriyoyu korumak ve mutlaka ona rahimde bir şans tanımak... Oysa bizi en çok yıpratan ise transferden sonra kötü haber almak... Aydın bey geçen ay konuştuğumuzda embiriyoyu çözdükten sonra bekletmekten, hatta 5. güne tamamlamaktan söz etmişti... Ama bugün bu konuyu o kadar çok düşündüm ki acaba ben mi yanlış anladım diye geçiriyorum aklımdan. Zaten aydın beye de yazdım bunu yanlış anlamış olabilirim sizi diye...

Ladycim, umutcum ben aslında sinirlenmekten çok şaşırdım o anda. Aydın beye sorarız ve eğer ben yanlış anlamadıysam o zaten müdahale eder dedim aklımca... Ebru hn embiriyolaglarla da konuştu gerçi. Ufuk bey (hani tv'de çıkan) embriyolag da gelip açıklama yaptı sonra cuma günü çözdürelim bir bakalım duruma ondan sonra karar veririz ama büyük olasılıkla c.tesi yapılır dedi o da... Aydın beyden yanıt aldığımda rahatlayacağım ancak, bakalım artık...Bir yandan yazıyorum bir yandan maillerimi kontrol ediyorum sürekli... Jele başladım bugün, gelişmeleri yarın akşama haber veririm size...

hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz ve yorumlarınız için... iyi ki varsınız, iyi ki bulduk birbirimizi....

sevgiler

Gececim herşeyin hayırlısı çok fazla düşünmekte bazen işe yaramıyor, akışına bırakmak lazım en iyisini doktorlarımız bilir deyip onlara teslim olmak gerek.
Çünkü transfer öncesi ve sonrası kafanın rahat olması çok önemli.
Umarım Aydın bey en kısa zamanda cevap verir ve tüm endişelerini giderir.
Bugün sana geri dönecektir kesin. Senden iyi haberler bekliyoruz.
Sende iyiki varsın canım benim. Çok öpüyorum seni...................

kızlar annemler bayramda datçaya gitmek istiyorlar ama orasıyla ilgili hiç bir tecrübemiz yok önerebileceğiz güzel bir otel var mı???İnternetten biraz araştırdım ama işin içinden çıkamadım...

Bende hiç gitmedim datçaya sadece çok güzel bir yer olduğunu duydum.

Teşekkürler canım inşallah sizde yapacaksın böyle hazırlıklar az kaldı.
Ben hiç aşerdiğimi hatırlamıyorum sadece arada canım birşeyler çekerdi ama öyle aşırı değil.
İlk aylarımda turşu yediğimi hatırlıyorum özellikle de karnıbahar turşusunu. Ama tabi ben yediğimde kıştı, yazın senin canının istemesi ilginç :)))) Afiyet olsun arkadaşım yarasın bebişine.......
Yarın 19 ağustos çokkkk az kalmış sabret bir güncük daha....

gunaydın kızlar :)
sagol gececim guzel dileklerin icin
sıra sende sabırsızlıkla guzel haberlerini bekliyoruz canım opuyorumnanaktan

Belizcim gözünaydın rahatlamışsındır. Şimdi sıra rahim filmi çektirmede sonrasında da bebişi beklemekte :)

GÜNAYDIN ARKADASLAR...
gECE canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, olaya müdahale etmen çok iyi olmuş bakalım Aydın Bey ne diyecek hepimiz merakla bekliyoruz.Ayşegülün dedigi gibi özel durumunu bilemiyorum canım, ama insan olumsuzlukları görünce biraz korkuyor biraz da küsüyor... Şöyle ki ben hep hakkımda hayılısı olsun demişimdir, hamileliğimi ögrenince çok sevinmiştim (Şubat), şükretmiştim sonra 17 Nisanda kanamam olunca korkmuştum gene hayırlısı demiştim , 12. haftamda ense kalınlığı 4 mm ölçülünce dünyam yıkılmıştı doktorlar rahatca bebegimi feda etmekten bahsediyordu, onu öldüreceklerdi ben bir anne olarak nasıl kıyabilirdim, eltimle birbirimize sarılıp aglamıstık herşeye ragmen bakarız biz o bebeklere diyordu bana doktorlar gibi söylemiyordu... Ama tek yumurta ikizi oldukları için sadece birisinin hasta problemli olma gibi bir durumu yoktu ikiside aynı genleri taşıyordu, bu gerçekte çok üzdü beni ama gene hamd ettim , dualarımı ederim gerisi Allah' a kalmıs dedim Allah kimseye kaldıramayacagı yükü yüklemezmiş diyerek ona sığındım... sonra Hayri beyle(başka bir hastaneden Bülent beyle görüştük) kanamam devam ettiğince CVS yapılamadı 16. haftanın sonunda kanamam biterse amniyosentez yapılacaktı, istiyormuydum derseniz HAYIR! çünkü sonucu bizim için hiçbişey ifade etmeyecekti bütün bunları düşünürken çok zorlanmıstık ama hep diyordum ki Allah'ım sen bana evlatlarımın birini digerine tercih etme durumunda bırakma...ve 17. haftanın ilk günü uyandıgımda suyum geldi ve bilinen son. Şimdi düşünüyorum çocuk sahibi olmaya bu kadar yaklastırıp onları benden alan Allah'ım mutlaka herşeyin en iyisini biliyor, aceba evlat sahibi olmak bizim hakkımızda hayırlı degilde ondan mı böyle şeyler yaşaddık, cocuklar saglıklı degilllerdi ve ben bu yükü kaldıramayacaktım da ondan mı bunlar yaşandı, ilerde bir bebegim olacak bu sadece bir imtihaanmıydı ve aklıma en çok takılan ve beni ürküten taraf ise bebek konusunu kafamda bitirmem gerektiği ve bu konuda ısrarcı olmamam gerektiği mesajını almam mı istendi yücemevlam tarafından...
bütün bunları düşününce bende gece gibi vazgeçmeyi düşünüyorum son bir deneme sonrasında... Ama galiba bir kez daha denemem lazım...

Utkumm canım asm de benim bildiğim en iyi anlaşmayı allianz yapmış.
Mesela 240 tl lik muayene ücreti 93 tl ye düşüyor allianz indirimiyle. Diğer sigortaların indirimli fiyatlarını da sormak lazım.
Kara verirken bunlar önemli ayrıntılar.

Mesela benim yaptırdığım sigorta yatarak tedavileri karşilıyor, doğum sınırsız %100 ünü karşılıyor.
Sadece ayakta tedavileri (muayene, tahlil, ileri tetkit) allianz indirimli fiyat üzerinden ödüyorum.
Yıllık sigorta maliyeti 700 tl civarı. Ayakta tedaviyi de ekletirsen 3.000 tl yi bulur. Ayakta tedavide doğumun yine %100 ünü, ayakta tedavilerin %80 ini karşılarlar.
Allianz ın bekleme süresi 5 ay diğer sigortaların genelde 1 yıl oluyor.
En az 2 yıl sigorta yaptırman gerekiyor otomatikman. Full sigorta yaptırırsan en az 6.000 tl yi bulur o nedenle yatarak sigorta daha mantıklı görünüyor.

Günaydın canım,

İnan ne diyeceğimi bilemiyorum tüm kelimler anlamsız geliyor. Sana seni rahatlatıcı şeyler yazmak istiyorum ama beceremiyorum.

Sadece tek söylemek istediğim senin gibi temiz kalbli nur yüzlü bir insanın harika bir anne olacağı. Allah sevdiği kullarına dünyada acı çektirrmiş sınav edermiş.
Sende çok büyük bir sınavdan geçtin ama bu son sınav olacak inşallah. Ben inanıyorum vakti geldiğinde anne olacaksın belkide hiç beklemediğin bir anda. Ama Aydın beye 2. bir şansı vermelisin bu seferde olmazsa kendiliğine bırakırsın. Gerçi gerek kalmayacak kendiliğine bırakmaya.
Önce bir sigorta işini hallet zaten bekleme süreleri var. Bekleme süresi bitincede 2. tedavine başlarsın.
Seni çok seviyorum canım arkadaşım artık üzülmeni hiçmi hiç istemiyorum.

Teşekkürler Sancux canım arkadasım iyi dileklerin için , inşallah dedigin gibi olur.
Evet sigorta işini halledecegiz kararlıyız

gunaydın kızlar :)
sagol gececim guzel dileklerin icin
sıra sende sabırsızlıkla guzel haberlerini bekliyoruz canım opuyorumnanaktan

Umutcuğum;
Ablacığın nasıl?

Valla canım vanilya çok uzun zamandır girmiyor sanırım bıraktı bizi. Geshenkte girmiyor bizim topiğe ancak başka bir topikte takılıyor.

İyi olsunlar, canları sağolsun da varsın girmesinler..

Canım arkadaşım;
Elbette deneyeceksin, anne olmayı en çok hakedenlerdensin. Biz de her zaman senin yanındayız, sana desteğiz. İyi dileklerimizde , dualarımızda hep sen varsın.. Herşey güzel olacak canım..

Günaydın Kızlarrrr;
Hepinize güzel bir gün diliyorummm..

Günaydın canım........
Kahvaltıda yedin mi sıcak ekmeğini ?

Bende bugün erkenciyim sabah 8 den beri ayaktayım. Dün gece yine zorlandım uyumakta gerçi çok uykum oluyor ama karnımdan bir türlü rahat uyku pozisyonu bulamıyorum :))))))))

utkumm canım arkadaşım, duygusal arkadaşım, iyi arkadaşım, kalbi pırıl pırıl parlayan arkadaşım...
çok zor günler geçirdin, için için çok acılar çektin, çok üzüldün hala da üzülüyorsun haklısın çok haklısın. seninle birlikte hepimiz üzüldük.. en ufak bir şey bebeklerini hatırlatıyor, hatta aklından hiç çıkmıyorlardır bile..
lütfen yaşadıklarının sana bir şeyleri ima ettiğini düşünme. acaba bunun için miydi, yoksa şunun için miydi demek seni yıpratıyor.
hepimiz eminizki sağlıklı olarak doğmasalardı da sen onlara çok iyi bakacaktın. canım benim ama bu o kadar daha zor bir süreç ki, canından çok sevdiğin birilerinin gözünün önünde aciz olduğunu görmek, eminim seni çok daha fazla üzecekti.
şimdi onlar cennette. mutlulukla seni bekleyecekler orada. sadece bunu düşün.
bundan sonra olacak bebeklerini düşün ama bu konuya obsesif bir şekilde takılmamak gerek. burada konumuz bebek olduğu için, sanki hayatımızın temel taşı buymuş gibi gözüküyor. oysa öyle değil, olmamalı. herşey bebek demek değil. o hayatımıza gelen bir güzellik sadece. cennetten bir hediye. olmasa da hayatımızda başka güzellikler var, onlarla mutlu olabiliriz rahatlıkla. illa olacak, mutlaka olacak, olmazsa olmaz demek sadece bizi mutsuz eder.

allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize. birkez daha dene tabiki, bende deneyeceğim. yeni baştan, uzun protokol ile. sende uzun protokol denersin. daha çok daha kaliteli yumurtalar pırtlatırız :) şansımızı artırırız. saraçoğlunun kürlerini yaparız. soğan kürüyle rahmi temizler, incir kürüyle yumurta olgunlaştırırız. :))) hatta keçiboynuzu kürüyle de eşlerimizi besleriz hahahhh :)))

olursa olur, olmazsa da yolumuza devam ederiz. yiğenlerimizi severiz, onlar da bize mutluluk verir. hem gece 10 defa kalkmak zorunda kalmayız, çişiydi, mamasıydı, gazıydı, aşısıydı uğraşmayız. sabah istediğimiz kadar uyur, gece istediğimiz yerlere takılırız. ayyy ağlıyor susmuyor na'pçam diye kendimizi zırlar vaziyette bulmayız karnımız kocaman olmaz, çatlaklarımız oluşmaz, çıtırık modda dolaşmaya devam ederiz.. en önemlisi de başka bir bireyin daha sorumluluğunu almak zorunda kalmayız. ay hangi okula gidecek, ne öğrenecek, arkadaşı kim, okulun eetrafında uyuşturucu mu satılıyormuş, ayyy ayyy ayyy vay vay vayy.. hiç bitmeyen kalp çarpıntısıyla yaşamak zorunda kalmayız...

(hamile arkadaşlar üst paragrafı es geçsinler lütfen:)

sonuçta hep bardağın dolu tarafından bakmak gerekiyor, yoksa gerçekten bu dünyada bir dakika bile yaşamak azap verici olabilir.

seni çok çok çoookkk öpüyorum, ve kocaman sarılıyorum.
sevgiyle kal.

Not: sigortanı yaptır, sonra kürlere başlıyoruz beraberce tamam mııı???

Tek kelimeyle süpersin ladycim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…