Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

bakalim hayirlisi olur insallah bir hafta kaldi bir hafta snr aklam kara belli olacak... ztn o ay da olmazsa snrki ay asilama dusunuyoruz(tupler tikali degilse tabi) ki ben gercekten cok salak bir insanim, yani bunu kabul ediyorum ama dusunmeden de edemiyorum, snr da sinir oluyorum kendime... 2 ay snr asilama olursada yaz bebegi olacak, yaz bebegi istemiyorum diyebiliyorum... dusunebiliyor musunuz? yani allah kismet ederse de hamile kalirsam bebegin dogum tarihi hosuma gitmiyor... cocukluktan kalma bir durum sanirim, ben yaz bebegiyim, hic arkadaslarimla dogum gunu kutlayamazdim ve aglardim, annemin arkadaslari ile kutladigim dogum gununde de guya bana hediye die annemin begendigi caydanligi almislardi, butun gun o buyuk dikdortgen kutuya bakip bir bebek hayal etmisken, buyuk bir sok yasamistim, salak insanlar iste... neyse annemde yaz bebegi, o da kutlayamazmis, teyzem kutlarmis sinir olurmus, anneanneme oturdun oturdun da yazin dogurdun beni diye kizarmis, o da ben dogurdum sen dogurma demis, kardesimle ikimzde yaz bebegiyiz, isin ilginci annem, ben ve kardesim arka arkayayiz... kucukken bende agladigimda annem bana anneannemin dedigi gibi ben dogurdum sen dogurma demisti simdi ben o sona dogru gidiyorum... koca bi aptalim, aklimin kosesindeki bu dusunce yuzunden hamile kalamazsam uzulmeye de hakkim yok... bi yandan yazin tatile gidemezsem diye de dusunuyorum... ay dusunmemem lazim... diyorum ki bole ufak seylere takilan biri olarak acaba annelige hazir degil miyim? yani hala ben merkezci yasamaya dvm etmek istiyor, ona gore planlar yapiyorum ama yasimda 30a gelio, 30dan once anne olmak istiyorum hatta bana kalsa 30dan once iki cocugumu da dogurmus olacaktim... durumum da bu kdr karisikken ben hala ikizler burcu olmasin, ya yazin basina denk gelsin ya da sonuna denk gelsin ona gore haziranda veya eylulde tatile cikabileyim vs vs diye dusunebiliyorum, akil isi mi yani simdi bu... bak birden dokuluverdim... kimseyede soyleyemiyorum bu salakligimi, sizde yanlis anlamayin aman sakin...

gece aydin beyin aciklamasini bekle ve icine sinen seye karar ver... icinde teretdut olmamasi onemli birsey bence. cumartesiye de az kaldi.. hayirlisi ile bebisini kucagina alacaksin, buna inan

Belizcim gözünaydın rahatlamışsındır. Şimdi sıra rahim filmi çektirmede sonrasında da bebişi beklemekte :)

ivet bakalim sonuc da insallah ii bi sonuc cikar... bir an once olumlu sonucada ulasiriz ins:)

utkumm ole miydi, boyle miydi, sole mi demek istemisti vs vs diyerek kendi kendini yersin, baska bi sonuca ulasamazsin.. senin mantiginda gidersek gecen sene bu zmnlar bebek dusundugumuzde esimle esimin ailesi nedeniyle cok tartisioduk ve evliligimiz gidecek mi bakalim biz cocuk dusunuyoruz demis ve bebek fikrini ertelemistik, simdi senin mantiginla gidiyorum, o zmn dusunsem belki polipim olmayacakti... veya belki de allah siz boyle dusundunuz bende simdi size bir cocuk vermiyorum diyo, ve ve belki de ilerde yine sorunlar cikacak ve biz ayrilacagiz onun icinde cocugumuz olmuyor... ama bu fikirlerin veya dusuncelerin hicbiri beni mutlu sona tasimaz... esimi seviyorum, esimde beni seviyor ve bir bebek istiyoruz, o kdr... bende senin gibi cok dusundum ama inan anlamsiz seyler... yani elbette bunlari yasamamizin bir nedeni vardir ama bunun ne oldugunu anlamamiza imkan yok. onun icin yasadiklarindan bi anlamlar cikarmaya calisma. hersey, hayirda ser de allahdan de ama bunlarin allahin sana birsey gostermeye calistigi icin sana yasattigi gibi bir fikre kapilma. o fikri at kafandan... temiz bir sayfa ac ve yeniden basla... hersey guzel olacak bu sefer zemuszemus

sancux senin simdiye kdr tup bebek haric, dogum oncesi yaptigin masraflar ne kdr oldu? mesela her muayene 93 tl'den ayrica ultrasyon vs vs??? ben muayeneye 18 mi, 20 mi ne ole bisey oduyorum. testler falan da var. bi ca120 mi bi test yaptırmistim ona da 16tl mi ne odemistim... yani diyecegim onlari da dusunmek lazim... ben araya polip ameliyati sikistirdim, 3 sene 2bin kusur odeyecek olmama ragmen kara gectim ztn ama diger masraflari da merak ettim....

feysde yazsaydin like yapacaktim... ama burdan da soliiim belizz bunu begendi

hayatım, tabiki de Aydın beyin hastalarıyız, yokluğunda mecburen Ebru hanıma gitmek zorunda kalıyoruz.(başka bir alternatifimiz yok) Aydın Bey gerçekten güvendiği için mi yoksa elinde başka seçenek olmadığı için mi Ebru hanımı yetiştiriyor bilemiyorum. hastanenin dr lar bölümüne baktığında 1 hastane ve 2 klinikte kadın doğum dr'u olarak toplam kaç kişi var biliyor musun? 6. (Aydın-Ebru) tüp bebek kısmını çıkarırsan geriye 4 kişi kalıyor. bunlardan bir tanesi Fatih Bey, rahim kanseri konusunda uzman. suadiye de bir bey var ama nasıl bilmiyorum. başka biri diğer Ebru hnm, pek iyi olmadığını duydum, Doğuma kadar izleyebilecek bitek Nuri bey kalıyor geriye. o da sadece hastanede görev alıyor. yani aslında işin özü dr kadrosu çok az. bu konuda hastanenin bir tedbir alması lazım.

Gece'nin özel durumunu bilmiyordum. gene de eğer toplamda 2 kez deneme kararıysa, ikinci denemenin şans oranı daha yüksek olan embriyoya verilmesi gerek. dış ortamda yaşatamadıkları bir embriyonun rahimde yaşama şansı nedir bunu sorgulamak lazım??
herşeyi korkusuzca sorgulamak gerekiyor. herşeyin içine sinmesi lazım, yoksa sonrasında acaba acaba acaba diye birsürü soru oluşuyor.
aydın bey, ticari kaygısı olmayan ve benzeri pek bulunmayan bir bilim insanı, doğru yönlendirmeyi yapacaktır, hala dönüş yapmamış olması diğerleriyle birlikte durum değerlendirmesi yaptığı fikrini oluşturdu bende.

Gece'cim hangi şekilde olursa olsun, hayırlısıyla bebişko gelsin. ayşegül'ün de dediği gibi bayramdan sonraki buluşmada senin göbişi sevelim :)

sagol canim iyi gidiyor.amin canim.biz istanbullu olmusuz resmen dayanamiyorum bu sicaklara.

ayda bir 1 kere kontrol toplamda en fazla 10 kere gitsen daha benim o kadar olmadı ama doğuma kadar olur toplam: 930 tl
(kontrollerde ultrasonda dahil)
şu ana kadar tahlillere toplamda : 500 tl
detaylı ultrason : 256+276= 532 tl (ikiz olduğu için 276 fark oluyor)
fetal eko : 300 tl civarı ( tüp bebek olduğu için yapılıyor)
yani doğum hariç masraflar 2.500 ü geçmez.
Doğuma hiç para vermiyorsun. Sigortayada 2 yıllık 1.400tl veriyorsun.
Toplamda benim sigortanın maliyeti 3.900 a falan geliyor 6.000 tl nin çok çok altında.
Kaldı ki doğum hariç ayakta tedavilerin %20 sini sana ödetiyorlar yani 2.500 ün %20 si 500 tl eder toplam full paket sana minimum 6.500 e patlar.

Yani kısaca yatarak limitsiz doğum teminatlı sigorta yaptırmak en mantıklısı.

hmm evt mantikli gibi gorunuyor... bana bi kac arkadasim daha buyuk bi masraf cikarmisti biz ondan bunu tercih ettik... birinin bebegin kordonu dolanmisti, cok sik gidiodu doktora, biri sezeryan istiodu ama sancilari geldi onceden onun icin 4-5 kez ntsc mi ne bi alet var ona baglandi, o pahali demisti, birinin de ilk aylarda cok kanamasi oluodu surekli hastahaneye tasiniodu... bilemiosun iste... kimisine ole kimisine bole oluo... hakkimizda hayirlisi ama senin sigorta hersey normal gittigi varsayimi ile ki ole dusunmek gerek, mantikli gorunuyor...

sancuxcum ikiz hamilelikte surec nasıl ilerliyor? zamanında gun gun yazdıklarını takip ediyordum ama unuttum ksaca bilgi veririsen sevinirim hangi testler hangi surecte yapılıyor? ikizlerde farklı bi asama falan oluyormu? ben gecen kontrolde soka girdigimden aydın beye hiiiicccc bisey soramadım sadece tek yumurta ikizleri olması risk yaratırmı diye sorabildim o da tabiii risk biraz daha fazla dedi ama okadar pek bisey bilmiyorum ikiz hamilelikle ilgili gerci bi dahaki kontrolde sorarım ama merak ettim iste.. :))

sancux senin simdiye kdr tup bebek haric, dogum oncesi yaptigin masraflar ne kdr oldu? mesela her muayene 93 tl'den ayrica ultrasyon vs vs??? ben muayeneye 18 mi, 20 mi ne ole bisey oduyorum. testler falan da var. bi ca120 mi bi test yaptırmistim ona da 16tl mi ne odemistim... yani diyecegim onlari da dusunmek lazim... ben araya polip ameliyati sikistirdim, 3 sene 2bin kusur odeyecek olmama ragmen kara gectim ztn ama diger masraflari da merak ettim....

BELİZ SENİN SİGORTAN HANGİSİ??????

İkiz gebeliklerde 2li, 3lü, 4lü testler yapılmıyor. Sadece 13 .haftada ense kalınlıklarına bakılıyor ama oda çok net bir bilgi vermiyor. O nedenle detaylı ultrason erken tarihlerde yapılıyor benimki 18.haftada yapılmıştı sanırım. Tüp bebeklerde ve erken detaylı ultrason çektirenler ayrıca fetal eko çektiriyor (sanırım 24. haftada çektirdik). Bebeklerin kalblerine detaylı ultrasonda 18 haftalık oldukları için bakılamıyor, fetal ekoda daha ayrıntılı bir şekilde 24. haftada bakılıyor.
Şeker, kan ve idrar tahlilleri normal gebelerdeki gibi oluyor. Onun haricinde ekstradan bir durum yok canımcım.
Sadece göbüşün diğer hamilelere göre fazla oluyor, hormonların iki kat daha fazla çalışıyor o kadar yani

anladım canım sagolasın.. opuyorumnanaktan
hormonların daha cok calıstıgı belli gobusu gorenler hamile oldugumu hemen anlıyorlar cok fena ya.. ignelerden herhalde diyorum kilom hala aynı zaten sadece onden giden bi göbek var kaydirigubbakcemile3

Şu anki göbüşün nedeni iğneler canım hepimizin öyleydi.
Bebeklerin iyi olsunda varsın göbeğin kocaman olsun opuyorumnanaktan

Ladybird sana tamamen aktılıyorum, bence de bir an önce dr olayına bir çözüm bulmaları gerekiyor, üstelik te aydın bey gibi iyi doktorlar, güvenilir doktorlar olmalı. ASM nin yerinden dolayı çok fazla tercih edilmediğini duymuştum doktorlar tarafından , hastane olarak iyi bir ekipmana ve altyapıya sahipken çok fazla iyi doktoarlara sahip olmadığını söylemişti baya ytkili bir ağız. Ama Aydın bey bir numara tabi ki konusunda, sadece onunla kalınca da olmuyor işte, benim kürtaj durumumda o olamdığı için istanbula gitmek zorunda kalmıştım ağlaya ağlaya eski doktorumu arayıp ondan yardım istemiştim. Acil durumlarda nelerle karşılaşacağını neler olacağını bilemiyorsun .

Gececim inşallah en doğru kararla bebeişlerinie bu sefer kavuşursun.. Bakalım Aydın Bey ne diyecek, o içini rahatlatacak cevabı verecektir mutlaka.

Utkumm, canım , seni çok iyi anlıyorum, bizim için hayırlı olan bizi ne zaman bulacak bilmiyoruz, o nedenle gücümüzün yettiği yere kadar devam etmeliyiz. İnşalalh en ksıa zamanda kavuşuruz biz de bebişlerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…