Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Utkum,grapes,ladybird ve gece canim arkadaslarim....
Beni biliyorsunuz 2asilama ve 3ivften sonra kuzucugum allah izin verirse saglikla babasiyla beraber kucagimizda olacak.inan utkucugum senim dusunduklerin gibi bir suru seygeciriyordum belki de haketmiyorum diyordum bu son defa diyordum sonra soyle dusundum maddi imkanim ve vucudum elverdikce deneyecegim ve guzel allahimbana dogru zamanda kuzucugumu bize nasip edecek dedim.insallah hepimiz annevebaba olacagiz emek sarfediyoruz dua ediyoruz hayirlisini sagliklisini diliyoruz ve hakediyoruz rabbim bize er gec hazinesinden meleklerimizi bize gonderecek.hepinizi opuyorum:))))))
asla vazgecmek yokkkkkkkkkk

allianz benim...

Teşekkür ederim canım.
Sorumdan da anlaşılmıştır bugün teşrif etti benim misafir.
Yarın bir uğrayayım Ebru hnm'a. İsler yolundami öğreneyim.

Hadi hayırlısı canımm...ben de bugün yarın bekliyorum, ama şu hsteroskopi tarihi etkiler mi acaba ? Direk sana sordum cevapların uzman gibi maşallah

İnşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

Histeroskopi yaptırmadım ben. Polip alınmıştı. Onda da herhangibir gecikme olmamıştı.
Sen histeroskopi mı yaptırdın?

Mariner cnm sana özelden msg atmıştım. Uzun protokolle ilgili.
Görmedin sanırım

Evet 30 Temmuzda, o da sanırım onun gibi bir şey alınan şeye polip dedi, ama kürtajdan kalan bir parça mıdır yosa hamilleğin rahimde oluşturduğu bir durum mudur bunu bilemiyoruz demişti dr.

Evet 30 Temmuzda, o da sanırım onun gibi bir şey alınan şeye polip dedi, ama kürtajdan kalan bir parça mıdır yosa hamilleğin rahimde oluşturduğu bir durum mudur bunu bilemiyoruz demişti dr.

canım bende histeroskopi ile polip ameliyatı oldum haziran ayında.ameliyatttan sonra leke tarzında kanamam olmuştu adet olmadım gecikti.aydın bey rahim kalınlaşmaya başlamış tedaviye istersen başlayalım istersen adet görmeni bekleyelim demişti.yani kanamam çok çok azdı.bana göre adet olmadım.

öyle miii, o zaman etkileyebiliyor yani , bakalım bende durum nasıl olacak, bu konuda bir şey sormadım o da söylemedi, adet sonrası kontrole gideceğim , o nedenle adeti bekliyorum zamanında gelsin ki, artık iyileşmiş miyim, sorunalr kalkmış mı görmek istiyorum bir an evvel.

en mantıklısı tabiki beklemek.zaten adet görmediğim için rahim kalınlığım istenilen seviyeye erişemedi. en son ölçümde 9 mm idi.sanırım 11 mm ideal olanı transfer için.ben öğretmen olduğum için okullar açılmadan yaptırmak istedim.kısmet işte.allahıma şükürler olsun meleğim tutundu anneciğine.yarın da görmeye gitcez..

Çok sevindim senin adına canım, inşallah yarın da güzel haberini alıcaz senden. Sımsıkı tutunsun öyle aferin bebişine :)

cnm ben 24 haziranda adet olmustum snr 9 temmuzda polip ameliyatini aldum, dk hapi kullaniodum o sirada iste hap bitti iki gun snr 17 temmuzda adet oldum ama simdi oldugum adetim 3-4 gun gec geldi... ameliyatin bi etkisi var midir bilemiyorum... ?????

ayrıca rahim içi incelemeye de histeroskopi deniliyor galiba. ayy neyse işte. bende margaardaki gibi kanama, lekelenme gibi birşey olmadı. ağrı sızı falan da olmamıştı. normal adetimi gördüm. sonra da dk hapı kullanmadan tedaviye başlamıştım.

yalnız farkettiysen bu ay beliizin 4 gün benim 2 gün gecikti. sıcakların yaz döneminin etkisi olabilir. sen bekle gelir o, hatta bekleme, hemen gelir :))))

ne zaman başlayacaksın şimdi? dondurulmuşlarlamı başlayacaksın? bir ay dk hapı kullan mutlaka. sonra başla, acele etme benim gibi.

Olabiliyor herhalde ya da bünyeden bünyeye değişiyor da olabilir, doktora da sordum bakalım ne diyecek ...

evet rahim içi inceleme bu ama o işlem sırasında gerekli grülen durumda o fazlalık ta alınıyor .

doğru valla beklemeyince gelir beklersen gelmez, ne acayip bişey bu :) acele etmemein bir sebebi de ciğerlerimde bir sorun var mı yok um akciğer filmi çektirmem gerekiyor, nefes alırken içim her tarafım ağrıyor.

yok acele etmeyeceğim, zaten kasım veya aralık ta sanırım başlarız. Doktorla kürtajdan sonraki ilk görüşmemeizde dondurulmuşlarla yapmak mantıklısı demişti. Ama karar verdiğimizde tekrar konuşuruz. Ben sanki tazelerle yapalım istiyorum bunun nedeni de yaş, dondurulmuşların kalitesi yüksekti, ileriki zamanlarda lazım olabilir diye saklamk istiyorum. Ama son karar ne olacak hiç bilmiyorum doğrusu.

allah sizdeki sabrin yarisini da bana verir insallah...

allah sizdeki sabrin yarisini da bana verir insallah...

insan sabretmeyi mecburen öğreniyor canım. o kadar acı ve sıkıntıdan sonra acele etmenin de çok bi manası olmadığını anlıyorsun, iç huzuru sağlayabilmek güçlü olmak sabretmek ne kadar zor olsa da hayat öğretiyor bunları acımasızca. Ben bebeğimi kaybedeceğimi öğrendiğim günün ertesinde ne zaman bi dahaki denemeye başlayabiliriz diye bir telaşeye düşmüştüm, sonra sonra rahatlattım kendimi artık. Biz ne yaparsak yapalım ne zaman olacaksa o zaman olacak sonuçta , onun için de aceleye gerek yok.

geçmiş olsun. sıcak havada klima etkisinde kalmış olmayasın? bizim burda bir arkadaş zatürre, başka biri de bronşit oldu. aman dikkat et kendine, bişi olmasın.

farklı bir bakış açısı. ama güzel bir açı. sevdim. kaç tane var dondurulmuş? hepsi birlikte mi donduruldu? öyleyse birlikte çözülmesi gerekir.

Ayşegül inşallah bu son sıkıntın olur, çoook büyük geçmiş olsun.
Umut2011 tebrikler, inşallah çabucak sağlıkla yumurcakları kucağında görürsün

haklisin tabi de ben daha bisey ogrenebilmis degilim, bir iki olumsuz sonuc daha alirsam kafayi yiyebilirim, hatta yemis de olabilirim. kendimi pek normal gormuyorum... biri kocisime karin kafayi yedi dese ii olacak
umarim bir daha bole birsey yasamazsin canim. allah kimseye gostermesin.

evt dikkatli olmak gerek 2 gundur gazetede de goz salgini mi ne varmis ondan bahsedip duruyor... allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…