geçmiş olsun. sıcak havada klima etkisinde kalmış olmayasın? bizim burda bir arkadaş zatürre, başka biri de bronşit oldu. aman dikkat et kendine, bişi olmasın.
farklı bir bakış açısı. ama güzel bir açı. sevdim. kaç tane var dondurulmuş? hepsi birlikte mi donduruldu? öyleyse birlikte çözülmesi gerekir.
haklisin tabi de ben daha bisey ogrenebilmis degilim, bir iki olumsuz sonuc daha alirsam kafayi yiyebilirim, hatta yemis de olabilirim. kendimi pek normal gormuyorum... biri kocisime karin kafayi yedi dese ii olacak
umarim bir daha bole birsey yasamazsin canim. allah kimseye gostermesin.
amin canım inşallah kime yaşamasın çoooook zoooor. İnşallah ilk seferinde kavuşursun ebbeğine, ama biraz sakin ve rahat olmaya çalış lütfen. Kafayı yiyecek bişey yok, her zaman beterin beteri var ve herşeye rağmen yaşamak güzel, hayat güzel
evt dikkatli olmak gerek 2 gundur gazetede de goz salgini mi ne varmis ondan bahsedip duruyor... allah korusun
impression canım cigerlerinde klima kaynaklı problem olmasın, bizimde bir arkadas bronşit oldu klimadan
görkem merhaba,
yeni işyerin hayırlı olsun. nevşehire gitmişsin. benim memleketime :))
orda herşey yolundadır umarım. ildemisin, yoksa ilçelerde bir yerde mi?
kolaylıklar diliyorum.
Ladybird selam. Nevşehir merkezde devlet hastanesindeyim. İnşallah 2012 Ocak ayında zorunlu hizmetim bitecek. Ben de sizler gibi gün sayıyorum anlayacağınız. Nevşehir'in kötü olduğundan değil aslında ama biliyorsunuz bebişim ve ben babamızdan ayrıyız.Neyse Allah sağlık versin.Tabii bizi ayıranlara Allahın her günü beddua etmeyi de unutmuyoruz.
göz salgını mı, o da ne ?
sağol canımm, bilmiyorum ki, klima yapmış olabilir mi, doktor da akciğer filmiolmadan hiçbişey söyleyemem dedi. Adeti bekliyoruz mecburen . Hamileleik ihtimali sıfıra yakın ama olsun gene de ben bekeyeyim dedim.
evet:) 6 tane dondurulmuş var ve hepsi birlikte donduruldu, çözdürülünce 4 ü boşa gidecekneden tek tüp yapıldı doğrusu bilmiyorum, 2 tüpe gerek duyulmamış. Ufuk Bey o zaman bu embriyoları mutlaka dondurun ayzık etmeyin, benim olsaydı kesin dondururdum demişti:) iyi madem seni kırmayalık dedik biz de :)
vallahi goz iltihabi nedeniyle hastahaneye basvuranlarin sayisi artmis mi ne, hatta sabah gazetede kamu alanlari steril edilsin vs vs bisiler yaziodu ama hic stres yapmayayim, gerek yok diyerekten cok ayrintili okumadim hbri...
ya arkadaslar bazen diyorum ki iyi ki forumda bu sayfayı acmısız bazen doktorların gözünden kacanları yakalar olduk demekki donduruulacak embriyosu olan arkadaslar ne yapıyoruz 2 tüp yapıyoruzzzzz
bence de yaa kesinlikle şimdiki aklım olsaydı 2 tüp isterdim, yazık olacak bebişlerime
cnm bence onlara hic gerek kalmayacak, alacaksin iki bebisini kucagina, bu son seferde olacak bitecek
Ladybird selam. Nevşehir merkezde devlet hastanesindeyim. İnşallah 2012 Ocak ayında zorunlu hizmetim bitecek. Ben de sizler gibi gün sayıyorum anlayacağınız. Nevşehir'in kötü olduğundan değil aslında ama biliyorsunuz bebişim ve ben babamızdan ayrıyız.Neyse Allah sağlık versin.Tabii bizi ayıranlara Allahın her günü beddua etmeyi de unutmuyoruz.
Esinden ve cocuğundan ayrılman kötü olmuş.
Es durumu diye bir seçenek yok mu dr.lukta.
Nevşehir'in icini hiç bilmiyorum, aslında Ürgüpluyuz. Ve orası turistik acıdan güzeldir.
Surekli yasam nasıl olur bilmiyorum.
Kolaylıklar diliyorum. Eminim çok zor geciyordur zaman.
İmpression belki de iki tüp içindedir.
Sordun mu? Kesin biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?