Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

sağol canımm, bilmiyorum ki, klima yapmış olabilir mi, doktor da akciğer filmiolmadan hiçbişey söyleyemem dedi. Adeti bekliyoruz mecburen . Hamileleik ihtimali sıfıra yakın ama olsun gene de ben bekeyeyim dedim.

evet:) 6 tane dondurulmuş var ve hepsi birlikte donduruldu, çözdürülünce 4 ü boşa gidecek neden tek tüp yapıldı doğrusu bilmiyorum, 2 tüpe gerek duyulmamış. Ufuk Bey o zaman bu embriyoları mutlaka dondurun ayzık etmeyin, benim olsaydı kesin dondururdum demişti:) iyi madem seni kırmayalık dedik biz de :)

göz salgını mı, o da ne ?

impression canım cigerlerinde klima kaynaklı problem olmasın, bizimde bir arkadas bronşit oldu klimadan

ayyy inşallah öyle bir şey yokturrr, bilmiyorum ki, anormallik var ama ne ,bi de onunla uğraşmayayaım şimdi, herşey şu çektireceğim filme bağlı .ama öksürük filan hiçbişey yok sadece nefes alırken ciğerlerime ağrılar saplanıyor.

görkem merhaba,
yeni işyerin hayırlı olsun. nevşehire gitmişsin. benim memleketime :))
orda herşey yolundadır umarım. ildemisin, yoksa ilçelerde bir yerde mi?
kolaylıklar diliyorum.

Ladybird selam. Nevşehir merkezde devlet hastanesindeyim. İnşallah 2012 Ocak ayında zorunlu hizmetim bitecek. Ben de sizler gibi gün sayıyorum anlayacağınız. Nevşehir'in kötü olduğundan değil aslında ama biliyorsunuz bebişim ve ben babamızdan ayrıyız.Neyse Allah sağlık versin.Tabii bizi ayıranlara Allahın her günü beddua etmeyi de unutmuyoruz.

sayılı gün çabuk geçermiş, yeter ki sağlık olsun huzur olsun...

gurbetlik zor tabi ama sen yine de beddua etme bence

ya arkadaslar bazen diyorum ki iyi ki forumda bu sayfayı acmısız bazen doktorların gözünden kacanları yakalar olduk demekki donduruulacak embriyosu olan arkadaslar ne yapıyoruz 2 tüp yapıyoruzzzzz

ya arkadaslar bazen diyorum ki iyi ki forumda bu sayfayı acmısız bazen doktorların gözünden kacanları yakalar olduk demekki donduruulacak embriyosu olan arkadaslar ne yapıyoruz 2 tüp yapıyoruzzzzz

bence de yaa kesinlikle şimdiki aklım olsaydı 2 tüp isterdim, yazık olacak bebişlerime

Esinden ve cocuğundan ayrılman kötü olmuş.
Es durumu diye bir seçenek yok mu dr.lukta.
Nevşehir'in icini hiç bilmiyorum, aslında Ürgüpluyuz. Ve orası turistik acıdan güzeldir.
Surekli yasam nasıl olur bilmiyorum.
Kolaylıklar diliyorum. Eminim çok zor geciyordur zaman.

Aaa sen Ürgüplü müsün ladycim, ben de Ürgüp- Görele yani Kapodakyayı çok merak ediyorum, bir türlü fırsat olmadı görmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…