Aaa sen Ürgüplü müsün ladycim, ben de Ürgüp- Görele yani Kapodakyayı çok merak ediyorum, bir türlü fırsat olmadı görmek..
Esinden ve cocuğundan ayrılman kötü olmuş.
Es durumu diye bir seçenek yok mu dr.lukta.
Nevşehir'in icini hiç bilmiyorum, aslında Ürgüpluyuz. Ve orası turistik acıdan güzeldir.
Surekli yasam nasıl olur bilmiyorum.
Kolaylıklar diliyorum. Eminim çok zor geciyordur zaman.
mayıs yada eylül de git mutlaka, eminim beğenirsin :)
bir de 600 küsür ödemiştik sanırım bu tek tüpün parası değil mi?
bilmiyorumki...
her tüpe ayrı paramı alınıyormuş??
vallahi asmali konak izledigim zmnlarda oldukca guzel geciyor gibi geliyordu:):):)
evet bak hangi ayları güzel olur diye soracaktım sana zaten süpersin :) inşallah çok istiyorumm.. bayramdan sonra olabilir o zaman belki, sıcak olmaz değil mi?
seymen ağa olunca yakınlarda güzel geçer tapii :)))
:)))))))
yok olmaz, hava nemli olmadığından sıcak olsa bile bunaltmaz. birde akşamları bayaa serin olur. bildiğin larasal iklim. gündüz sıcak gece soğuk. yorganla falan yatarsın.
Günaydın canım........
Kahvaltıda yedin mi sıcak ekmeğini ?
Bende bugün erkenciyim sabah 8 den beri ayaktayım. Dün gece yine zorlandım uyumakta gerçi çok uykum oluyor ama karnımdan bir türlü rahat uyku pozisyonu bulamıyorum :))))))))
hayatım, tabiki de Aydın beyin hastalarıyız, yokluğunda mecburen Ebru hanıma gitmek zorunda kalıyoruz.(başka bir alternatifimiz yok) Aydın Bey gerçekten güvendiği için mi yoksa elinde başka seçenek olmadığı için mi Ebru hanımı yetiştiriyor bilemiyorum. hastanenin dr lar bölümüne baktığında 1 hastane ve 2 klinikte kadın doğum dr'u olarak toplam kaç kişi var biliyor musun? 6. (Aydın-Ebru) tüp bebek kısmını çıkarırsan geriye 4 kişi kalıyor. bunlardan bir tanesi Fatih Bey, rahim kanseri konusunda uzman. suadiye de bir bey var ama nasıl bilmiyorum. başka biri diğer Ebru hnm, pek iyi olmadığını duydum, Doğuma kadar izleyebilecek bitek Nuri bey kalıyor geriye. o da sadece hastanede görev alıyor. yani aslında işin özü dr kadrosu çok az. bu konuda hastanenin bir tedbir alması lazım.
Gece'cim hangi şekilde olursa olsun, hayırlısıyla bebişko gelsin. ayşegül'ün de dediği gibi bayramdan sonraki buluşmada senin göbişi sevelim :)
Bakalım hangimizinki doğru çıkacak CADIARZU
Mystry nin bebişine başından beri hep erkek diyordum erkek çıktı bakalım senin bebişi tutturabilecek miyim?
Teşekkür ederim canım.
Sorumdan da anlaşılmıştır bugün teşrif etti benim misafir.
Yarın bir uğrayayım Ebru hnm'a. İsler yolundami öğreneyim.
Ayşegül inşallah bu son sıkıntın olur, çoook büyük geçmiş olsun.
Umut2011 tebrikler, inşallah çabucak sağlıkla yumurcakları kucağında görürsün
ayyy inşallah öyle bir şey yokturrr, bilmiyorum ki, anormallik var ama ne ,bi de onunla uğraşmayayaım şimdi, herşey şu çektireceğim filme bağlı .ama öksürük filan hiçbişey yok sadece nefes alırken ciğerlerime ağrılar saplanıyor.
Tek tüpte dondurulmuş demişti doktor görüştüğümüzde.
bilmiyorumki...
her tüpe ayrı paramı alınıyormuş??
alınmaz mı :bbo: alınır herhalde :bbo:
Gececiğim Hoşgeldin;
Aydın Beyden haber var mı canımmm
Kızlar selam,
Şimdi girdim eve üstümle başımla hemencecik size yazayım dedim. Sabah hala maile yanıt gelmemişti ben de aydın beye msg attım. Öğlene doğru, mailimi okumuş, hastane ile görüşmüş olarak aradı beni. Ve çok sağolsun yüreğime bir sürü su serptti... "Sizin taleplerinizi de göz önünde bulundurarak 5. güne tamamlayalım demiştim. Ebru hn normal prosedürü söylemiş ki eğer siz fikrinizi paylaşmamış olsanız ben de aynı şekilde bir program yapacaktım" dedi. Şu halde cuma çözdürüyoruz, p.tesi de muhtamel transferi gerçekleştiriyoruz. Tabi bu bekleyişin riski embriyolar p.tesiye kadar dayanmayabilireyvahedigeldismile ama ben onlara güveniyorum :)) bir de canımız aydın beye tabi :)
...
Aradı canım ve sevgili doktorumuz süreci daha önce konuştuğumuz şekilde uygulamaya aldırttı bile.
Bu arada seni burada görmek çok güzel :) Biraz laflasak güzel olurdu ama birazdan kapıdan içeri aç bir koca girecek cokacimcoook
öpüyorum seni opuyorumnanaktan
Hoşbulduk canım.. gayet iyiyiz.. misafir kabul ettik, uyuduk uyandık.. burdayıss
Ameliyat sonrası benim ciğerlerimde bir sorun olmuştu, özellikle sağ tarafta.. kesik kesik nefes alıyordum ve yatarken sağa sola dönemiyordum, batıyor ve çok acıyordu.. ama nefes egzersiz topu verdiler günlerce onunla çalıştım da düzeldi.. Sakın ihmal etme canım. Bence muhtemelen ciğerlerini üşütmüşsündür, öksürük olmasına gerek yok.. Ciddi bişii olmasın da..
Kızlar selam,
Şimdi girdim eve üstümle başımla hemencecik size yazayım dedim. Sabah hala maile yanıt gelmemişti ben de aydın beye msg attım. Öğlene doğru, mailimi okumuş, hastane ile görüşmüş olarak aradı beni. Ve çok sağolsun yüreğime bir sürü su serptti... "Sizin taleplerinizi de göz önünde bulundurarak 5. güne tamamlayalım demiştim. Ebru hn normal prosedürü söylemiş ki eğer siz fikrinizi paylaşmamış olsanız ben de aynı şekilde bir program yapacaktım" dedi. Şu halde cuma çözdürüyoruz, p.tesi de muhtamel transferi gerçekleştiriyoruz. Tabi bu bekleyişin riski embriyolar p.tesiye kadar dayanmayabilireyvahedigeldismile ama ben onlara güveniyorum :)) bir de canımız aydın beye tabi :)
şimdi mutfağa dalıyorum cokacimcoook akşam görüşürüz...
Kızlar selam,
şimdi mutfağa dalıyorum cokacimcoook akşam görüşürüz...
bu arada benim misaifirlerim de geldimaşallah tam gününde :)
yarın fırsat bulabilirsem filmimi çektiririm artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?