Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

vallahi asmali konak izledigim zmnlarda oldukca guzel geciyor gibi geliyordu:):):)

vallahi asmali konak izledigim zmnlarda oldukca guzel geciyor gibi geliyordu:):):)

seymen ağa olunca yakınlarda güzel geçer tapii :)))

evet bak hangi ayları güzel olur diye soracaktım sana zaten süpersin :) inşallah çok istiyorumm.. bayramdan sonra olabilir o zaman belki, sıcak olmaz değil mi?

yok olmaz, hava nemli olmadığından sıcak olsa bile bunaltmaz. birde akşamları bayaa serin olur. bildiğin larasal iklim. gündüz sıcak gece soğuk. yorganla falan yatarsın.

oh ohh süper, yorganla yatmak ... mmmmm düşüncesi bile çok güzelll :) üşümeyi özledimmm...

kızlar ben çıkıyorum, biraz burdaki işleri toparladıktan sonra ,eve gidip iftara yemek hazırlamam lazım, malum annem uzaklardaa (

öpüyorum hepinizi... hoşçakalın..opuyorumnanaktan

Yedik canım, sağolsun babamız hiç üşenmeden 09.30da fırında oluyor ve bizi besliyor.. E artık çok az kaldı canım, hareketin iyice kısıtlanmıştır, uyku pozisyonu bulmak da çok zordur.. Tek kişilik koltukta yastıklarla besleyerek oturma pozisyonunda uyuyan arkadaşlarımı biliyorum.. Hani yastık falan almışsın diyordu kızlar..

Ladyyciğim,
Biliyormusun Aydın Bey bizi gebelik takibi için başka bir doktora yönlendirmedi henüz.. Acaba doktor yok diye miiii, yoksa yaşadığımız badirelerden mi diye düşünüyorum.

Bakalım hangimizinki doğru çıkacak CADIARZU

Mystry nin bebişine başından beri hep erkek diyordum erkek çıktı bakalım senin bebişi tutturabilecek miyim?

İhiiii ben de senin oğluşlarını bilmiştim..

Teşekkür ederim canım.
Sorumdan da anlaşılmıştır bugün teşrif etti benim misafir.
Yarın bir uğrayayım Ebru hnm'a. İsler yolundami öğreneyim.

Hoşgelmişlerrrr.. Bakalım yarın Ebru Hanım ne diyecek.. Habersiz bırakma olur mu canım

[
Ayşegül inşallah bu son sıkıntın olur, çoook büyük geçmiş olsun.
Umut2011 tebrikler, inşallah çabucak sağlıkla yumurcakları kucağında görürsün

Sevgili Görkem çok teşekkür ederim.. Geçti şükür.. Allah daha beterinden saklasın.. Seni ve Güneşciğim öpüyorum.

Hoşbulduk canım.. gayet iyiyiz.. misafir kabul ettik, uyuduk uyandık.. burdayıss
Ameliyat sonrası benim ciğerlerimde bir sorun olmuştu, özellikle sağ tarafta.. kesik kesik nefes alıyordum ve yatarken sağa sola dönemiyordum, batıyor ve çok acıyordu.. ama nefes egzersiz topu verdiler günlerce onunla çalıştım da düzeldi.. Sakın ihmal etme canım. Bence muhtemelen ciğerlerini üşütmüşsündür, öksürük olmasına gerek yok.. Ciddi bişii olmasın da..

Kızlar;
Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum:
Minik bir kızımız var adı Mina, henüz 3,5 yaşında. Annesi ve babası buraya taşınmadan evvel komşumuzdu.. Anne çalışmıyor, baba mimar. Mina ilk bebekleri. Önceki sene Mina'nın çok önemli bir kan hastalığı olduğunu öğrendiler. Tedavi için önce arabalarını arkasından da Sahra-i Cedit'teki evlerini sattılar. Eşyalarını kirada oturan anneannenin evinin bir odasına yığdılar ve anneanne ile birlikte kalmaya başladılar. Gerçi annesi Mina'nın yanında refakatçı kalıyordu. Baba bürosunu kapatmak zorunda kaldı. 2 aydır Almanya'da tedavilerini yaptırıyorlar. Devamlı haberleşiyoruz zaten. Şu an Almanya ve tedavi ile ilgili bir sıkıntı yok. Ancak anneanne önceki ay kalp krizi geçirdi. Bir kuruşun hesabı yapıldığı için bebeğin yanından buraya gelemediler bile. Teyzeyle ilgilenecek, bakacak kimseleri de yok. Komşularım aradılar sabah, el birliğiyle ramazanın yüzü suyu hürmetine bişiiler yapmamız gerekiyor diye. Teyzenin bir miktar tedavi borcu, bir miktar ilaç borcu, bir kaç aylık birikmiş kira borcu vs varmış. Toplamda çok yüksek bir rakam çıkıyor malesef.
Söylenmez böyle şeyler ama ben ve eşim daha evvel Almanya biletlerini vs karşıladık. İnsanız yürek dayanmıyor elbette yardım edeceğiz. Ama şimdi biliyosunuz hem ev kredisi ödüyoruz hem tedavi için benim arabamı bile sattık. Bende şu an çalışmıyorum.
Neyse sözün özü: annemler de , biz de fitrelerimizi ve üstüne karınca kararınca ekleyeceğimiz bir rakamla destek olacağız.
Sizler de eğer destek olmak isterseniz, ne yapabileceğimizi konuşabiliriz.

Kızlar selam,
Şimdi girdim eve üstümle başımla hemencecik size yazayım dedim. Sabah hala maile yanıt gelmemişti ben de aydın beye msg attım. Öğlene doğru, mailimi okumuş, hastane ile görüşmüş olarak aradı beni. Ve çok sağolsun yüreğime bir sürü su serptti... "Sizin taleplerinizi de göz önünde bulundurarak 5. güne tamamlayalım demiştim. Ebru hn normal prosedürü söylemiş ki eğer siz fikrinizi paylaşmamış olsanız ben de aynı şekilde bir program yapacaktım" dedi. Şu halde cuma çözdürüyoruz, p.tesi de muhtamel transferi gerçekleştiriyoruz. Tabi bu bekleyişin riski embriyolar p.tesiye kadar dayanmayabilir eyvahedigeldismile ama ben onlara güveniyorum :)) bir de canımız aydın beye tabi :)

şimdi mutfağa dalıyorum cokacimcoook akşam görüşürüz...

Gececiğim Hoşgeldin;
Aydın Beyden haber var mı canımmm

Aradı canım ve sevgili doktorumuz süreci daha önce konuştuğumuz şekilde uygulamaya aldırttı bile.
Bu arada seni burada görmek çok güzel :) Biraz laflasak güzel olurdu ama birazdan kapıdan içeri aç bir koca girecek cokacimcoook

öpüyorum seni opuyorumnanaktan

Gececiğim içim rahatladı vallahii...
İnşallah embriyolarınız pazartesine kadar dayanırlar.. O zaman anlayacağız ki onlarr çoookkk güçlülerr, anneciklerine de sımsıkı tutunacaklar..
Aksi de söz konusu olabilir tabii o zaman da yeni yöntemle yüksek başarı oranı söz konusu..
Hayırlısı hangisiyse canım.

Sen eşine güzell mamalar yap, göbüşünü doyur, biz her daim laflarız canım..

benim de bu operasyondan sonra başladı bu ağrılar, bağlantısı olabilir mi ki fisfisfis

gece inşallah pazartesiye kadar dayanır emriyoların ve transferin sorunsuzca gerçekleşir cnm, allah yardımcın olsun... bu arada hani sen bana doktor adı öğrenecektin :)

hadi hayırlısı olsun canım... embriyolar sapasağlam çözülecekler ve 5.güne kadar da dayanacaklar. inanıyorum ben. aralarından öne geçeni de görüp en doğru embriyoyu alacaksınız. hem yeni yöntemi de uygulayacaklar. iyi olacak canım, çok iyi olacak. senin göbişi sevicez bayramdan sonra )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…