hoşgelmişler :))
inşallah röntgen sonucunda bişicikler çıkmaz. kas gevşeticiyle falan geçiverir biran önce.
Ladyyciğim,
Biliyormusun Aydın Bey bizi gebelik takibi için başka bir doktora yönlendirmedi henüz.. Acaba doktor yok diye miiii, yoksa yaşadığımız badirelerden mi diye düşünüyorum
sen yarın gidiyor musun kontrole ,randevu aldın mı?
hadi hayırlısı olsun canım... embriyolar sapasağlam çözülecekler ve 5.güne kadar da dayanacaklar. inanıyorum ben. aralarından öne geçeni de görüp en doğru embriyoyu alacaksınız. hem yeni yöntemi de uygulayacaklar. iyi olacak canım, çok iyi olacak. senin göbişi sevicez bayramdan sonra)))
canım benim 3 tane dondurulmuştu ve 2 tane transfer edilecek. O yüzden sanırım yeni yöntemin kullanılmasına çok da gerek kalmayacak. Ama öyle inanıyorum ki 2 tanesi bu mücadeleden galip çıkacaklar ve p.tesi hoop karnımdalar :)
gece inşallah pazartesiye kadar dayanır emriyoların ve transferin sorunsuzca gerçekleşir cnm, allah yardımcın olsun... bu arada hani sen bana doktor adı öğrenecektin :)
:lepi: alkisalkisalkis
olsun en azından en doğru 2 taneyi bulacaklar.
canım özel olmayacaksa, neden başka deneme yapmama kararı aldığınızı söylermisin?
bende ilk başta 2 kez yaparım başka yapmam diyordum ama 3.yü düşünüyorum şu anda..
aldım canım 14:45 de suadiyede olucam.
öğleden önce avr.yakasında toplantım var. öğlen oradan çıkıp suadiyeye giderim, çok beklemezsem orada daha doğrusu vakit geç olmazsa sonra da işe geçerim.
canım benim 3 tane dondurulmuştu ve 2 tane transfer edilecek. O yüzden sanırım yeni yöntemin kullanılmasına çok da gerek kalmayacak. Ama öyle inanıyorum ki 2 tanesi bu mücadeleden galip çıkacaklar ve p.tesi hoop karnımdalar :)
gece inşallah pazartesiye kadar dayanır emriyoların ve transferin sorunsuzca gerçekleşir cnm, allah yardımcın olsun... bu arada hani sen bana doktor adı öğrenecektin :)
evet canım malum bizim iş yerinde olan kayınpederdi. geline sorup, dönecekti. ismi söylemedi henüz ama bu dr. aslında istanbuldaymış, sadece c.tesileri kocaelindeymiş. detayları gelinden öğrnecek bildirecek bana inşallah. yoksa unutmuş değilim bilmiyorumkismile
şşşşşşş bilmiyorumkismile kimse duymasın ama eğer sonuç olumsuz olursa eşimle dondurulmuşları 2. deneme saymama pazarlığım başlayacak zaten.
hadi hayırlısı bakalım.. peki bu aybaşlayacak mısın?
inşallah canımm, inşallah bebişine kavuşursun bu denemede..
evet canım malum bizim iş yerinde olan kayınpederdi. geline sorup, dönecekti. ismi söylemedi henüz ama bu dr. aslında istanbuldaymış, sadece c.tesileri kocaelindeymiş. detayları gelinden öğrnecek bildirecek bana inşallah. yoksa unutmuş değilim bilmiyorumkismile
şşşşşşş bilmiyorumkismile kimse duymasın ama eğer sonuç olumsuz olursa eşimle dondurulmuşları 2. deneme saymama pazarlığım başlayacak zaten.
hımm tamam o zaman bekliyorumm, ama istanbulda olmasına üzüldüm
:))) kocaeli acıbademde iyi bir doktordan bahsetmişti gece bana buluşmada, onun adını öğrenecekti de işte o doktor :)
o pazarlıklara gerek kalmadan oluvericek inşallah...
ama tabi herzaman pazarlık yaparız biz milletçe huyumuzdur :)))) zemuszemus
hımm tamam o zaman bekliyorumm, ama istanbulda olmasına üzüldüm
:))) kocaeli acıbademde iyi bir doktordan bahsetmişti gece bana buluşmada, onun adını öğrenecekti de işte o doktor :)
henüz çok net bilmemekle beraber heran başlayabilirim. :))))
tapiki uzun protokol olcağından bu aslında öbür ay başlıyorum anlamına gelir :)
ne dr.u sorumu yineliyorum :)) neci diye sorayım bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?