Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ladyyciğim,
Biliyormusun Aydın Bey bizi gebelik takibi için başka bir doktora yönlendirmedi henüz.. Acaba doktor yok diye miiii, yoksa yaşadığımız badirelerden mi diye düşünüyorum

canım çok badireler atlattın gerçekten, inşallah bundan sonra başka bişi olmayacak bilmiyorumkismile
bilmiyorum tabi, seni bu aşamadan sonra başka bir dr.a yönlendirir mi ama zaten biliyorsun asm de kalacakları nuri beye yönlendiriyor. kendisinin de takip ettiği hastaları var. belki sonuna kadar seninle aydın bey ilgilenir. sen haftaya yaptır bakalım amniyosentezi, sonucu görüştüğün zaman bişi demezse onunla devam ettiğini anlamış oluruz. alkisalkisalkis

canım benim 3 tane dondurulmuştu ve 2 tane transfer edilecek. O yüzden sanırım yeni yöntemin kullanılmasına çok da gerek kalmayacak. Ama öyle inanıyorum ki 2 tanesi bu mücadeleden galip çıkacaklar ve p.tesi hoop karnımdalar :)

:lepi: alkisalkisalkis
olsun en azından en doğru 2 taneyi bulacaklar.
canım özel olmayacaksa, neden başka deneme yapmama kararı aldığınızı söylermisin?
bende ilk başta 2 kez yaparım başka yapmam diyordum ama 3.yü düşünüyorum şu anda..

gece inşallah pazartesiye kadar dayanır emriyoların ve transferin sorunsuzca gerçekleşir cnm, allah yardımcın olsun... bu arada hani sen bana doktor adı öğrenecektin :)[/QUOTE]

evet canım malum bizim iş yerinde olan kayınpederdi. geline sorup, dönecekti. ismi söylemedi henüz ama bu dr. aslında istanbuldaymış, sadece c.tesileri kocaelindeymiş. detayları gelinden öğrnecek bildirecek bana inşallah. yoksa unutmuş değilim bilmiyorumkismile

gece inşallah pazartesiye kadar dayanır emriyoların ve transferin sorunsuzca gerçekleşir cnm, allah yardımcın olsun... bu arada hani sen bana doktor adı öğrenecektin :)

evet canım malum bizim iş yerinde olan kayınpederdi. geline sorup, dönecekti. ismi söylemedi henüz ama bu dr. aslında istanbuldaymış, sadece c.tesileri kocaelindeymiş. detayları gelinden öğrnecek bildirecek bana inşallah. yoksa unutmuş değilim bilmiyorumkismile[/QUOTE]

hayırdır ne dr.u bu?
meraklı melahat :)

şşşşşşş bilmiyorumkismile kimse duymasın ama eğer sonuç olumsuz olursa eşimle dondurulmuşları 2. deneme saymama pazarlığım başlayacak zaten.

aldım canım 14:45 de suadiyede olucam.
öğleden önce avr.yakasında toplantım var. öğlen oradan çıkıp suadiyeye giderim, çok beklemezsem orada daha doğrusu vakit geç olmazsa sonra da işe geçerim.

hadi hayırlısı bakalım.. peki bu aybaşlayacak mısın?

inşallah canımm, inşallah bebişine kavuşursun bu denemede..

gece inşallah pazartesiye kadar dayanır emriyoların ve transferin sorunsuzca gerçekleşir cnm, allah yardımcın olsun... bu arada hani sen bana doktor adı öğrenecektin :)

evet canım malum bizim iş yerinde olan kayınpederdi. geline sorup, dönecekti. ismi söylemedi henüz ama bu dr. aslında istanbuldaymış, sadece c.tesileri kocaelindeymiş. detayları gelinden öğrnecek bildirecek bana inşallah. yoksa unutmuş değilim bilmiyorumkismile[/QUOTE]

hımm tamam o zaman bekliyorumm, ama istanbulda olmasına üzüldüm

hayırdır ne dr.u bu?
meraklı melahat :)[/QUOTE]

:))) kocaeli acıbademde iyi bir doktordan bahsetmişti gece bana buluşmada, onun adını öğrenecekti de işte o doktor :)

:))) kocaeli acıbademde iyi bir doktordan bahsetmişti gece bana buluşmada, onun adını öğrenecekti de işte o doktor :)[/QUOTE]

henüz çok net bilmemekle beraber heran başlayabilirim. :))))
tapiki uzun protokol olcağından bu aslında öbür ay başlıyorum anlamına gelir :)

ne dr.u sorumu yineliyorum :)) neci diye sorayım bu sefer

şşşşşşş bilmiyorumkismile kimse duymasın ama eğer sonuç olumsuz olursa eşimle dondurulmuşları 2. deneme saymama pazarlığım başlayacak zaten.

o pazarlıklara gerek kalmadan oluvericek inşallah...
ama tabi herzaman pazarlık yaparız biz milletçe huyumuzdur :)))) zemuszemus

:))) kocaeli acıbademde iyi bir doktordan bahsetmişti gece bana buluşmada, onun adını öğrenecekti de işte o doktor :)

ne dr.u sorumu yineliyorum :)) neci diye sorayım bu sefer[/QUOTE]

yani eylülde mi transfer olacak , uzun protokol olunca ne kadar sürüyor ?

kadın doğum doktoru, acil durumlarda yedekte durması için yakından bir doktor olsun diye :))

ne dr.u sorumu yineliyorum :)) neci diye sorayım bu sefer[/QUOTE]

sen ne kadar meraklı tazeysen, bu impression da o kadar telaşlı taze :)) hamilelik döneminde gidecek dr. düşünüyordu. bizim şirketten birinin gelini de 2-3 düşükten sonra tavsiyeyle izmit acıbademde bir dr ile sağlıklı bir gebelik sürdürmeyi başarmıştı. onu tavsiye ediyorum ama daha "o" dediğim dr.un adını bilmiyorum bu durumda ben de beceriksiz taze oluyorum :) kafamçokkarıştı (hoş tazeliğim de ayrı bir tartışma konusu)

Son düzenleme:

ne dr.u sorumu yineliyorum :)) neci diye sorayım bu sefer

sen ne kadar meraklı tazeysen, bu impression da o kadar telaşlı taze :)) hamilelik döneminde gidecek dr. arıyordu. bizim şirketten birinin gelini de 2-3 düşükten sonra tavsiyeyle izmit acıbademde bir dr ile sağlıklı bir gebelik sürdürmeyi başarmıştı. onu tavsiye ediyorum ama daha "o" dediğim dr.un adını bilmiyorum bu durumda ben de beceriksiz taze oluyorum :) kafamçokkarıştı (hoş tazeliğim de ayrı bir tartışma konusu)[/QUOTE]

ahahahahah çok güldüm yaaa gececim hakikaten heee ortada fol yok yumurta yok daha , öğreniriz o zamana kadar nasılsa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3... tazelikleri tartışmaya hiç<açmayalım lütfen kaydirigubbakcemile3

impression :)))
dr olayını açığa çıkmasına mutlu oldum, konuyu öğrendim rahatladım, huzur içinde uyuyabilirim :)))))

uzun protokolde dk hapını kullanıyorsun hapla birlikte 14.gün lucrine başlayıp hap bitipte regl olunca diğer iğnelere başlanıyormuş. aslında diğerinden farkı dk hapı alırken yanında extradan lucrin almak gibi görünüyor. lucrin ne diye sorarsan da bi çeşit yumurta baskılayıcı hormon ihtiva eden bi iğneymiş. çok detaylı bilmiyorum, yaşayıp öğrenicez.. bu durumda eğer yarın hadi başlayım dersem.. -ki bi yanım ya şimdi yap ya daha çook beklersin diyor, diğer yanımsa amaannn bekle no'lcak diyor vs vs vs- bayramdan sonraki günlerde puregon yada benzeri iğnelere başlamış olacağım yani eylül sonu gibi transfer gerçekleşir, ekimde de sonuç çıkar ortaya.
umarım açıklayıcı olmuştur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…