Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ladycim uzun/kısa kararını aydın bey veriyor herhalde değil mi? Yani bu konunun karar aşamasına da sen ve ben gibi hastalar burnumuzu sokabiliyor muyuz? :)

heee biraz karışık , şincik süre olarak bişey değişmiyor mu , değişiyor mu yoksa, anlamamşı mıyım acaba ,ee 21 gün dk hapı adet bekleme yaklaşık 9-10 gün iğneler ,yumurta toplama 4-5 gün transferi bekleme , yani bu süre de aynı gibi sanki, adı niye uzun kikaydirigubbakcemile3 ekstra ilaçlı protokol olsaymışkaydirigubbakcemile3

şu pazarlığı biz karı koca hiç beceremeyen tiplerdeniz, kaç para ? şu kadar.. peki bu olmaz mı? olmaz abi/abla... peki buyur bizimkisi bu kadar

çok iyiymişsiniz :))) sizinle alışverişe gitmemek lazım bu durumda :)))

aaa bende telaşlıyım o zaman, bende düşünüyorum dr nereden seçmeliyim diye. eğer ikiz olursa sonuna kadar aydın bey'i sömürmeyi planşlıyorum :)))) tek olursa başka dr.'a da gidebilirim ama kime gitmeliyim. eski bayan dr.umamı, ama onun muayenehanesi var, doğum için hastanede çalışan bir dr mu seçmeliyim vs. ayrıca fol var da yumurta pırtlayamadı henüz, o da gelicek allahın izniyle )) sempatiksalakcinni zemuszemus

ladycim uzun/kısa kararını aydın bey veriyor herhalde değil mi? Yani bu konunun karar aşamasına da sen ve ben gibi hastalar burnumuzu sokabiliyor muyuz? :)

bence biz sokarız :))))
aydın bey veriyor kararı ama o da hayır demeyecektir bence, kadın milletiyle başedilmez çünkü hahah haaaa kaydirigubbakcemile2

inşaalllahhhh :) ya aydın bey her zaman burada olamıyor ya, acil durum olduğunda ulaşamıyorsun , bi de ha deyince gidilmiyor, yakınımda bir yerde bir tane daha olsun her halükarda.

aaa bende telaşlıyım o zaman, bende düşünüyorum dr nereden seçmeliyim diye. eğer ikiz olursa sonuna kadar aydın bey'i sömürmeyi planşlıyorum :)))) tek olursa başka dr.'a da gidebilirim ama kime gitmeliyim. eski bayan dr.umamı, ama onun muayenehanesi var, doğum için hastanede çalışan bir dr mu seçmeliyim vs. ayrıca fol var da yumurta pırtlayamadı henüz, o da gelicek allahın izniyle )) sempatiksalakcinni zemuszemus[/QUOTE]

aman yok sorma hiç... ben yıllardıııır düşünüyorum. gebelik takibi için ilk gözüme kestirdiğim dr.lar emekliye bile ayrıldı :))))

ilahi lady :roflol: fol var doğru :))

süre değişmiyor, dediğin gibi extra iğneli protokol :)))
pehhh kim korkar iğneden 10 tane fazla olsun no'lcekkk
iğne manyağı olcam bu işin sonunda sempatiksalakcinni

inşaalllahhhh :) ya aydın bey her zaman burada olamıyor ya, acil durum olduğunda ulaşamıyorsun , bi de ha deyince gidilmiyor, yakınımda bir yerde bir tane daha olsun her halükarda.
bence de hep yedekli çalışmak lazım :)) tüpün yedeği, anahtarın yedeği, dr.un yedeği :))
allahtan kocaları yedeklemiyoruz

ilahi lady :roflol: fol var doğru :))[/QUOTE]

yawrum biz hatayı baştan yapmışız, tıp fk öğrencisi seçecekmişiz bilememişiz sempatiksalakcinni

yaa alıntı yapıp altına yorum yapıyorum o da alıntı gibi görünüyor şekil olarak niye ki??
sıcaklardandır ben arada düzeltiyorum şu quote yazısını bakalım düzgün çıkcakmı bu msg da belli olur :)

bence de hep yedekli çalışmak lazım :)) tüpün yedeği, anahtarın yedeği, dr.un yedeği :))
allahtan kocaları yedeklemiyoruz

hahahaha

ilahi lady :roflol: fol var doğru :))

yawrum biz hatayı baştan yapmışız, tıp fk öğrencisi seçecekmişiz bilememişiz sempatiksalakcinni
hahahahah

sıcaklardandır ben arada düzeltiyorum şu quote yazısını bakalım düzgün çıkcakmı bu msg da belli olur :)

hahahahah

ayyy çok güldümmmm, karnım ağrıdı.... kaçtımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…