impression :)))
dr olayını açığa çıkmasına mutlu oldum, konuyu öğrendim rahatladım, huzur içinde uyuyabilirim :)))))
uzun protokolde dk hapını kullanıyorsun hapla birlikte 14.gün lucrine başlayıp hap bitipte regl olunca diğer iğnelere başlanıyormuş. aslında diğerinden farkı dk hapı alırken yanında extradan lucrin almak gibi görünüyor. lucrin ne diye sorarsan da bi çeşit yumurta baskılayıcı hormon ihtiva eden bi iğneymiş. çok detaylı bilmiyorum, yaşayıp öğrenicez.. bu durumda eğer yarın hadi başlayım dersem.. -ki bi yanım ya şimdi yap ya daha çook beklersin diyor, diğer yanımsa amaannn bekle no'lcak diyor vs vs vs- bayramdan sonraki günlerde puregon yada benzeri iğnelere başlamış olacağım yani eylül sonu gibi transfer gerçekleşir, ekimde de sonuç çıkar ortaya.
umarım açıklayıcı olmuştur :)))
impression :)))
dr olayını açığa çıkmasına mutlu oldum, konuyu öğrendim rahatladım, huzur içinde uyuyabilirim :)))))
iyi hadi huzurlu bir şekilde uyumana vesile olduğum için ben de mutlu oldum :)))))))))
uzun protokolde dk hapını kullanıyorsun hapla birlikte 14.gün lucrine başlayıp hap bitipte regl olunca diğer iğnelere başlanıyormuş. aslında diğerinden farkı dk hapı alırken yanında extradan lucrin almak gibi görünüyor. lucrin ne diye sorarsan da bi çeşit yumurta baskılayıcı hormon ihtiva eden bi iğneymiş. çok detaylı bilmiyorum, yaşayıp öğrenicez.. bu durumda eğer yarın hadi başlayım dersem.. -ki bi yanım ya şimdi yap ya daha çook beklersin diyor, diğer yanımsa amaannn bekle no'lcak diyor vs vs vs- bayramdan sonraki günlerde puregon yada benzeri iğnelere başlamış olacağım yani eylül sonu gibi transfer gerçekleşir, ekimde de sonuç çıkar ortaya.
umarım açıklayıcı olmuştur :)))
kimse tazeliğimize laf edemez :)))
taptaze çıtır pıtırız bizler :)))) kaydirigubbakcemile3
kimse tazeliğimize laf edemez :)))
taptaze çıtır pıtırız bizler :)))) kaydirigubbakcemile3
eveeetttt sizler öylesiniz.... ama biiiizz hüüüeeeee mafoldumben
şu pazarlığı biz karı koca hiç beceremeyen tiplerdeniz, kaç para ? şu kadar.. peki bu olmaz mı? olmaz abi/abla... peki buyurbizimkisi bu kadar
sen ne kadar meraklı tazeysen, bu impression da o kadar telaşlı taze :)) hamilelik döneminde gidecek dr. düşünüyordu. bizim şirketten birinin gelini de 2-3 düşükten sonra tavsiyeyle izmit acıbademde bir dr ile sağlıklı bir gebelik sürdürmeyi başarmıştı. onu tavsiye ediyorum ama daha "o" dediğim dr.un adını bilmiyorumbu durumda ben de beceriksiz taze oluyorum :) kafamçokkarıştı (hoş tazeliğim de ayrı bir tartışma konusu)
ladycim uzun/kısa kararını aydın bey veriyor herhalde değil mi? Yani bu konunun karar aşamasına da sen ve ben gibi hastalar burnumuzu sokabiliyor muyuz? :)
çok iyiymişsiniz :))) sizinle alışverişe gitmemek lazım bu durumda :)))
kesinlikle :))))
aaa bende telaşlıyım o zaman, bende düşünüyorum dr nereden seçmeliyim diye. eğer ikiz olursa sonuna kadar aydın bey'i sömürmeyi planşlıyorum :)))) tek olursa başka dr.'a da gidebilirim ama kime gitmeliyim. eski bayan dr.umamı, ama onun muayenehanesi var, doğum için hastanede çalışan bir dr mu seçmeliyim vs. ayrıca fol var da yumurta pırtlayamadı henüz, o da gelicek allahın izniyle)) sempatiksalakcinni zemuszemus
aman yok sorma hiç... ben yıllardıııır düşünüyorum. gebelik takibi için ilk gözüme kestirdiğim dr.lar emekliye bile ayrıldı :))))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heee biraz karışık , şincik süre olarak bişey değişmiyor mu , değişiyor mu yoksa, anlamamşı mıyım acaba ,ee 21 gün dk hapı adet bekleme yaklaşık 9-10 gün iğneler ,yumurta toplama 4-5 gün transferi bekleme , yani bu süre de aynı gibi sanki, adı niye uzun kikaydirigubbakcemile3 ekstra ilaçlı protokol olsaymışkaydirigubbakcemile3
süre değişmiyor, dediğin gibi extra iğneli protokol :)))
pehhh kim korkar iğneden 10 tane fazla olsun no'lcekkk
iğne manyağı olcam bu işin sonunda sempatiksalakcinni
eveeetttt sizler öylesiniz.... ama biiiizz hüüüeeeee mafoldumben
ya sen de gece yaaa, kaç yaş var aramızda ki yerimseniben
hepimiz 29'uz :))) üzerinden biraz gün aldık sadece))
laelaelaelaelae
ahahahahh geceleri saymayalım artık bundan sonrakaydirigubbakcemile3
gece bunu da beğendi :))
kızlar çok güldüm gece gece yaa..
bence de hep yedekli çalışmak lazım :)) tüpün yedeği, anahtarın yedeği, dr.un yedeği :))inşaalllahhhh :) ya aydın bey her zaman burada olamıyor ya, acil durum olduğunda ulaşamıyorsun , bi de ha deyince gidilmiyor, yakınımda bir yerde bir tane daha olsun her halükarda.
aaa bende telaşlıyım o zaman, bende düşünüyorum dr nereden seçmeliyim diye. eğer ikiz olursa sonuna kadar aydın bey'i sömürmeyi planşlıyorum :)))) tek olursa başka dr.'a da gidebilirim ama kime gitmeliyim. eski bayan dr.umamı, ama onun muayenehanesi var, doğum için hastanede çalışan bir dr mu seçmeliyim vs. ayrıca fol var da yumurta pırtlayamadı henüz, o da gelicek allahın izniyle)) sempatiksalakcinni zemuszemus
aman yok sorma hiç... ben yıllardıııır düşünüyorum. gebelik takibi için ilk gözüme kestirdiğim dr.lar emekliye bile ayrıldı :))))
sıcaklardandıryaa alıntı yapıp altına yorum yapıyorum o da alıntı gibi görünüyor şekil olarak niye ki??
sanki dejavu yaıyorum :)aman yok sorma hiç... ben yıllardıııır düşünüyorum. gebelik takibi için ilk gözüme kestirdiğim dr.lar emekliye bile ayrıldı :))))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eh tabi yani, daha sağlam oluyorsa 10 tane fazla nedir ki, vız gelir bizee:))
yürü be koçummm..
aklıma 7 kocalı hürmüzün şarkısı geldi, 3 de yetmez 5 tane 5 de yetmez 7 tane ver ver verr...
bize de iğneler yetmiyo, ver allahım ver
kendimi iyice cıvımış hissediyorum, sırnaşık şey
bence de hep yedekli çalışmak lazım :)) tüpün yedeği, anahtarın yedeği, dr.un yedeği :))
allahtan kocaları yedeklemiyoruz
hahahaha
ilahi lady :roflol: fol var doğru :))
sanki dejavu yaıyorum :)
yürü be koçummm..
aklıma 7 kocalı hürmüzün şarkısı geldi, 3 de yetmez 5 tane 5 de yetmez 7 tane ver ver verr...
bize de iğneler yetmiyo, ver allahım ver
hahahahahah
kendimi iyice cıvımış hissediyorum, sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?