iyi geceler kızlaarr , uyku vaktiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi uykular, tatlı rüyalar canım....
bende çamaşırlarımı sereyim, bikaç sayfa okunacak bişeylerim vardı onları okuyayım yatarım...
gece sende kaçıyor musun uykuya?
sağol canımm sana da kolay gelsinn
iyi uykular, tatlı rüyalar canım....
bende çamaşırlarımı sereyim, bikaç sayfa okunacak bişeylerim vardı onları okuyayım yatarım...
gece sende kaçıyor musun uykuya?
evet canım ben de geçmişe bir göz atıp, estrofemimi içip yatıyorum. hadi iyi geceler size...
GÜNAYDIN ARKADASLAR...
gECE canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, olaya müdahale etmen çok iyi olmuş bakalım Aydın Bey ne diyecek hepimiz merakla bekliyoruz.Ayşegülün dedigi gibi özel durumunu bilemiyorum canım, ama insan olumsuzlukları görünce biraz korkuyor biraz da küsüyor... Şöyle ki ben hep hakkımda hayılısı olsun demişimdir, hamileliğimi ögrenince çok sevinmiştim (Şubat), şükretmiştim sonra 17 Nisanda kanamam olunca korkmuştum gene hayırlısı demiştim , 12. haftamda ense kalınlığı 4 mm ölçülünce dünyam yıkılmıştı doktorlar rahatca bebegimi feda etmekten bahsediyordu, onu öldüreceklerdi ben bir anne olarak nasıl kıyabilirdim, eltimle birbirimize sarılıp aglamıstık herşeye ragmen bakarız biz o bebeklere diyordu bana doktorlar gibi söylemiyordu... Ama tek yumurta ikizi oldukları için sadece birisinin hasta problemli olma gibi bir durumu yoktu ikiside aynı genleri taşıyordu, bu gerçekte çok üzdü beni ama gene hamd ettim , dualarımı ederim gerisi Allah' a kalmıs dedim Allah kimseye kaldıramayacagı yükü yüklemezmiş diyerek ona sığındım... sonra Hayri beyle(başka bir hastaneden Bülent beyle görüştük) kanamam devam ettiğince CVS yapılamadı 16. haftanın sonunda kanamam biterse amniyosentez yapılacaktı, istiyormuydum derseniz HAYIR! çünkü sonucu bizim için hiçbişey ifade etmeyecekti bütün bunları düşünürken çok zorlanmıstık ama hep diyordum ki Allah'ım sen bana evlatlarımın birini digerine tercih etme durumunda bırakma...ve 17. haftanın ilk günü uyandıgımda suyum geldi ve bilinen son. Şimdi düşünüyorum çocuk sahibi olmaya bu kadar yaklastırıp onları benden alan Allah'ım mutlaka herşeyin en iyisini biliyor, aceba evlat sahibi olmak bizim hakkımızda hayırlı degilde ondan mı böyle şeyler yaşaddık, cocuklar saglıklı degilllerdi ve ben bu yükü kaldıramayacaktım da ondan mı bunlar yaşandı, ilerde bir bebegim olacak bu sadece bir imtihaanmıydı ve aklıma en çok takılan ve beni ürküten taraf ise bebek konusunu kafamda bitirmem gerektiği ve bu konuda ısrarcı olmamam gerektiği mesajını almam mı istendi yücemevlam tarafından...
bütün bunları düşününce bende gece gibi vazgeçmeyi düşünüyorum son bir deneme sonrasında... Ama galiba bir kez daha denemem lazım...
Kızlar;
Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum:
Minik bir kızımız var adı Mina, henüz 3,5 yaşında. Annesi ve babası buraya taşınmadan evvel komşumuzdu.. Anne çalışmıyor, baba mimar. Mina ilk bebekleri. Önceki sene Mina'nın çok önemli bir kan hastalığı olduğunu öğrendiler. Tedavi için önce arabalarını arkasından da Sahra-i Cedit'teki evlerini sattılar. Eşyalarını kirada oturan anneannenin evinin bir odasına yığdılar ve anneanne ile birlikte kalmaya başladılar. Gerçi annesi Mina'nın yanında refakatçı kalıyordu. Baba bürosunu kapatmak zorunda kaldı. 2 aydır Almanya'da tedavilerini yaptırıyorlar. Devamlı haberleşiyoruz zaten. Şu an Almanya ve tedavi ile ilgili bir sıkıntı yok. Ancak anneanne önceki ay kalp krizi geçirdi. Bir kuruşun hesabı yapıldığı için bebeğin yanından buraya gelemediler bile. Teyzeyle ilgilenecek, bakacak kimseleri de yok. Komşularım aradılar sabah, el birliğiyle ramazanın yüzü suyu hürmetine bişiiler yapmamız gerekiyor diye. Teyzenin bir miktar tedavi borcu, bir miktar ilaç borcu, bir kaç aylık birikmiş kira borcu vs varmış. Toplamda çok yüksek bir rakam çıkıyor malesef.
Söylenmez böyle şeyler ama ben ve eşim daha evvel Almanya biletlerini vs karşıladık. İnsanız yürek dayanmıyor elbette yardım edeceğiz. Ama şimdi biliyosunuz hem ev kredisi ödüyoruz hem tedavi için benim arabamı bile sattık. Bende şu an çalışmıyorum.
Neyse sözün özü: annemler de , biz de fitrelerimizi ve üstüne karınca kararınca ekleyeceğimiz bir rakamla destek olacağız.
Sizler de eğer destek olmak isterseniz, ne yapabileceğimizi konuşabiliriz.
Kızlar selam,
Şimdi girdim eve üstümle başımla hemencecik size yazayım dedim. Sabah hala maile yanıt gelmemişti ben de aydın beye msg attım. Öğlene doğru, mailimi okumuş, hastane ile görüşmüş olarak aradı beni. Ve çok sağolsun yüreğime bir sürü su serptti... "Sizin taleplerinizi de göz önünde bulundurarak 5. güne tamamlayalım demiştim. Ebru hn normal prosedürü söylemiş ki eğer siz fikrinizi paylaşmamış olsanız ben de aynı şekilde bir program yapacaktım" dedi. Şu halde cuma çözdürüyoruz, p.tesi de muhtamel transferi gerçekleştiriyoruz. Tabi bu bekleyişin riski embriyolar p.tesiye kadar dayanmayabilireyvahedigeldismile ama ben onlara güveniyorum :)) bir de canımız aydın beye tabi :)
şimdi mutfağa dalıyorum cokacimcoook akşam görüşürüz...
impression :)))
dr olayını açığa çıkmasına mutlu oldum, konuyu öğrendim rahatladım, huzur içinde uyuyabilirim :)))))
uzun protokolde dk hapını kullanıyorsun hapla birlikte 14.gün lucrine başlayıp hap bitipte regl olunca diğer iğnelere başlanıyormuş. aslında diğerinden farkı dk hapı alırken yanında extradan lucrin almak gibi görünüyor. lucrin ne diye sorarsan da bi çeşit yumurta baskılayıcı hormon ihtiva eden bi iğneymiş. çok detaylı bilmiyorum, yaşayıp öğrenicez.. bu durumda eğer yarın hadi başlayım dersem.. -ki bi yanım ya şimdi yap ya daha çook beklersin diyor, diğer yanımsa amaannn bekle no'lcak diyor vs vs vs- bayramdan sonraki günlerde puregon yada benzeri iğnelere başlamış olacağım yani eylül sonu gibi transfer gerçekleşir, ekimde de sonuç çıkar ortaya.
umarım açıklayıcı olmuştur :)))
çok iyiymişsiniz :))) sizinle alışverişe gitmemek lazım bu durumda :)))
aaa bende telaşlıyım o zaman, bende düşünüyorum dr nereden seçmeliyim diye. eğer ikiz olursa sonuna kadar aydın bey'i sömürmeyi planşlıyorum :)))) tek olursa başka dr.'a da gidebilirim ama kime gitmeliyim. eski bayan dr.umamı, ama onun muayenehanesi var, doğum için hastanede çalışan bir dr mu seçmeliyim vs. ayrıca fol var da yumurta pırtlayamadı henüz, o da gelicek allahın izniyle)) sempatiksalakcinni zemuszemus
aaa bende telaşlıyım o zaman, bende düşünüyorum dr nereden seçmeliyim diye. eğer ikiz olursa sonuna kadar aydın bey'i sömürmeyi planşlıyorum :)))) tek olursa başka dr.'a da gidebilirim ama kime gitmeliyim. eski bayan dr.umamı, ama onun muayenehanesi var, doğum için hastanede çalışan bir dr mu seçmeliyim vs. ayrıca fol var da yumurta pırtlayamadı henüz, o da gelicek allahın izniyle)) sempatiksalakcinni zemuszemus
süre değişmiyor, dediğin gibi extra iğneli protokol :)))
pehhh kim korkar iğneden 10 tane fazla olsun no'lcekkk
iğne manyağı olcam bu işin sonunda sempatiksalakcinni
Utkumm cnm online görünüyorsun burda mısın?
birkaç gündür mystryy de yok ortalıkta en son yorgunum uykusuzum diyordu dilerim herşey yolundadur
ben iyiyim mystryy canım, bugun son 10 dakikada sahur yapmamın dısında bir aksilik yok şimdilik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?