Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canım yaaa... senin yaşadıkların gerçekten çok yıpratıcıydı. ama sakın bunun bir imtihan bir mesaj olduğunu düşünme lütfen... bebek konusunda konuşurken hep hayırlısı olsun, sağlıklı olsun diyorum ben de... yaşadıkların zordu ama hiç kuşkusuz evladı sağlığını kaybetmiş bir annenin ömür boyu süren çaresizliği de vardı öte yanda... her gün ölmek gibi.... allah bence onları zor bir yaşamdan korudu yanına aldı. yaşın daha genç, senin içinde hakkında hayırlısı olacak... yaşadığın çok zor ve üzücüydü belki ama pek yakında bütün bunların sendeki acısını hafifletecek bir bebeği alacaksın kucağına, bundan hiç kuşkum yok...
ne olur bunun da bir kader olduğunu unutma ve üzme kendini... ben kesinlikle vazgeçmek istemem canım, bana kalsa sağlığım ve son kuruşum tükenmedikçe bu macera bitmez... benimki biraz daha eşimle, önceliklerimizle ilgili... oysa eşin seni sonuna kadar destekliyor... ben inanıyorum ki birlikte aşacaksınız bu günleri... çok öpüyorum seni...

Canım çok üzüldüm Allah kolaylık versin. Eşime söyleyeyim bizde filtrelerimizi veririz.

İnşallah canım embriyoların 5. güne kadar dayanacaklar sonrada anneciklerin göbüşünde güzelce büyüyecekler. opuyorumnanaktan

öncelikle günaydın herkese dün akşamki muhabbet muhteşemmiş:)

yeni hedefimiz UZUN PROTOKOL!!

Benim eşimin uzmanlık alanı PAZARLAMA olunca hem pazarlık hem pazarlama da süpperrrrrrr bana gerek kalmıyor :teytey:

aman yok sorma hiç... ben yıllardıııır düşünüyorum. gebelik takibi için ilk gözüme kestirdiğim dr.lar emekliye bile ayrıldı :))))

ilahi lady :roflol: fol var doğru :))[/QUOTE]

Ahh ah kızlar biz bu plan programla bebişlerin dogdugu gün 20 yıllık acil uygulama planını işleme koyarız sırnaşık şey sırnaşık şey

süre değişmiyor, dediğin gibi extra iğneli protokol :)))
pehhh kim korkar iğneden 10 tane fazla olsun no'lcekkk
iğne manyağı olcam bu işin sonunda sempatiksalakcinni

Aman bagımlı olmaayalım da:))

öpüyorum hepinizi olumunekankayizsmile

birkaç gündür mystryy de yok ortalıkta en son yorgunum uykusuzum diyordu dilerim herşey yolundadur
ben iyiyim ladybirddddddddd canım, bugun son 10 dakikada sahur yapmamın dısında bir aksilik yok şimdilik:) kafam karrısmış pardon:)

Son düzenleme:
Güzel bir gün dileyip sizlere çıkıyorum.
Bugün margaar kese görecekti. Bakalım neler çıkacak.
Öpüyorum. O.sonra girerim tekrar.
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…