Gece, lady, impression iyi kaynatmışsınız dün gece ne güzel:)))))))
Allah neşenizi bozmasın...........
birkaç gündür mystryy de yok ortalıkta en son yorgunum uykusuzum diyordu dilerim herşey yolundadur
ben iyiyim ladybirddddddddd canım, bugun son 10 dakikada sahur yapmamın dısında bir aksilik yok şimdilik:) kafam karrısmış pardon:)
Gunaydin kızlar
sancux utkumm nasılsınız bakimm
burdayım arada vatandasla ilgileniyorum gelenler oluyor:)
sen nasılsın?bebişler nasıl doyurdunmu oglanları annesi
Günaydın Kızlarrr;
Babamız sıcak ekmeğimizi aldı, karnımızı doyurdu gitti, bende alt katta annemdeyim...
Hepinize güzel bir gün diliyorum
Günaydın Kızlarrr;
Babamız sıcak ekmeğimizi aldı, karnımızı doyurdu gitti, bende alt katta annemdeyim...
Hepinize güzel bir gün diliyorum
Kızlar;
Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum:
Minik bir kızımız var adı Mina, henüz 3,5 yaşında. Annesi ve babası buraya taşınmadan evvel komşumuzdu.. Anne çalışmıyor, baba mimar. Mina ilk bebekleri. Önceki sene Mina'nın çok önemli bir kan hastalığı olduğunu öğrendiler. Tedavi için önce arabalarını arkasından da Sahra-i Cedit'teki evlerini sattılar. Eşyalarını kirada oturan anneannenin evinin bir odasına yığdılar ve anneanne ile birlikte kalmaya başladılar. Gerçi annesi Mina'nın yanında refakatçı kalıyordu. Baba bürosunu kapatmak zorunda kaldı. 2 aydır Almanya'da tedavilerini yaptırıyorlar. Devamlı haberleşiyoruz zaten. Şu an Almanya ve tedavi ile ilgili bir sıkıntı yok. Ancak anneanne önceki ay kalp krizi geçirdi. Bir kuruşun hesabı yapıldığı için bebeğin yanından buraya gelemediler bile. Teyzeyle ilgilenecek, bakacak kimseleri de yok. Komşularım aradılar sabah, el birliğiyle ramazanın yüzü suyu hürmetine bişiiler yapmamız gerekiyor diye. Teyzenin bir miktar tedavi borcu, bir miktar ilaç borcu, bir kaç aylık birikmiş kira borcu vs varmış. Toplamda çok yüksek bir rakam çıkıyor malesef.
Söylenmez böyle şeyler ama ben ve eşim daha evvel Almanya biletlerini vs karşıladık. İnsanız yürek dayanmıyor elbette yardım edeceğiz. Ama şimdi biliyosunuz hem ev kredisi ödüyoruz hem tedavi için benim arabamı bile sattık. Bende şu an çalışmıyorum.
Neyse sözün özü: annemler de , biz de fitrelerimizi ve üstüne karınca kararınca ekleyeceğimiz bir rakamla destek olacağız.
Sizler de eğer destek olmak isterseniz, ne yapabileceğimizi konuşabiliriz.
Canım çok üzüldüm Allah kolaylık versin. Eşime söyleyeyim bizde filtrelerimizi veririz.
Doyurdum teyzesi bugün yumurta günümüzdü. Günaşırı yumurta yemeye çalışıyorum. Ama yedikten sonra bütün gün midem bulanıyor. Napıyım alıştım artık bulansın :)))))
İşler yoğun mu yine?
Tamam canım konuşuruz.
Malesef resmen aile dağıldı.. çok üzücü... Allah yardımcıları olsun. Şükürler olsun ki Mina'nın durumu iyiye gidiyormuş. Öyle güzel bir kız bebek ki, reklamlara çıkacak cinsten.. İyi olur inşallah.
birkaç gündür mystryy de yok ortalıkta en son yorgunum uykusuzum diyordu dilerim herşey yolundadur
ben iyiyim ladybirddddddddd canım, bugun son 10 dakikada sahur yapmamın dısında bir aksilik yok şimdilik:) kafam karrısmış pardon:)
yogunuz şu an malum alışma aşaması yasanıyor işlerin işleyişinde radikal degişiklikler yapıldı bir de üstüne binadan taşınma işimiz cıktı bakalım neler bekliyor ilerleyen günlerde bizi
Tamam canım konuşuruz.
Malesef resmen aile dağıldı.. çok üzücü... Allah yardımcıları olsun. Şükürler olsun ki Mina'nın durumu iyiye gidiyormuş. Öyle güzel bir kız bebek ki, reklamlara çıkacak cinsten.. İyi olur inşallah.
ufakta olsa bende birşeyler yapmak isterim, konusuruz telde
Dünde benim eşim kalkamadı sahura, sende nerdeyse kaçırıyormuşsun.
Aman dikkat edin zaten bu sıcakta kaç saat aç ve susuz kalıyorsunuz sahuru kaçırmamaya bakın.
Ben sahura kalkamayınca tutamazdım o nedenle hiç kaçırmamıştım. Bu sene ben tutmayınca eşim kalkma diyor o da zor uyanır bakalım bir daha kaçırmasa sahuru.
Sancux, Utkumm;
Benim perşembe ve cuma günü akşam sağ tarafımda kasılma oldu ve ağrı kendini hissettirdi. Cumartesi günü Memorial'a gittiğimizde doktor ilk bebeğe sağ taraftan baktı, ikinci bebeğe de yine sağ taraftan bakınca yine aynı bebektemisiniz dedim yok dedi, ikisi de burada diyince şaşırdım. Bir sürü yer varken niye ikisi de tam sağdalar, tevekkeli değil iki akşamdır ağrım var dedim.. Güldü..
Dün akşam yine sağda minik spazmlar oldu ve beni bir süre uyutmadı..
Şööyle bir hafızanızı yoklayıp bizim haftamızdaki muayenelerinizi hatırlayıp sizin bebişlerin bulundukları yeri söylermisiniz bana.
Canım benimkilerin biri hep sağda diğeride hep soldaydı. Sağdaki aşağıda, soldaki daha yukarıda duruyor. Genelde her gittiğimizde bu şekildeydi.
Ama bazen soldaki garip garip hareketler yapıyor canımıda acıtıyor sağ tarafa doğru kardeşini sıkıştırıyor.
Kalkma tabii, zaten uyuma pozisyonu bulmakta zorlanıyorsun, bir de sahura kalkıp uykunu bölme.
Hımmm, anladım canım.
Bende bizimkilerin biri sağda biri solda olduğunu düşünüyordum, doktor ikisine de aynı yerden bakınca şaşırdım..
Koca rahim, yerleri geniş, niye sağ tarafa takılıyor benim minik sıpalar anlamadım vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?