Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Günaydın Kızlarrr;
Babamız sıcak ekmeğimizi aldı, karnımızı doyurdu gitti, bende alt katta annemdeyim...
Hepinize güzel bir gün diliyorum

Gece, lady, impression iyi kaynatmışsınız dün gece ne güzel:)))))))
Allah neşenizi bozmasın...........

Evett evettt neler kaynatmışlar neler... naniknanik

Utkumm ; Mystryy ile dün akşam konuştuk canım, işleri çok yoğunmuş ve bi türlü girmeye fırsat bulamamış.. Gayet iyi bir sorun yok..

Gunaydin kızlar
sancux utkumm nasılsınız bakimm

İyilik canım ne olsun uyanır uyanmaz açtım yine bilgisayarı kahvaltımı da bilgisayar karşısında yapıyorum artık:)

Sen nasılsın? bugün asm ye gidiyorsun galiba hadi bakalım hayırlısıyla başla tedaviye. opuyorumnanaktan

burdayım arada vatandasla ilgileniyorum gelenler oluyor:)
sen nasılsın?bebişler nasıl doyurdunmu oglanları annesi

Doyurdum teyzesi bugün yumurta günümüzdü. Günaşırı yumurta yemeye çalışıyorum. Ama yedikten sonra bütün gün midem bulanıyor. Napıyım alıştım artık bulansın :)))))

İşler yoğun mu yine?

Canım çok üzüldüm Allah kolaylık versin. Eşime söyleyeyim bizde filtrelerimizi veririz.

Tamam canım konuşuruz.
Malesef resmen aile dağıldı.. çok üzücü... Allah yardımcıları olsun. Şükürler olsun ki Mina'nın durumu iyiye gidiyormuş. Öyle güzel bir kız bebek ki, reklamlara çıkacak cinsten.. İyi olur inşallah.

yogunuz şu an malum alışma aşaması yasanıyor işlerin işleyişinde radikal degişiklikler yapıldı bir de üstüne binadan taşınma işimiz cıktı bakalım neler bekliyor ilerleyen günlerde bizi

ufakta olsa bende birşeyler yapmak isterim, konusuruz telde

Dünde benim eşim kalkamadı sahura, sende nerdeyse kaçırıyormuşsun.
Aman dikkat edin zaten bu sıcakta kaç saat aç ve susuz kalıyorsunuz sahuru kaçırmamaya bakın.

Ben sahura kalkamayınca tutamazdım o nedenle hiç kaçırmamıştım. Bu sene ben tutmayınca eşim kalkma diyor o da zor uyanır bakalım bir daha kaçırmasa sahuru.

Sancux, Utkumm;
Benim perşembe ve cuma günü akşam sağ tarafımda kasılma oldu ve ağrı kendini hissettirdi. Cumartesi günü Memorial'a gittiğimizde doktor ilk bebeğe sağ taraftan baktı, ikinci bebeğe de yine sağ taraftan bakınca yine aynı bebektemisiniz dedim yok dedi, ikisi de burada diyince şaşırdım. Bir sürü yer varken niye ikisi de tam sağdalar, tevekkeli değil iki akşamdır ağrım var dedim.. Güldü..
Dün akşam yine sağda minik spazmlar oldu ve beni bir süre uyutmadı..
Şööyle bir hafızanızı yoklayıp bizim haftamızdaki muayenelerinizi hatırlayıp sizin bebişlerin bulundukları yeri söylermisiniz bana.

yogunuz şu an malum alışma aşaması yasanıyor işlerin işleyişinde radikal degişiklikler yapıldı bir de üstüne binadan taşınma işimiz cıktı bakalım neler bekliyor ilerleyen günlerde bizi

Değişiklik zordur çok iyi bilirim bizim şirkette de üst yönetim 2 seneden fazla durmaz değişirdi. Herşey altüst olur zor zor Allah kolylık versin.

Aman çocuk iyi olsunda herşey düzelir.

Kalkma tabii, zaten uyuma pozisyonu bulmakta zorlanıyorsun, bir de sahura kalkıp uykunu bölme.

Canım benimkilerin biri hep sağda diğeride hep soldaydı. Sağdaki aşağıda, soldaki daha yukarıda duruyor. Genelde her gittiğimizde bu şekildeydi.
Ama bazen soldaki garip garip hareketler yapıyor canımıda acıtıyor sağ tarafa doğru kardeşini sıkıştırıyor.

Hımmm, anladım canım.
Bende bizimkilerin biri sağda biri solda olduğunu düşünüyordum, doktor ikisine de aynı yerden bakınca şaşırdım..
Koca rahim, yerleri geniş, niye sağ tarafa takılıyor benim minik sıpalar anlamadım vallahi

Kalkma tabii, zaten uyuma pozisyonu bulmakta zorlanıyorsun, bir de sahura kalkıp uykunu bölme.

Ay valla gece yatağa yattığımdaki halimi görseniz ölürsünüz gülmekten.
Ahlaya vahlaya bir sağa olmadı sırtüstü olmadı sola yine olmadı oturarak uyumaya çalışıyorum. kafamçokkarıştı
Bu haraketleri rutin bir şekilde bilmem kaç kere tekrarlıyorum. Sinirimden söyleniyorum ağlıyorum. :jeyyar:
Sonunda nasıl uyuyorum bende bilmiyorum bir şekilde uykuya dalıyorum sanki narkoz alırsında hatırlamazsın ya herhalde uykusuzluktan bir süre sonra bayılıyorum. kaydirigubbakcemile3

Ayrı kalamıyorlar belkide annesi sokuluyorlar birbirlerine olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…