Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kıyamam sana canım yaa...
Uykusuzluktan bayılıyosun uyuyup kalıyosun işte...
4 ayımızı bu hafta bitiriyor olmamıza rağmen inan ben bile uyku pozisyonu bulmakta zorlanıyorsam senin halini düşünemiyorum bile.. Az kaldı canım.. Sabret..
Gerçi doğumdan sonra hiç uyuyamayacaksın sırnaşık şeysırnaşık şey
Bu arada doğumdan sonra nasıl bakmayı planlıyorsunuz oğlanlara, annen sende kalır herhalde di mi, ya da başka bir çözüm mü?

Ayşegül bende geçenlerde gecenin bir yarısı sancıyla bir uyandım. Sol yanımda dayanılmaz bir ağrı dedim herhalde doğum sancısı böyle birşey. Çok korktum Allahtan iki kere oldu sonra geçti.
Bebekler bazen annenin organlarına baskı yaparmış benim soldaki zaten yaramaz yaptı birşeyler o gece.
Seninde ağrıların ondan dolayı olabilir ikisi birden sağda olunca sıkıştırıyorlardır bir yerlerini.

Canım benim seni uyandıracak kadar şiddetli olan bu sancıyı Nuri Beyle konuştun mu? Aman sakın sancı geçse de Nuri Beyi arayıp bilgilendirmelisin, böyle geçen sancı da olsa tüm doktorlar nst cihazına mutlaka bağlıyorlar anneyi canım.
Evet benim ağrılarda bebişlerden.

Sağolsun 1-2 ay kalacak annem. Kayınvaldem kalamaz görümcemin oğluna bakıyor.

Annemde sürekli kalamaz tabi. Bakıcam duruma göre olmadı yardımcı birini bulucam.

benimkiler zaten aynı kesedeydi altlı üstlü duruyorlardı bazende ayaklı başlı uzanır görüyorduk, benim sağ tarafımda cok agrıyordu hatırladıgım kadarıyla rahim kasları rahim büyürken kasılır agrıya sebep olumus sag tarafta daha fazla hissedilebilirmiş...
dr. kaan kocatepenin sitesi bu konularda cok faydalı tavsiyeederim gebelik.org

Sabah ilk iş aradım, bebek bir organına basmıştır dedi. Doğum sancısı olsa geçmezmiş devam edermiş. 1 saatte 4 sancıdan fazla olursa hastaneye gitmek gerekirmiş.

Sağolsun 1-2 ay kalacak annem. Kayınvaldem kalamaz görümcemin oğluna bakıyor.

Annemde sürekli kalamaz tabi. Bakıcam duruma göre olmadı yardımcı birini bulucam.

1-2 ay hem siz bebişlere, hem bebişler size ve dış ortama alışmış olursunuz, düzeniniz kurulur.. Ben bu ameliyat bilmem ne durumlarından evvel kulübün diğer topiklerinde ikiz anneleri, ikiz bakımı ile ilgili bir sürü sayfa okumuştum.. Genel olarak herkes mutlak suretle en az iki kişi tarafından bebeklere bakılması gerektiğini yazıyor. (Hatta bir ücüncü kişinin de yemek ve temizlikle ilgilenmesi gerektiğinde hemfikirler) Sadece annenin bakmasının mümkün olmadığını söylüyor. Çok nadir bir kaç kişi : tek başıma bakmak zorundaydım, tek başıma da gayet güzel baktım.. diyor..
Bizim daha çok var ama annem doğuma dönecek ABD'den.. Ama çok sağlıklı değil, beli ve boynu sorunlu.. Biz de duruma göre bakcaz artık ne yapacağımıza..

Tamam canım sana da teşekkür ederim.. Ameliyat da sağ taraftaydı benim de sağ tarafım daha hassas bu nedenle zaten.. Kocatepeyi de bi okuyayım..

Çocuklara da bağlı uslu olurlarsa bakılır belki tek başına ama yaramazlarsa mecburen biri daha lazım.

Sabah ilk iş aradım, bebek bir organına basmıştır dedi. Doğum sancısı olsa geçmezmiş devam edermiş. 1 saatte 4 sancıdan fazla olursa hastaneye gitmek gerekirmiş.

Yok canım yaaa.. Nuri Bey öyle dediyse doğrudur tabii ama : benim bildiğim bir sancı bile olsa, uzun aralıklı sancılar bile olsa cihaza bağlanmak için hastaneye gidilmesi gerektiği, rahim ağzının açılması vs söz konusuysa müdahale ederek erken doğumu önleyebiliyorlarmış.. Okumuşsundur muhtemelen Ayşe Aydın'ın kitabında da yazıyordu..
Demek organına basmış haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 doğsun poposuna poposuna bir şaplak ona.. Ehh oğlan çocuğu işte duvara tırmanır bunlar duvarasempatiksalakcinni

Çocuklara da bağlı uslu olurlarsa bakılır belki tek başına ama yaramazlarsa mecburen biri daha lazım.

Doğru.. Ben bebekken hep uyurmuşum, hatta annem öldüm sanır uyandırırmış kaydirigubbakcemile3 Eşim de yaramaz bir çocukmuş ama son derece uykuya düşkündür.. İnşallah bize çekerler de sorun yaşamayız.

Bende bakalım bu c.tesi medipoldeki doktora ilk defa gideceğim. Neler diyecek merak ediyorum.

Kahvaltıda buluştuğumuzda da konuşmuştuk gerçi, benim de bir arkadaşım Suna orada doğum yaptı, gayet memnun ve mutluydu.. Küvez vs problemi de olmadı gerçi..
Hadi bakalım bi git görüş , doktoru gör, hastaneyi gör, hatta bebek yoğun bakımı görmek istediğini söyle.. sonra da izlenimlerini bize anlatırsın.. Bizim için sen önemli bir referans olacaksın.

Bende inanılmaz yaramazmışım hiç uyumazmışım anneme çok çektirmişim. Annem inşallah huyu sana benzemez diyor.
Eşim usluymuş galiba.

Seninkiler sana benimkilerde eşime çeksin rahat edelim kaydirigubbakcemile3

Daha önce gitmiştim medipole bebek yoğun bakımı ile ilgili bilgi falan almak için.

Şimdi ilk defa doktora randevu aldım. Nasıl bir doktor merak ediyorum. Sadece çok kalabalık bir hastane o kötü.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Daha önce gitmiştim medipole bebek yoğun bakımı ile ilgili bilgi falan almak için.

Şimdi ilk defa doktora randevu aldım. Nasıl bir doktor merak ediyorum. Sadece çok kalabalık bir hastane o kötü.

SGK ile anlaşmaları olunca kalabalık oluyor malesef..

Sancux;
Saat onikiye geliyor canım, benim laptopun bataryası da bitmek üzere..
Ben ufak ufak kapatayım.. Uzanıp kitap okuma moduna geçeyim.. sonra da uyur kalırıss her zaman olduğu gibi..
Artık margaarın ve ladyynin durumlarını öğle sonrasında öğrenirim..
Öpüyorum seniii..

bende öpüyorum seni canım görüşürüz iyi dinlenmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…