Doğru.. Ben bebekken hep uyurmuşum, hatta annem öldüm sanır uyandırırmış kaydirigubbakcemile3 Eşim de yaramaz bir çocukmuş ama son derece uykuya düşkündür.. İnşallah bize çekerler de sorun yaşamayız.
Kahvaltıda buluştuğumuzda da konuşmuştuk gerçi, benim de bir arkadaşım Suna orada doğum yaptı, gayet memnun ve mutluydu.. Küvez vs problemi de olmadı gerçi..
Hadi bakalım bi git görüş , doktoru gör, hastaneyi gör, hatta bebek yoğun bakımı görmek istediğini söyle.. sonra da izlenimlerini bize anlatırsın.. Bizim için sen önemli bir referans olacaksın.
mehaba kızlar;
şimdi geldim ASM den.ebru hnmla görüştük.bebişimiiizi gördükk.allah neler yaratıyor.ne muhteşem bi görüntüydü.şimdi inanadım hamiş olduğuma.kalp atışınıda duyduk.yaaaaaa çok güzeldi.sizin bi düşünceniz vardı ultrason cafe ne oldu çok güzel bi fikir.saatlerce kalıp dinlemek istedim.5 mm boyunda teyzeleri yaaaaaaaaaaaa .gözlerim dolu dolu izledim.ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BU DUYGUYU.13 eylül 2.görüşme.tahliller verdi ebru hanım onları yaptırcakmışım.estrofemi bıraktık.ama crinone jele devam
ya valla inananıyorum......şoktayım
gerçekten harika bir duygu değil mii, gözün aydın canımm, çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, hadi gözün aydın tekrar...opuyorumnanaktan
mehaba kızlar;
şimdi geldim ASM den.ebru hnmla görüştük.bebişimiiizi gördükk.allah neler yaratıyor.ne muhteşem bi görüntüydü.şimdi inanadım hamiş olduğuma.kalp atışınıda duyduk.yaaaaaa çok güzeldi.sizin bi düşünceniz vardı ultrason cafe ne oldu çok güzel bi fikir.saatlerce kalıp dinlemek istedim.5 mm boyunda teyzeleri yaaaaaaaaaaaa .gözlerim dolu dolu izledim.ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BU DUYGUYU.13 eylül 2.görüşme.tahliller verdi ebru hanım onları yaptırcakmışım.estrofemi bıraktık.ama crinone jele devam
Kızlar selam,
Şimdi girdim eve üstümle başımla hemencecik size yazayım dedim. Sabah hala maile yanıt gelmemişti ben de aydın beye msg attım. Öğlene doğru, mailimi okumuş, hastane ile görüşmüş olarak aradı beni. Ve çok sağolsun yüreğime bir sürü su serptti... "Sizin taleplerinizi de göz önünde bulundurarak 5. güne tamamlayalım demiştim. Ebru hn normal prosedürü söylemiş ki eğer siz fikrinizi paylaşmamış olsanız ben de aynı şekilde bir program yapacaktım" dedi. Şu halde cuma çözdürüyoruz, p.tesi de muhtamel transferi gerçekleştiriyoruz. Tabi bu bekleyişin riski embriyolar p.tesiye kadar dayanmayabilireyvahedigeldismile ama ben onlara güveniyorum :)) bir de canımız aydın beye tabi :)
şimdi mutfağa dalıyorum cokacimcoook akşam görüşürüz...
ben de az evvel geldim doktordan...
çok sempatik bir doktora rastladım,şanslıyımöksürük var mı hayır, balgam var mı hayır, sigara var mı hayır... allah allah sende de hiçbişey yok , işimizi zorlaştırıyorsun dedi:)
kan tahlili, akciğer filmi, solunum testi istedi, akciğer filmi ve solunum tessti iyi görünüyor dedi... kan tahlili henüz çıkmadı, onu da yarın göstereceğiz. Ameliyatların ardından emboli riski olabiliyormuş, o nedenle emboli olup olmadığını araştıracak. Ayrıca doppler istedi. Eğer bunlar da temizse, kas gevşetici, ağrı kesici gibi şeylerle tedavi ederiz dedi.
İşin komiği ne biliyor musunuz, akciğer filmini aldık doktoru beklerken , ben filmi yorumluyorum. Bir ciğerin alt tarafında diğerine göre farklı bir leke görünüyordu. Aha işte kesin burda bir şey var , diğerinden farklı burası, pıhtı mı acaba filan derken doktora verdik filmi, filmde ciddi bir şey görünmüyor ama kalbin arkasını bu filmde göremiyoruz dedi. herhalde leke sandığım yer kalpti :) eşim de diyor ki filminde kalp çıktı, hadi geçmiş olsun :)))
kizlar slm... birsey soracagim cok kel alaka olacak ama mystery sen belki bilirsin, gerci sen ozel oklda calisiyordun ama nsl ve ne sekilde arastiracagimi bilemedim... benim kardesim ogretmen kpssye girdi... simdi tercih zmni ama tercih yapip da gitmezsen sole olur bole olur die tercihten kacio (baska bi durum var onu bahane gosterio, bulustugumuzda anlatirim) nedir olayin gercegi... 1 yil mi ne ogretmenlik yapamiosun, snr 1 yil calisan da maasini odemeio gibi bisi dedi... bi bilginiz var mi???
kizlar slm... birsey soracagim cok kel alaka olacak ama mystery sen belki bilirsin, gerci sen ozel oklda calisiyordun ama nsl ve ne sekilde arastiracagimi bilemedim... benim kardesim ogretmen kpssye girdi... simdi tercih zmni ama tercih yapip da gitmezsen sole olur bole olur die tercihten kacio (baska bi durum var onu bahane gosterio, bulustugumuzda anlatirim) nedir olayin gercegi... 1 yil mi ne ogretmenlik yapamiosun, snr 1 yil calisan da maasini odemeio gibi bisi dedi... bi bilginiz var mi???
mehaba kızlar;
canım memurlar.net
sizi bu konuda aydınlatabilir kardesine benden tavsiye (ne öğretmeni???) mutlaka tercih yapsın ve ilk atamada gitsin yaptıgı planlar vereliniortak gerceklesene kadar istedigi bir yere tayinini aldırır:)) kac puan aldı bu arada?
ben de az evvel geldim doktordan...
çok sempatik bir doktora rastladım,şanslıyımöksürük var mı hayır, balgam var mı hayır, sigara var mı hayır... allah allah sende de hiçbişey yok , işimizi zorlaştırıyorsun dedi:)
kan tahlili, akciğer filmi, solunum testi istedi, akciğer filmi ve solunum tessti iyi görünüyor dedi... kan tahlili henüz çıkmadı, onu da yarın göstereceğiz. Ameliyatların ardından emboli riski olabiliyormuş, o nedenle emboli olup olmadığını araştıracak. Ayrıca doppler istedi. Eğer bunlar da temizse, kas gevşetici, ağrı kesici gibi şeylerle tedavi ederiz dedi.
İşin komiği ne biliyor musunuz, akciğer filmini aldık doktoru beklerken , ben filmi yorumluyorum. Bir ciğerin alt tarafında diğerine göre farklı bir leke görünüyordu. Aha işte kesin burda bir şey var , diğerinden farklı burası, pıhtı mı acaba filan derken doktora verdik filmi, filmde ciddi bir şey görünmüyor ama kalbin arkasını bu filmde göremiyoruz dedi. herhalde leke sandığım yer kalpti :) eşim de diyor ki filminde kalp çıktı, hadi geçmiş olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?