Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

bende çok aglarmısım annem ananem ablam abim hepsi sırayla nöbet tutaröıs basımda:))
ama eşimde acıktıkca ıh ıhhh dermiş o kadar, ama gel zaman git zaman cocukluga gelince ben çok duyarlı ve huzurlu bir cocukluk dönemiyle ailemi mutlu ederken eşim dolaplara tırmanır evden bahcedeki agac vasıtasıyla kaçarmıs:)) mahalledeki çeteyle kaçak trene binip taaa kadıköye gidermiş:) (5-6 yaşında)

ladynin dediği gibi yedekleme sürecinde sancux önde gidiyor canım arkadasım inş. herşey yolunda gider ve hiçbir sıkıntı yaşamadan saglıcakla yavrularını alırsın kucagına

mehaba kızlar;
şimdi geldim ASM den.ebru hnmla görüştük.bebişimiiizi gördükk.allah neler yaratıyor.ne muhteşem bi görüntüydü.şimdi inanadım hamiş olduğuma.kalp atışınıda duyduk.yaaaaaa çok güzeldi.sizin bi düşünceniz vardı ultrason cafe ne oldu çok güzel bi fikir.saatlerce kalıp dinlemek istedim.5 mm boyunda teyzeleri yaaaaaaaaaaaa .gözlerim dolu dolu izledim.ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BU DUYGUYU.13 eylül 2.görüşme.tahliller verdi ebru hanım onları yaptırcakmışım.estrofemi bıraktık.ama crinone jele devam
ya valla inananıyorum......şoktayım

gerçekten harika bir duygu değil mii, gözün aydın canımm, çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, hadi gözün aydın tekrar...opuyorumnanaktan

Tebrik ederim cnm, maşallah bebise.
Saglicakla büyüsün
ve o büyük harflerle yazdığın temenni için bende AMİNN diyorum. :))

ben de az evvel geldim doktordan...

çok sempatik bir doktora rastladım,şanslıyım öksürük var mı hayır, balgam var mı hayır, sigara var mı hayır... allah allah sende de hiçbişey yok , işimizi zorlaştırıyorsun dedi:)

kan tahlili, akciğer filmi, solunum testi istedi, akciğer filmi ve solunum tessti iyi görünüyor dedi... kan tahlili henüz çıkmadı, onu da yarın göstereceğiz. Ameliyatların ardından emboli riski olabiliyormuş, o nedenle emboli olup olmadığını araştıracak. Ayrıca doppler istedi. Eğer bunlar da temizse, kas gevşetici, ağrı kesici gibi şeylerle tedavi ederiz dedi.

İşin komiği ne biliyor musunuz, akciğer filmini aldık doktoru beklerken , ben filmi yorumluyorum. Bir ciğerin alt tarafında diğerine göre farklı bir leke görünüyordu. Aha işte kesin burda bir şey var , diğerinden farklı burası, pıhtı mı acaba filan derken doktora verdik filmi, filmde ciddi bir şey görünmüyor ama kalbin arkasını bu filmde göremiyoruz dedi. herhalde leke sandığım yer kalpti :) eşim de diyor ki filminde kalp çıktı, hadi geçmiş olsun :)))

kizlar slm... birsey soracagim cok kel alaka olacak ama mystery sen belki bilirsin, gerci sen ozel oklda calisiyordun ama nsl ve ne sekilde arastiracagimi bilemedim... benim kardesim ogretmen kpssye girdi... simdi tercih zmni ama tercih yapip da gitmezsen sole olur bole olur die tercihten kacio (baska bi durum var onu bahane gosterio, bulustugumuzda anlatirim) nedir olayin gercegi... 1 yil mi ne ogretmenlik yapamiosun, snr 1 yil calisan da maasini odemeio gibi bisi dedi... bi bilginiz var mi???

hadi cnm hayirlisi

gecmis olsun cnm tekrardan... tahlilde de bisi cikmaz ins optum

merhaba belizcimm teşekkür ederimm, inşallah bakalım..

mystry cim sen nasılsın, ne zamandır yoksun? ayşegül haberini verdi gerçi, çok yoğunmuşsun...

kızlaar 3 gün yoktum ama maşallah döktürmüşsünüz:) ayşegülcüğümde bilgi vermiş sağolsun iyiyim canım arkadaşlarım bi sorun yok sadece birazcıık yoğundu işlerim.
belizcim hiiç üzülme beklenen gelmiş öyle düşün bundan sonra gelmiycek inşallah
laydcim senden bugün çok güzel haberler bekliyoruz bakalım nasıl geçicek kontrol ama herşeyden önce hayırlısı olsun doğru zamanda olsun.
sancux ne güzel cicileri yıkamış paklamış annende eminim zevkle ütülüycektir ben ütü hiç yapmam ama bebişin kıyafetlerini zevkle ütüleyebilirim galiba.bu arada boyadan ziyade duvar kağıdı düşünmüyormusun ben bayılıyorum duvar kağıdına gerçi senin oda takımı bayaa hareketli bi takım belkide boya daha güzel durur
delipery ben eğer yanlış hatılamıyorsam 4. gün hasta olmuştum
grapes sonunda sende başlıyorsun içimde hiiç kötü bir his yok bu sefer olucak bende hepinize dualar edicem
gece senin içinde sondan geri sayım başlıyoooorrr inşallah dayanıklı kaliteli embriyoların sıkıca tutunucaklar 9 ay içinde sonrada kucağında olucaklar
utkum canım gönlünden ne geçerse o zaman dene tabii ama nolur pes etme tabiki sende mükemmel bir anne olucaksın sadece malesef acı bir imtihan geçirdik bundan sonrası için olumlu düşünmek zorundayız yoksa çok zorlaştırırız herşeyi.laydnin yazdıklarına tamamen katılıyorum ve olmassada tabiki olmaz sizde çıtır kalırsınız:)
margar bebişinle tanışmış tıkır tıkır kalbini de duymuş bundan sonrada güün gün büyüyüşünü seyrediceksin inşallah.
impression sanada geçmiş olsun canım doktorda gerçekten süpermiş:)))Allah korusun lekeni:))
ayşegülün aramızda olması nasıl enerji verdi ama valla özlemişim onu ve yazılarını bu arada ayşegülcüm yemek yiyemiyorsun ama göbiş ne alemde çıktımı bayaa???
kızlaar benimde cumartesi nuri beyde randevum var 20 hafta olucak kısmetse ve ne zamandır görmüyorum meraktan çatlıycam bugün ve yarın hemen bitsin bende gideyim izliyim amaa bolur acele etmesin nuri amcası uzun uzun bakayım inşallah iyidir bebişim.haftaya cumada detaylı ultrosonum var onuda atlatınca içim sanki azcık daha rahat edicek...

canım memurlar.net
sizi bu konuda aydınlatabilir kardesine benden tavsiye (ne öğretmeni???) mutlaka tercih yapsın ve ilk atamada gitsin yaptıgı planlar vereliniortak gerceklesene kadar istedigi bir yere tayinini aldırır:)) kac puan aldı bu arada?

ayy hiç çalışmadığım yerden sordun valla hiç bilmiyorum

Selam kızlar öyle bir uyumuşumki 3 saat deliksiz ilk defa gündüz bu kadar uyudum ilk aylar hariç tabi o zaman uyumaktan başka birşey yapmıyordum.

Gözünaydın canım opuyorumnanaktan Sağlıkla kucağına aldığın günleri görmek nasip olsun.
Çok garip bir duygu dediğin gibi, Allah bebek isteyen herkese nasip etsin.

muzik ogretmeni, kazanacagi da mechul... 56 puan aldi... istanbul istio, 39 kisi alacaklarmis... sorun yer degilde sorun baska bi is var, o olursa devlet memurlugu yapamayacak. o zmn istifa etmesi gerekecek. onun icin riske atmam ya atamam yapilirsa falan dio... ztn bu olay cikti diye hic calismadi da, sinir edio bizi bu aralar anlayacagin

Canım geçmiş olsun inşallah kan tahlilinde tertemiz çıkar. İlaçlarla tedavi olursun hemencik.

cnm devlet memurlugunu kazanman icin kac sene calisman gerekiyor. ayrilip, tekrar donebiliosun kpssye tekrar girmeden diye biliyorum... ama ne kdr calisman gerekio, onu yapabilmen icin?

Mystry az kalmış kontrole artık saatleri sayarsın. C.tesi benimde medipolde randevum var.
Haftaya c.tesi de Nuri beye.
Ne güzel ikimizde iki hafta üstüste görüceğiz bebeklerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…