Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Seni yaramazz seniii demek tüm aileyi nöbet tutturuyordun başında.. Demek eşinde büyüyünce (5-6 yaş ne kadar büyükse) çetelere girdi haaa sırnaşık şeysırnaşık şey

Canım arkadaşım...
Aynı gün transfer olmuştuk.. Müfettiş var diye tutturdun bir türlü yatıramadık seni.. Seninle üzüldük, benimle moral bulduk.. Herşeyde hayır vardır işte canım..
Senin için çok sevindim, çok mutlu oldum.. Allah hep güzel şeyler yaşatsın..
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Sözz bir yerlerden teşvik kredisi bulup, en kısa zamanda ultrason cafe projemizi hayata geçirelim olumunekankayizsmile

Geçmiş olsun canım.. Bende sana hatırlatmak istemiştim ameliyat sonrasında nefes almakta zorlandım çok ağrım oldu diye.. Ancak emboli çok önemli bir şey, Allah göstermesin baygınlık ve akabinde ölümle bile sonuçlanabiliyor.. Laparoskopiyle ameliyat yaparlarken bir gaz veriyorlarmış organları yukarıya çıkartmak , çalışma alanı açmak için... Muhtemelen bundan kaynaklanıyor.. Endişen olmasın kan tahlillerinde tertemiz çıkacak ve bir haftaya kalmaz kendiliğinden azala azala geçecek.. Derin derin nefes egzersizleri yapmaya çalış olur mu canım.

Canım benim;
12.hafta ense kalınlığını ölçerken Aydın Bey; bu son alttan muayenemiz artık üstten muayene edeceğim, bir kaç güne kalmaz rahim bu kemiklerin üstüne çıkacak.. demişti.. iki gün sonra pırt diye elimize gelmeye başladı.. Greyfurt kadardı.. Şimdi bir kavun kadar çıktı.. Kocamann ve Sevilebiliyor :CüvCüv:
Cuma günü Rıza Beyin (Hayri Bey gibi) özel hastanelerde çalışıp çalışmadığını öğren olur mu canım..

Selam kızlar öyle bir uyumuşumki 3 saat deliksiz ilk defa gündüz bu kadar uyudum ilk aylar hariç tabi o zaman uyumaktan başka birşey yapmıyordum.

Maşallah canım.. Uyuya uyuya büyüyeceksinisss..
Biz bir saat kadar uyuduk, bol bol uzandık ve kitap okuduk..

Mystry az kalmış kontrole artık saatleri sayarsın. C.tesi benimde medipolde randevum var.
Haftaya c.tesi de Nuri beye.
Ne güzel ikimizde iki hafta üstüste görüceğiz bebeklerimizi.

Sancux;
Nuri Bey bebeklerin ciğerlerinin gelişmesi için bu haftalarda yapılan bir iğneden bahsetti mi sana?

cnm devlet memurlugunu kazanman icin kac sene calisman gerekiyor. ayrilip, tekrar donebiliosun kpssye tekrar girmeden diye biliyorum... ama ne kdr calisman gerekio, onu yapabilmen icin?

Belizcik;
Devlet Memuru olmak için öncelikle KPSS'ye girip kazanmak ve atanmak ve göreve başlamak gerekiyor. Göreve başlanıldığında "aday memur" olunuyor.. En az 1 yıl, en fazla da 2 yıl içinde sicil amirlerinin olumlu görüşleri doğrultusunda "asil memur" olarak tüm haklardan faydalanabiliniyor. Asil memura kimse hiç bişii yapamaz.. Tabii memur isteği üzerine istifa edebilir. Bunun da şartları var tabii ki.. Öyle ben istifa ediyorum diyip dilekçe yazıp gidemezsin, mülki idari amirden onay alınır , onay tebliğ edilir öyle istifa edebilirsin.
Sadece kendi istekleriyle istifa edenler, daha ilerleyen zamanda tekrar memuriyete dönebilirler. Bu ikiden fazla olamaz.. Ayrıca kurallara uygun olarak istifa etmiştim, hadi ben dönmek istiyorum diyerek de dönülemez. Döneceğin kurumun idari amirinin keyfiyetindedir bu durum. Boş kadro varsa , kadronun şartlarını taşıyorsan, idari amir de ehh iyi bakalım tamam derse yine mülki idari amirden onay alınır ve tekrar atanırsın. Tabii amir ile aynı görüşte isen amir tamam der.. Yoksa boş kadromuz yok der. Ayrıca hükümetin zaman zaman çıkardığı atanmalarla ilgili genelgeler gereğince, bu onay bazen personel prensipler genel müdürlüğünden alınır, bazen bağlı bulunulan bakanlıktan.. Yani Ankara'dan.. Adamın olmazsa o onay çıkmaz canım.. Hele onlardan değilsen hiç çıkmaz bilmiyorumkismile
Kanun maddelerine girmek istemedim, yalın bir dille yazdım, umarım bilgilendirebilmişimdir seni..
Not: 15 yıllık kamu hizmetim sonrasında kendi isteğimle istifa ettim.. Hükümet değiştiğinde (çünkü onlardan değilim sırnaşık şey ) belki kalan 7 yılımı doldurup emekli olmak için belki geri dönebilirim.

Son düzenleme:
merhaba kızlar, kimsecikler yok şu anda. herkes akşam yemeği telaşında sanırım :)
ben eve 5:30 gibi gelip yemeklerimi yaptım, kocişi bekliyorum şimdi :)))

ayşegülcüm ve diğer kızlar :))
kontrole gittim, rahimde bir problem gözükmüyor dedi ebru hnm. gene rahmin sağ tarafı daha faal sol taraf tembeelik modundaymış :)
bugün microgynon dk hapına başlıyorum. reçetemi hazırladılar. 14.gün(1 eylülde) lucrine de başlayacağım. 21.gün dk hapı bitse de lucrini çatlatma iğnesi yapılana kadar yapmaya devam ediyormuşuz. reglnin 3. günü kontrol var. eğer 14.lucrini olduğum halde regl olmazsam gene kontrole gidecekmişim.
bu sefer gonal f kullanacağım. aslında puregonla hiç bir farkı yokmuş. sadece ticari isimleri farklıymış.
bu görüşmemiz gayet güzel geçti ebru hnm ile. doğum sonrası göbişi de küçülmüş.
ikizler çok zor ama çok güzeller dedi :)) darısı başına dedi, bende AMİN dedim :)
bu arada benden size haber eylül ekim aylarında aydın beyin amerika seyahatleri dışında kongreleri vs varmış. ebru hanımla daha çok görüşeceğiz sanırım. zaten olması gereken programda ilerlersek ilk takiplerimde ebru hnm ile olacağım.

bu arada daha önce yaptığım olumsuz yorumların hepsini geri almak istiyorum, bugün çok şekerdi...

neyse işte uygulama aslında kısa protokolle aynı, ekstradan lucrin olunuyor o kadar.
bakalım bu sefer yumurtacıklar istenilen hızda büyüyebilecekler mi, hücre sayısı 8'e ulaşabilecek mi 3. gün sonunda göreceğiz birlikte.

ayy galiba başladım ben gene, girdim çarkın içine..
hadi hayırlısı olsun
Allah'ım bu sefer hayırlısıyla nasip etsin :Saruboceq: ...

inşallah tahlillerin sonucu da temiz çıkacak ve kas gevşeticiyle çözeceksiniz bu sıkıntıyı.
çok geçmiş olsun cnm.

Merhaba
İkigün yok oldum döktürmüşsünüz valla.
Dondurma işlemi ücreti sorulmuş ben iki tüp dondurttum 600 tl fiyat değişmiyor embriyo sayısına göre istediğiniz kadar tüp yaptırabilirsiniz.
Dün arkadaşımdaydım 8 aylık kızı var onunla vakit geçirdik minnoşu doktora götürdük 15 gün önce Ağvaya götürmüşler babası zorla denize sokmuş minnoş mantar kapmış ilaç verdi iyileşecek inşallah. Bugünde evdeydim sabah kalkar kalkmaz kışlık domates konservesi hazırlamaya başladım geçen sene arkadaşım yapmış bana 4 kavanoz vermişti , bu sene kendim yaptım , kışın hamile olacağımdan pratik çorbalar yaparım artık :))))
Gece canım haber gelmiş Aydın Bey sözünde durmuş yine güzel haberleri bekliyoruz dayanacak bebişler hiç merak etme canım.
Layd canım tedaviye başlıyomusun merak ettim Ebru Hn. ne dedi canım

Selam kızlar öyle bir uyumuşumki 3 saat deliksiz ilk defa gündüz bu kadar uyudum ilk aylar hariç tabi o zaman uyumaktan başka birşey yapmıyordum.
oohhh maşallah sonunda kendini dinlenmiş hissetmişsinidr. alkisalkisalkis
Mystry az kalmış kontrole artık saatleri sayarsın. C.tesi benimde medipolde randevum var.
Haftaya c.tesi de Nuri beye.
Ne güzel ikimizde iki hafta üstüste görüceğiz bebeklerimizi.
bize de güzel haberler getirin yiğenciklerden kaydirigubbakcemile5
ayy ne güzel severiz bizde buluştuğumuzda :))
Hu huuu Ladyciğim ;
Muayeneden sonra yazmamıssın bişiii canım?
yazdım yazdım az evvel :)))

bir bilene sormak bu olsa gerek buyrunnnnnnnnn olumunekankayizsmile

Canım hayırlı olsun . Herşey çok güzel olacak hiç merak etme . Yine ardarda geldik canım bu sefer beraber sevineceğiz inşallah

bende senden hiç ses soluk çıkmayınca gene adadasın sanmıştım :)
hamarat hanımların hali ayrı oluyor canım. konserveler bile yapılmış :))) :hulya:
kaydirigubbakcemile3 evet şeker bebişler çifter çifter gelecek bakalım çorbaları eşin yapar bence artık :dance:
gittim, görüştüm ve de yazdım :))) bir iki msg üstte kladı sanırım

Ladybird tesekkurler mesajin icin, arada girip bakiyorum. Benim bu yaz seyahatlerle geciyor, yurtici yurtdisi is, aile ve keyfi gezilerimizden yerimizde durmadik pek bu yaz. Haftaya da yine esimin memlekete gidecegiz, memleketinde Alp daglarina tirmaniyor olacagiz. Kendisi cok sportiftir bu yil uzun tatilimizi dogada gecirmeye karar verdik.
Bebek konusunda serbest biraktik onumuzdeki aylarda degerlendirmeye alacagiz belki bakalim
donmuslarimizi.
Senin yeni surec hayirli ugurlu olsun, bu sefer geliyor diye hissediyorum. Diger arkadaslardan da tedavisi devam edenlere hayirli mutlu sonuclar diliyorum.
sevgiler...

ayy ne güzel, tırmanın dağlara gezin bol bol :)))
ama arada bir hbr yolla kendinden, merak ediyoruz seni..
eşin isviçreli mi diye sorabilirmiyim? :)))

inşallah bundan sonra herkesinki gelecek bilmiyorumkismile

ayyy kızlar 1000. mesajımda bundan sonra herkesin bebeği gelecek inşallah yazmışım :)))
ne güzel tesadüf ve inşallah da gerçekeleşecek...
zemuszemus

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim . İnşallah bizede nasip olsun.
Bende bu ay dondurulmuşlarla denicem senin sonucun bana çok moral oldu zemuszemus

Çok teşekkür ederim canım arkadaşlarımm , internetten kan testime baktım sonuç, referans aralıklarında çıkmış, iyi görünüyor, yarın doktorla görüşücem, temiz de çıksa doppleri yaptıralım demişti, ama sanırım basit bir tedavi ile atlatacağım inşallah...

laydycimm ,merak ediyordum ben de nasıl geçti diye ancak girebilme fırsatı buldum, akşam en son baktığımda yazmamaıştın daha. görüşmenin iyi geçmesine çok sevindim , hadi bakalım bu sefer güzel sonucunu alıp sevineceğiz hep beraber.

eylül ekimde hiç olmayacakmıymış yanibilmiyorumkismile, ben de ekimde dk haplarına başlayarak 2.denememi yapayım diyordum ama benim aydın bey olmazsa olmaz gibi bir takıntım var eyvahedigeldismile gerçi ekimde dk na başlasam kasımı bulur benim neyse artık hayırlısı deyip bekleyecez.

herkesde iyi ve güzel haberler var, bundan sonra da hepberaber sevinmeye devam edelim inşallah zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…