Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

grapes, demek tüp adetine göre fiyat değişmiyor, e o zaman kriter embriyo sayısına göre mi değişiyor acaba,az olduğu için mi tek tüp yeterli geldi onlara, 6 tane tek tüpte donduruldu benim, bilseydim 2 tüp olsun derdim, o anda da dondurma işlemini hiç düşünmediğimden bir anda gelişti bu karar ve ölçüp biçmeden karar verildi.

selam kızlar ben geldim özledim sizleri:)
benim tatil çok güzel geçti deniz güzeldi havalarda gökçeada da pek nemli değildi o yönden rahattık ama buraya dönünce gerçekten haberlerde bahsedildiği kadar varmış nem çok fena. yağmur gelicekmiş bakalım biraz rahatlarız. ben bu arada 2 kilo aldım ve karnım daha da şişti hatta sabah 7 ye doğru aç ve susuz bi şekilde uyanıyorum çok fazla acıktığımı hissediyorum daha şimdiden böyle
umarım devam etmez...geçmişi okumaya çalışıyorum ama bayağ yazmışsınız neyse okudukça tekrar yazarım :))

ayyy kızlar 1000. mesajımda bundan sonra herkesin bebeği gelecek inşallah yazmışım :)))
ne güzel tesadüf ve inşallah da gerçekeleşecek...
zemuszemus

canım tevafuk oldu demekki...
ebru hanımla güzel geçen kontrole kocaman bir alkisalkisalkis
dilerim bundan sonra hep öyle kalır...

tatilinin iyi geçmesine çok sevindim artık acıkmaya baslaman kilo alman cok normal hiç kafana takma bunları

Güzel bir görüşme olmuş canım. Ebru Hanımla aynı frekansta olmanıza da sevindim.
Bu msjını okuyunca içime bir rahatlık geldi, ohhh dedim.. nihayet başlıyorr ve bu sefer tamamdır..
Hayırlısıyla..

Hoşgeldin canım;
Şu domates konservesini nasıl yapıyosun bi anlat bakiiimmm şekercim. Eylül ortasında iyi hissedersem yapmayı düşünüyorum. Ben kabuklarını soyup küp küp doğrayıp, buzdolabı poşetlerine birer yemeklik koyarak atıveriyorum deepfreeze. Kaynatma, yağlama, tuzlama yapmadan..

Merhaba Vanilya;
Seni merak ediyorduk. Ses vermene ve iyi olmana sevindim. Öpüyorum yanaklarından.

Hoşgeldin Melisciğim..
Bol bol sıvı tüket olur mu.. Açlık ve midende kazıntı hissetmene izin vermeden çok sık bişiiler ye.. İki saatte bir hatta saat başı mutlaka atıştır. Bir kaç lokma bişii, bir minik meyva, meyva suyu vs..
Bu hafta sonundan itibaren hava sıcaklığı 3-5 derece düşecek. Rahat bir nefes alacağız inşallah canım.

ayşegülcüm asıl sana hoşgeldin geçmiş olsun ameliyat geçirdin bu durumda ne mutlu ki daha iyisin ve bebekler sağlıklı
çok sevindim :))
gözün aydın canım bebeklerin biri erkekmiş inşallah diğeri kızdır ama olmazsa da önemli değil önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları..
ben de azmettim geçmişi okumak için ama sen de geri dönünce herkes daha fazla yazmış
son 20 sayfa eğer diğerinin de cinsiyeti belli oldu ve ben daha okumadıysam kusura bakmazsın:))

bu arada geç de olsa hayırlı ramazanlar diliyorum gerçi yarıladık sayılır ama olsun :)
allah oruç tutanlara kolaylık sağlasın...

Canım sonuçların iyi olmasına sevindim inşallah en kısa zamanda düzelirsin.opuyorumnanaktan Sende dondurulmuşlarla deniceksin dimi bende Aydın beye sizin burda olduğunuz tarihe ayarlayalım demiştim ayarlarız dedi. Zaten denk geldi gerek kalmadı Doğum kontrol hapını fazla kullandırıyor o zaman o hesap yapar sen hiç merak etme.

Değişmiyor canım evet iki tüp yapabilirdin ama senin zamanında yasa yoktu diğmi o yüzden tek tüp yapmış olabilirler.
Benim geçen sene ilk denememde 8tane yumurtam kalmıştı hepsini bir tüp yapıcaz demişlerdi, bende sordum çözülen embriyo bir daha donduruluyormu diye; dondurulmuyormuş, transfer sonrası uzanırken düşündüm ya bu tutmazsa tüm embriyolarıma kıyamam dedim ben iki tüp yatırayım bir deneme daha yaparım diğeride ikinci çocuk için kullanırız diye Ufuk beyi çağırttım olur dediler farklı bir ücret almadılar bu sene kendileri iki tüp yapalım dedi Aydın bey ayarladı hangileri bri tüp hangileri diğer tüp olacağına bile o karar verdi , yasadan dolayı ve birde adam benim işlerime titizlenmeye başladı yeter oldu artık napsın :))))))))))))))))

grapes canım tedavine başlamışsın
transferin ne zaman olucak belli değil heralde
herşey güzel geçer inşallah ve sımsıkı tutunur:)))

Hoşgeldin canım
Senin tatil bayaa uzun geldi bana :) iyice dinlenmişsindir ohh ne güzel.

Günaydın canım.
Geçen sene arkadaşım vermişti dört kavanoz çok güzeldi bende yapayım dedim .:)
Mopaştan bir kasa domates aldım erik domateslerden güzel oluyormuş kabuklarını soyup yarısın rondodan geçirdim yarısını küp küp doğrayıp birber katarak kaynattım tuz ve bir miktar zeytin yağı kattım sonra tencerenin altını hiç kapatmadan kaynar kaynar kavanozlara koyup ağızlarını sıkıca kapatıp ters çevirdim bir iki gün öyle beklicekler inşallah hava almazlar.
Bu yöntem yorucu oldu canım sen kendini yorma bence bildiğin gibi yap.

Hoşgeldin canım
Senin tatil bayaa uzun geldi bana :) iyice dinlenmişsindir ohh ne güzel.

evet yaa biraz uzun oldu sanırım bi 10 gün oldu çarşamba akşamı döndük ama dün dinlendim bi yandan da annem de evi eşyaları filan toparladık nete bakamadım.
orda eşimin dayısının evinde kaldığımız için ev de boştu öyle biraz keyfimize göre takıldık.

umutçum nasılsın
nasıl gidiyo ?
göbekler şişti şimdiden valla tatildeyken de biçok kişiyi göbeğime bakarken yakaladın acaba hamile mi yoksa kilodan mı diye merak ediyolardır:)

Mystry canım özlettin kendini. Merakta ettik.
En son şişlik vardı ayaklarında. Tansiyonuna bakabildin mi o gün?

bende sizi özlediim opuyorumnanaktan o gün eve gittim bayaa uyumuşum sonra ayaklarımı pedikür aleti olurya fış fış su akar ona soktum içinede 1 kaşık tuz attım o çok rahatlattı tansyonumu da ölçtüm her zamanki gibi düşüktü yani yüksek olmayınca tedirgin olmadı ama yarın nuri beye sorucam hep bu kadar düşük olmasının sakıncası olurmu diye çünkü 5-5.5 4.5 civarlarında bu aralar aslında ben düşük tansyona alışkınımdır ama bebek ne düşünüyor bu konuda bilmiyorum bilmiyorumkismile

melisçim hoşgeldinn.. tatilinin güzel geçmesine sevindim..göbiş gün gün güyüyecek artık... gene de sağlıklı ve kontrollü beslenmekte fayda var tabi ki :)

gökçeada çok güzelm,iş denizi de tertemiizz mis gibiymiş havası da aynı şekilde, giden arkadaşlar anlatıyordu...

ya benim görmek istediğim o kadar çok yer var ki , bebek olayından önce buraları mı tamamlasam acaba zemuszemus

vay bee çok karışık geliyo bu işler bana valla ııhh ben yapamazmışım zaten hükümet değişince beni de onlar yapamazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…