ayyy kızlar 1000. mesajımda bundan sonra herkesin bebeği gelecek inşallah yazmışım :)))
ne güzel tesadüf ve inşallah da gerçekeleşecek...
zemuszemus
selam kızlar ben geldim özledim sizleri:)
benim tatil çok güzel geçti deniz güzeldi havalarda gökçeada da pek nemli değildi o yönden rahattık ama buraya dönünce gerçekten haberlerde bahsedildiği kadar varmış nem çok fena. yağmur gelicekmiş bakalım biraz rahatlarız. ben bu arada 2 kilo aldım ve karnım daha da şişti hatta sabah 7 ye doğru aç ve susuz bi şekilde uyanıyorum çok fazla acıktığımı hissediyorum daha şimdiden böyle
umarım devam etmez...geçmişi okumaya çalışıyorum ama bayağ yazmışsınız neyse okudukça tekrar yazarım :))
merhaba kızlar, kimsecikler yok şu anda. herkes akşam yemeği telaşında sanırım :)
ben eve 5:30 gibi gelip yemeklerimi yaptım, kocişi bekliyorum şimdi :)))
ayşegülcüm ve diğer kızlar :))
kontrole gittim, rahimde bir problem gözükmüyor dedi ebru hnm. gene rahmin sağ tarafı daha faal sol taraf tembeelik modundaymış :)
bugün microgynon dk hapına başlıyorum. reçetemi hazırladılar. 14.gün(1 eylülde) lucrine de başlayacağım. 21.gün dk hapı bitse de lucrini çatlatma iğnesi yapılana kadar yapmaya devam ediyormuşuz. reglnin 3. günü kontrol var. eğer 14.lucrini olduğum halde regl olmazsam gene kontrole gidecekmişim.
bu sefer gonal f kullanacağım. aslında puregonla hiç bir farkı yokmuş. sadece ticari isimleri farklıymış.
bu görüşmemiz gayet güzel geçti ebru hnm ile. doğum sonrası göbişi de küçülmüş.
ikizler çok zor ama çok güzeller dedi :)) darısı başına dedi, bende AMİN dedim :)
bu arada benden size haber eylül ekim aylarında aydın beyin amerika seyahatleri dışında kongreleri vs varmış. ebru hanımla daha çok görüşeceğiz sanırım. zaten olması gereken programda ilerlersek ilk takiplerimde ebru hnm ile olacağım.
bu arada daha önce yaptığım olumsuz yorumların hepsini geri almak istiyorum,bugün çok şekerdi...
neyse işte uygulama aslında kısa protokolle aynı, ekstradan lucrin olunuyor o kadar.
bakalım bu sefer yumurtacıklar istenilen hızda büyüyebilecekler mi, hücre sayısı 8'e ulaşabilecek mi 3. gün sonunda göreceğiz birlikte.
ayy galiba başladım ben gene, girdim çarkın içine..
hadi hayırlısı olsun
Allah'ım bu sefer hayırlısıyla nasip etsin :Saruboceq: ...
Merhaba
İkigün yok oldum döktürmüşsünüz valla.
Dondurma işlemi ücreti sorulmuş ben iki tüp dondurttum 600 tl fiyat değişmiyor embriyo sayısına göre istediğiniz kadar tüp yaptırabilirsiniz.
Dün arkadaşımdaydım 8 aylık kızı var onunla vakit geçirdik minnoşu doktora götürdük 15 gün önce Ağvaya götürmüşler babası zorla denize sokmuş minnoş mantar kapmış ilaç verdi iyileşecek inşallah. Bugünde evdeydim sabah kalkar kalkmaz kışlık domates konservesi hazırlamaya başladım geçen sene arkadaşım yapmış bana 4 kavanoz vermişti , bu sene kendim yaptım , kışın hamile olacağımdan pratik çorbalar yaparım artık :))))
Gece canım haber gelmiş Aydın Bey sözünde durmuş yine güzel haberleri bekliyoruz dayanacak bebişler hiç merak etme canım.
Layd canım tedaviye başlıyomusun merak ettim Ebru Hn. ne dedi canım
Ladybird tesekkurler mesajin icin, arada girip bakiyorum. Benim bu yaz seyahatlerle geciyor, yurtici yurtdisi is, aile ve keyfi gezilerimizden yerimizde durmadik pek bu yaz. Haftaya da yine esimin memlekete gidecegiz, memleketinde Alp daglarina tirmaniyor olacagiz. Kendisi cok sportiftir bu yil uzun tatilimizi dogada gecirmeye karar verdik.
Bebek konusunda serbest biraktik onumuzdeki aylarda degerlendirmeye alacagiz belki bakalim
donmuslarimizi.
Senin yeni surec hayirli ugurlu olsun, bu sefer geliyor diye hissediyorum. Diger arkadaslardan da tedavisi devam edenlere hayirli mutlu sonuclar diliyorum.
sevgiler...
benim tatil çok güzel geçti deniz güzeldi havalarda gökçeada da pek nemli değildi o yönden rahattık ama buraya dönünce gerçekten haberlerde bahsedildiği kadar varmış nem çok fena. yağmur gelicekmiş bakalım biraz rahatlarız. ben bu arada 2 kilo aldım ve karnım daha da şişti hatta sabah 7 ye doğru aç ve susuz bi şekilde uyanıyorum çok fazla acıktığımı hissediyorum daha şimdiden böyle
umarım devam etmez...geçmişi okumaya çalışıyorum ama bayağ yazmışsınız neyse okudukça tekrar yazarım :))
ayyy kızlar 1000. mesajımda bundan sonra herkesin bebeği gelecek inşallah yazmışım :)))
ne güzel tesadüf ve inşallah da gerçekeleşecek...
zemuszemus
Çok teşekkür ederim canım arkadaşlarımm , internetten kan testime baktım sonuç, referans aralıklarında çıkmış, iyi görünüyor, yarın doktorla görüşücem, temiz de çıksa doppleri yaptıralım demişti, ama sanırım basit bir tedavi ile atlatacağım inşallah...
laydycimm ,merak ediyordum ben de nasıl geçti diye ancak girebilme fırsatı buldum, akşam en son baktığımda yazmamaıştın daha. görüşmenin iyi geçmesine çok sevindim , hadi bakalım bu sefer güzel sonucunu alıp sevineceğiz hep beraber.
eylül ekimde hiç olmayacakmıymış yanibilmiyorumkismile, ben de ekimde dk haplarına başlayarak 2.denememi yapayım diyordum ama benim aydın bey olmazsa olmaz gibi bir takıntım var eyvahedigeldismile gerçi ekimde dk na başlasam kasımı bulur benimneyse artık hayırlısı deyip bekleyecez.
herkesde iyi ve güzel haberler var, bundan sonra da hepberaber sevinmeye devam edelim inşallah zemuszemus
grapes, demek tüp adetine göre fiyat değişmiyor, e o zaman kriter embriyo sayısına göre mi değişiyor acaba,az olduğu için mi tek tüp yeterli geldi onlara, 6 tane tek tüpte donduruldu benim, bilseydim 2 tüp olsun derdim, o anda da dondurma işlemini hiç düşünmediğimden bir anda gelişti bu karar ve ölçüp biçmeden karar verildi.
Güzel bir görüşme olmuş canım. Ebru Hanımla aynı frekansta olmanıza da sevindim.
Bu msjını okuyunca içime bir rahatlık geldi, ohhh dedim.. nihayet başlıyorr ve bu sefer tamamdır..
Hayırlısıyla..
Hoşgeldin canım;
Şu domates konservesini nasıl yapıyosun bi anlat bakiiimmm şekercim. Eylül ortasında iyi hissedersem yapmayı düşünüyorum. Ben kabuklarını soyup küp küp doğrayıp, buzdolabı poşetlerine birer yemeklik koyarak atıveriyorum deepfreeze. Kaynatma, yağlama, tuzlama yapmadan..
Merhaba Vanilya;
Seni merak ediyorduk. Ses vermene ve iyi olmana sevindim. Öpüyorum yanaklarından.
Hoşgeldin Melisciğim..
Bol bol sıvı tüket olur mu.. Açlık ve midende kazıntı hissetmene izin vermeden çok sık bişiiler ye.. İki saatte bir hatta saat başı mutlaka atıştır. Bir kaç lokma bişii, bir minik meyva, meyva suyu vs..
Bu hafta sonundan itibaren hava sıcaklığı 3-5 derece düşecek. Rahat bir nefes alacağız inşallah canım.
Hoşgeldin canım
Senin tatil bayaa uzun geldi bana :) iyice dinlenmişsindir ohh ne güzel.
grapes canım tedavine başlamışsın
transferin ne zaman olucak belli değil heralde
herşey güzel geçer inşallah ve sımsıkı tutunur:)))
Mystry canım özlettin kendini. Merakta ettik.
En son şişlik vardı ayaklarında. Tansiyonuna bakabildin mi o gün?
Mystry az kalmış kontrole artık saatleri sayarsın. C.tesi benimde medipolde randevum var.
Haftaya c.tesi de Nuri beye.
Ne güzel ikimizde iki hafta üstüste görüceğiz bebeklerimizi.
Belizcik;
Devlet Memuru olmak için öncelikle KPSS'ye girip kazanmak ve atanmak ve göreve başlamak gerekiyor. Göreve başlanıldığında "aday memur" olunuyor.. En az 1 yıl, en fazla da 2 yıl içinde sicil amirlerinin olumlu görüşleri doğrultusunda "asil memur" olarak tüm haklardan faydalanabiliniyor. Asil memura kimse hiç bişii yapamaz.. Tabii memur isteği üzerine istifa edebilir. Bunun da şartları var tabii ki.. Öyle ben istifa ediyorum diyip dilekçe yazıp gidemezsin, mülki idari amirden onay alınır , onay tebliğ edilir öyle istifa edebilirsin.
Sadece kendi istekleriyle istifa edenler, daha ilerleyen zamanda tekrar memuriyete dönebilirler. Bu ikiden fazla olamaz.. Ayrıca kurallara uygun olarak istifa etmiştim, hadi ben dönmek istiyorum diyerek de dönülemez. Döneceğin kurumun idari amirinin keyfiyetindedir bu durum. Boş kadro varsa , kadronun şartlarını taşıyorsan, idari amir de ehh iyi bakalım tamam derse yine mülki idari amirden onay alınır ve tekrar atanırsın. Tabii amir ile aynı görüşte isen amir tamam der.. Yoksa boş kadromuz yok der. Ayrıca hükümetin zaman zaman çıkardığı atanmalarla ilgili genelgeler gereğince, bu onay bazen personel prensipler genel müdürlüğünden alınır, bazen bağlı bulunulan bakanlıktan.. Yani Ankara'dan.. Adamın olmazsa o onay çıkmaz canım.. Hele onlardan değilsen hiç çıkmaz bilmiyorumkismile
Kanun maddelerine girmek istemedim, yalın bir dille yazdım, umarım bilgilendirebilmişimdir seni..
Not: 15 yıllık kamu hizmetim sonrasında kendi isteğimle istifa ettim.. Hükümet değiştiğinde (çünkü onlardan değilim sırnaşık şey ) belki kalan 7 yılımı doldurup emekli olmak için belki geri dönebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?