Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Valla ben transfere gidene kadar aklımızda dondurma işlemi gbi bir fikir yoktu, bu konuda herhangi bir araştırma filan da yapmamıştık. Ufuk Bey ve Ebru Hanım dondurun mutlaka deyince donduralım dedik, kaç tüpte donduruluyor , çözülünce nasıl oluyor hiçbişey bilmiyorduk, onlar da bize tercihimizi sormadılar, sorsalardı en azından artılarını eksilerini değerlendirme imkanımız olurdu. Neyse artık napalım böyle kısmetmiş.

Son düzenleme:
Ben de direk yazamaya bşladım yaa:kedi:

Herkese günaydınlarr kızlarr.. Bugün Cuma , çok seviyorum cuma günlerini , hafta sonu da hava sıcaklıkları düşecek, ohh ne güzel..Biraz kendimize gelelim..

Allah Allahh, alıntı yapıp altına yazıyorum alıntının içine dahil oluyor yazım, niye acaba, ben mi beceremiyorum bu işi acaba ?CADIARZU

hoşbulduk canım
evet çocuktan önce gezmek lazım da çocuk ta engel değil bence o kadar bebekli çift gördüm ki hatta bi tanesi taş çatlasın 3 aylıktı annesi denize filan soktu titriyodu zavallım :)
sen nasılsıın karar verdin mi donurulmuşlarla denemeye yoksa sonrası için mi saklıycaksın

kizlar gunaydin oncelikle...
cok guzel bir aciklama olmus, tesekkurler... yalniz seyi sorayim, istifa ettigin yerde mi basliosun yine dondugunde??? benim kardesim bir sene calisamaz saniyorum... belki bi yarim donem kdr olabilir. bakalim, aksam sen yazda atanirsan dusunelim dedik. daha yasi da kucuk bi sekilde diger is ters giderse doner herhalde devlete... ogretmen olarak devlet kapisinda calismasi daha uygun olur gibi gelio bana... ozeldeki kdr cok yorulmaz diye dusunuyorum. bakalim kismetinde ne varsa artik. tekrar tesekkur ederim bu bilgilendirme icin... :)

yupppiiiiii, super cok sevindim... icini ferah tut, olacak bu sefer zemuszemus zemuszemus
yalniz eylul, ekimde aydin bey yok dedin, o saniyede bitirdin beni... bilmiyorumkismile planli yasami seven belizzz, yine gun saydi, filmden snr olmazsa asilamayi aydin bey ile yapmayi tercih ederdim ben... o da eylul sonu ekim basina denk gelio, umarim aydin beyin burda oldugu zamana denk gelir... ebru hnmla hic tanismadim, negatif bi durumdan degil ama aydin beye bi baska guveniyorum, ondan yani... bakalim, kismet artik. allahtan filmimde burda diyip sukredeyim bari :Saruboceq:

Merhaba kızlar..............
Nihayet bir cuma gününe daha geldik, bu hafta çooooooook uzun geldi geçmek bilmedi sıcaklardan dolayı olabilir.
Şimdiden herkesin güzel bir haftasonu geçirmesini diliyorum. Şöyle serin serin geçse ne güzel olur............

3 aylıkken mi oohh o da baya rahatmış maşallahh , bence de eve kapanıp kalmak gerekmiyor ama bilemiyorsun neler bekliyor, neler olacak... gene de çocuksuz gibi olmaz :))))
(Kendimi rahatlatıyorum, olumlu yanlarıyla , boşver sen bunalrı )

benim daha hiç bişey belli değil melisçim, önce ne zaman başlayacağımızı kesinleştirdikten sonra eşim ben ve aydın bey konuşarak doğruyu bulacaz sanırım :)

merhaba canımm

evet kesin sıcaklardandır... hafta sonu serin olacak 28 e ardından da 26 ya filan düşecek sanırım , telefonuma öyle msj geldi burası için orası da benzer dereceelrde olur herhal

merhaba canımm

evet kesin sıcaklardandır... hafta sonu serin olacak 28 e ardından da 26 ya filan düşecek sanırım , telefonuma öyle msj geldi burası için orası da benzer dereceelrde olur herhal

Ay inşallah düşer sıcaklık hatta yağmur da yağsa süper olur.

Kan tahlilinde iyi çıkmış canım rahatlamışsındır.

Kızlar ben Nilsu'yu merak ettim bu çarşamba detaylı ultrason için Hayri beye gitmiş olması gerekiyor. Hiç yazmadı ama nasıl geçti acaba?

Nilsu cnm bizi merakta bırakma............

Melis hoşgeldin canım güzel bir tatil yapmışsın ohhhhhhhh ne güzel. Ama dönüşü zor olmuştur hele bu sıcak ve nemi görünce..............

Şi,mdi kaç haftalık oldun?

hayırlı olsun canım bebişini görmüşsün çok güzel dimi :) hep böyle devam etsin..

evet canım tüp sayısı ve embriyo sayısı farketmiyo. hatta benim 3 tüp donduruldu 3, 2, 1, şeklinde bitanesi 5aa olunca diğerinden ayırmak için onu ayrı tüpte dondurdular.
bu arada geçmiş olsun ağrıların varmış şimdi okudum umarım daha iyisindir...

Mystry benimde tansiyonum hep düşük çıkıyor ama hamilelik öncesinde de öyleydi.Genelde büyük 8 küçük 5 falan çıkardı.
Gerçi bu aralar büyük tansiyonum 10 ve üzeri çıkıyor. Küçük tansiyonumda 4 ün üzerinde çıkmıyor.
Bende Nuri beye sorucam kontrole gittiğimizde normal mi diye.
Birde ben ara ara yine şişiyorum ancak o günkü gibi değil tabi.
Özellikle ayak bileklerim çok şiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…