Canım sonuçların iyi olmasına sevindim inşallah en kısa zamanda düzelirsin.opuyorumnanaktan Sende dondurulmuşlarla deniceksin dimi bende Aydın beye sizin burda olduğunuz tarihe ayarlayalım demiştim ayarlarız dedi. Zaten denk geldi gerek kalmadı Doğum kontrol hapını fazla kullandırıyor o zaman o hesap yapar sen hiç merak etme.
çok teşekkür ederim canımm.. valla tam emin değilim o konuda, yeni baştan da başkayabiliriz, karşılıklı otoroup detaylıca konuşmamız gerekiyor..
İyi o zaman madem Aydın bey ayarlıyor o işi, kafaya bir de bunu takmamak lazım :)
Değişmiyor canım evet iki tüp yapabilirdin ama senin zamanında yasa yoktu diğmi o yüzden tek tüp yapmış olabilirler.
Benim geçen sene ilk denememde 8tane yumurtam kalmıştı hepsini bir tüp yapıcaz demişlerdi, bende sordum çözülen embriyo bir daha donduruluyormu diye; dondurulmuyormuş, transfer sonrası uzanırken düşündüm ya bu tutmazsa tüm embriyolarıma kıyamam dedim ben iki tüp yatırayım bir deneme daha yaparım diğeride ikinci çocuk için kullanırız diye Ufuk beyi çağırttım olur dediler farklı bir ücret almadılar bu sene kendileri iki tüp yapalım dedi Aydın bey ayarladı hangileri bri tüp hangileri diğer tüp olacağına bile o karar verdi , yasadan dolayı ve birde adam benim işlerime titizlenmeye başladı yeter oldu artık napsın :))))))))))))))))
melisçim hoşgeldinn.. tatilinin güzel geçmesine sevindim..göbiş gün gün güyüyecek artık... gene de sağlıklı ve kontrollü beslenmekte fayda var tabi ki :)
gökçeada çok güzelm,iş denizi de tertemiizz mis gibiymiş havası da aynı şekilde, giden arkadaşlar anlatıyordu...
ya benim görmek istediğim o kadar çok yer var ki , bebek olayından önce buraları mı tamamlasam acaba zemuszemus
Belizcik;
Devlet Memuru olmak için öncelikle KPSS'ye girip kazanmak ve atanmak ve göreve başlamak gerekiyor. Göreve başlanıldığında "aday memur" olunuyor.. En az 1 yıl, en fazla da 2 yıl içinde sicil amirlerinin olumlu görüşleri doğrultusunda "asil memur" olarak tüm haklardan faydalanabiliniyor. Asil memura kimse hiç bişii yapamaz.. Tabii memur isteği üzerine istifa edebilir. Bunun da şartları var tabii ki.. Öyle ben istifa ediyorum diyip dilekçe yazıp gidemezsin, mülki idari amirden onay alınır , onay tebliğ edilir öyle istifa edebilirsin.
Sadece kendi istekleriyle istifa edenler, daha ilerleyen zamanda tekrar memuriyete dönebilirler. Bu ikiden fazla olamaz.. Ayrıca kurallara uygun olarak istifa etmiştim, hadi ben dönmek istiyorum diyerek de dönülemez. Döneceğin kurumun idari amirinin keyfiyetindedir bu durum. Boş kadro varsa , kadronun şartlarını taşıyorsan, idari amir de ehh iyi bakalım tamam derse yine mülki idari amirden onay alınır ve tekrar atanırsın. Tabii amir ile aynı görüşte isen amir tamam der.. Yoksa boş kadromuz yok der. Ayrıca hükümetin zaman zaman çıkardığı atanmalarla ilgili genelgeler gereğince, bu onay bazen personel prensipler genel müdürlüğünden alınır, bazen bağlı bulunulan bakanlıktan.. Yani Ankara'dan.. Adamın olmazsa o onay çıkmaz canım.. Hele onlardan değilsen hiç çıkmaz bilmiyorumkismile
Kanun maddelerine girmek istemedim, yalın bir dille yazdım, umarım bilgilendirebilmişimdir seni..
Not: 15 yıllık kamu hizmetim sonrasında kendi isteğimle istifa ettim.. Hükümet değiştiğinde (çünkü onlardan değilim sırnaşık şey ) belki kalan 7 yılımı doldurup emekli olmak için belki geri dönebilirim.
merhaba kızlar, kimsecikler yok şu anda. herkes akşam yemeği telaşında sanırım :)
ben eve 5:30 gibi gelip yemeklerimi yaptım, kocişi bekliyorum şimdi :)))
ayşegülcüm ve diğer kızlar :))
kontrole gittim, rahimde bir problem gözükmüyor dedi ebru hnm. gene rahmin sağ tarafı daha faal sol taraf tembeelik modundaymış :)
bugün microgynon dk hapına başlıyorum. reçetemi hazırladılar. 14.gün(1 eylülde) lucrine de başlayacağım. 21.gün dk hapı bitse de lucrini çatlatma iğnesi yapılana kadar yapmaya devam ediyormuşuz. reglnin 3. günü kontrol var. eğer 14.lucrini olduğum halde regl olmazsam gene kontrole gidecekmişim.
bu sefer gonal f kullanacağım. aslında puregonla hiç bir farkı yokmuş. sadece ticari isimleri farklıymış.
bu görüşmemiz gayet güzel geçti ebru hnm ile. doğum sonrası göbişi de küçülmüş.
ikizler çok zor ama çok güzeller dedi :)) darısı başına dedi, bende AMİN dedim :)
bu arada benden size haber eylül ekim aylarında aydın beyin amerika seyahatleri dışında kongreleri vs varmış. ebru hanımla daha çok görüşeceğiz sanırım. zaten olması gereken programda ilerlersek ilk takiplerimde ebru hnm ile olacağım.
bu arada daha önce yaptığım olumsuz yorumların hepsini geri almak istiyorum,bugün çok şekerdi...
neyse işte uygulama aslında kısa protokolle aynı, ekstradan lucrin olunuyor o kadar.
bakalım bu sefer yumurtacıklar istenilen hızda büyüyebilecekler mi, hücre sayısı 8'e ulaşabilecek mi 3. gün sonunda göreceğiz birlikte.
ayy galiba başladım ben gene, girdim çarkın içine..
hadi hayırlısı olsun
Allah'ım bu sefer hayırlısıyla nasip etsin :Saruboceq: ...
Canım benim;
12.hafta ense kalınlığını ölçerken Aydın Bey; bu son alttan muayenemiz artık üstten muayene edeceğim, bir kaç güne kalmaz rahim bu kemiklerin üstüne çıkacak.. demişti.. iki gün sonra pırt diye elimize gelmeye başladı.. Greyfurt kadardı.. Şimdi bir kavun kadar çıktı.. Kocamann ve Sevilebiliyor :CüvCüv:
Cuma günü Rıza Beyin (Hayri Bey gibi) özel hastanelerde çalışıp çalışmadığını öğren olur mu canım..
ben senin kavununu yeriiimm ama sen nasıl ikize kavunsun ben karpuz oldum maşallah sanayi tüpüne kadarda yolum var gibi sanki
bu arada rıza beyin muayenehanesini aradım international hospitalle çalışıyormuş perşembe günlerine randevu alınabiliyormuş tahmin edebileceğin üzere oldukça yoğun bu nedenle önceden alman gerekiyormuş detaylı ultroson fiyatı hastane için 620TL cikmiş (kafayı yemiş bunlar tüp bebek tedavisi gibi mübarek) sigortan karşılıyormu onu poliçe bölümüne bağlanıp sormak gerekiyormuş ki karşılasa bile bu benim sigorta limitimi göçertirr ama eminim sigortanın yüklüce bi indirimi mutlaka vardır. Muayenehanesinde her gün 4 ya da 5 ten sonra randevu alınabiliyor ordaki fiyat ise 350TL kredi kartı geçmiyor fiş fatura yok. yaa sonuçta ben muayenehanesine gitcem ama sen istersen sigorta için hastaneyi bi arayıp sor merak ettim ne fiyat vericekler banada söylersin.
hoşbulduk canım
evet çocuktan önce gezmek lazım da çocuk ta engel değil bence o kadar bebekli çift gördüm ki hatta bi tanesi taş çatlasın 3 aylıktı annesi denize filan soktu titriyodu zavallım :)
sen nasılsıın karar verdin mi donurulmuşlarla denemeye yoksa sonrası için mi saklıycaksın
Merhaba kızlar..............
Nihayet bir cuma gününe daha geldik, bu hafta çooooooook uzun geldi geçmek bilmedi sıcaklardan dolayı olabilir.
Şimdiden herkesin güzel bir haftasonu geçirmesini diliyorum. Şöyle serin serin geçse ne güzel olur............
Canım benim;
12.hafta ense kalınlığını ölçerken Aydın Bey; bu son alttan muayenemiz artık üstten muayene edeceğim, bir kaç güne kalmaz rahim bu kemiklerin üstüne çıkacak.. demişti.. iki gün sonra pırt diye elimize gelmeye başladı.. Greyfurt kadardı.. Şimdi bir kavun kadar çıktı.. Kocamann ve Sevilebiliyor :CüvCüv:
Cuma günü Rıza Beyin (Hayri Bey gibi) özel hastanelerde çalışıp çalışmadığını öğren olur mu canım..
ben senin kavununu yeriiimm ama sen nasıl ikize kavunsun ben karpuz oldum maşallah sanayi tüpüne kadarda yolum var gibi sanki
bu arada rıza beyin muayenehanesini aradım international hospitalle çalışıyormuş perşembe günlerine randevu alınabiliyormuş tahmin edebileceğin üzere oldukça yoğun bu nedenle önceden alman gerekiyormuş detaylı ultroson fiyatı hastane için 620TL cikmiş (kafayı yemiş bunlar tüp bebek tedavisi gibi mübarek) sigortan karşılıyormu onu poliçe bölümüne bağlanıp sormak gerekiyormuş ki karşılasa bile bu benim sigorta limitimi göçertirr ama eminim sigortanın yüklüce bi indirimi mutlaka vardır. Muayenehanesinde her gün 4 ya da 5 ten sonra randevu alınabiliyor ordaki fiyat ise 350TL kredi kartı geçmiyor fiş fatura yok. yaa sonuçta ben muayenehanesine gitcem ama sen istersen sigorta için hastaneyi bi arayıp sor merak ettim ne fiyat vericekler banada söylersin.
riza bey kimdir kizlar. asm'nin doktoru mu o da??? gerci bize bu bilgiler icin daha coook var ama kulak dolgunlugunum olsun
riza bey kimdir kizlar. asm'nin doktoru mu o da??? gerci bize bu bilgiler icin daha coook var ama kulak dolgunlugunum olsun
burda hepimiz tedbirli ve yedekçi
merhaba canımm
evet kesin sıcaklardandır... hafta sonu serin olacak 28 e ardından da 26 ya filan düşecek sanırım , telefonuma öyle msj geldi burası için orası da benzer dereceelrde olur herhal
burda hepimiz tedbirli ve yedekçi
HEMDE NASIL delikafadulden
Yok cnm asm nin doktoru değil detaylı ultrason çeken uzman doktorlardan biri Hayri bey gibi yani.
hayırlı olsun canım bebişini görmüşsün çok güzel dimi :) hep böyle devam etsin..mehaba kızlar;
şimdi geldim ASM den.ebru hnmla görüştük.bebişimiiizi gördükk.allah neler yaratıyor.ne muhteşem bi görüntüydü.şimdi inanadım hamiş olduğuma.kalp atışınıda duyduk.yaaaaaa çok güzeldi.sizin bi düşünceniz vardı ultrason cafe ne oldu çok güzel bi fikir.saatlerce kalıp dinlemek istedim.5 mm boyunda teyzeleri yaaaaaaaaaaaa .gözlerim dolu dolu izledim.ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BU DUYGUYU.13 eylül 2.görüşme.tahliller verdi ebru hanım onları yaptırcakmışım.estrofemi bıraktık.ama crinone jele devam
ya valla inananıyorum......şoktayım
evet canım tüp sayısı ve embriyo sayısı farketmiyo. hatta benim 3 tüp donduruldu 3, 2, 1, şeklinde bitanesi 5aa olunca diğerinden ayırmak için onu ayrı tüpte dondurdular.grapes, demek tüp adetine göre fiyat değişmiyor, e o zaman kriter embriyo sayısına göre mi değişiyor acaba,az olduğu için mi tek tüp yeterli geldi onlara, 6 tane tek tüpte donduruldu benim, bilseydim 2 tüp olsun derdim, o anda da dondurma işlemini hiç düşünmediğimden bir anda gelişti bu karar ve ölçüp biçmeden karar verildi.
bende sizi özlediim opuyorumnanaktan o gün eve gittim bayaa uyumuşum sonra ayaklarımı pedikür aleti olurya fış fış su akar ona soktum içinede 1 kaşık tuz attım o çok rahatlattı tansyonumu da ölçtüm her zamanki gibi düşüktü yani yüksek olmayınca tedirgin olmadı ama yarın nuri beye sorucam hep bu kadar düşük olmasının sakıncası olurmu diye çünkü 5-5.5 4.5 civarlarında bu aralar aslında ben düşük tansyona alışkınımdır ama bebek ne düşünüyor bu konuda bilmiyorum bilmiyorumkismile
Canım benim;
:)))))))))))) Greyfurt, Kavun, Karpuz oooo ben henüz başlangıç Ayva göbek aşamasındayım bende o günleri görmek istiyorum :)))))))))))
Şu ayrıntılı ultrason olayı çok pahalı mauyene ultrason tahlil derken baya masraf oluyor sağlık sigortası valla şart;gerçi onlarda uyuz oluyorum şunu karşılamama bunu karşılamam. Benim patolojiyi karşılamamış dün aradılar 90 tl ödücem ilk gittiğimde ne gıcıklar ya.
eveeet çook güzeel ya medipolü merak ediyorum bakalım izlenimlerin ne olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?