Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Bende Hoşbuldummmm ;
Şükürler olsun bir sürü badireler atlattık, bir daha da yaşamayacağız inşallah.. Sorma teyzesi babamız muayenede kendi gördü doktordan önce bu pipi mi dedi, evet cevabını alınca da çöktü.. Şimdi tek dileğimiz diğerinin kız olması umudu.. Ehh o da kız ise toparlanırız.. Yok değilse, ben ikizlerden sonra hemen bir kız doğurmak zorunda kalacağım. Ya da boşanırız artıkk sırnaşık şeysırnaşık şey

Anladım canım, teşekkür ederim..
Sizin yaptığınız bir nevi konserve.. Çok da lezzetli olur.. Benim bir arkadaşım aynen sizin yaptığınız gibi tuz ve azıcık yağ ile kaynatıp kavanoz yerine buzdolabı poşetlerine doldurup atıveriyor buzdolabına.. Benimkinden daha lezzetli oluyor.. Bende çok severim eylül gelince ellerim kaşınır.. Çocukluğumdan alışkanlık, salçalar, konserveler, tarhanalar yapardı anneanneciğim.. Biz çocuklara da eğlence çıkardı.. Bende Akşamları İş çıkışı önüme gelen pazardan sebze alıp beşer onar kilo, eve girer girmez de başlarım ayıklayıp hazırlamaya..

Pardon canım, şu tansiyonun büyük kaç, küçük kaç olduğunu tam olarak yazman mümkün mü? SAnırım yazdığın sadece küçük tansiyon di mi? Düşük tansiyon yüksek tansiyondan iyidir tabii ama dikkatli olmak gerek..

Belizcik;
Asalet tastik olmadan yani asil memur olmadan istifa ederse tekrar memuriyete girme hakkı yok malesef. Asil memurlara verilen bir hak bu hak.. Ayrıldığı kurum değil, istediği kuruma ( hatta farklı bakanlık dahi olabilir ) başvuruda bulunabilir. Önemli olan boş kadro olması ve onu almayı istemeleri.

Ne kadar uğraşsan da ikiz bebiş göbüşü kadar haşmetli bir göbüşe sahip olamazsın canım.. Biz Sancux ile her daim senin göbüşünü geçerisss
Teşekkür ederim aldığın bilgi için canım. Bende dün gece eşime anlatmıştım.. Sizin tek bebek 350'ye detaylı ultrason yaptıracağınızı söyledim.. Şaşırdı, iki bebek 700 diye düşündü.. Ben uygun zamanda bi hastaneyi arayım da sorayım bakalım.. Tabii makul bir fiyat olursa bende isterim Rıza Beyi görmeyi.

Ay inşallah düşer sıcaklık hatta yağmur da yağsa süper olur.

Kan tahlilinde iyi çıkmış canım rahatlamışsındır.

yağmur da yağsın kar da :))))))rüyamda ayzın ortasında kar yağıyordu çok ilginç bir manzaraydı doğrusu kaydirigubbakcemile3

evet valla rahatladım canım çok sağol...

vay alçak hainleeerr benimkini niye öyle yapmadılar

hamilelikte oluyor sanırım böyle şişlikler dikkat edin kızlar kendinize, tansiyonunuza, havalar sıcak, su kaybı da çok oluoyr ondamn da düşebilir, bol bol sıvı alın...

sağol canım sonuçlar temiz çıktı ama ağrılarım devam ediyor, mide hapı verdi ,mideden olabilir diye birkaç gün kullanıp bakacaz ağrılarda iyileşme oluyor mu diye ..

Melis hoşgeldin canım güzel bir tatil yapmışsın ohhhhhhhh ne güzel. Ama dönüşü zor olmuştur hele bu sıcak ve nemi görünce..............
Şi,mdi kaç haftalık oldun?

hoşbulduk canım evet ii oldu 2 kilo fazlalığıyla geri geldim
8 hafta 5 günlük oldu ona da 9 diyolar heralde:)

vay alçak hainleeerr benimkini niye öyle yapmadılar

yasa değişikliğinden dolayı öyle olmuştur yada canım o dönem öyle yapılıyomuş :)

Son düzenleme:
Mystryy ve kızlarr;
Hepinizin bilgisi olsun:
Prof. Dr Rıza Madazlı International Hospital'da perşembe günleri bulunuyormuş. Tek bebek detaylı ultrason ücreti 600 küsür lira (unuttum kürüsatını) , ikiz bebek detaylı ultrason ücreti ise 926 lira.. Ben yapı kredi sigortam olduğunu ve doğum teminatının yüzde yüz karşıladığını söyledim.. Yapı kredi ile anlaşmaları varmış ve ikiz bebek detaylı ultrasonu 545 lira olduğunu söyledilerrr..

ay saka yapiosun bantla mi tutturmus inanamiyorum... ay cok guldum. bu insanlarin bu kdr para kazanip da bir gozluk bile alamamalari enteresan geliyor bana... hele gozlugu bantlayip kullaninca kafadan kontakmis hissi uyandirdi bende... demek ki kafayi isle bozdu. dunyevi seyler gozunde yok adamin... ay simdi belki ayip olacak ama yeri geldi, aydin beyinde gecen pantolonunun arka iki cebi de delikti... yani delikler kocaman degildi ama cogumuz ole bisi olsa giymeyiz. bu adamin bizden cok ve daha cok kazandigini dusununce enteresan geldi bana... yani asagilamak degil delik pantalon giyen birini ama bunu giyen aydin bey olunca enteresan...

Yok Belizciğim yaa, para kazanmayla alakası yok.. Kesinlikle işlerine aşık insanlar.. Örneğin bizler, yine örneğin Aydın Beyin ne kadar yoğun çalıştığını (gece gündüz, Türkiye-Amerika; Asm-Suadiye) birfiil biliyoruz.. Adamcağız her tarafa yetişiyor ve her hastasına sanki güne başlarken muayene ettiği ilk hastasıymış gibi davranıyor.
Ayrıca Hayri Beyin gözlüğü ile ilgili duruma farklı bir gözle baktığımda bana şunları da ifade ediyor: alışkanlıklarından vazgeçemeyen biri, maddeye önem vermeyen biri, klasik bir insan, gelenek ve göreneklerine son derece bağlı.. yerimseniben
Aydın beyin pantolonunun cebinin modeli öyleyymiş derrrmişimmm naniknanik Şaka bir yana Aydın Beyi önlüksüz hiç görmedim.. Önlüğü de hep uzun.. Ancak bana her zaman duştan az evvel çıkmış, traşını olmuş, losyonunu sürmüşş pırıl pırıl ve hep hijyenik görünür.
Ayyy canım cici doktorlarım benim.. Çarşamba ikisini de göreceğim.. 11.45de Aydın Amcaları bebişlerimize bakacak, 14.00de de Hayri Amcaları amniyo sentezlerini yapacak.. Ehh mutlaka diğer bebişimizin cinsiyeti de belli olmuş olur..
Kızlarrr aile birliğimin zarar görmesini istemiyorsanız lütfen hepiniz dua edin de kız olsun sırnaşık şeysırnaşık şey

Ekleme yapıyorummm :
Bizim hastaneyi de aradım ASM'yi.. Yapı kredi sigorta için tek bebek detaylı ultrason 258 lira, ikiz bebek detaylı ultrason ücreti ise 2 x 258 lira

Yanii en nihayetinde ikiz bebeklerde ikili, üçlü, dörtlü tarama testleri yapılamıyor ve detaylı ultrason çekilmesi kesinlikle gerekli.. ikisini de sigortamız yüzde yüz karşılıyor.. sigortamıza yansıyan Rıza Madazlı için 545 lira, Hayri Ermiş için 516 lira.. Fark göremiyorum ya sizz??

Kızlarr;
Benim internet gidip gidip geliyor, son bir saattir deli etti beni...
Ben artık birass uzanma moduna geçeyim.. Hepinizi öpüyorumm..

ay evt aydin bey bende de ole bi izlenim uyandirio. ve yazik yaptigi isi cok kotu buluyorum bu yuzden. biraz igrenc olacak ama bu kdr temiz ak pak adam adetimizin ikinci ucuncu gunu bizle ugrasio... zor gercekten, yazik onada. gerci alismistir artik ama

carsamba ikimiz icinde buyuk gun, butun sonuclar iyi cikacak insallah... :Saruboceq:

bu arada ben kurmaya dvm ediyorum yine asilama ile hamile kalan var miydi aramizda? veya hic duydunuz mu? aydin beye de sorucam gerci, merak ettim, yani gercekten tutuo mu die, olasiligi tup bebege gore daha dusuk ama o olasilik dahilinde oran olarak tup bebege gore nsl bi orani var merak ettim... bilmiyorumkismile

ay bi dk kafam karisti benim... %20si mi 545 ve 516 tutuo anlamadim ben o olayi... benim sigorta ayakta %80, bu ayaktaya girio sanirim... %20leri bu kdr tutuo olamaz di mi? ameliyat mi bu... sizin ayakta teminatiniz mi yok??? yuzde yuz karsiliyor ve sigortamiza yansiyan kisimlarini anlamadim :uhm: :uhm: :uhm:

bu arada utkumm'un listeye baktim, asilama ile tutturan hic olmamis... sans herhalde diil miiiii??? enteresan olmus

Canım bizim grup tüp bebek sadece serged vardı aşılama yaptıran burada örnek yok ama oluyor neden olmasın yoksa niye yapmasınlar benim arkadaşımın tuttu hemde üçüncü denemede. :)))))))))

grubun adını YEDEKÇİ KIZLAR diye degiştircez yakında:)))))))))
Aysegülcügüm ben oyumu rıza madazlıdan yana kullanıyorum...

Canım bizim grup tüp bebek sadece serged vardı aşılama yaptıran burada örnek yok ama oluyor neden olmasın yoksa niye yapmasınlar benim arkadaşımın tuttu hemde üçüncü denemede. :)))))))))

yok cnm, yani listede asm olmayabilir ama daha once asilama yaptiranlar var... gecen bi arkadasim da yaptirmis o da olumsuz oldu. aydin bey 3.de %5 e dusuo ihtimal, 3.yu yapmiyoruz demisti... acikcasi 3.ye gelirse bende asilama degil, tup bebek tercih edebilirim. gerci bu yeni asilama yaptiran ama olmayan arkadas dedi ki bi arkadasinin 5. asilamanin sonunda olmus. biraz kismet ve sans isleri galiba ama 5. kez de asilama yaptirmak biraz deli isi gibi cesareti gibi...

dularımızla seninle, hayırlısı ile kız olsun inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…