yok cnm, yani listede asm olmayabilir ama daha once asilama yaptiranlar var... gecen bi arkadasim da yaptirmis o da olumsuz oldu. aydin bey 3.de %5 e dusuo ihtimal, 3.yu yapmiyoruz demisti... acikcasi 3.ye gelirse bende asilama degil, tup bebek tercih edebilirim. gerci bu yeni asilama yaptiran ama olmayan arkadas dedi ki bi arkadasinin 5. asilamanin sonunda olmus. biraz kismet ve sans isleri galiba ama 5. kez de asilama yaptirmak biraz deli isi gibi cesareti gibi...
Yalnız hatırlatayım öyle minik bir adam değil, boylu boslu bir adam, görünce şaşırma kırık gözlüğünü bant ile tutturmuş..
Ben yattığım yerden gözlük camlarının kirli ve benden taraftaki gözünde çapak olduğunu görmüştüm, diğer taraftanda eşim kırık gözlüğünü ve bantını görmüş..
Ancak Hayri Bey kesinlikle ultrasona tek gözüyle bile on saniye baksa şakk diye herşeyi gören bir uzman.. Bizim için önemli olan da buu değil mi :CüvCüv::CüvCüv:
ay bi dk kafam karisti benim... %20si mi 545 ve 516 tutuo anlamadim ben o olayi... benim sigorta ayakta %80, bu ayaktaya girio sanirim... %20leri bu kdr tutuo olamaz di mi? ameliyat mi bu... sizin ayakta teminatiniz mi yok??? yuzde yuz karsiliyor ve sigortamiza yansiyan kisimlarini anlamadim :uhm: :uhm: :uhm:
Ekleme yapıyorummm :
Bizim hastaneyi de aradım ASM'yi.. Yapı kredi sigorta için tek bebek detaylı ultrason 258 lira, ikiz bebek detaylı ultrason ücreti ise 2 x 258 lira
Yanii en nihayetinde ikiz bebeklerde ikili, üçlü, dörtlü tarama testleri yapılamıyor ve detaylı ultrason çekilmesi kesinlikle gerekli.. ikisini de sigortamız yüzde yüz karşılıyor.. sigortamıza yansıyan Rıza Madazlı için 545 lira, Hayri Ermiş için 516 lira.. Fark göremiyorum ya sizz??
yok cnm, yani listede asm olmayabilir ama daha once asilama yaptiranlar var... gecen bi arkadasim da yaptirmis o da olumsuz oldu. aydin bey 3.de %5 e dusuo ihtimal, 3.yu yapmiyoruz demisti... acikcasi 3.ye gelirse bende asilama degil, tup bebek tercih edebilirim. gerci bu yeni asilama yaptiran ama olmayan arkadas dedi ki bi arkadasinin 5. asilamanin sonunda olmus. biraz kismet ve sans isleri galiba ama 5. kez de asilama yaptirmak biraz deli isi gibi cesareti gibi...
Sancux;
Nuri Bey bebeklerin ciğerlerinin gelişmesi için bu haftalarda yapılan bir iğneden bahsetti mi sana?
grubun adını YEDEKÇİ KIZLAR diye degiştircez yakında:)))))))))
Aysegülcügüm ben oyumu rıza madazlıdan yana kullanıyorum...
Canım bizim grup tüp bebek sadece serged vardı aşılama yaptıran burada örnek yok ama oluyor neden olmasın yoksa niye yapmasınlar benim arkadaşımın tuttu hemde üçüncü denemede. :)))))))))
hoşbulduk canım evet ii oldu 2 kilo fazlalığıyla geri geldim
8 hafta 5 günlük oldu ona da 9 diyolar heralde:)
Maşallah bebişimize
merhaba kızlar, kimsecikler yok şu anda. herkes akşam yemeği telaşında sanırım :)
ben eve 5:30 gibi gelip yemeklerimi yaptım, kocişi bekliyorum şimdi :)))
ayşegülcüm ve diğer kızlar :))
kontrole gittim, rahimde bir problem gözükmüyor dedi ebru hnm. gene rahmin sağ tarafı daha faal sol taraf tembeelik modundaymış :)
bugün microgynon dk hapına başlıyorum. reçetemi hazırladılar. 14.gün(1 eylülde) lucrine de başlayacağım. 21.gün dk hapı bitse de lucrini çatlatma iğnesi yapılana kadar yapmaya devam ediyormuşuz. reglnin 3. günü kontrol var. eğer 14.lucrini olduğum halde regl olmazsam gene kontrole gidecekmişim.
bu sefer gonal f kullanacağım. aslında puregonla hiç bir farkı yokmuş. sadece ticari isimleri farklıymış.
bu görüşmemiz gayet güzel geçti ebru hnm ile. doğum sonrası göbişi de küçülmüş.
ikizler çok zor ama çok güzeller dedi :)) darısı başına dedi, bende AMİN dedim :)
bu arada benden size haber eylül ekim aylarında aydın beyin amerika seyahatleri dışında kongreleri vs varmış. ebru hanımla daha çok görüşeceğiz sanırım. zaten olması gereken programda ilerlersek ilk takiplerimde ebru hnm ile olacağım.
bu arada daha önce yaptığım olumsuz yorumların hepsini geri almak istiyorum,bugün çok şekerdi...
neyse işte uygulama aslında kısa protokolle aynı, ekstradan lucrin olunuyor o kadar.
bakalım bu sefer yumurtacıklar istenilen hızda büyüyebilecekler mi, hücre sayısı 8'e ulaşabilecek mi 3. gün sonunda göreceğiz birlikte.
ayy galiba başladım ben gene, girdim çarkın içine..
hadi hayırlısı olsun
Allah'ım bu sefer hayırlısıyla nasip etsin :Saruboceq: ...
merhaba kızlar, kimsecikler yok şu anda. herkes akşam yemeği telaşında sanırım :)
ben eve 5:30 gibi gelip yemeklerimi yaptım, kocişi bekliyorum şimdi :)))
ayşegülcüm ve diğer kızlar :))
kontrole gittim, rahimde bir problem gözükmüyor dedi ebru hnm. gene rahmin sağ tarafı daha faal sol taraf tembeelik modundaymış :)
bugün microgynon dk hapına başlıyorum. reçetemi hazırladılar. 14.gün(1 eylülde) lucrine de başlayacağım. 21.gün dk hapı bitse de lucrini çatlatma iğnesi yapılana kadar yapmaya devam ediyormuşuz. reglnin 3. günü kontrol var. eğer 14.lucrini olduğum halde regl olmazsam gene kontrole gidecekmişim.
bu sefer gonal f kullanacağım. aslında puregonla hiç bir farkı yokmuş. sadece ticari isimleri farklıymış.
bu görüşmemiz gayet güzel geçti ebru hnm ile. doğum sonrası göbişi de küçülmüş.
ikizler çok zor ama çok güzeller dedi :)) darısı başına dedi, bende AMİN dedim :)
bu arada benden size haber eylül ekim aylarında aydın beyin amerika seyahatleri dışında kongreleri vs varmış. ebru hanımla daha çok görüşeceğiz sanırım. zaten olması gereken programda ilerlersek ilk takiplerimde ebru hnm ile olacağım.
bu arada daha önce yaptığım olumsuz yorumların hepsini geri almak istiyorum,bugün çok şekerdi...
neyse işte uygulama aslında kısa protokolle aynı, ekstradan lucrin olunuyor o kadar.
bakalım bu sefer yumurtacıklar istenilen hızda büyüyebilecekler mi, hücre sayısı 8'e ulaşabilecek mi 3. gün sonunda göreceğiz birlikte.
ayy galiba başladım ben gene, girdim çarkın içine..
hadi hayırlısı olsun
Allah'ım bu sefer hayırlısıyla nasip etsin :Saruboceq: ...
Yok canım bahsetmedi.
Nedenini de tahmin edersem ona göre 38.haftada doğuracağım için gerek görmedi herhalde. kaydirigubbakcemile3
Şimdi sorsam kızar neden erken doğumu düşünüyorsun diye.
Kızlar evimi temizledim duşumu aldım birazdan çıkıcam hafta sonu adadayım yine.
Salı gibi dönerim evdeki işlerimi halledeyim transfer gününe kadar herşeyim hazır olmalı temizlik v.s.
Ayşegül senin gündelikçi kadın maltepeye taşınacaktı öyle söylemiştin benimde güvenilir bir kadına ihtiyacım var, kayınvalideme gelen bir abla var ayda bir onu çağırıyorum ama içime sinmiyor yaptığı temizlik ayrıca ütü falan yapmıyor, ayda bir aldığım için zaten ütü yaptırmıyorum ama haftada biryada onbeş günde bir alsam ütü yapmasını isterim, gerçi onun yaptığı ütüyüde beğenmem.
Neyse abla buraya taşınırsa gelirmi diye sorayım dedim.
Canım Nuri bey seni gayet güzel takip etti erken doğum v.s. beklememesi doğal çünkü hiç sorun yaşamadın kanama v.s. çok şükür
Allahın izniyle 38. haftada kavuşacaksın minik meleklerine opuyorumnanaktan
Ladybird tesekkurler mesajin icin, arada girip bakiyorum. Benim bu yaz seyahatlerle geciyor, yurtici yurtdisi is, aile ve keyfi gezilerimizden yerimizde durmadik pek bu yaz. Haftaya da yine esimin memlekete gidecegiz, memleketinde Alp daglarina tirmaniyor olacagiz. Kendisi cok sportiftir bu yil uzun tatilimizi dogada gecirmeye karar verdik.
Bebek konusunda serbest biraktik onumuzdeki aylarda degerlendirmeye alacagiz belki bakalim
donmuslarimizi.
Senin yeni surec hayirli ugurlu olsun, bu sefer geliyor diye hissediyorum. Diger arkadaslardan da tedavisi devam edenlere hayirli mutlu sonuclar diliyorum.
sevgiler...
Merhaba
İkigün yok oldum döktürmüşsünüz valla.
Dondurma işlemi ücreti sorulmuş ben iki tüp dondurttum 600 tl fiyat değişmiyor embriyo sayısına göre istediğiniz kadar tüp yaptırabilirsiniz.
Dün arkadaşımdaydım 8 aylık kızı var onunla vakit geçirdik minnoşu doktora götürdük 15 gün önce Ağvaya götürmüşler babası zorla denize sokmuş minnoş mantar kapmış ilaç verdi iyileşecek inşallah. Bugünde evdeydim sabah kalkar kalkmaz kışlık domates konservesi hazırlamaya başladım geçen sene arkadaşım yapmış bana 4 kavanoz vermişti , bu sene kendim yaptım , kışın hamile olacağımdan pratik çorbalar yaparım artık :))))
Gece canım haber gelmiş Aydın Bey sözünde durmuş yine güzel haberleri bekliyoruz dayanacak bebişler hiç merak etme canım.
Layd canım tedaviye başlıyomusun merak ettim Ebru Hn. ne dedi canım
Canım hayırlı olsun . Herşey çok güzel olacak hiç merak etme . Yine ardarda geldik canım bu sefer beraber sevineceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?