Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

aşılama için oranlar kişinin özel durumuna göre de değişebiliyor belizcim, mesela bize aydın bey aşılama ile doğal yoldan olan şansınız arasında çok bir fark yok demişit, hatta merdiven şeklinde basamaklar yapıp sizdeki fark sadece bir basamak , eğer bu bsamak fazla olsaydı aşılama denenebilir demişti. Bunu sizin durumunuza göre aydın beyle ortaklaşa karar vermeniz en doğrusu.

Valla benimkilere 10 dakika bile bakmadı benim pek içime sinmedi.

Ayakta ödemeye giriyor. Sigorta indimli fiyat üzerinden %20 sini ödüyorsun.
Yani 540*0,2=108 tl ödeniyor.

Son düzenleme:

Amniyosentezi Hayri bey yapacağı için detaylı ultrason içinde ona gitmen mantıklı. Birşey olduğu zaman doktorunda orda gelir hemen. Mesela Nuri beyi çağırmıştı benim ultrasonu çekerken.
Ama Rıza beyde uzun uzuna bakıyormuş ne bileyim zor karar CADIARZU

Valla cnm 1 kere aşılamayı dene olmazsa 2. yi falan düşünme direkt tüp bebek yaptır.
Aşılamanın tüp bebekten tek farkı yumurtaların toplanmıyor diğer aşamalar nerdeyse aynı.
Bende 1 kere yaptırdım olmadı hemen arkasından hiç beklemeden tüp bebek yaptırdım.

Sancux;
Nuri Bey bebeklerin ciğerlerinin gelişmesi için bu haftalarda yapılan bir iğneden bahsetti mi sana?

Yok canım bahsetmedi.
Nedenini de tahmin edersem ona göre 38.haftada doğuracağım için gerek görmedi herhalde. kaydirigubbakcemile3

Şimdi sorsam kızar neden erken doğumu düşünüyorsun diye.

ben amniyosentez yapılınca detaylı ultrasona bakılmıyor gibi algıladım ama tabiki hamile arkadaşlar daha iyi bilir durumu.

bu arada kızlar, eylül ve ekim aylarında Aydın Bey hastanede olmayacak demek istemedim ben. sadece ekstradan kongrelere de katılacağından amerika dışında da olmayacağı günler olacakmış. ama kongreler türkiyede imiş. dolayısıyla 2-3 gün olmaz olmazsa da :))) telaş etmemek lazım hemen.

meliss hoşgeldin, tatil güzel geçmiş, ne güzel.. şimdi buralara adapte olmak biraz zorlar seni

meğer bizim grupun kızları pek hamaratmış, yazlık domatesleri kışa hazırlarlarmış, hiç bilmem öyle şeyleri, salça kullanırım ben kışın :) zaten pek yemek yaptığım da söylenemez.. annelerden geçiniyoruz, kayınvalidem hazırlar hatta böyle şeyleri bize de gönderir kavanozlarla :))

Canım bizim grup tüp bebek sadece serged vardı aşılama yaptıran burada örnek yok ama oluyor neden olmasın yoksa niye yapmasınlar benim arkadaşımın tuttu hemde üçüncü denemede. :)))))))))

O da 2 kere denedi olmadı. Artık aşılama yaptırmayı düşünmüyormuş biraz ara verip tüp bebek düşünüyor. Umarım o arada kendiliğinden oluverir.

Kızlar evimi temizledim duşumu aldım birazdan çıkıcam hafta sonu adadayım yine.
Salı gibi dönerim evdeki işlerimi halledeyim transfer gününe kadar herşeyim hazır olmalı temizlik v.s.

Ayşegül senin gündelikçi kadın maltepeye taşınacaktı öyle söylemiştin benimde güvenilir bir kadına ihtiyacım var, kayınvalideme gelen bir abla var ayda bir onu çağırıyorum ama içime sinmiyor yaptığı temizlik ayrıca ütü falan yapmıyor, ayda bir aldığım için zaten ütü yaptırmıyorum ama haftada biryada onbeş günde bir alsam ütü yapmasını isterim, gerçi onun yaptığı ütüyüde beğenmem.
Neyse abla buraya taşınırsa gelirmi diye sorayım dedim.

e ben şimdi okuyabildim tekrar burdan da yazayım hayırlısı olsun canım Allah inşallah bu sefer hayırlısıyla nasib edicek bende bool bol dua edicem grapes sen hepiniz bizi çok sevindiriceksiniz.sayende kafamın bi türlü basmadığı uzun protokolüde anladım:)

Canım arkadaşım tedaviye başladığına çooooooooook sevindim.
Bu sefer ikiz yeğenlerimiz geliyor o kadar güçlü hissediyorumki.
Hatta 1 kız 1 erkek olacak......kaydirigubbakcemile5

Ebru hanımla da iletişiminiz süpermiş hep böyle devam etsin. Bende zaten bir garipliğini görmemiştim yada bana rastgelmemişti. Aslında çok şeker biri.
İkiz zormuş diyor demekki ama onunda ayrı güzelliği var napalım gülü seven dikenine katlanırmış.

Yok canım bahsetmedi.
Nedenini de tahmin edersem ona göre 38.haftada doğuracağım için gerek görmedi herhalde. kaydirigubbakcemile3

Şimdi sorsam kızar neden erken doğumu düşünüyorsun diye.

Canım Nuri bey seni gayet güzel takip etti erken doğum v.s. beklememesi doğal çünkü hiç sorun yaşamadın kanama v.s. çok şükür
Allahın izniyle 38. haftada kavuşacaksın minik meleklerine opuyorumnanaktan

Oh ne güzel tertemiz olmuştur evin. Ne özldim temizlik yapmayı anlatamam. Bana deli diyeceksiniz ama ben çok severim temizlik yapmayı inanılmaz rahatlatır beni.
Valla grapes bu son temizliklerin cnm 9 ay boyunca temizlik falan yapamayacaksın benim gibi sende seviyorsan tadını çıkar şu an. :sm_cool:

Bende de bugün temizlik var hala devam ediyor. Dayanamadım buzdolabının içini sildim kızda yetişemiyor hangi bir yeri yapsın. Ama biraz yoruldum

İnşallah canım tek isteğim o zaten zamanında ve sağlıkla doğmaları.

Vanilyacım nerelerdesin merak ettik seni artık unuttu bizi dedim ama unutmamışsın.
İyi olduğuna sevindim. Gezmek iyi geliyordur ne güzel bizim yerimize de gez.
Arada olsa da ses ver özletme kendini
Öpüyorum seni kendine iyi bak............

Kızlar bugün tam 31 haftalık olduk yani 30w+0d.
7-8 hafta daha dayansa benim oğlanlar.

Dün gece yine korkuttular beni soldaki çok canımı yaktı garip garip hareketler yaptı. Sanırsam artık sığamıyorlar rahat edemiyorlar karnımın içini deşiyorlar.
Onlara da üzülüyorum ama kendime de. Dün gece 3 e kadar yatakta cebelleştim yine, her gece ağlıyorum sinirimden artık.
Şu zaman hızla akıp geçse ne kadar güzel olacak kızlar........................

ay ellerine sağlık kışın bebeğine hormonsuz hormonsuz içirirsin çorbaları inşaalllaaa bu arada bende tam 20 kilo domates attım dondurucuya kararlıyım hormonlu yenmiycek geçen senede yapmıştım yaza karar yetmişti hem galiba seviyorum ben bu kışlık hazırlama olayını geleneksel ve güzel:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…