ay bi dk kafam karisti benim... %20si mi 545 ve 516 tutuo anlamadim ben o olayi... benim sigorta ayakta %80, bu ayaktaya girio sanirim... %20leri bu kdr tutuo olamaz di mi? ameliyat mi bu... sizin ayakta teminatiniz mi yok??? yuzde yuz karsiliyor ve sigortamiza yansiyan kisimlarini anlamadim :uhm: :uhm: :uhm:
grubun adını YEDEKÇİ KIZLAR diye degiştircez yakında:)))))))))
Aysegülcügüm ben oyumu rıza madazlıdan yana kullanıyorum...
dularımızla seninle, hayırlısı ile kız olsun inşallah:Saruboceq:
Valla benimkilere 10 dakika bile bakmadı benim pek içime sinmedi.
Ayakta ödemeye giriyor. Sigorta indimli fiyat üzerinden %20 sini ödüyorsun.
Yani 540*0,2=108 tl ödeniyor.
Amniyosentezi Hayri bey yapacağı için detaylı ultrason içinde ona gitmen mantıklı. Birşey olduğu zaman doktorunda orda gelir hemen. Mesela Nuri beyi çağırmıştı benim ultrasonu çekerken.
Ama Rıza beyde uzun uzuna bakıyormuş ne bileyim zor karar CADIARZU
Oh ne güzel tertemiz olmuştur evin. Ne özldim temizlik yapmayı anlatamam. Bana deli diyeceksiniz ama ben çok severim temizlik yapmayı inanılmaz rahatlatır beni.
Valla grapes bu son temizliklerin cnm 9 ay boyunca temizlik falan yapamayacaksın benim gibi sende seviyorsan tadını çıkar şu an. :sm_cool:
Bende de bugün temizlik var hala devam ediyor. Dayanamadım buzdolabının içini sildim kızda yetişemiyor hangi bir yeri yapsın. Ama biraz yoruldum
Ayşegül senin gündelikçi kadın maltepeye taşınacaktı öyle söylemiştin benimde güvenilir bir kadına ihtiyacım var, kayınvalideme gelen bir abla var ayda bir onu çağırıyorum ama içime sinmiyor yaptığı temizlik ayrıca ütü falan yapmıyor, ayda bir aldığım için zaten ütü yaptırmıyorum ama haftada biryada onbeş günde bir alsam ütü yapmasını isterim, gerçi onun yaptığı ütüyüde beğenmem.
Neyse abla buraya taşınırsa gelirmi diye sorayım dedim.
Kızlar bugün tam 31 haftalık olduk yani 30w+0d.
7-8 hafta daha dayansa benim oğlanlar.
Dün gece yine korkuttular beni soldaki çok canımı yaktı garip garip hareketler yaptı. Sanırsam artık sığamıyorlar rahat edemiyorlar karnımın içini deşiyorlar.
Onlara da üzülüyorum ama kendime de. Dün gece 3 e kadar yatakta cebelleştim yine, her gece ağlıyorum sinirimden artık.
Şu zaman hızla akıp geçse ne kadar güzel olacak kızlar........................
ay ellerine sağlık kışın bebeğine hormonsuz hormonsuz içirirsin çorbaları inşaalllaaa bu arada bende tam 20 kilo domates attım dondurucuya kararlıyım hormonlu yenmiycek geçen senede yapmıştım yaza karar yetmişti hem galiba seviyorum ben bu kışlık hazırlama olayını geleneksel ve güzel:))
Dün gece yine korkuttular beni soldaki çok canımı yaktı garip garip hareketler yaptı. Sanırsam artık sığamıyorlar rahat edemiyorlar karnımın içini deşiyorlar.
Onlara da üzülüyorum ama kendime de. Dün gece 3 e kadar yatakta cebelleştim yine, her gece ağlıyorum sinirimden artık.
ben amniyosentez yapılınca detaylı ultrasona bakılmıyor gibi algıladım ama tabiki hamile arkadaşlar daha iyi bilir durumu.
bu arada kızlar, eylül ve ekim aylarında Aydın Bey hastanede olmayacak demek istemedim ben. sadece ekstradan kongrelere de katılacağından amerika dışında da olmayacağı günler olacakmış. ama kongreler türkiyede imiş. dolayısıyla 2-3 gün olmaz olmazsa da :))) telaş etmemek lazım hemen.
meliss hoşgeldin, tatil güzel geçmiş, ne güzel.. şimdi buralara adapte olmak biraz zorlar seni
meğer bizim grupun kızları pek hamaratmış, yazlık domatesleri kışa hazırlarlarmış, hiç bilmem öyle şeyleri, salça kullanırım ben kışın :) zaten pek yemek yaptığım da söylenemez.. annelerden geçiniyoruz, kayınvalidem hazırlar hatta böyle şeyleri bize de gönderir kavanozlarla :))
Oh ne güzel tertemiz olmuştur evin. Ne özldim temizlik yapmayı anlatamam. Bana deli diyeceksiniz ama ben çok severim temizlik yapmayı inanılmaz rahatlatır beni.
Valla grapes bu son temizliklerin cnm 9 ay boyunca temizlik falan yapamayacaksın benim gibi sende seviyorsan tadını çıkar şu an. :sm_cool:
Bende de bugün temizlik var hala devam ediyor. Dayanamadım buzdolabının içini sildim kızda yetişemiyor hangi bir yeri yapsın. Ama biraz yoruldum
ay ellerine sağlık kışın bebeğine hormonsuz hormonsuz içirirsin çorbaları inşaalllaaa bu arada bende tam 20 kilo domates attım dondurucuya kararlıyım hormonlu yenmiycek geçen senede yapmıştım yaza karar yetmişti hem galiba seviyorum ben bu kışlık hazırlama olayını geleneksel ve güzel:))
inşallaaaah sıra kesinlikle sizde kızlar bundan sonrası hep beraber devam edicek hamileliğimiz ve sırayla doğacak tüm bebişler
Canım,
Gonca Ablam evimi mis gibi yaptı ve az evvel gitti.. Ancak bu okul dönemini de karşıda geçirmeye karar vermişler.. 4 kızı var. Bir tanesi Edirne'de Elektrik Elektronik okuyor, sonraki lisede son sınıfta (onun için bir yıl daha kalacaklarmış) son iki numara ikiz sırnaşık şey ilköğretimdeler ve nasıl süslüler bir bilseniz.. tokalar, jeanlar, göz kalemleri, rujlar falan.. Gonca Ablam sizin süsünüze para yetiştiremem diyince ellerini bellerine koyarak doğurmasaydın diyorlarmış sıpalar.. Kadın tek başına 4 çocuk okutuyor vallahi.. Allah güç kuvvet versin..
Kısacası şekerciğim seneye inşallah..
anladım canım seneye inşallah ben şimdilik idare edeyim bizim ablayla
Grapes;
Sana da güzel bir haftasonu diliyorum canım.. Eylülün ilk günlerine kadar adaya da git, gezmeye de git, rahatt rahat hareket et.. Sonra teste kadar hep yatak :CüvCüv:
Canım,
Gonca Ablam evimi mis gibi yaptı ve az evvel gitti.. Ancak bu okul dönemini de karşıda geçirmeye karar vermişler.. 4 kızı var. Bir tanesi Edirne'de Elektrik Elektronik okuyor, sonraki lisede son sınıfta (onun için bir yıl daha kalacaklarmış) son iki numara ikiz sırnaşık şey ilköğretimdeler ve nasıl süslüler bir bilseniz.. tokalar, jeanlar, göz kalemleri, rujlar falan.. Gonca Ablam sizin süsünüze para yetiştiremem diyince ellerini bellerine koyarak doğurmasaydın diyorlarmış sıpalar.. Kadın tek başına 4 çocuk okutuyor vallahi.. Allah güç kuvvet versin..
Kısacası şekerciğim seneye inşallah..
anladım canım seneye inşallah ben şimdilik idare edeyim bizim ablayla
Grapes bana gelen ablamızı onerebilirim. Güvenilirlikte bir numara. Evi camlicada. Maltepe'ye gelirmi musaitmi istersen sorarım. Bı deneme yaparsınız olursa.
Devaminida siz karar verirsiniz.
Kızlar slm. Nasılsiniz?
Sancux walla kasiniyorsun haa hem uyuyamiyorsun hem her yanin agriyo, bi taraftan da temizliğe takmissin. Aysegul'e destek olcam ben de oklava konusunda.
Kır dizini otur tembelliğin keyfini çıkar. Daha sık çağır temizliğe birini. Hiç kendinin yaptıgı gibi olmasını da bekleme. Az kaldı zaten. Su günleri de hayirlisiyla atlativer lütfen.
Ladyyciğim;
Sen1000.mesajdan bahsetmişsin ya, bende baktım az evvel benim mesaj sayıma hiçççç farketmemişim bile 1500küsür mesaj olmuş iyi mi bilmiyorumkismile
Kızlar slm. Nasılsiniz?
Sancux walla kasiniyorsun haa hem uyuyamiyorsun hem her yanin agriyo, bi taraftan da temizliğe takmissin. Aysegul'e destek olcam ben de oklava konusunda.
Kır dizini otur tembelliğin keyfini çıkar. Daha sık çağır temizliğe birini. Hiç kendinin yaptıgı gibi olmasını da bekleme. Az kaldı zaten. Su günleri de hayirlisiyla atlativer lütfen.
Bir de o kadar hafta ara verdin. Yoksa iki misli olurdu.
Böylece yokluğunu ne çok hissettiğimizi ve seni ne çok özlediğimizi de sayısal olarak anlarsın. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?