Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Yok canım benim cebimden para çıkmayacak..
Şöyle ki; benim şu an iki yönlü sigortam var.. Yapı kredi sağlık sigortam yatarak yüzde yüzünü karşılıyor (ayaktan tedavi almayı tercih etmemiştim) ameliyatımı ve arkasından yatarak antibiyotik tedavisinini yüzde yüzünü karşıladı bir lira dahi çıkmadı cebimizden..
İkincisi bu sene poliçemiz yenilendiğinde (mart ayında) Aydın Beyin görüşü doğrultusunda doğum teminatını da ekledik. Doğum ile ilgili hiç bir ödeme yapmıyoruz. Yani kontrollerimiz, tahlillerimiz, amniyosentez, detaylı ultrason vb. ve doğumumuzu tamamen doğum teminatımızdan karşılanacak. Ayrıca bebeklerimiz yapı kredi bebeği olarak dünyaya gelmiş olacaklar ve genetik hastalıkları dahil herşeyi yüzde yüz karşılanacak.
Belizciğim, detaylı ultrason için de hiç bir ekstra ödemeyeceğim. Çünkü doğum teminatımız tamamını karşılıyor..

grubun adını YEDEKÇİ KIZLAR diye degiştircez yakında:)))))))))
Aysegülcügüm ben oyumu rıza madazlıdan yana kullanıyorum...

Anlaşıldı tamam şekercim.

dularımızla seninle, hayırlısı ile kız olsun inşallah:Saruboceq:

Amiiinnnn

Valla benimkilere 10 dakika bile bakmadı benim pek içime sinmedi.

Eh bende bunu bildiğim için ve Mystryynin ısrarlarına dayanamdığım için Rıza Beye bi bakalım dedimdi..

Ayakta ödemeye giriyor. Sigorta indimli fiyat üzerinden %20 sini ödüyorsun.
Yani 540*0,2=108 tl ödeniyor.

Yok canım yukarıda açıklamıştım Belize bizim yüzde yüzünü karşılıyor doğum teminatımız.

Hımmm bu da ayrı konu gerçi ama hele şu amniyo sentezi atlatalım da, sonra hep birlikte tekrar konuşup karar veririz diye düşünüyorum.. Hangi zaman aralığında ayrıntılı ultrason yaptırmamız gerekiyordu bizim canım?

Sancux beşkardeş geliyor vallahi.. Direkt dayaklıksın.. Allah aşkına elini artık bişeye sürme.. Bak hiç anlamazsın doğuverirler vallahi..

Canım,
Gonca Ablam evimi mis gibi yaptı ve az evvel gitti.. Ancak bu okul dönemini de karşıda geçirmeye karar vermişler.. 4 kızı var. Bir tanesi Edirne'de Elektrik Elektronik okuyor, sonraki lisede son sınıfta (onun için bir yıl daha kalacaklarmış) son iki numara ikiz sırnaşık şey ilköğretimdeler ve nasıl süslüler bir bilseniz.. tokalar, jeanlar, göz kalemleri, rujlar falan.. Gonca Ablam sizin süsünüze para yetiştiremem diyince ellerini bellerine koyarak doğurmasaydın diyorlarmış sıpalar.. Kadın tek başına 4 çocuk okutuyor vallahi.. Allah güç kuvvet versin..
Kısacası şekerciğim seneye inşallah..

Kıyamam sana yaa...
Sen buzdolabı temizlemeye devam et klava:klava:

Sen nasıl yapıyorsun canım domatesleri bi de sen anlat bakiiimmm

Bak bu haftadan itibaren hava sıcaklığı da 3-5 derece düşmüş olacak, daha iyi hissedeceksin kendini.. Çok az kaldı canım, sık dişini.. Yüzlerini gördüğünde herşeyi unutacaksın..

Grapes;
Sana da güzel bir haftasonu diliyorum canım.. Eylülün ilk günlerine kadar adaya da git, gezmeye de git, rahatt rahat hareket et.. Sonra teste kadar hep yatak :CüvCüv:

Canım valla bende 1,5 sene öncesine kadar hiç işim olmaz diyordum şimdi yapıyorum evde olunca yapacak birşeyler arıyorsun çalışınca olmuyor bende yeni yeni öğreniyorum .
Eşimde gülüyor bana yiğenimin doğum gününde tutturdum süslü kurabiye yapıcam diye Eminönüne gidip şeker hamuru kalıp bir sürü şey aldım öyle çok uğraştım ki anlatamam sonunda yaptım ama :)))))))))))
Tchibo da 1 eylülde kurabiye üzerine isim yazma kalıplarından geliyormuş normalde çok pahalı ondan kesin almam lazım; eşimde diyorki ayy mutlaka almalıyız nasıl kaçırırız bunu :))))) ben o dönemde transfer olursam internetten sipariş ederim diyorum bana deli diyor adam artık.

Umutcuğum;
Sanırım dün ablacığını sormuştum ama mesajlar - sayfalar çok olunca gözden kaçıyor.. Ne aşamada şu an?

Ladyyciğim;
Sen1000.mesajdan bahsetmişsin ya, bende baktım az evvel benim mesaj sayıma hiçççç farketmemişim bile 1500küsür mesaj olmuş iyi mi bilmiyorumkismile

Ahh canım kışın yarısını yatarak geçirdim ee ardarda 4 transfer :)))))) çok zor gerçeketen birşey yapmadan yatmak.
Ben çok hareketliyim zor dayanıyorum valla sende bendensin canım.
Buzdolabı zor ama eğil doğrul o göbişle dikkat et kendine :))))))))

inşallaaaah sıra kesinlikle sizde kızlar bundan sonrası hep beraber devam edicek hamileliğimiz ve sırayla doğacak tüm bebişler

Geçen kış hiç domates salatalık yemedim bu kışta yemicem çok korkuyorum şu gdo lardan falan.

İnşallah canım bu sefer olacak başka çare yokkkkkkkk

Kızlar slm. Nasılsiniz?
Sancux walla kasiniyorsun haa hem uyuyamiyorsun hem her yanin agriyo, bi taraftan da temizliğe takmissin. Aysegul'e destek olcam ben de oklava konusunda.
Kır dizini otur tembelliğin keyfini çıkar. Daha sık çağır temizliğe birini. Hiç kendinin yaptıgı gibi olmasını da bekleme. Az kaldı zaten. Su günleri de hayirlisiyla atlativer lütfen.

Maşallah oğluşlara
Benim ablamda öyleydi canım bir donup kalıyordu yüz ifadesini görsen kesin doğuruyor; sonra hemen geçiyordu :))))))))))))

Grapes;
Sana da güzel bir haftasonu diliyorum canım.. Eylülün ilk günlerine kadar adaya da git, gezmeye de git, rahatt rahat hareket et.. Sonra teste kadar hep yatak :CüvCüv:

Teşekkürler canım sende kendine bebişler iyi bak ben salı günü yine dönücem.

Telefondan bakarım yazdıklarınıza özellikle Geceyi merak ederim inşallah bizi habersiz bırakmaz

Hepinizi çok öpüyorum
:teytey::teytey:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Sorma Ladyyciğim vallahi kızıyorum.. Allah muhafaza herşey olabilir. Yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi..
1-Hergün defalarca duşa giriyorum diyor, benim aklım gidiyor.. İki tane gebeyken banyoda düşen arkadaşlarım var, biri ufak tefek sıyrıklarla ve korkuyla atlattı, diğerinin sonucunu yazmak istemiyorum..
2-Tansiyonu da iyi değil :
"tansiyonum hep düşük çıkıyor ama hamilelik öncesinde de öyleydi.Genelde büyük 8 küçük 5 falan çıkardı.Gerçi bu aralar büyük tansiyonum 10 ve üzeri çıkıyor. Küçük tansiyonumda 4 ün üzerinde çıkmıyor.Bende Nuri beye sorucam kontrole gittiğimizde normal mi diye.Birde ben ara ara yine şişiyorum ancak o günkü gibi değil tabi.Özellikle ayak bileklerim çok şiş."
diye yazıyor, nevrim dönüyor..
3-Üstüne üstlük artık uyumayı bırak hareket etmeye mecali kalmadı buzdolabı temizliyor yavvv
4-Oğlanlar dün gece tepinip durmuşlar sancılanınıp duruyor

TAM DAYAKLIK TAMM..

Ehh böyle devam ederse gecenin bir körü arayıp, eşini isteyip, eşine şikayet etmezsemmm , ben de Ayşegül değilim.

Tamam kızlar kızmayın bir daha yapmayacağım söz.

Valla eşim duysa çenesinden kurtulamam, aman duymasın.
Uzun zamandır bir iş yapmıyordum yavaş yavaş sildim aşağı katları kız sildi zaten eğilmedim öyle.
Ama yinede yoruluyorum tabi. Bir daha iş miş yok........

Ben biraz rahatsızım galiba kız evi temizledikçe benimde canım mı çekiyor ne??

Herkes yemeğe aşerir bende temizliğe :))))))))

Ladyyciğim;
Sen1000.mesajdan bahsetmişsin ya, bende baktım az evvel benim mesaj sayıma hiçççç farketmemişim bile 1500küsür mesaj olmuş iyi mi bilmiyorumkismile

Bir de o kadar hafta ara verdin. Yoksa iki misli olurdu.
Böylece yokluğunu ne çok hissettiğimizi ve seni ne çok özlediğimizi de sayısal olarak anlarsın. opuyorumnanaktan

Ladycim işin garip yanı gündüzleri pek ağrım olmuyor. Hatta bazı günler çok enejik uyanıyorum.
Akşamları özellikle de geceleri kötüyüm.
Benim bulantılarım da hep gece olmuştu.

Bir de o kadar hafta ara verdin. Yoksa iki misli olurdu.
Böylece yokluğunu ne çok hissettiğimizi ve seni ne çok özlediğimizi de sayısal olarak anlarsın. opuyorumnanaktan

Benimde mesaj sayısı almış başını gitmiş. En çok ben yazıyorum galiba benden sonrada Ayşegül. Hadi kızlar yetişin bize...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…