Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sen bana bakma sakın transfer sonrası falan birşey yapıyım deme.
Bende transfer sonrası hamileliğimin ilk ayları hiçbirşeycik yapmadım.

Bence eşinin yanisira annesine de şikayet edelim double effect :)
sancux'un hızını ancak keserler.

Evet evettt asıl anneye de söylemek lazım ama eşine söylerim o annesine de söylerr..

Hahh şöyleee...
Canım benim vallahi korkuyoruz bir şey olacak diye.. Şimdiye kadar ufak tefek yaptın tamam ama şimdiden sonra yanlış bir hareket.. Allah muhafaza..
Bi de bizim topiğin ilk bebekleri biliyon muuu.. nazara neyin geleceksiniz diye gözümüzden sakınıyorus hepimiz.

Ben biraz rahatsızım galiba kız evi temizledikçe benimde canım mı çekiyor ne??

Herkes yemeğe aşerir bende temizliğe :))))))))

sırnaşık şey Ben de biri örgü ördüğünde fena olurum.. "Ay noolur bi sıra gideyim der" alırım elinden.. sırnaşık şey

Bir de o kadar hafta ara verdin. Yoksa iki misli olurdu.
Böylece yokluğunu ne çok hissettiğimizi ve seni ne çok özlediğimizi de sayısal olarak anlarsın. opuyorumnanaktan

Şımartmaaa beniii.. Bende hepinizi çokk özledim vallahi..

Ladycim işin garip yanı gündüzleri pek ağrım olmuyor. Hatta bazı günler çok enejik uyanıyorum.
Akşamları özellikle de geceleri kötüyüm.
Benim bulantılarım da hep gece olmuştu.

Benim de sabah öğlen tamam bitti, ama akşam ve gece bulantılarım fenaa.. İkiz gebelikte bhcg hormonu daha fazla salgılandığı için erken zamanda başlayan ve devam eden şiddetli mide bulantısı ve kusma her daim söz konusu imiş.. Erken zamanda şiddetle başlarsa ikiz gebelikten şüphelenilebilirmiş..

Benimde mesaj sayısı almış başını gitmiş. En çok ben yazıyorum galiba benden sonrada Ayşegül. Hadi kızlar yetişin bize...........

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Evet canım, en istikrarlımız sensin..
Ama oğluşlar gelsin biii , ancak telefonla sesini duycazz

Yaa iphonedan yaza yaza gözüm bozuldu. İsyerinde açılmıyor, eve de netbook aldım o da karınca gibi (

bende bazen bilgisayarı açmaya üşeniyorum ipod dan yazıyorum çok zor oluyor birde bazen şaçma sapan şeyler yazıyor

Kızlarr;
Bende biliyorsunuz bir kaç gündür laptopu açabildim..
Yok böyle birşey, nasıl midemi bulandırıyordu biliyormusunuz, eşim hastanede yanımdan hiç ayrılmadı ofisi laptop ile ve telefonla yönetti, laptopu hep açık olduğu için ben tiksindim.. Isınma kokusu iğğğğğ garip bişii işte.. Açılırken açılma sesini duyunca kokusunu hayal ederek çıkartmaya başlıyordum.. Eve gelince de laptopun ortada olmasına bile tahammül edemedim.. Ortadan kaldırttım vallahi..
Ay ne biçim şeymiş bu bulantılar..
İnşallahh bundan sonraki hamile olan arkadaşlarım ve hamile olacak olanlar asla benim yaşadıklarımı yaşamazlar..

Oğlanlar doğunca da ben ilk fırsatta girerim tabi bu kadar giremem.

Biss yiycezz senin oğluşlarını annesiii..
Biliyomusun ultrasonda yüzleri nasıl görünüyorsa aynen öyle oluyorlarmışş...
Geçen arkadaşım uğradı inanamadım.. Ultrason görüntüsü ile doğar doğmaz çekilen fotograf tıpa tıp aynı..

Evet canım senin bulantılar bir garip, benimde oldu ama seninki kadar hiç değil.
Bende hala tavuk, balık kokusuna tahamül edemiyorum.
Bir de yumurta yedikten süt içtikten sonra midem çok bulanıyor.

Yiyin teyzeleri istediğiniz kadar hemde. Sizlerde yarı annneleri sayılırsınız.

Ayşegülcüm canım ben çıkıyorum biraz uzanıcam eşim gelince iftara gideceğiz biraz dinleniyim.

Yarın sabah medipole gidicem gelir gelmez yazarım sizlere. İnşallah güzel geçer iyi şeyler söyler en önemlisi tatlı bir doktordur umarım.

Öpüyorum....bye.........

Aslında dediğin gibi laptop çok ısınınca banada kötü kokuyor.

Yokk kelimelerle anlatamayacağım bir şeydi o kokular kafamçokkarıştı artıkk öyle kokmuyor burnuma laptop yasakkelime
Film seyrediyoruz.. Adam koşa koşa kaçıyor, nefes nefese kalıyor, canının derdinde.. ayyy terledi ne pis kokar şimdi diye kalkıp kusuyordum..
Hala televizyon seyredemiyorum besin maddesi reklamlarından ötürü.. Hepsini ağzıma sokuyorlar yiyorum sanıyorum.. kafamçokkarıştı
Aman neyse bi akşam ve gece kaldı..
Yakında bitecek inşallah

Tamam canım, çoook öpüyorum...
Bakalım medipol nasılmışşşşş

meliss hoşgeldin, tatil güzel geçmiş, ne güzel.. şimdi buralara adapte olmak biraz zorlar seni
meraba canım :) evet biraz zor oldu nem rahatsız ediyo ama geçicek düşücek diyolar sıcaklık.. senin de tedavin hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider inşallah hemencecik olur biter ve kutlamamızı yaparız:)
senin ebru hanımla olan geçmişteki sürtüşmeyi okumuştum ve takiplerde çok dikkatli davranmaya çalışıyodum ters bişiy söylemesin diye ama ebru hanım gerçekten doğumdan sonra bayağ değişmiş ASM çalışanları da öyle diyolar önceki aksiliği yokmuş

oh maşşalh seninkiler de kocaman olmuşlar biraz daha sık dişini az kalmış

ayşegülcüğüm bu cinsiyet mevzusu anladığım kadarıyla çok ciddi ayy ben de dua edicam inşallah diğeri kızdır:))))

meraba canım :)
ayşegülcüğüm bu cinsiyet mevzusu anladığım kadarıyla çok ciddi ayy ben de dua edicam inşallah diğeri kızdır:))))

Sorma Melisciğim;
Hem nasıl ciddi.. Kızlar eşimi tanıyorlar, çok sakin, alçak sesle konuşan, efendi, sempatik, çok iyi bir insandır.. Gözlerinden şefkat ve merhamet akar..
İki ablası var, iki de erkek yeğeni.. Kendini bildi bileli kız bebeklere bayılır.. "Hep kızım olsun istedim, kızlar kendini çok sevdiriyor, erkekler sevdirmiyor" der.. İkisinin de kız olmasını çok istiyordu. Tabii ki pipileri olsa da olmasa da sırnaşık şey bizim canlarımız olacaklar.. Ama oğlanın pipisini görünce içi burkuldu kocişimin.. İnşallah diğeri kız olur da çok sevinir. Oğlan olsa da yer onları, ölür onlar için, hemen adapte olur. Ama ben gönlüne göre olsun istiyorum. Çok mutlu olacağını biliyorum.
Annesi yok babası yok, hayattında iki ablası iki erkek yeğeni, ben ve ailem var. Herkesin eşi, ağbisi, babası çok iyidir elbette ama vallahi benim kocam çok iyi bir adamdır. Kocam olduğu için değil, iyi bir insan olduğu için Allah onun tüm dualarını kabul etsin, tüm istediklerine sahip olmasını nasip etsin..
Diğer bebişimiz erkek bile olsa, ben ona kırkımda da olsam bir kız doğuracağım :lepi:

Margaar valla okurken benim de içim bir tuhaf oldu. inşallah çok güzel de bir hamilelik geçirirsin canım.

hadi hayırlı uğurlu olsun ladycim. grubun şansı açıldı, bu sefer biz de listeye güzel haber ekleyeceğiz inşallah...

ayyy kızlar 1000. mesajımda bundan sonra herkesin bebeği gelecek inşallah yazmışım :)))
ne güzel tesadüf ve inşallah da gerçekeleşecek...
zemuszemus

innnşşşaaaallllllaaahhhhh olumunekankayizsmile

impression geçmiş olsun canım bak korktuğun gibi değil...

hoşgeldin canım, karnı kavun, karpuz kervanına katılmana az kaldı demek kii a.s

bu arada utkumm'un listeye baktim, asilama ile tutturan hic olmamis... sans herhalde diil miiiii??? enteresan olmus

belizciim önce bazı araştırmalar, tahliller yapılacak. ondan sonra doğal ve aşılama olasılıkların hakkında bilgi edinmiş olacaksın sen de... Aşılamada şans doğal yoldan olma olasılığının %15-20 kadar üstüne çıkıyor. Eğer çok önemli bir sorun yoksa aşılamayı da 1-2 kez deneyebilirsin canım

grubun adını YEDEKÇİ KIZLAR diye degiştircez yakında:)))))))))
Aysegülcügüm ben oyumu rıza madazlıdan yana kullanıyorum...

ilahi utkum, meraklıyız, araştırmacıyız, şaşkınız, heyecanlıyız ha şimdi bir de yedekçiyiz :))

Ben biraz rahatsızım galiba kız evi temizledikçe benimde canım mı çekiyor ne??

Herkes yemeğe aşerir bende temizliğe :))))))))

yaa sancux bedenen katılmasan da ruhen temizliğe katılıyor gibizin valla.. sen gündüz bi durma yerinde sonra da gece oğlanlar niye beni uyutmuyor diye şikayet et. sen onları gündüz dinlendir, onlar da seni gece rahat bırakırlar belki...

mesajların çorba olması hali hepimizde var sanırım. renklerle ayırmaya çalıştım ama bu seferde domates çorbası kıvamında bir mesaj olmamıştır inşallah yazdıklarım :) beni bugün aramadılar, yarın da bir haber çıkmazsa ben arayacağım hastaneyi. benimkiler ne durumda öğreneceğim...

grapescim sen de ada sahillerinde bekle bakalım önümüzdeki günleri, öpüyorum çok...
ayşegül filmdeki adamın ter kokusu beni bir miktar güldürse de olayın gözümdeki vehametini 7 kat artırdı diyebilirim. utangaç bebeğin de önce sağlıklı sonra kız olması için tüm kalbimiz seninle...

sevgiler hepinize...

Son düzenleme:

Canım
Ayrıntılı ultrasonuma bu hafta bakıldı.Erkek olanda problem yok. Kız olanda ise(Hayri Bey hala bir soru işareti koydu yanıltabilir diye) kendini göstermedinden bakılmaadı.Kalp kesitlerini doktor göremedi.Çünkü bizim kız sırtını döndü.Ara verdik.Pozisyon değiştirir dİye ama malesef iyice sırtını döndü.O yüzde benim ayrıntılı ultrasonum net olamadı. Ve uzun sürdü. Hayri Bey işinin ehli bu belli zaten.Fakat bizm poaisyonumuz yanlıştı. Şimdi kalp ekosu çekilecek.Onun dışında bebişler iyi.Hayri Beyin aminiyosentezinde de de hiç üzülmedik. Çok rahatlatarak yaptı.Hiç acımıyor. Benimde detaylı ultrason sigorta karşıladı ama doğum teminatından .Sanırım doğum teminatı limitide bu şekilde düşüyor. Yani doğuma birekstra durum olabilir. Pazartesi ko var. Sansux seninkiler bence süper oyüzden on dakikada bakımı bitti. Uslu uslu göstermişler kendini...:ecrin_bebek:

kıslar hastaneyi aradım, bir yarım saat sonra dönüp bana bilgi verdiler. Üç embriyoadan 2 ve 3 hücreli olanlar gelişimini durdurmuşlar. 4 hücreli olan gelişimini sürdürüyormuş. Yarın da kontrol edecekler ve gelişim devam ediyorsa transfer yapılacak. o zaman ben dua edeyim bu biricik embiriyom için dedim Ufuk beye, o da hayırlısı neyse o olsun diye dua edin dedi. çok haklı, hayırlısı, olumlusu ne ise o olsun...

nilsu selam, dilerim yanılmıyordur hayri bey, biri kız bir oğlandır. e öyleyse darısı ayşegül'ün başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…