Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Gece canım inşallah tek kalan bebişin gelişimine devam eder annesinin göbişine konar.
Ne kadar daha bekletecekler belli mi?

gece canım dualarım seninle. hayırlısı olsun herşeyden önemlisi.bize zaten bitane gerekiyo dimi oda allahın izniyle gücünü kanıtlayacak ve dondurulmuş bebişime arkadaş olacak. olumunekankayizsmile

Nilsu bende fetal eko çektirmiştim 22. haftada.Benim oğlanlarda durmadı doktor çok uğraştı. Resmiye hanım var asm de a çekiyor fetal ekoyu. Çok tatlı ve iyi bir doktor.

sancux:canım bu gecen nasıl geçti.kıyamam sana yaa.
canım ana bişi sorcam;
ebru hanım bana artık normal hayatınıza dönebiliriniz dedi geçen.cinsel açıdanda dedi. :kedi: ben korkuyorum ama bebişime bişi olur diye.sen ne zaman normallllll hayatına döndün :kedi:

Gece canım inşallah tek kalan bebişin gelişimine devam eder annesinin göbişine konar.
Ne kadar daha bekletecekler belli mi?

yarın bakacaklar durumuna ve sonra p.tesi. zaten p.tesi sabah için randevu verdiler durumuna bakıp, aydın beyle birlikte karar verecekmişiz. eğer uygunsa da hemen transfer yapılacak. bakalım gerçekten de hayırlısı neyse o olsun.

gece canım dualarım seninle. hayırlısı olsun herşeyden önemlisi.bize zaten bitane gerekiyo dimi oda allahın izniyle gücünü kanıtlayacak ve dondurulmuş bebişime arkadaş olacak. olumunekankayizsmile

teşekkürler canım. bana eğer embriyolar dayansa idi 2 tane transfer edilecekti. 1 tane de olur ama bakalım artık kısmet... senin bebişe arkadaş bulmak kolay olmayacak yani :)

Gececim inşallah o biricik embriyo büyüyüp kocaman bir (delikanlı) bile olacak.
Allah'im hayirlisiyla nasip etsin.
Bu aşamayı atlatirsa zaten gerisi daha kolay gelir gibi geliyor bana.
Dualarımız seninle.

Gececim inşallah o biricik embriyo büyüyüp kocaman bir (delikanlı) bile olacak.
Allah'im hayirlisiyla nasip etsin.
Bu aşamayı atlatirsa zaten gerisi daha kolay gelir gibi geliyor bana.
Dualarımız seninle.

teşekkürler canım. bakalım ne kadar dirençli çıkacak bizm embriyocuk. yarın da arayıp, durumdan haberdar edecekler.bu aşamayı geçerse sonrasından daha bir umutlanacağım ben de.

Kızlar selam bugünkü medipol maceramdan bahsedeyim biraz.

Cevahir canım çok tatlı bir doktor çok canayakın insan olarak tamam yani.
Doktorluğuna gelince ondan da memnun kaldım. Muayene etmeden önce tüm tahlil sonuçlarımı ve raporlarıma teker teker baktı. Sorular sordu sonra ultrasona geçtik. Güzelce ölçtü bebekleri bana da ayrıntılı anlattı bebeklerin yüzlerini gösterdi resimlerini çekti ikisininde. Ben sormadan tüm sorularımı yanıtlamış oldu zaten. Erken doğum olsun, bebeklerin büyüme hızları olsun herşeyi anlattı.

Yani anlayacağınız 2. doktorumu da çok sevdim ve içime sindi. Ladycim tavsiyen için çok teşekkür ederim. Eşimde çok beğendi doktoru. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz. Ondan sonraki haftalarda da nst ye sokarız seni dedi. Bakalım 2 doktorla devam edecek maceram hangi doktorda sona erecek.

Sadece kızlar hastane biraz küçük ve kalabalık. Asm nın yanında kıyaslanmaz ama en önemli kısmı bebek yoğun bakımı.

Birazda oğullarımdan bahsediyim.
Biri 1828, diğeri de 1766 gr lar teyzeleri.
Aralarındaki fark biraz azalmış. Büyüme hızları biraz yavaşlamış. Çünkü daha önceki kontrollerde hep normal haftalarının üzerinde olurlardı. Şimdi sadece 4-5 gün önde gidiyorlar.
Zaten Nuri bey 7. aydan sonra büyüme hızları yavaşlar demişti. O nedenle takılmadım ikiz oldukları için.

Herşey normal dedi suyum falan iyimiş. İşte böyle kızlar Allaha şükür bir sorun yok.

Uzun zamandır bu kadar rahat bir gece geçirdiğimi hatırlamıyorum. Ya kızlar ben dün buzdolabını falan sildim biraz yoruldum ya bunlarda yoruldu galiba bütün gece horul horul uyudular. kaydirigubbakcemile3

Şaka bir yana 2 gece önceki ağırlarımın nedeni belli oldu. Diyordum ya size garip garip hareketler yapıyorlar hiç durmadılar bütün gece diye.
Bunlar yerdeğiştirme çalışmasına girmişler. Şu andaki yerleri tamamen farklı. Karnıma paralel altlı üstlü yatıyorlar.
En son Nuri beye gittiğimizde ikisininde kafası aşağıda sağlı sollu yatıyorlardı. Hatta Nuri bey artık kolay kolay yerdeğiştiremezler yerleri yok demişti. Ama benim soldaki yaramaz durur mu hiç yerinde, o döner yerde bulur kendine. Valla kaburgalarım kırılıyor zannetmiştim o gece.

Margaar cnm soruna gelince biz pek normal hayatımıza dönemedik. :kedi:
İkiz gebeliklerde daha riskli diyeben pek rahat olamadım. Ama senin tek sen rahatça normal hayatına dönebilirsin. Gerçi banada dönebilirsin demişlerdi ama ben biraz rahatsız bir tipim herhalde.

sancux: canım çok sevindim oğluşların iyi olmasına .doktorunda içine sinmiş çok güzel herşeyde yolunda gidecek ben inanıyorum.

kızlar yaaa normal hayatına dönen var mı ??? :kedi:

ayrıca ladyy tedaviye başlamış olmana çok sevindim.dualarımızla hep yanındayız canım benim.

meraba cnm :)
evet hayırlısı neyse o olsun inşallah pazartesiye kadar gelişimi normal devam eder dualarım seninle :)
ayy ne güzel rahatlamışsındır
ben de aslında ikinci bi doktor hatta doğum için bi doktor ve hastane arayışındayım çünkü özel sağlık sigortası yaptırmadık ha bu ay olur ha öbür ay derken geçti
önceden problemimizi bilseydik daha planlı hareket edebilirdik ama neyse heralde önemli tektikleri ASM de yaptırıp doğumu başka yerde yaparım:)
kızlar yaaa normal hayatına dönen var mı ???

canım ben döndüm bilmiyorum hata mı ettik ama yani kontrölden 3-4 gün sonra.. ayıptır söylemesi ama yine de dikkatli oluyosun ve sık birlikte olmuyoruz

canım ben döndüm bilmiyorum hata mı ettik ama yani kontrölden 3-4 gün sonra.. ayıptır söylemesi ama yine de dikkatli oluyosun ve sık birlikte olmuyoruz

canım tatilden dönmüşsün hoşgeldin ooohh valla bebişide yaptın tatilide bu yaz .ben korkudan dışarıya çıkmıyorum hiç hep yatar pozisyondayım.normaallll hayata dönemedim halaaaaa her anlamdaaaaaa kaydirigubbakcemile3

Sancux medipoldeki randevunun iyi geçmesine çok sevindim. İnsallah oğlanlar vaktinden önce gelmeyecekler ama her duruma içine sinecek sekilde hazırlıklı olman da stresi azaltacaktir :))

maşallah bu arada oğlanlara guzelce büyüyorlar. Demek yerlerini değiştirmişler. :)))
yaramazlar rahat durmuyorlar demek şimdiden. kolaylıklar diliyorum sana çok zor olacak iki yaramazla. Eee ana kraliçe olmak kolay değil tabi :))

çok haklisin gececim hayırlısı olsun inşallah minik melek pazt gobusunde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…