Canım
Ayrıntılı ultrasonuma bu hafta bakıldı.Erkek olanda problem yok. Kız olanda ise(Hayri Bey hala bir soru işareti koydu yanıltabilir diye) kendini göstermedinden bakılmaadı.Kalp kesitlerini doktor göremedi.Çünkü bizim kız sırtını döndü.Ara verdik.Pozisyon değiştirir dİye ama malesef iyice sırtını döndü.O yüzde benim ayrıntılı ultrasonum net olamadı. Ve uzun sürdü. Hayri Bey işinin ehli bu belli zaten.Fakat bizm poaisyonumuz yanlıştı. Şimdi kalp ekosu çekilecek.Onun dışında bebişler iyi.Hayri Beyin aminiyosentezinde de de hiç üzülmedik. Çok rahatlatarak yaptı.Hiç acımıyor. Benimde detaylı ultrason sigorta karşıladı ama doğum teminatından .Sanırım doğum teminatı limitide bu şekilde düşüyor. Yani doğuma birekstra durum olabilir. Pazartesi ko var. Sansux seninkiler bence süper oyüzden on dakikada bakımı bitti. Uslu uslu göstermişler kendini...:ecrin_bebek:
kıslar hastaneyi aradım, bir yarım saat sonra dönüp bana bilgi verdiler. Üç embriyoadan 2 ve 3 hücreli olanlar gelişimini durdurmuşlar. 4 hücreli olan gelişimini sürdürüyormuş. Yarın da kontrol edecekler ve gelişim devam ediyorsa transfer yapılacak. o zaman ben dua edeyim bu biricik embiriyom için dedim Ufuk beye, o da hayırlısı neyse o olsun diye dua edin dedi. çok haklı, hayırlısı, olumlusu ne ise o olsun...
nilsu selam, dilerim yanılmıyordur hayri bey, biri kız bir oğlandır. e öyleyse darısı ayşegül'ün başına :)
sancux:canım bu gecen nasıl geçti.kıyamam sana yaa.
canım ana bişi sorcam;
ebru hanım bana artık normal hayatınıza dönebiliriniz dedi geçen.cinsel açıdanda dedi. :kedi: ben korkuyorum ama bebişime bişi olur diye.sen ne zaman normallllll hayatına döndün :kedi:
Kızlar selam bugünkü medipol maceramdan bahsedeyim biraz.
Cevahir canım çok tatlı bir doktor çok canayakın insan olarak tamam yani.
Doktorluğuna gelince ondan da memnun kaldım. Muayene etmeden önce tüm tahlil sonuçlarımı ve raporlarıma teker teker baktı. Sorular sordu sonra ultrasona geçtik. Güzelce ölçtü bebekleri bana da ayrıntılı anlattı bebeklerin yüzlerini gösterdi resimlerini çekti ikisininde. Ben sormadan tüm sorularımı yanıtlamış oldu zaten. Erken doğum olsun, bebeklerin büyüme hızları olsun herşeyi anlattı.
Yani anlayacağınız 2. doktorumu da çok sevdim ve içime sindi. Ladycim tavsiyen için çok teşekkür ederim. Eşimde çok beğendi doktoru. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz. Ondan sonraki haftalarda da nst ye sokarız seni dedi. Bakalım 2 doktorla devam edecek maceram hangi doktorda sona erecek.
Birazda oğullarımdan bahsediyim.
Biri 1828, diğeri de 1766 gr lar teyzeleri.
Aralarındaki fark biraz azalmış. Büyüme hızları biraz yavaşlamış. Çünkü daha önceki kontrollerde hep normal haftalarının üzerinde olurlardı. Şimdi sadece 4-5 gün önde gidiyorlar.
Zaten Nuri bey 7. aydan sonra büyüme hızları yavaşlar demişti. O nedenle takılmadım ikiz oldukları için.
Herşey normal dedi suyum falan iyimiş. İşte böyle kızlar Allaha şükür bir sorun yok.
ayşegülll nerdesinnnnn?????
teşekkürler canım. bakalım ne kadar dirençli çıkacak bizm embriyocuk. yarın da arayıp, durumdan haberdar edecekler.bu aşamayı geçerse sonrasından daha bir umutlanacağım ben de.
Kızlar selam bugünkü medipol maceramdan bahsedeyim biraz.
Cevahir canım çok tatlı bir doktor çok canayakın insan olarak tamam yani.
Doktorluğuna gelince ondan da memnun kaldım. Muayene etmeden önce tüm tahlil sonuçlarımı ve raporlarıma teker teker baktı. Sorular sordu sonra ultrasona geçtik. Güzelce ölçtü bebekleri bana da ayrıntılı anlattı bebeklerin yüzlerini gösterdi resimlerini çekti ikisininde. Ben sormadan tüm sorularımı yanıtlamış oldu zaten. Erken doğum olsun, bebeklerin büyüme hızları olsun herşeyi anlattı.
Yani anlayacağınız 2. doktorumu da çok sevdim ve içime sindi. Ladycim tavsiyen için çok teşekkür ederim. Eşimde çok beğendi doktoru. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz. Ondan sonraki haftalarda da nst ye sokarız seni dedi. Bakalım 2 doktorla devam edecek maceram hangi doktorda sona erecek.
Birazda oğullarımdan bahsediyim.
Biri 1828, diğeri de 1766 gr lar teyzeleri.
Aralarındaki fark biraz azalmış. Büyüme hızları biraz yavaşlamış. Çünkü daha önceki kontrollerde hep normal haftalarının üzerinde olurlardı. Şimdi sadece 4-5 gün önde gidiyorlar.
Zaten Nuri bey 7. aydan sonra büyüme hızları yavaşlar demişti. O nedenle takılmadım ikiz oldukları için.
Herşey normal dedi suyum falan iyimiş. İşte böyle kızlar Allaha şükür bir sorun yok.
Sancux medipoldeki randevunun iyi geçmesine çok sevindim. İnsallah oğlanlar vaktinden önce gelmeyecekler ama her duruma içine sinecek sekilde hazırlıklı olman da stresi azaltacaktir :))
maşallah bu arada oğlanlara guzelce büyüyorlar. Demek yerlerini değiştirmişler. :)))
yaramazlar rahat durmuyorlar demek şimdiden. kolaylıklar diliyorum sana çok zor olacak iki yaramazla. Eee ana kraliçe olmak kolay değil tabi :))
doktordan memnun kalmana cok sevindim, inşallah zamanında ve hayırlısı ile dünyaya gleirler
kocaman MAŞALLAH bebişlere
Arkadaslar bu arada haftaiçi yapılan kış hazırlıkları acaip iştahımı kabarttı:) bende dün gittim, barbunya, domates , yeşil biber , kırmızı biber, bamya (3kg) aldım biraz fazla kacırmısım:) işim ancak bitti
domatesler biberlerin bir kısmını ayşegülün tarifi gibi yapıp buzdolabı poşetleriyle kaldırdım.. en çok bamyaların temizlenmesi zorladı onları da limon tuzlu suda renkleri degişene kadar haşladım süzdüm soguduktan sonra poşelerin altına kırmızı dogranmıs biber yeşil biber üstüne bamya en üste de domates ekleyerek poşetleri kapattım.(bamya sevenlere tavsiye edilir harika oluyor)
Günaydın herkese güzel bir hafta ddiliyorum
naber sancux, nasılsın cnm?
geceden haber yok herhalde henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?