Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Günaydın Kızlar..
Hepinize iyi pazarlar diliyorum.
Ailesiyle vedalaşıp Cuma akşamı gelinimiz ve Azra gelmişlerdi. Tüm cumartesi gününü güle oynaya beraber geçirdik. Azra çok mutlu, neşeli, sevimli, çok akıllı ve bir o kadar da güzel bir bebiş.. 16 aylık. Sarı saçlar , yeşil gözler.. Tam bir afet olacak büyüyünce.. Vee akşam da sevgili eşim bize çok güzel bir yerde iftar yemeği yedirdi.. Bize dediğime bakmayın, ben bir lokma bile yemedim, Azra'yı oyalayıp onunla oynadım.. Ama tüm restaurantın üç masasının birinde 0 ila 4 yaş aralığında bebek arabasında bebekler vardı.. Vallahi herkes güzel güzel minicik bebeklerini almış iftara gelmişti..
Tam arka masamızda da 9 aylık bir erkek bebek.. Nasıl gülücükler ve kahkahalar saçıyor, nasıl sevimli, sıcacık bir erkek bebek.. Hepimiz ona agular yaptık.. Daha da keyiflendi.. Eşime "bak amcası nasıl sevimdi, nasıl sevdiriyor kendini sıpa" dedim.. O da döndü arkasını bayağı bii sevdi.. Hatta bebeğin annesiyle "bizim de ikizlerimiz geliyor biri oğlan, ben ikisi de kız istiyordum" falan diye iki kelam muhabbet bile etti. Bu arada artık kocaman bir karnım olduğu için bariz hamile olduğum belli.. Garsonların ve insanların hamile kadınlara ilgisi çok güzel.. Sevgi dolu, biraz acıyarak, ahh canımmm diyerek bakıyor gözler.. Malum iftar.. servisleri çok hızlı yapmak zorundalar ama bizikilere servis yapan şef ve garson bana bişey yediremedikleri için perişan oldular.. Devamlı içerden bişiiler getirip "bi lokma alın" diyerek hatır bile koydular.. En enteresanı da biz bebeklere yedirirken "mımmm , ıhhh ıhhh çokkk güzell" falan deriz ya.. Getirdikleri herşeyi bana gösterirken de koca şef ve garson her seferinde: mımmm , ıhhh ıhhh çokk güzelll demez mi..
22.00de de döndük evimize.. Biraz sohbet ettik.. Annem ve babam yakın akrabalarımızla son defa telefonla konuştu helalleşti ve vedalaştılar..
23.30da da yattık..
Saat 05.00'de uyandık, hep beraber, ayaküstü bir kahvaltı yaptık ve eşim annemin-babamın, gelinimizin ve minik yeğenim Azra'nın bavullarını arabaya yerleştirdi ve 06.30'da çıktılar yola..
Uçakları 12.15'de havalanacak.. Ama malum ABD olunca bavul aramaları, kontrolleri 4 saat evvelden havaalanında olmaları gerekiyor..
Arabayla 10 dakikalık hastaneye giderken bile 3 kere çıkartınca onları yolcu etmeye havaalanına bile gitmem mümkün olmadı malesef.
Beni tebrik edin..
Yolcu ederken hiç ağlamadım.. Normalde Avşa'ya yazlığa gönderirken bile ağlarım.. Ama annemin de babamın da aklı bende kalacağı için çok sıktım kendimi.. Güzelce yolcu ettim, su döktüm arkalarından..
Sonrasını söylemeye gerek yok.. Tek başıma çok kötü oldum.. Zırlamam yeni kesildi.
Doğum haftası gelecekler inşallah..
Artık yapayalnızım kızlar..

Sevgili Nilsu;
Kızlar bööölee utangaç oluyorlar işte..
Amniyo sentez konusunda içimiz çok rahat, Hayri Bey ile hiçbir şekilde problemimiz olmayacaktır.. Şahsına münhasır bir adam Hayri Bey , eşim de bende hem sevdik kendisini hemde güvenimiz sonsuz.
Ekonuz da tertemiz pırıl pırıl çıkacak inşallah..

Gececiğim;
Bende hayırlısıyla diyorum.. Kalbim seninle, dualarım da embriyonla birlikte canım..

Sevgili Margaar,
Aydın Bey 8.hafta kontrolümüzde bizim de tüm yasaklarımızı kaldırdığını söylemişti.. Temizse havuza, denize girebilirsiniz, spor yapabilirsiniz, kanama olmadığı sürece birlikte olabilirsiniz demişti.. O hafta Adaya annemlere gittik ama 5.gün yani bebeklerimiz 9 haftalıkken ameliyat olunca akabinde enfeksiyon nedeniyle tekrar yatınca ve korkunç bulantılarım devam edince ben hala kendime gelmiş değilim. Akşam ve gece midem beter.. Yakında geçecek inşallah. O da geçince tam anlamıyla normal hayatımıza döneceğimizi düşünüyorum.
Bu arada tek bebeğin olması nedeniyle sen çok sanslısın. Çoğul gebelikte herşey iki katı daha zor. Ayrıca özellikle çoğul gebelikte yaşanan orgazmlar ilk üç aylık dönemde düşüğe ve son üç aylık dönemde erken doğuma neden olabiliyormuş.
Bizler zaten tedavi ile bebek sahibi olan insanlar olduğumuz için eşlerimizle birlikte adım adım, çok sabırlı bekleyişler ve büyük heyecanlar yaşayarak bebek sahibi olabildik. Eşlerimiz de endişeli ve aman birşey olmasın düşüncesi içerisindeler. Eminim ki hepimiz ve eşlerimiz şehvetten ziyade şevkat duyguları içerisinde birbirimize yaklaşıyoruzdur.
Sadece hamilelikle kalmıyor doğum sonrasında, lohusalık döneminde ve emzirirken yanii uzun süre daha bu böyle devam edecek. Bu da eşler arasında ciddi ve çözülemeyecek sorunlar yaratabilir.
Bu nedenle hepimizin ufak ufak her anlamda normal hayatımıza dönmesi gerektiğini düşünüyorum. Anlayışla ve sevgiyle..

Cevahir Hanımın doktor olarak tüm isteklerini karşılaması çok güzel canım.. Sanırım hastanenin kadın doğum doktoru 7-8 kişi ve aralarında sadece 1 erkek doktor var.
Bakalım maceranız hangi doktorla sona erecek.. Yeni bölümleri merakla bekliyoruzz

Maşşşşallahhh onlara annesi.. İki kiloyu geçtiler mi tamamdırrr..

ayşegülll nerdesinnnnn?????

Yazdımm yazdımmm canım..

Son düzenleme:
teşekkürler canım. bakalım ne kadar dirençli çıkacak bizm embriyocuk. yarın da arayıp, durumdan haberdar edecekler.bu aşamayı geçerse sonrasından daha bir umutlanacağım ben de.

embriyolarda kayıp yaşanmıs ancak bekletilmeleri beni mutlu etti seninde dedgin gibi umudun daha canlı olacak, canım arkadasım sakın üzülme hepimiz hayırlısı olsun diye dua ediyoruz...hem bu 2 sayılmıyor onada karar vermiştik. bana öyle geliyorki ptsi günü hastaneden evine bebişinle döneceksin:)

doktordan memnun kalmana cok sevindim, inşallah zamanında ve hayırlısı ile dünyaya gleirler

kocaman MAŞALLAH bebişlere

Arkadaslar bu arada haftaiçi yapılan kış hazırlıkları acaip iştahımı kabarttı:) bende dün gittim, barbunya, domates , yeşil biber , kırmızı biber, bamya (3kg) aldım biraz fazla kacırmısım:) işim ancak bitti
domatesler biberlerin bir kısmını ayşegülün tarifi gibi yapıp buzdolabı poşetleriyle kaldırdım.. en çok bamyaların temizlenmesi zorladı onları da limon tuzlu suda renkleri degişene kadar haşladım süzdüm soguduktan sonra poşelerin altına kırmızı dogranmıs biber yeşil biber üstüne bamya en üste de domates ekleyerek poşetleri kapattım.(bamya sevenlere tavsiye edilir harika oluyor)

Sağol canım senin sayende gittim Cevahir hanıma tekrar teşekkürler.

Sanada iki yaramaz diliyorum inşallah az kaldı.

Ellerine sağlık.......

Aman yarabbim bizim kızlar ne kadar marifetli. Maşallah size

Kızlar bugün oda boyanacaktı ya iptal oldu.

Cumartesi iftara kadar çalıştı eşim. 1 günde yetişmez diye de haftaya erteledik. Astar falan atılacak uzun iş yani.

gececim, inşallah o biricik embriyon yarın transfer olacak ve dayanıklılığını ispat etmiş olacak, inşallah da hayırlısı ile seni anne yapacak canım, dua ediyorummm...

sancux yedekteki doktorunu sevmene sevindim, insan sevmeyince güvenemiyor da :)) bebişlerine benden de kocaman bir maşallahhhh:)

ayşegülcüm allah kavuştursun canım, sağlıkla gidip dönsünler inşallah.. Allah anamızı babamızı başımızdan eksik etmesin, sayılı günler gelip geçiyor nasıl olsa ...

utkummcum ellerine sağlık senin de , ne beceriklisiniz siz öyle , valla ben normal günlük yemeğeimi yapınca kendimi tebrik ediyorum :)

Kızlar nerelerdesiniz?

Mystry c.tesi günü kontrolün nasıl geçti?

Gececim pazar günü arayacaklardı hastaneden embriyon nasıl?

günaydın kızlar herkese ii haftalar :)))
ayşegülcüğüm allah kavuştursun canım neyse ki doğuma kadar dönücekler:)
utkum ellerine sağlık çok ii yapmışsın ben de bi ara domates olayını halletmem lazım
evet bu gün gece nin transferi olucaktı ne oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…