İyiyim canım havalar biraz serinledi Allahtan kendimi daha iyi hissediyorum sadece biraz halsizlik var.
Sabah zor uyandım. Sen nasılsın?
Bende merak ettim pazar günü arayacaklardı ona göre bugün transferi olacaktı.
İnşallah olumsuz birşey olmamıştır.
günaydın kızlar herkese ii haftalar :)))
ayşegülcüğüm allah kavuştursun canım neyse ki doğuma kadar dönücekler:)
utkum ellerine sağlık çok ii yapmışsın ben de bi ara domates olayını halletmem lazım
evet bu gün gece nin transferi olucaktı ne oldu acaba
selam kızlar. meraklandırdım sizi biliyorum ama şimdi geldim hastaneden eve ve hemen size haber vereyim dedim. transfer olmadıbenim biricik embiriyonun da çok yavaş geliştiğini bu koşullarda şansın çok daha düşük %10 civarında olduğunu söyledi Aydın bey ve biz de bu kadar düşük bir olasılıkla kendimizi yıpratmayalım. yeniden gıcır gıcır embriyolarla yola koyulalım dedik. çünkü bildiğiniz gibi benim 2 embiriyo transferim olacağı için yeni süreçte şansım %50 civarı olacak..
aydın bey 3-4 gün içerisinde adet göreceğimi söyleyip, muayeneye geldiğinde detaylı konuşup, kararlaştıralım dedi ve ayrıldık hastaneden.
moralim iyi kızlar bu arada merak etmeyin. pazar günü bu yavaşlıktan söz ettiklerinde buna çok hazırlamıştım kendimi. dondurulmuş embiriyolarımın 3-4 hücreli oluşu zaten baştan beri endişelendiriyordu beni. sanırım tedaviye sıfırdan başlamak daha iyi olacak...
selam kızlar. meraklandırdım sizi biliyorum ama şimdi geldim hastaneden eve ve hemen size haber vereyim dedim. transfer olmadıbenim biricik embiriyonun da çok yavaş geliştiğini bu koşullarda şansın çok daha düşük %10 civarında olduğunu söyledi Aydın bey ve biz de bu kadar düşük bir olasılıkla kendimizi yıpratmayalım. yeniden gıcır gıcır embriyolarla yola koyulalım dedik. çünkü bildiğiniz gibi benim 2 embiriyo transferim olacağı için yeni süreçte şansım %50 civarı olacak..
aydın bey 3-4 gün içerisinde adet göreceğimi söyleyip, muayeneye geldiğinde detaylı konuşup, kararlaştıralım dedi ve ayrıldık hastaneden.
moralim iyi kızlar bu arada merak etmeyin. pazar günü bu yavaşlıktan söz ettiklerinde buna çok hazırlamıştım kendimi. dondurulmuş embiriyolarımın 3-4 hücreli oluşu zaten baştan beri endişelendiriyordu beni. sanırım tedaviye sıfırdan başlamak daha iyi olacak...
Gece peki sana bu yeni yöntem uygulanabilirmiymiş?
Gece peki sana bu yeni yöntem uygulanabilirmiymiş?
Ben de acaba diyorum sancux. Aydın bey bugün döndüğü için çok yoğundu. Ben bundan sonrası için bir kaç şey sordum. Aetin 2.gün geldiğinde hem rahmin durumuna bakalım, hem de bundan sonrası için konuşalım dedi. Sanırım h.sonuna kadar adet olur, hastaneye tekrar giderim, o vakit bunu da soracağım canım.
Kızlar az önce Ayşegülle konuştum bilgisayarı bozulmuş kulübe giremiyecek bugün. Selamı var herkese.
Ayşegülcüm biraz ayrı kalacaksın annenlerden zor olucak tabi. Allah kavuştursun hemencik geçiversin zaman.
Arkadaslar bu arada haftaiçi yapılan kış hazırlıkları acaip iştahımı kabarttı:) bende dün gittim, barbunya, domates , yeşil biber , kırmızı biber, bamya (3kg) aldım biraz fazla kacırmısım:) işim ancak bitti
domatesler biberlerin bir kısmını ayşegülün tarifi gibi yapıp buzdolabı poşetleriyle kaldırdım.. en çok bamyaların temizlenmesi zorladı onları da limon tuzlu suda renkleri degişene kadar haşladım süzdüm soguduktan sonra poşelerin altına kırmızı dogranmıs biber yeşil biber üstüne bamya en üste de domates ekleyerek poşetleri kapattım.(bamya sevenlere tavsiye edilir harika oluyor)
Kızlar bugün oda boyanacaktı ya iptal oldu.
Cumartesi iftara kadar çalıştı eşim. 1 günde yetişmez diye de haftaya erteledik. Astar falan atılacak uzun iş yani.
ayşegülcüm allah kavuştursun canım, sağlıkla gidip dönsünler inşallah.. Allah anamızı babamızı başımızdan eksik etmesin, sayılı günler gelip geçiyor nasıl olsa ...
Teşekkür ederim canım.günaydın kızlar herkese ii haftalar :)))
ayşegülcüğüm allah kavuştursun canım neyse ki doğuma kadar dönücekler:)
ben de iyiyim herhalde nefes alamıyorummm( evet yaaa biraz nefes alabiliriz artık, inşallah tekrar nem filan artıp ta sıcaklıklarla beraber canımızı sıkmaz :)
...
tamam cnm bizden de selam ayşegüle...
Gunaydin kizlar......
Ayşegül cnm aldin mi çatlak kremi?
Kızlarr;
Belizcik yok di mi bi kaç gündür?
Doğru hatırlıyorsam yarın onun da randevusu var ASM'de.
günaydınlarra.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?