Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

selam kızlar. meraklandırdım sizi biliyorum ama şimdi geldim hastaneden eve ve hemen size haber vereyim dedim. transfer olmadı benim biricik embiriyonun da çok yavaş geliştiğini bu koşullarda şansın çok daha düşük %10 civarında olduğunu söyledi Aydın bey ve biz de bu kadar düşük bir olasılıkla kendimizi yıpratmayalım. yeniden gıcır gıcır embriyolarla yola koyulalım dedik. çünkü bildiğiniz gibi benim 2 embiriyo transferim olacağı için yeni süreçte şansım %50 civarı olacak..

aydın bey 3-4 gün içerisinde adet göreceğimi söyleyip, muayeneye geldiğinde detaylı konuşup, kararlaştıralım dedi ve ayrıldık hastaneden.

moralim iyi kızlar bu arada merak etmeyin. pazar günü bu yavaşlıktan söz ettiklerinde buna çok hazırlamıştım kendimi. dondurulmuş embiriyolarımın 3-4 hücreli oluşu zaten baştan beri endişelendiriyordu beni. sanırım tedaviye sıfırdan başlamak daha iyi olacak...

İyiyim canım havalar biraz serinledi Allahtan kendimi daha iyi hissediyorum sadece biraz halsizlik var.
Sabah zor uyandım. Sen nasılsın?

ben de iyiyim herhalde nefes alamıyorummm ( evet yaaa biraz nefes alabiliriz artık, inşallah tekrar nem filan artıp ta sıcaklıklarla beraber canımızı sıkmaz :)

Bende merak ettim pazar günü arayacaklardı ona göre bugün transferi olacaktı.
İnşallah olumsuz birşey olmamıştır.

inşallahahhhh

günaydın cnm , hoşgeldin...

merhaba gececim, hoşgeldinn.. senin moralin iyiyse bizimki de iyi olur, canını sıkmadığına sevindim, evet taze embriyorlarla şansın yüksek olacağına göre belki de böylesi daha hayırlı oldu. Bir de transferden sonra bekleyip ümitlenip üzülmekten böylesi çok daha iyi tabi ki....Hadi bakalım inşallah tazelerle ikiz annesi olursun sağlık sıhhat ve hayırlısıyla :) opuyorumnanaktan

Hayırlısı olsun hep demiştik hayırlısı buymuş demekki. İyiki beklettirmişsin embriyoları.
Bencede herşeye sıfırdan başlayıp taze embriyolarla yola devam etmek en mantıklısı.
Geç olsun güç olmasın bir ay daha beklersin en azından hatta bir ay bile değil.
Moralinin iyi olması çok güzel aferin arkdaşım sana biz güçlü kızlarız. a.s

canım bence de böylesi daha ii olmuş yeni sağlıklı embriyolarla...
sonra üzülmektense böylesi bi kararla yeniden başlamak daha ii
o zaman yeni yumurtlama sürecin hayırlı olsun şöyle en kalitelilerinden yumurtalar ve embriyolar gelişir inşallah zemuszemus

Gece peki sana bu yeni yöntem uygulanabilirmiymiş?

Ben de acaba diyorum sancux. Aydın bey bugün döndüğü için çok yoğundu. Ben bundan sonrası için bir kaç şey sordum. Aetin 2.gün geldiğinde hem rahmin durumuna bakalım, hem de bundan sonrası için konuşalım dedi. Sanırım h.sonuna kadar adet olur, hastaneye tekrar giderim, o vakit bunu da soracağım canım.

Bütün sorularını ve kafana takılan herşeyi bir kağıda yaz görüşmeye gitmeden hazırlan. Çünkü görüşme sırasında insan soracağı şeyleri unutabiliyor.
Yeni yöntemin uygulanması için ısrar et bakalım ne diyecek.

Günaydın Kızlarrr;
Dün laptopumdan kaynaklanan teknik bir arıza nedeniyle malesef kulübe giremedim. Ama neyse ki canım kocam akşam arızayı gidermiş olarak geri getirdiii :)))
Bakalım neler yazmışsınız pazar öğle sonrasından bu yana..
Hepinize güzell bir gün diliyorummm

Ayşegülcüm biraz ayrı kalacaksın annenlerden zor olucak tabi. Allah kavuştursun hemencik geçiversin zaman.

Aminnn canımmm.

Ellerine sağlık canım.. Benim eşim tam bir bamya hastasıdır.. Her yaz sonu en on kilo bamya koyardım ama malesef bu sene yapamayacağım.. Neyse ki kuru bamyayı da seviyor.. Haa kuru bamyayı nohutlu pişiriyorum, çok farklı bir tad.. Denemelisiniz.
Ancak ben hiç biber koymuyorum.. Çünkü yeşil biberi sadece kahvaltıda tükediyoruz. Yemeklerde kullanmam..

Kızlar bugün oda boyanacaktı ya iptal oldu.

Cumartesi iftara kadar çalıştı eşim. 1 günde yetişmez diye de haftaya erteledik. Astar falan atılacak uzun iş yani.

Bu hafta sonu boya badana var yaniii
Eşime söyledim, eşinin boya yapacağını, biz duvar kağıdı yapalım dedi.. Salonumuz 3 ayrı kağıt kaptı, antremiz ve holümüz de aynı şekilde. Çok da memnunuz.. Sahra-i ceditte bir yere yaptırmıştık, bebek odaları için çok güzel modeller vardı.. Bende çocuk odalarına uygun boyalar ile boya yaparsak daha iyi olur, kağıttan bordür falan yaparız dedim.. Bakarıss dedi kaydirigubbakcemile3

ayşegülcüm allah kavuştursun canım, sağlıkla gidip dönsünler inşallah.. Allah anamızı babamızı başımızdan eksik etmesin, sayılı günler gelip geçiyor nasıl olsa ...

Teşekküre ederim canım.. Bu halimle zor olacak ama geçecek elbett günler.. Sağlıklı olsunlar da ne yapalımm..

günaydın kızlar herkese ii haftalar :)))
ayşegülcüğüm allah kavuştursun canım neyse ki doğuma kadar dönücekler:)
Teşekkür ederim canım.

Gececiğim;
Dün telefonla da görüştük gerçi ama bunda da bir hayır olduğunu düşünerek yeni tedavine bir an evvel başlamanı diliyorum.

ben de iyiyim herhalde nefes alamıyorummm ( evet yaaa biraz nefes alabiliriz artık, inşallah tekrar nem filan artıp ta sıcaklıklarla beraber canımızı sıkmaz :)
...

Daha geçmedi mi canım?

tamam cnm bizden de selam ayşegüle...

Alınmıştırrrr opuyorumnanaktan

Gunaydin kizlar......

Ayşegül cnm aldin mi çatlak kremi?

Günaydın canım,
Yok almadıkk, dışarı da çıkmadık.. :
1-Yarın Aydın Beye bir sormak istiyorum, belki bir marka söyleyebilir.
2-Eşim 19.30 gibi geldi, çapraz komşumuz Sina ile 15 dakika basket atalım dedi.. Basket oynadılar bir süre.. Sonra da kıyamadım.

Belki bu akşam şöööle bir çıkabiliriz (midemiss iyi olursa) genel olarak hem bakmış olurum, hem de bir nebze daha fikir sahibi olurum diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…