Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Mystry de geçtiğimiz c.tesi hastanedeydi bu hafta da detaylı ultrasonu vardı.

Mystry canım kaç gündür yazmıyorsun merak ettik, herşey yolunda değil mi?

Günaydın canım......
Seninde perşembeymiş kontrolün az kalmış hadi bakalım bebişini göreceksin:))))))

evet cnm çok merak ediyorum sağlıklı mı hareket ediyo mu :)))
görücaz:)
benim bi arkadaşım çatlak kremi olarak mustella kullanmıştı onu tavsiye etmiş sanırım nuri bey. ama yine de çatlaklar oluştu demişti. benim de yavaştan almam geek..
belizzz evet bu günlerde ben de göremedim evet bu günlerde film çektirmesi gerek

Mustella yı biliyorum ama ben chicco nun çatlak kremini aldım. Göğüs ve karın için ayrı ayrı. Bacaklarım içinde body shop ın kakao yağını aldım.

Şu an karnımda ve göğsümde çatlak yok ama bacaklarımda ve popomda var.
Popoma sürmeyi unuttum ondan olmuş olabilir. Ancak bacaklarıma sürdüğüm halde çatlak oldu.

İlk zamanlar badem yağı sürmüştüm her yerime ama kokusuna dayanamadım. Çok keskin bir kokusu var. 60 derecede yıkanan çamaşırlardan bile çıkmıyor kokusu.

Badem yağından, kakao yağına kadar bir çok şey söylüyor insanlar.. Bende kısa sürede alıp başlamalıyım.. Sancuxa sormuştum dün, o da chicco'nun ürünlerini kullandığını söyledi..
Gerçi hepimizin derisinin elastikiyeti farklı, rengi farklı (açık renkliler daha çok çatlarmış) genetik olarak da annelerimiz çatladıysa çatlarmışız.. Yani diyeceğim şu: çatlayacaksak eğer sürsek de çatlayacağızzzz, sürmesek de.. Ama ben yine de hiç bişii yapmadım çatır çatır çatladım demek istemiyorum.. sırnaşık şey

Bende aynı düşünce ile sürüyorum en azından sürmedim demem ama popo kısmını unuttuk çok fena çatladı sakın siz unutmayın.

Meliscim merak etme bebeğin sağlıklı ve kıpır kıpır hareket ediyordur görüceksin.

Kaçta randevun?
11.30 da cnm.
evet aynen ben de alıcam bi krem de öyle pahalı bişiye gerek var mı bilmiyorum . bi tv programında kadın doğum uzmanı önemli olan cildi nemli tutmak demişti banyo esnasında bebe yağı kullanmak bile işe yarıyomuş.

Eve gelince yazarsın ayrıntıları.
Haklısın öyle pahalı şeyler almana gerek yok sadece bebeğe zararlı olmasında.
Chicco nun kremi 20 küsürdü.

yaaa ben de açık tenliyim çatlıycam yani:)) neyse önemli değil sağlıklı olsunlar da biz çatlayalım. aslında benim şu iğnelerden mi bilmiyorum bacaklarım filan daha da kalınlaşmıştı bi ara öyle sertti ki selülit dolmuştu ama şimdi yumuşadı arkayı kontrol etmedim ama eminim vardır az da olsa bişiyler :)))

Eskiden sırtım geceleri ağrırdı şimdi tüm gün ağrıyor.
İnşallah hamilelik sonrası geçer kalıcı olmaz.

Geçecek canım merak etme, oğluşlar doğar doğmaz ağrılarından da kurtulacaksın..

Maleseff her yerde koyu tenlilerin daha az çatlayacağı, beyaz tenlilerin daha çok çatlayacağı yazıyorr bilmiyorumkismile
Sağlıklı olsunlar da çatlayalım..
Progesteron hormonu yüklendi hepimize bu iğnelerle.. ben tedaviye başladığım gün 61-2 kg civarındaydım 8. haftadaki muayenemde 74 kg çıktım.. Ehh bu kadar kısa süre içinde vücutta oluşan şişlik, kilo olsa da - ödem olsa da doğal olarak bizi etkileyecek.. Eeee ne yapmalıyızzz yürüyüşş vee eksra nemm.. Başka çözümü yok.. (reklam cümleleri gibi oldu sırnaşık şey)

Sancux;
Ben geçen cumartesi (15+3 idik) sabahından bu yana, gün aşırı bebekleri hissediyorum. Cumartesi günü eşime söyledim.. İçimde bir dalgalanma hissediyorum, bunlar bebekler dedim.. Yok canım daha çok erken dedi, gazdır, bağırsak hareketidir falan dedi.. Dün sabah (15+5) yine hissettim "valla bunlar içimde hareket ediyor ve ben hissediyorum dalga dalga" dedim..
Dün akşam geldiğinde "haklıymıssın bu hafta çok nadir de olsa hissedilmeye başlanırmış.. daha evvel doğum yapanlar hissedermiş erkenden , senin hissetmen enteresan ama doğru" dedi..
Sen ne zaman hissetmeye başlamıştın ?

Ayşegül sen gerçekten bir anda çok kilo almıştın. Şimdi kaç kilosun?

Bende hamile kaldığım zaman 62 kiloydum şu an 78 kiloyum. Aslında normal kilom 58-59 du tedavi sırasında da aldım.

Senin haftalarında bende bariz hissediyordum kelebek kanatlarını çırpması gibi çok hafif.
İkiz olduğu için erkenden hissediyoruz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…