günaydınlarra.s.
Beliz de kaç gündür yok yarın rahim film çekilecekti yanlış hatırlamıyorsam.
Cumartesi de grapes ile ben hastanedeyiz. Grapes in transfer günü belli olacak.
Günaydın canım......
Seninde perşembeymiş kontrolün az kalmış hadi bakalım bebişini göreceksin:))))))
Mystry de geçtiğimiz c.tesi hastanedeydi bu hafta da detaylı ultrasonu vardı.
Mystry canım kaç gündür yazmıyorsun merak ettik, herşey yolunda değil mi?
evet cnm çok merak ediyorum sağlıklı mı hareket ediyo mu :)))
görücaz:)
benim bi arkadaşım çatlak kremi olarak mustella kullanmıştı onu tavsiye etmiş sanırım nuri bey. ama yine de çatlaklar oluştu demişti. benim de yavaştan almam geek..
belizzz evet bu günlerde ben de göremedim evet bu günlerde film çektirmesi gerek
evet cnm çok merak ediyorum sağlıklı mı hareket ediyo mu :)))
görücaz:)
benim bi arkadaşım çatlak kremi olarak mustella kullanmıştı onu tavsiye etmiş sanırım nuri bey. ama yine de çatlaklar oluştu demişti. benim de yavaştan almam geek..
belizzz evet bu günlerde ben de göremedim evet bu günlerde film çektirmesi gerek
Marinerden de ses çıkmıyor kaç gündür.
Benimki de yoklama gibi oldu :))))))
Eeeeee yoklayacağız tabiii... Allah muhafaza hepimiz belirli riskler taşıyoruz..
Badem yağından, kakao yağına kadar bir çok şey söylüyor insanlar.. Bende kısa sürede alıp başlamalıyım.. Sancuxa sormuştum dün, o da chicco'nun ürünlerini kullandığını söyledi..
Gerçi hepimizin derisinin elastikiyeti farklı, rengi farklı (açık renkliler daha çok çatlarmış) genetik olarak da annelerimiz çatladıysa çatlarmışız.. Yani diyeceğim şu: çatlayacaksak eğer sürsek de çatlayacağızzzz, sürmesek de.. Ama ben yine de hiç bişii yapmadım çatır çatır çatladım demek istemiyorum.. sırnaşık şey
11.30 da cnm.Meliscim merak etme bebeğin sağlıklı ve kıpır kıpır hareket ediyordur görüceksin.
Kaçta randevun?
11.30 da cnm.
evet aynen ben de alıcam bi krem de öyle pahalı bişiye gerek var mı bilmiyorum . bi tv programında kadın doğum uzmanı önemli olan cildi nemli tutmak demişti banyo esnasında bebe yağı kullanmak bile işe yarıyomuş.
Badem yağından, kakao yağına kadar bir çok şey söylüyor insanlar.. Bende kısa sürede alıp başlamalıyım.. Sancuxa sormuştum dün, o da chicco'nun ürünlerini kullandığını söyledi..
Gerçi hepimizin derisinin elastikiyeti farklı, rengi farklı (açık renkliler daha çok çatlarmış) genetik olarak da annelerimiz çatladıysa çatlarmışız.. Yani diyeceğim şu: çatlayacaksak eğer sürsek de çatlayacağızzzz, sürmesek de.. Ama ben yine de hiç bişii yapmadım çatır çatır çatladım demek istemiyorum.. sırnaşık şey
Eskiden sırtım geceleri ağrırdı şimdi tüm gün ağrıyor.
İnşallah hamilelik sonrası geçer kalıcı olmaz.
yaaa ben de açık tenliyim çatlıycam yani:)) neyse önemli değil sağlıklı olsunlar da biz çatlayalım. aslında benim şu iğnelerden mi bilmiyorum bacaklarım filan daha da kalınlaşmıştı bi ara öyle sertti ki selülit dolmuştu ama şimdi yumuşadı arkayı kontrol etmedim ama eminim vardır az da olsa bişiyler :)))
Sancux;
Ben geçen cumartesi (15+3 idik) sabahından bu yana, gün aşırı bebekleri hissediyorum. Cumartesi günü eşime söyledim.. İçimde bir dalgalanma hissediyorum, bunlar bebekler dedim.. Yok canım daha çok erken dedi, gazdır, bağırsak hareketidir falan dedi.. Dün sabah (15+5) yine hissettim "valla bunlar içimde hareket ediyor ve ben hissediyorum dalga dalga" dedim..
Dün akşam geldiğinde "haklıymıssın bu hafta çok nadir de olsa hissedilmeye başlanırmış.. daha evvel doğum yapanlar hissedermiş erkenden , senin hissetmen enteresan ama doğru" dedi..
Sen ne zaman hissetmeye başlamıştın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?