ayy neyse demek herkeste böyle ben de başladığımda 65 kiloydum 6. haftada 68 çıktım şimdi de kendi tartımda 70im ki eminim hastanedeki tartıda 70 civarı olucam. hamilelik sonlarına doğru 80 lerde olurum zaten boyum da uzun böyle kocaman iri bişiy olurum artık :)))))Progesteron hormonu yüklendi hepimize bu iğnelerle.. ben tedaviye başladığım gün 61-2 kg civarındaydım 8. haftadaki muayenemde 74 kg çıktım.. Ehh bu kadar kısa süre içinde vücutta oluşan şişlik, kilo olsa da - ödem olsa da doğal olarak bizi etkileyecek.. Eeee ne yapmalıyızzz yürüyüşş vee eksra nemm.. Başka çözümü yok.. (reklam cümleleri gibi oldu sırnaşık şey)
Ayşegül sen gerçekten bir anda çok kilo almıştın. Şimdi kaç kilosun?
Bende hamile kaldığım zaman 62 kiloydum şu an 78 kiloyum. Aslında normal kilom 58-59 du tedavi sırasında da aldım.
ayy neyse demek herkeste böyle ben de başladığımda 65 kiloydum 6. haftada 68 çıktım şimdi de kendi tartımda 70im ki eminim hastanedeki tartıda 70 civarı olucam. hamilelik sonlarına doğru 80 lerde olurum zaten boyum da uzun böyle kocaman iri bişiy olurum artık :)))))
İğnelere başladığımda 61-2 kg idim.. 8.hafta 73 küsür 74 kilo geldim. 9.haftada ameliyat oldum, 10.haftada 71 kgya düşmüştüm, ve akabinde tekrar hastaneye yattık, birbuçuk hafta her gün serum verildi 11.-12. hafta arası tekrar 74 kg gelmiştim.. Fakat iki haftadır karnım çok çıktı, kocaman hissediyorum kendimi yarın tartıyı göreceğizz guclubacismile
Senin haftalarında bende bariz hissediyordum kelebek kanatlarını çırpması gibi çok hafif.
İkiz olduğu için erkenden hissediyoruz bence.
ayy neyse demek herkeste böyle ben de başladığımda 65 kiloydum 6. haftada 68 çıktım şimdi de kendi tartımda 70im ki eminim hastanedeki tartıda 70 civarı olucam. hamilelik sonlarına doğru 80 lerde olurum zaten boyum da uzun böyle kocaman iri bişiy olurum artık :)))))
Sen şimdi gör benimkilerin hareketlerini nerde kelebek kanatlarını çırpmasını resmen dövüyorlar beni:))))))))
Hele birde üstlerine doğru yan yatıyım hemen tekmeliyorlar. Kalk yatma otur diyorlar sanki:)))))))))
İğnelere başladığımda 61-2 kg idim.. 8.hafta 73 küsür 74 kilo geldim. 9.haftada ameliyat oldum, 10.haftada 71 kgya düşmüştüm, ve akabinde tekrar hastaneye yattık, birbuçuk hafta her gün serum verildi 11.-12. hafta arası tekrar 74 kg gelmiştim.. Fakat iki haftadır karnım çok çıktı, kocaman hissediyorum kendimi yarın tartıyı göreceğizz guclubacismile
Kızlar bol bol et ve yumurta yiyin.
Cevahir hanım haftada en az 1,5 kilo et, günde 1 tane yumurta yemen gerekiyor dedi.
Protein çok önemliymiş hem anne için hemde bebekler için.
Mesela ödemi azaltır şişmezsin dedi.
Ayşegül yarın omega3 ile demir hapını sormayı unutma.
Bende c.tesi günü Nuri beye kalsiyum hapı alıyım mı diye soracağım.
30.haftalardan sonra kalsiyum ihtiyacı çok artıyormuş.
B
Minik sıpalar(Ya biz çok sevimli miniklere hep sıpa derisss kusura bakma)
Ayrıca 0 (SIFIR) hareket..
Kii günde 4 km yürüyen birisiydim.. Günlerce yattım.. Yok transfer, yok ameliyat, yok enfeksiyon, yok ameliyat sonrası ayağa kalkamama, yok bulantıdan dolayı kalkamama... 100 gün resmen yattım kızlar.. Gayet normal şişmem..
Ama iki haftadır iyiyim.. Hele iki gündür de kendimi çok daha iyi hissediyorum, biraz daha havalar serinlesin yürüyüşlere de başlayınca daha da iyi olacağım.
Ben daha başlayamadım malesef canım.. Aslında beyaz eti çok severim ama 4 aydır et yemedim.. Görmeye tahammülüm yok henüz.. Ama az kaldı şu akşam ve gece bulantılarım da geçerse ufak ufak yiyeceğim inşallah..
İki haftadır sıcak ekmekle hergün yarım yumurta yiyorum ama organik ve ekstra large yumurta.. yani normal yumurtanın iki katı aslında.. yarısını da kocişim yiyor..
Tamam canım teşekkür ederim tekrar hatırlattığın için not aldım
evet doğru sizler için ekstra kilo vermek için spora gerek kalmıycak:))
progesterona benim için artık gerek kalmıycak heralde bu hafta son olucak sanırım çünkü 10. haftadan sonra bebek kendi üretiyomuş. benimde pazar günü 10. haftaya başlıycak. sonrasında da daha normale döner hamilelik..
Ne kusura bakıcam bizde deriz sıpa.
Bende ne yürürdüm çok severim yürümeyi.Şimdi 10 dakikadan fazla yürüyemiyorum. Özledim uzun uzun yürüyüş yapmayı.
Ben daha başlayamadım malesef canım.. Aslında beyaz eti çok severim ama 4 aydır et yemedim.. Görmeye tahammülüm yok henüz.. Ama az kaldı şu akşam ve gece bulantılarım da geçerse ufak ufak yiyeceğim inşallah..
İki haftadır sıcak ekmekle hergün yarım yumurta yiyorum ama organik ve ekstra large yumurta.. yani normal yumurtanın iki katı aslında.. yarısını da kocişim yiyor..
Daha geçmedi mi canım?
Geçmedi yaaaa ooffff(((((
Alınmıştırrrr opuyorumnanaktan
Günaydın canım,
Yok almadıkk, dışarı da çıkmadık.. :
1-Yarın Aydın Beye bir sormak istiyorum, belki bir marka söyleyebilir.
2-Eşim 19.30 gibi geldi, çapraz komşumuz Sina ile 15 dakika basket atalım dedi.. Basket oynadılar bir süre.. Sonra da kıyamadım.
Belki bu akşam şöööle bir çıkabiliriz (midemiss iyi olursa) genel olarak hem bakmış olurum, hem de bir nebze daha fikir sahibi olurum diye düşünüyorum..
Beliz de kaç gündür yok yarın rahim film çekilecekti yanlış hatırlamıyorsam.
evet ben de fark ettim ses yok kaç gündür bilmiyorumkismile
Cumartesi de grapes ile ben hastanedeyiz. Grapes in transfer günü belli olacak.
Marinerden de ses çıkmıyor kaç gündür.
Benimki de yoklama gibi oldu :))))))
Ben yarın tam buğday unu ile krep yapacağım. Normal unla yapardım hep ilk defa tam buğday unu ile yapacağım.
Beyaz un bana yasak olduğu için dikkat ediyorum.
Krep yapabilirsin o da bulandırır mı mideni acaba?
Ben yarın tam buğday unu ile krep yapacağım. Normal unla yapardım hep ilk defa tam buğday unu ile yapacağım.
Beyaz un bana yasak olduğu için dikkat ediyorum.
evet doğru sizler için ekstra kilo vermek için spora gerek kalmıycak:))
progesterona benim için artık gerek kalmıycak heralde bu hafta son olucak sanırım çünkü 10. haftadan sonra bebek kendi üretiyomuş. benimde pazar günü 10. haftaya başlıycak. sonrasında da daha normale döner hamilelik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?