Genelde öyle der sever bir çok insan.. Benim de dilime pelesenk olmuş bir kelimedir sıpa.. Çok sevimli, çok tatlı, çok şeker gibi bişiii.. Bi de gerçekten sıpalar çok güzel yaratıklardır.. Neyse diyeceğim şu ki: bir gün bir erkek çocuk 2 yaşında falan annesinin eteğini arkadan tuttu çekti, kadının neredeyse poposu görünecekti.. Biz de arkalarındayız, bende yaramaz sıpa seni , ne yapıyorsun anneye bakalım haaa dedim.. Kadın "bende eşek oluyorum o vakit" dedi.. Ne diyeceğimi şaşırdım.. Sonra güldük ama kadın ciddiye de alabilirdi eyvahedigeldismile
Yürüyüşlere gelince: şimdi yürüyemiyorsun zaten, doğunca da hiçççç heveslenme öyyylee yürüyüşe neyin vakit yok, sabah saçını tarayabilirsen ne mutlu sana, artık arabalarını iterken yürürsün şekerciğim delikafadulden
Sancux;
Ben geçen cumartesi (15+3 idik) sabahından bu yana, gün aşırı bebekleri hissediyorum. Cumartesi günü eşime söyledim.. İçimde bir dalgalanma hissediyorum, bunlar bebekler dedim.. Yok canım daha çok erken dedi, gazdır, bağırsak hareketidir falan dedi.. Dün sabah (15+5) yine hissettim "valla bunlar içimde hareket ediyor ve ben hissediyorum dalga dalga" dedim..
Dün akşam geldiğinde "haklıymıssın bu hafta çok nadir de olsa hissedilmeye başlanırmış.. daha evvel doğum yapanlar hissedermiş erkenden , senin hissetmen enteresan ama doğru" dedi..
Sen ne zaman hissetmeye başlamıştın ?
Sen şimdi gör benimkilerin hareketlerini nerde kelebek kanatlarını çırpmasını resmen dövüyorlar beni:))))))))
Hele birde üstlerine doğru yan yatıyım hemen tekmeliyorlar. Kalk yatma otur diyorlar sanki:)))))))))
Günaydın kızlaarrr
bir de tarifini yazsana yerimseniben
Ya kızlar mystry dünden beri arada bir online görünüyor ama birşey yazmıyor anlamadım valla akşama kadar yazmaz ise telefon edeceğim.
bence hiç endişe etme iyi beslenemedim diye zaten ilk 4 ay bebekler annelerinin depolarını kuallanıyolarmış yani 4. aydan sonra beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyomuş. ilk 4 ay bulantılar olduğunda anne rezervinden geçiniyolar:)))
Günaydın kızlaarrr
tv8 de bir program yapıyor eczacı mehmet müderrisoğlu, geçenler de asm ye gittiğimde onların dergisinde bir yazısının olduğunu gördüm. Programda anlatırken dikkatimi çekmişti. kızı da hamileyken ona çatlakla ilgili bir krem yapmış ve çook memnun kalmış , sonra kızının arkadaşlarına yapmış filan derken adeti çoğaltmış ve internetten satış yapıyor, çok iddialı konuşmuştu kesinlikle faydalı ve önleyici diye. ben de ondan alacaktım ama gerek kalmadı
Kızlar bol bol et ve yumurta yiyin.
Cevahir hanım haftada en az 1,5 kilo et, günde 1 tane yumurta yemen gerekiyor dedi.
Protein çok önemliymiş hem anne için hemde bebekler için.
Mesela ödemi azaltır şişmezsin dedi.
canıım yaşasıın başlamış demekkii valla bende çok erken hissettim bu sefer aynen dalga dalga sonra balonlar batladım içimde minik minik sonra tribe girdim 2-3 gün oynamadı sancuxu delirttim şimdide 2 gündür resmen vuruyo ay inanılmaz bi duygu o vurdukça benim gözlerim doluyor ya kızlar deliriyorum galiba ama o kadar çok istiyorum ki bu bebeğimi kucağıma almayı koklamayı o kadar içimde kalanlar varmış meyersem neysee unutun baymıyım sizi ben dün gece hepimize dua ettim sabah ezanında herşey çok güzel olucak hepimiz için. şu sancuxun günü gelsin doğursun sağlıkla patıır patır sıra bize gelicek.
et balık tamam mümkün olduğunca uymaya çalışıyorum ama yumurta çok zor yaa yiyemiyorum yediğimdede midem havalara kalkıyor bende tedavi başlangıcımda 57 kiloydum şimdi 68 kilo oldum çok aldım ama olsun zaten iğneler aldırdı eh bide hareketsizim olcak o kadar nuri bey bile takmıyo valla
benide dövsün nolurr sırnaşık şey
Günaydın canım.....
Tarifi çok kolay :
un,yumurta, süt, tuz, çok az sıvı yağı çırpıyorsun (kıvamı sana kalmış gözleme gibi seviyorsan bol unlu, omlet gibi seviyorsan bol yumurtalı)
kızgın tavada pişiriyorsun
Günaydın canım..
Piyasada bir dolu krem var.. Tabii kullananların tecrübesi önemli.. Ama her ne olursa olsun birine iyi gelen diğer kişide aynı sonucu vermeyebiliyor.. Yarın Aydın Beyin de bu konudaki görünüşünü öğrenmiş olacağız..
Bu arada Mehmet Bey Rebul'un sahibidir... Atadan, deden bu işin içindedirler..
Ha bi de gerek kalmadı demişsin..klava: klava:
Yakında gerek olacak canım..
Kadında lafı cuk diye oturtmuş yani sırnaşık şey
Evet cnm ancak bebek arabalarını iterken yürüyüş görünüyor gibi olsun napalım ona da şükür.
canıım yaşasıın başlamış demekkii valla bende çok erken hissettim bu sefer aynen dalga dalga sonra balonlar batladım içimde minik minik sonra tribe girdim 2-3 gün oynamadı sancuxu delirttim şimdide 2 gündür resmen vuruyo ay inanılmaz bi duygu o vurdukça benim gözlerim doluyor ya kızlar deliriyorum galiba ama o kadar çok istiyorum ki bu bebeğimi kucağıma almayı koklamayı o kadar içimde kalanlar varmış meyersem neysee unutun baymıyım sizi ben dün gece hepimize dua ettim sabah ezanında herşey çok güzel olucak hepimiz için. şu sancuxun günü gelsin doğursun sağlıkla patıır patır sıra bize gelicek.
et balık tamam mümkün olduğunca uymaya çalışıyorum ama yumurta çok zor yaa yiyemiyorum yediğimdede midem havalara kalkıyor bende tedavi başlangıcımda 57 kiloydum şimdi 68 kilo oldum çok aldım ama olsun zaten iğneler aldırdı eh bide hareketsizim olcak o kadar nuri bey bile takmıyo valla
Sancux
Sen Mystrynin bahsettiği dört boyutlu şeyden çektirdin mi canım?
boşverin kiloları filan, sağlık olsun gerisi booşş... hepsi düzelir...
Detaylı ultrason değil mi? 18. haftada Hayri beye çektirdik.
Öyle cnm bende takmıyorum kilo falan sadece hareketler kısıtlanıyor, ağırlaşıyorsun.
Krepin ölçülerini bilmiyorum hep göz kararı yaparım.
Aaaaaa Kızlarrr
Ne söylemeyi unuttum..
Ben su dışında hiç bir sıvı içemiyorum.
Çay, kahve, ayran, soda, kola, gazoz, bitki çayı, meyva suyu.. ı-ııııhhh
Sadece su içiyorum.
Annemler 7 Ağustosta adadan geldiklerinden beri , bana her gün çok koyu kıvamlı ve 24 saat bekletilip süzülen kefer içirdi (ben çok ekşi sevmiyorum onun için 24 saat sonra süzüyoruz, ekşi sevenler daha çok saat bekletiyorlar) .. Pazar gününden bu yana da eşim yapmaya devam ediyor..
Uzun yıllardır kefir mayasıyla kefirimizi kendimiz yaparız...
İşte annem geldiğinden bu yana zorla içirdi, şimdi keyifle içiyorum hergün öğlen gibi.. Ya da susadığımda dolaptan bir yudum içiyorum.. Beni kendime getirdi diyebilirim.. Çok sağlıklı size de tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?