Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kadında lafı cuk diye oturtmuş yani sırnaşık şey

Evet cnm ancak bebek arabalarını iterken yürüyüş görünüyor gibi olsun napalım ona da şükür.

canıım yaşasıın başlamış demekkii valla bende çok erken hissettim bu sefer aynen dalga dalga sonra balonlar batladım içimde minik minik sonra tribe girdim 2-3 gün oynamadı sancuxu delirttim şimdide 2 gündür resmen vuruyo ay inanılmaz bi duygu o vurdukça benim gözlerim doluyor ya kızlar deliriyorum galiba ama o kadar çok istiyorum ki bu bebeğimi kucağıma almayı koklamayı o kadar içimde kalanlar varmış meyersem neysee unutun baymıyım sizi ben dün gece hepimize dua ettim sabah ezanında herşey çok güzel olucak hepimiz için. şu sancuxun günü gelsin doğursun sağlıkla patıır patır sıra bize gelicek.

Ya kızlar mystry dünden beri arada bir online görünüyor ama birşey yazmıyor anlamadım valla akşama kadar yazmaz ise telefon edeceğim.

Yazmışşş yazmışşş sırnaşık şey

Bende önce çok endişelenmiştim bebeklerimi besleyemeyeceğim diye ama
Aydın Bey bana da ilk üç ay hiç bişii yemesen, su bile içmesen de senden gayet güzel beslenecekler ama üç aydan sonra beslenmene dikkat etmeye çalış, en azından bol sıvı tüketmeye çok özen göster demişti.. İçim rahatlamıştı..
Olduğu kadar napiiimm.. İstesem de olmuyor.. Bi geçsin tamamen normale döneyim ben güzel güzel besleyeceğim onları teyzesi

Günaydın canım..
Piyasada bir dolu krem var.. Tabii kullananların tecrübesi önemli.. Ama her ne olursa olsun birine iyi gelen diğer kişide aynı sonucu vermeyebiliyor.. Yarın Aydın Beyin de bu konudaki görünüşünü öğrenmiş olacağız..
Bu arada Mehmet Bey Rebul'un sahibidir... Atadan, deden bu işin içindedirler..
Ha bi de gerek kalmadı demişsin.. klava:klava:
Yakında gerek olacak canım..

et balık tamam mümkün olduğunca uymaya çalışıyorum ama yumurta çok zor yaa yiyemiyorum yediğimdede midem havalara kalkıyor bende tedavi başlangıcımda 57 kiloydum şimdi 68 kilo oldum çok aldım ama olsun zaten iğneler aldırdı eh bide hareketsizim olcak o kadar nuri bey bile takmıyo valla

Canım benim az kaldı alacaksın sağlıkla kucağına oğluşunu.
Bende her gece teker teker dua ediyorum hepinize ama bakın dualarımız kabul oluyor hamileler artıyor. Herkes hamile kalıcak ve sağlıklı bir şekilde doğuracak bebeklerini.

Mystry daha da kuvvetli vuracak neler yapıcak yaramaz görürsün.

Benimde midem bulanıyor ama alıştım artık.

Bak birde şöyle yemeyi dene : Yumurtayı iyice haşla katı olsun ince ince doğra üzerine tuz, karabiber, kırmızı biber çok azda zeytinyağı gezdir.

benide dövsün nolurr sırnaşık şey

döverler inşallah ne kalmış ki
bu arada sen yazana kadar da geçmedi ağrılarım hala devam ediyor , sanırım ciğerler temiz ama başak bi şey var o zaman, dahili kısımda bir iki doktor daha gezmem gerekiyor gii görünüyor .

e hani ölçüler , ölçüsüz hayatta bişicik yapamam :1no2:

evet mutlaka kişiden kişiye değişir de, nedense çok güven vermişti , ne biliyim işe yarayabilir diye düşünmüştüm.

inşallah ayşegülcüm gerek olsunnn artıkk oooffff:Saruboceq:

Kadında lafı cuk diye oturtmuş yani sırnaşık şey

Evet cnm ancak bebek arabalarını iterken yürüyüş görünüyor gibi olsun napalım ona da şükür.

Lafı oturttu ama arkasından güldü neyse ki.. Ya gülmeseydi bilmiyorumkismile

Evet canımmm hissediyorum vallahii... Sadece dalgalanma.. Eşim de önceki akşamdan bu yana kulağını koyup dinliyorr sırnaşık şey bağırsak gazlarının hareketinden başka ses duyamadı ama sırnaşık şey

Bu arada sağlık sigortamız varken, muayenehaneye gidip nakit vermeye gerek olmadığını düşünüyoruz canım.

Tamam takma şekerciğim ama gecenin bir yarısı sıcak börek ve künefe yemeye kalkıp yine mide fesadı geçirme.sempatiksalakcinni

boşverin kiloları filan, sağlık olsun gerisi booşş... hepsi düzelir...

Aaaaaa Kızlarrr
Ne söylemeyi unuttum..
Ben su dışında hiç bir sıvı içemiyorum.
Çay, kahve, ayran, soda, kola, gazoz, bitki çayı, meyva suyu.. ı-ııııhhh
Sadece su içiyorum.
Annemler 7 Ağustosta adadan geldiklerinden beri , bana her gün çok koyu kıvamlı ve 24 saat bekletilip süzülen kefer içirdi (ben çok ekşi sevmiyorum onun için 24 saat sonra süzüyoruz, ekşi sevenler daha çok saat bekletiyorlar) .. Pazar gününden bu yana da eşim yapmaya devam ediyor..
Uzun yıllardır kefir mayasıyla kefirimizi kendimiz yaparız...
İşte annem geldiğinden bu yana zorla içirdi, şimdi keyifle içiyorum hergün öğlen gibi.. Ya da susadığımda dolaptan bir yudum içiyorum.. Beni kendime getirdi diyebilirim.. Çok sağlıklı size de tavsiye ederim.

Detaylı ultrason değil mi? 18. haftada Hayri beye çektirdik.

Bilmem tam anlamadım, sanki farklı bişiimiş gibi geldi .. Şöyle yazmış "benim randevum bu cumaya bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alır içim rahatlar bu cuma 20+6 olucam ve 4 boyutlu ultrosona gitmek için tam zamanıymış bilgine..."

Öyle cnm bende takmıyorum kilo falan sadece hareketler kısıtlanıyor, ağırlaşıyorsun.

Krepin ölçülerini bilmiyorum hep göz kararı yaparım.

benim de gözümün kararı hiç yok internetten ölçüler alıp yapmıştuım güzel olmuştu ama tarifi kaydetmemeişim ve hangi tarifle yaptığımıda hatırlamayınca... neyse artık deneye yanıla buluruz

mystryy , ay ne güzel cnm cuma günü bebişini güzelce izliyceksin detaylı anlatırsın bize.kısa bi süre sonra da kucağına alıp koklıycaksın ayyy çok özendim ben de hareketlerini hissetmek istiyorum büyüsün hemem :)))
impression cnm demek hala ağrın var bence ihmal etmeden sebebini öğrenmek lazım sonra hamilelikte rahatsızlık verir bak hamilelikte diyorum ne demek kreme artık gerek kalmadı lütfen olumsuz düşünme olmamasında hiç bi sebep yokki ki olmuş da ama şansızlık... çok büyük ihtimalle de ikincilerde bi problem çıkmıyomuş.

ben de diyet yaparken geçen ay ilk defa içmiştim fena gelmedi tadı, ülkerindi, sanki biraz asitli ayran gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…