Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

İyi olmuş senin için bol bol kalsiyum da almış oluyorsun.

Kızlarrr;
Saaat 13.00 olmuşşş, dün giremedim ya, bugün bayağı oturdum vallahi...
Ama artık pcnin başından kalkıp uzanma ve kitap okuma moduna geçip sonra da uyuyup kalmayı planlıyorum..
Benim minik sıpa da bizim yatağın içine pikenin altına girmiş, çok davetkar yatıyor.. Azıcık da onu mıncırırımm..
Çok öpüyorum hepinizi...
Akşamüstü görüşmek üzere...

tamam kızlaarrr size iyi dinlenmeler...benim de işler bastırdı...bugün de erken çıkacağım , biraz onlarla ilgileneyimopuyorumnanaktan

canım acayip çekti eve gidip bende yapacagım aktara ugramayı unutmazsam:)
dün bende misafirlerime çilek hoşafı yaptım:) tanelerini süzdüm soguttum, iftarda ikram ettim çok begendiler, güzel tarifleri paylasalım kızlar...
ayşegül bu arada senin komsun olmak isterdim, birkaç gün önce kulaklarını çınlatıyordum eşim dediki şerbet ne yapıyormuş?

noktayı koyayım kızlar ay o kadar hızlısınız kiii yetişemiyoruuummm aynı şey canım detaylı ultroson demek istedim

mystryy canım nasılsın?nasıl sıcaklar biraz azaldı gibi rahatladın mı?

iyiyim canım valla sıcaklar azalması o kada iyi geldiki anlatamam kapı pencere açıyorum oohh püfür püfür pikeye sarınıyorum 2 gündür vee uzun zamandan sonra kocama sarılıp uyudum özlemişim resmen sıcaktan değilmiyoduki valla.oooh çilek hoşafı soğuuk soğuk iyi olmuştur tabii ben şeftali kompostosu çok severim bak o da iyi gider iftarda..sen nasılsın?

şeftalide yapayım bakalım begenecekler mi:)sahi sen bir ara iyi bir tatlandırıcı ismi vermiştin galiba neydi adı? yoksa ayşegül mü söylemişti? aslında tatlandırıcıyla yaparsam daha az kalorili olur diye düşünüyorum

kızlaar krem konusuna gelince ben arkonun çatlak kremini kullanıyorum fiyatından emin değilim eşimin sponsorluğunda sizler eczane bilumum kozmetikçiler falan her yerde bulabilirsiniz fazla pahalı olduğunu düşünmüyorum kutusunun üstünde 3. aydan itibaren yazıyo valla ne kadar erken o kadar iyi ben 2,5 aylıkken başladım günde bir kere hayde bre pehlivan şeklince bol bol sürüyorum tüm riskli yerlere amaa bir öneri daha kuzenimaktardan kakao almış anlamadım tam ama kalıp mum gibi bişimiş onu benmari usulü eritip soğutup sürüyomuş acayip nemli tutuyormuş vücudunu tüm vücuduna sürüyormuş hamileliğinin başından beri kısmetse bu cuma doğurucak ve 1 tane bile çatlağı yok henüz bende aktarlara gidip sormadım ama kesin sorucam en yakın samanda krem dondukça yine eritiliyomuş ay bilmem anlatabildim mi kuzenim uzakta ve banada telefonda aynen böyle anlattı neyse ben bulur da kullanırsam anlatırım size detaylı olarak gene.

splenda olabilir mi?o doğal tatlandırıcı ama kaynatılmıyor galiba bilmiyorumkismile

kızlaar kontrolümü anlatayım size cumartesi heyecanla gittik hastaneye cuma gecesi tabiki uyuyamadım heyecandan bu arada neyse nuri bey beni görünce şok oldu dedi ki inanamıyorum hakikatten 1 ay sabrettin öyle geldin söz ver bana arada gittin mi birine dedi yok vallahi gitmedim ama çıldırmak üzereyim nolur uzun uzun bakın banada cd verin bol bol resim verin ki bari bir dahaki sefere kadar oyalanayım dedim. neyse Allahıma şükürler olsun iyiymiş kuzum nuri bey zumlaya zumlaya yüzünü ayaklarını ellerini hep gösterdi kızlar öyle tatlı ki içim titredi her yerine bakarken pamuklara sarmak istedim nuri bey sağolsun bayaaa uzun baktı 20 dakika kadar.485 gram olmuş inanamadım ne kadar büyümüş dimiii en son gittiğimde 195 gramdı boyu artık ölçülmüyormuş onun yerine gelişimine bakılıyormuş.nuri bey detaylı ultrosonuda bi atlatsak hayırlısıyla test mest kalmıyo deddi bi şeker testi varmış ondan da korkma dedi.cuma detaylı ultrosondan sonra onu arayıp bilgi vermemi söyledi.ayağıma o sabah çok acı bir kramp girmişti onu anlattım bu tarz kasılmaları önlemek için magnezyum verdi ben suya karıştırılan şeyleri içemeyip kustuğum için bana böle hani şeker poşetleri olur ya minik onun gibi olandan verdi kutuda 20 tane var hergün yatarken bir tane açıp ağzına boşaltıyorsun tadı limonlu şeker gibi güzel yani tatlı tatlı yeniyor.kasılmanız kramlarınız varsa sorun arkadaşlar sizlere verirler.bunun dışında demire elevite ve balık yemediğim günlerde omegaya devam.nuri beyle bir dahaki kontrokü Allahın izniyle detaylı ultrosonda her şey yolunda olursa 24. haftamda yani tam 1 ay sonra.kızlar cdyi hemşire hanıma verdi içine çektiklerini yüklemesi için eve geldim heyecanla açtım cd boş tam bir yıkım çok üzüldüm ama malesef yapcak bişi yok oysaki 1 ay oyalıycaktı beni o görüntüler neyse cuma günü rıza beye elimde cdyle gidip rica edicem belki o verir.işte bölee dualarınızı eksik etmeyin bizden.

mmmm, sen galiba çok beceriklisin utkumm :))

kizlar merhaba... ay ne cok yazmissiniz... okuyup da yazayim bisiler dedim, nerdeyse 1 saat oldu... haftasonu evden giremiyorum ben, sebebi cok sacma, sifremi unuttum da. tekrar sifre almak falan zoruma gidiyo:) sirketin bilgisayarindan sayfaya tiklayinca direkt acilioda. :):):) dun de ise gelmedim. kardesim burda, bir hasta numarasi ile dun onunla takildik, gittigim spor salonunun havuzuna gittik, bol bol guneslendik, snr bi buhar odasinda derimizin gozeneklerini actik ve hamama girip, guzeeeelce yikandik, snr da alisveris merkezinde gezindik, snr gelip kocacigima yemek hazirladik. ole gecti iste... evt yrn buyuk gun. dua edin, tupler tikali cikmasin kizlar... korkuyorum biraz. kimseyede solemedik, annemlere falan. bole kimseye korkumu da anlatamiyorum, gerci anlatilacak bisey yokda... gidip gorucez iste hayirlisi olsun

gece senin adina da sevindima cikcasi, taze taze deneyeceksin, gelisir mi ole mi olur bole mi olur endiseleri de olmayacak kafanda.
mystery acikcasi bende bekleyecegini hic dusunmemistim, sabrin icin tebrik ederim seni:):)
ay baska atladigim var mi??? kusura bakmayin kizlar hepsi bir okununca aradan kacabilio.
bu arada kislik hazirlama olaylariniza bayildim... yani bende koydum haftasonu barbunya ve domates ama evde yemek o kdr az pisioki, gecen senden 2 poset barbunyam ve 3 poset domatesim kalmis. gecen sene 20 poset domates koymustum, burdan yola cikarak, kis boyunca 17 kez yemek yapmisim. babama soledim, kimseye soleme ayip dedi bana bu senede cok bisi yapmadim ole olunca. hamile kalirsam yememe icmeme dikkat edecegim icin daha fazla yemek pisebilir evde ama onu dusunup de bisiler yapmak istemiyorum. ilkbaharda yaza hamile kalirsam die aldigim herseyi bi beden buyuk almistim, hepsi elimde patladi, allahtan giyebiliyorum bol moda ama yine de sinir oluyorum kendime, onun icin hic bi hazirlik yapmayacagim bu sefer... barbunya yemeye de gelirim mystery, ben cok severim, esim hic sevmio, bende yapamiyorum disarda ev yemekleri yapan yerlerde yiyorum ancak. (bugun yedim mesela:)) bu arada kuru minik bamyayi annem corba gibi pisirio, limon sikip yiyosun, cok guzel oluo, tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…