Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ay dur merak ettim, nie uretilmio? yani hamilesin sonucta, vucut algilayamio mu, islem disarda oldugu icin??? neden????

belizz
çünkü cnm normal yumurta folikülünden çatladığı bölgede corpus luteum diye bişiy oluşuyo o cisim de progesteron salgılıyo gebeliğin 10. haftasında bebek kendi progesteron hormonunu salgılar hale geliyor ve bu cisim ortadan kayboluyo ama tüp bebek işleminde yumurtalar toplandığından sanırım bu cisim ya hiç oluşmuyo yada yetersiz çalışıyo tam emin değilim onun için bu hormon verilmek zorunda kalınıyo.
eğer gebelik oluşmazsa kanda gebelik hormonları olmaz ve bu cisim yavaş yavaş kaybolmaya başlar progesteron hormonu azalır ve regl oluruz.

Son düzenleme:

hmm simdi arastirdim netten onemli bi hormonmus gercekten...

ya kizlar bisi dicem, bu filmde sivi veriyolar ya rahme. rahmin icini sivi ile dolduruyorum falan dedi aydin bey... peki bu sivi nereye gitti anacim????

bebiş kızsa kutlamaya gitmişlerdir:teytey:
erkekse de eşini avutuyor olabilir, ama amniyo sentezi bugun muydu? degildi sanki??belki amniyosentez sonrasında dinleniyordur

Belizcim çok geçmiş olsun canım, hadi atlattın bunu da , inşallah hayırlı güzel haberler alırız senden... olmasa da bebek için yöntemler çok , denemeye devam :) ben bu rahim filmini 2 kere çektirdim biliyor musun, gerçekten zor bişey. Bir daha çektirmem gerekse herhalde narkozsuz cesaret edemem 3.ye :)

tesekkur ederim canim. niye 2 kere cektirdin??? ole narkozsuz cesaret edilemeyecek kdr acidi mi ya... benim canim mi pek acaba(bole mi deniliodu) yani acidi da, yine olsa katlanirim, ne yapayim, belki biri acikti ondan cok acimadi, digerinden de az da olsa sivi gecti diye mi acaba? senin sonuc ne cikmisti... ama bi daha olmasin ya, olay igrenc...

oohh keyfe bak çook iyi yapmışsın:)) ne zaman istersen kışın gel canım yeriz afiyetle istersen paket yaparım evede götürürsün cokacimcoook

sorma bende çok güldüm sende aldatmadın öyle demeeee yoksa bende aldatmış olucam senin kadar büyüyünce eyvahedigeldismile

canıım iyide sen sancux ayşegül ikiz bebekleriniz var benim tek ve bende aldım maşallah sizlerin aldığı kadar kilocukları.oooh karneleride pekiyiymiş

canım bence durum öyle kötü durmuyor sen usanana kadar dene doğal yoldan hele bu ay kesin dene baktın ıııh daha çok stres oluyorsun doğal denerken yap tüpü bitsin gitsin:))) hem ne demek burda tek başına yazmak aşkolsuuuunnn o kadarda geç gelmiycekki senin bebişin inşallah.

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey demek yan yana yatın dese uycaksıın e yazık kocaann :kedi:

valla kocalar bıkmamıştır bazı şeylerden ama belli etmeseler bile bizim kadar onlar da stres yapıyolar:))
benim kocam geçenlerde, yav diyo kafamın içinde sivilceler oluyodu artık yok ne güzel ee ne olsa stres bitti dedi
ben de ne stresi dedim eee çocuk stresi ne olcak demez mi çok güldüm yaa hani biz söyleniyoruz filan stres atıyoruz ama onlar içlerine atıyo sırnaşık şey

Kızlar selam bugün giremedim pek.

Ayşegül mesaj attı 2. bebiş yine saklamış cinsiyetini:)
Yaramaz annesini, babasını ve tabiki bizleri merakta bıraktı. Utangaç bizim kız galiba.

Ayşegül'ü amniyosentez sonrası 1 saat odaya almışlar dinlenmesi için.
Selamı var. Ben biraz geç haber verdim kızlar kusura bakmayın.
Öpüyorum hepinizi....................

Belizcim geçmiş olsun.
Umarım bu ay kendiliğinden hamile kalırsın tüplerin açık şu an nasıl olsa.
Aşılama olmayacak diye hiç üzülme zaten aşılamaya ben hiç inanmıyorum normal yoldan pek farkı yok. Tüp bebek hiç zor bir işlem değil gözünde büyümesin. Gerçi gerek kalmayacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…