Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Şu an bize kadar mayamız mevcut, ama bir-bir buçuk ay sonra bir ya da iki komşuya dağıtılacak kadar olacak.. Sana da ulaştırabilirim canım..
Şerbetcik ne yapsın, şu an tam bir aslan görünümünde.. vücudu traşlı yeleleri ve başı uzun tüylü.. hiç abartısız minik bir aslan gibi görünüyor minnoşum.. İki haftadır bizi özlüyordu, çünkü annemlere iniyorduk devamlı onlarla vakit geçirip yatmaya çıkıyorduk.. Yatmadan evvel de yarım saat mıncırıyorduk babasıyla.. Pazar gününden bu yana daha mutlu.. Ben takılıp duruyorum zaten, "bir kardeşin erkekmiş, artık kuyruğuna teneke mi bağlar ne yapar bilmiyorum şerbet" diye sırnaşık şey
Utkumm; şu an gündüzleri yapayalnızım ama Şerbet inanılmaz yarenlik yapıyor, can yoldaşı oluyor bana.. Canım benim inşallahh bebişler doğunca psikolojisi bozulmaz, kolay adapte olur.. Azrayı ilk gördüğü gün çok korktu kaçtı.. Hergün Şerbeti göstermeye bizim eve çıkardık, ikinci günden sonra alıştı Azraya.. bizim kız da peşi sıra "berbet" diyip dolandı, pat pat vurdu, kuyruğunu çekti.. Azra vurunca kaçtı başka tarafa ama aklı da Azra'da hep geri döndü, yakınında olmayı tercih etti.. Vursa da , kuyruğunu çekse de hiç tepki vermedi, ağbi gibi davrandı oğluşum.. opuyorumnanaktan

noktayı koyayım kızlar ay o kadar hızlısınız kiii yetişemiyoruuummm aynı şey canım detaylı ultroson demek istedim

Yahuu niye kafamı karıştırıyoysun benim... Allag allaggg... kafamçokkarıştı

Yarın Aydın Beyle de konuşayım, eğer özellikle bir markayı kullanmamızı önerirse eşine havale ederiss şekercim..
Ben kakao yağına dayanabileceğimi hiç zannetmiyorum.. Çok ağırr çünkü.. Badem yağını da Sancux anlattı zaten hem ağır kokuyormuş, hem de çıkmıyormuş yıkanınca..

splenda olabilir mi?o doğal tatlandırıcı ama kaynatılmıyor galiba bilmiyorumkismile

Evet canım, ben bahsetmiştim, splenda.. sadece çaya kahveye koymak için.. Genelde ısıya dayanıklı, besin maddeleri yapmak için kullanılanlar büyük marketlerde toz halinde satılıyor.. Eniştemiz şeker hastası olduğu için eşimin ablası ona zaman zaman bişiiler pişirir..
Utkum, sakın drajeleri suda eritip kaynatma e mi canım. Ben şeker hastalarının dışında toz tatlandırıcı ile bişiiler yapmayı asla tercih etmem.. Haaa ne yapabiliriz esmer şeker var, beyaz toz şeker yerine onu tercih edebiliriz.. Ya da çoook eskilerin yöntemi pekmez ya da bal ile tatlandırmak. Ben çooookk eskilerde sırnaşık şey hamile kalmadan evvelll hergün bissürüüüü şekersiz kahve içerdim.. 8-10 büyük fincan.. Tedaviye başladıkkk tıkk kestim.. Nasıl becerdiğimi bilmiyorum bilmiyorumkismile İşte o kahve içtiğim günlerde, akşam üstüne doğru zaman zaman ağzımda buruk bir tad olduğunda kahveme genelde bir kaşık bal ya da pekmez koyardım.. aklinialirimsmile

Maşallah canım.. Böyle devam edeceksiniz inşallah.. 1 ayda neredeyse 300 gr büyümüş.. Afferimmm ona..

Belizcik merak ettik seni..
Şifremi unuttum dediğinde mail adresine şifren geliyor.. kaydirigubbakcemile5
Yarın için bol sans diliyorum sana.. Muhtemelen 11.30da biz hastanede oluruz.. Bilgin olsun..
Sen zaten en alt katta radyoloji bölümünde çekim yaptıracaksın.. Aydın Bey hiçç canını acıtmadan yapacak canım.. Hiçç endişen olmasın..

ayy maşallah oğluşuna hep böyle güzel devam etsin:))

çok iyi yapmışsın felekten bigün geçirmişsin:)) yarın için iyi şanslar umarım herşey normal çıkar ve hemen biter işlem ...

mystryy canım okurken içim bir tuhaf oldu... bebişini doya doya görmene, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. dilerim hep böyle devam edecek ve hayal ettiğin gibi bebeğini kucağına alacaksın büyük bir mutlulukla...

kıslar bugün işe gitmek biraz dağılmamı sağladı. insan her ne kadar mantıklı bir karar verse de bir burukluk yaşıyor ister istemez. mystryy nin dediği gibi belki de bu işlerle uğraşmaya başladığı andan itibaren başlıyor belki de hamilelik süreci....

sancux iyi olmana sevindim canım. bence bu ağrıların vs hepsi doğumdan sonra yokolup gidecek. o iki yaramazla aynı bedende yaşamanın küçük zorlukları bunlar...biraz daha sık dişini... gerçi bunlar kesin doğunca da uyutmayacaklar seni :))

impression, dilerim bir an evvel tam anlamıyla sağlığına kavuşursun.

belizcim, yarın iyi haberlerini bekliyoruz. bol şans sana.. kimselere söylememkle iyi etmişsin. ne kadar az kişi bilirse o kadar az soru yanıtlıyor, o kadar az yoruluyorsun...

melisscim senin bebişten de iyi haberlerler bekliyorus. bir gün daha sık dişini...

ayşegül kefiri öyle bir anlatmışsın ki valla benim de iştahım kabardı. ben marketten bir kez almış hiç sevmemiştim. ama belki dediğin gibi çok ekşimemiş hali güzel olabilir. ben de mesajını kopyalayıp sakladım. maya bulduğumda denerim, takıldığım yerde de sorarım artık...

utkumcum senin çilekte bu sıcakta öyle güzel fikir ki... bence kayısıyı denemelisin bir de...

valla kıslar hepiniz o kadar beceriklisiniz ki aşka geliyorum sizi okudukça. bu pazar günü mutfağa kapadım kendimi (p.tesi transfer olacaktı ya bir de..) grapescim domatesleri aynen tarif ettiğin gibi yaptım. teşekkürler tarif için. derin dondurucuya sebze atmamdan şikayet eder hep eşim. orayı tıka basa gördü mü sinir olur bizimkisi. böylece buzluğu işgal etmeden bir sürü domates stoğu yapmış oldum kış için...

bamyayı ben de kuru tüketiyorum. kayınvaldem sağolsun, azar azar da olsa kurutup gönderir, fasulyeyi, domatesi, patlıcanı ve bamyayı... biz de bamyayı bol limonlu ve kıymalı severiz. ama korukla da güzel olur mystryy o da iyi fikir. ayşegül nohutla nasıl yapıyorsun basitçe tarif eder misin bir? eşim de ben de sebze yemeklerini daha çok zeytinyağlı tercih ederiz. bunun tek istisnası bamyadır bizim evde kıymalı pişer. nohutluyu deneyebilirim ama...

derin dondurucuya yeşil fasulye ve bezelye yapardım her yaz ben de.. bezelye için artık çok geç ama ilk fırsatta fasulye yapacağım. ben fasulyeleri temizleyip, kırıyorum. sonra bir tencere suyu ocakta kaynatıyorum. bir kabı da eviyeye koyup, suyu açıyorum. sonra bir süzgeçin içine koyduğum fasulyeleri önce kaynayan suda 2-3 dk. bekletiyorum sonra soğuk suya daldırıyorum. suyun olabildiğince soğuk olması lazım. hatta ilk anda en soğuk hali sağlayabilmek için suya buz da atıyorum. böylece şoklanan fasulye hem rengini hem besin değerini korumuş oluyor. besin değeri için garanti veremem tabi :) ama rengini garanti edebilirim :))

iyi geceler

Kızlar merhaba,
Uzun zamandır yazamadım size, aslında yazdıklarınızı okuyorum ama şirketten giremeyince iphone’dan bidik bidik yazmak zor geliyor. Akşam eve gittiğimde de laptop’ı açasım gelmiyor, ara uzuyor böyle
Ayşegül’cüm anneciğine ve babacığına allah kavuştursun bir an önce. Evde yatarken onların gelmesini beklemek daha da zor olacaktır ama sayılı günler çabuk geçiyor. Bugün de randevun vardı, inşallah o da gayet güzel geçecek ve bize gene iyi haberlerle döneceksin :) Bu arada hayatımda hiç kefir içmedim, merak ettim şimdi tadını. Bende bi markete uğrayıp denemek için en küçük boyundan alayım. Belki de severim kimbilir
Belizz, sana da kolaylıklar diliyorum, bi çırpıda canın hiç acımadan geçiverir umarım.
Sancux, boyayı haftaya bırakmışsınız, eşine kolay gelsin.. Kolay değildir boya yapmak. Minikler de kıpır kıpır, sana da hiç kolay değil... Allah ikinize de güç kuvvet versin.
Mystry çok sevindim bebişin iyi olmasına. Sağlıcakla doğacak inşallah, hep birlikte seveceğiz.
Gece’cim facebook’dan da yazdım, hayırlısı böyleymiş, taze taze embriyolarla devam edersin, daha iyi olur. Şans oranı daha yüksek olur, bekleyip de olmayınca umut kırıklığı daha çok oluyor, gerçi gene bekledik ama bu kadarı sayılmaz dimi?
Impression geçmiş olsun, hala geçmemiş ağrılar, üzüldüm ve biraz da şaşırdım. Niye geçmiyor ki?! Dr.lar baktılar bişi bulamadılar, ilaçlarını da aldın geçsin ama artık dimi??
Meliss sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik?
Utkumm, Grapes, Gece, Mystry ve diğerleri amma hamarat çıktınız ayol, kıskanıyorum galiba ama gene de oturup domates neyim ayıklayıp, mutfakta zaman geçiremem.. siz yapın ben yemeye gelirim :))) eliniz değmişken birer kavanoz fazla yapsanız benim kışlık ihtiyacım da çıkacak... hahahh haaa
Kızlarrr (Ayşegül) rakamlar konusunda takıntılı olduğumu farketmişsiniz tebrik ederim :))) Neyse madem 1000.sayfanın ilk mesajı ne olacak diyorsunuz, söyleyimm... 1000.sayfanın ilk mesajı, Grapes’in pozitif sonucu olacak :)))) Tamam mıııı????
Öpüyorum hepinizi, görüşürüz sevgiyle kalın...

1000. sayfa müjdesi harika olur bu çok güzel bir fikir!!!
ayrıca ne zaman istersen evimizin kapısı acık canım arkadasım buyur gel, hatta kısın aşerdiginde ben bile yapıp getitririm sana:)

1 ay sabretmen süper, şimdi sırada 1 ay daha beklemek var inş. bebişin saglıkla kocaman olacak ayrıntılı ultrasonunda seni rahatlatacak hiç sıkıntı etme kendine, ayrıca magnezyumun farklı çeşidini de öğrenmiş olduk bu site çok faydalı:dance:

splenda olabilir mi?o doğal tatlandırıcı ama kaynatılmıyor galiba bilmiyorumkismile

ok mesaj alındı tatlandırıcı kaynatılmayacak, bilmiyorumkismile ama ben ne yazık ki bir kaç kez yaptım bunu artık son.. bal ve pekmeze dönüş olacak

amanın şerbeti yemenin tam zamanı desene, bende istiyorummmmmmmm bir kedim bile yok eşim artık alsak mı demeye başladı ama şaka yapıyor galiba

işe başlamak bu konuda en iyi ilaç, içinin burulmaması mümkün degil emin ol seninle birlikte bizde üzüldük ama böyle olması sonradan üzülmekten daha iyi oldu... canımız sağ olsun bizler eşlerimiz ii olsun inşaallah bir dahaki denemelerimizde herşey yolunda gidecek

HEPİNİZİ ÖPÜYOR ve İŞİME DÖNÜYORUMzemuszemusopuyorumnanaktan
a.s.

Mystry Nuri beyin laflarına çok güldüm. Demekki inanamadı senin 1 ay dayandığına. Bir de sanki onu aldatıyormuş gibi başka doktora mı gittin diye sormasına koptum. Ama ben onu aldatmış oldum galiba, aramızda kalsın:))))))

Ladycim evet boya bu haftasonuna kaldı. Su bazlı boyaya dönmek bayağı zormuş en az 2 gün lazımmış.
Önce duvardaki boya zımparalanacak, nemli bir bezle silinecek, astar atılıp 1 gün kuruması için beklenilecekmiş Daha sonra 2 kat boya sürülecek, katlar arasında da en az 4 saat olacakmış.

Selam
Nasılsın...
Fetal ekoya pazartesi girdim. İyi görünüyorlar...Yinede kücücük şüphelerden dolayı önemsiz bir ay sonra fetal eko randevusu kontrol . Ama ne tatlı bir doktordu o. Resmiye Hanım.Süper bir bayan.Kızımda çok sevdi.Hemen gösterdi kendisini.
Karnelerini veriyorum dedi. 5 pek iyi dedi.Yani hayati herşey yolunda görülüyor... Bu arada ben senden hızlı kilo alıyorum.İlk hamile kaldığımda 62 , 21 haftalıkken 74 düm. Şu anda 24 üm ama bilmiyorum kilomu.

Öğle yemeğine çıkyorum.Çok selamlar..

delikafadulden
yedekleme yaptın şekerim sadece yedekleme

Allah yardımcınız olsun epey iş varmış desene aman sen boya kokusuna maruz kalma dikkatli ol bızdıklarda dogunca güzel güzel yatsınlar odalarında inş.
bu arada isim konusu kaldıgı yerde mi hala yoksa son kararları verdiniz mi?

Maaşallah bebişlere Allah korusun hepsini
bu arada afiyet olsun

Son düzenleme:
kizlaaaar geldim ben... aysegul de gelir herhalde birazdan... benim is 11 gibi bitti, ciktim hastahaneden, aydin bey erken gelseydi daha da erken biterdi ama biraz gec kaldi, stres olmam disinda beklemek rahatsizlik vermiyor acikcasi, ama aysegulu ne ara muayene edecek onu anlamadim, burdan nuri bey ile ameliyata gidicez dedi, neyse geyik kismi gecelim.
sol tup de birsey yok ama ne yazik sag da biraz tikaniklik var. yani radyoloji uzmani ile konusmalarinda gecti biraz, sivi olustu icerde, ama zor gecti vs vs gibi laflar gecti. sol da ztn, simdi sola gonderiyorum, hoop bitti, gecti, simdi saga gonderiyorum, burda biraz sorun var, basinci arttiriyorum, agriyinca dur dedi. gerci sagi solu yok, rahmin icini sivi ile dolduruyorum dedigi anda canim yanmaya basladi ama allah daha beterinden saklasin dayanilmayacak bisey degil. en son bitmek uzere son 3 saniye diyerek 2 de takili kaldiginda, evet bitsin dedim o kdr:) onun disinda fena gecmedi, simdi de hafif kanama gelio, ole yani.
simdi tam randimanli calismiyor tuplerin, %50 gibi dusunmek lazim dedi. gecne sefer ne demistim dedi, sigorta karsilasin die notlarina esimi falan yazmio, ondan da her seferinde soruo, soledim iste test yaptirmistik, 2 ay deneyin, snr asilamaya bakariz demistiniz die. asilama olmaz, tavsiye etmiyorum dedi, kistlerin var onlari tetikleyebilir dedi. anlamadim, gecen seferde kistler vardi, neden o zmn oyle bi yonlendirme yapmisti ama. bisi diyemedim, karnimda cok agriodu, cok soru aklima gelmedi, snrdan takildi kafama. neyse asilama olmaz dedi, tup bebek alternatifiniz ama normal yolla da deneyin, denemekten yoruldugunuzda veya artik denemek istemiyoruz dediginizde adetinin 3. gunu gel, duruma bakalim dedi. ama bu ay kesin deneyin ben biraz actim dedi. ama dedim bu ay sag calisiosa sansimiz olmaz, vallahi cok merak ediosan bakariz ama sonucta bu degistirebilecegimiz birsey degil onun icin, hic kafani karistirma rahat ol, denemeye dvm et dedi.
benim oran %50, esimin %34 sansimiz pek de yuksek gibi durmuo ama bakalim bu ayda deneyelim de, sonuca gore belki bir ay daha deneriz, bakalim bu adet ayinda sag calistiysa, sag tarafim agrimisti gecen ay cunku, bu donemde sol calisir, belki olur. olmazsada simdi icin bilemiyorum yani bir iki ay daha deneyelim diye ciktim hastahaneden ama zmn gecip, olumsuz sonuc da alinca fikrim degisiyor yine. ha bu arada kistlerim buyurse ne olacak hap kullanmiyorum dedim, onun icin seni 2 ayda bir gorucem dedi. bakalim bu durumda bir dahaki ay tup bebek dusunmesek de aydin bey ile bir gorusmemiz olacak. en son umarim iyi hbrlerini alacagim diyerek cikti gitti...
ama inanilmaz iyiydi, geldi, elimi tuttu, hic korkma, rahatla, kontrol senin elinde, sole sole yapicaz ama canin cok acirsa, durun dersin dururuz, ben tupu acmak icin basinci arttiricam ama dayanamazsan devam etmeyiz, endisen olmasin vs vs die konustu. ole yani pek ii bi sonucla olmasa da bunu da atlattik.
bu gidisle ben aranizdaki son hamile olmaya adayim. hepinizin bebisleri dogunca burda kendi kendime yazisirim artik ama benim bebisim kucuk olacak, sizinkiler abi ve ablalari olurlar insallah, el ustunde tutarlar artik onu

bu arada kizlar benim ameliyat raporuma rontgeni de yazmis, cekilecek die, bu sebeple 444 tl mi ne tutuodu ama sigortam %80ini karsiladi, 80 lirami ne verdik... ay nsl mutlu oldum, 500tlyi gozden cikarip gitmistik, piyango cikmis gibi oldu ufak capta allah razi olsun aydin beyden, onun icinde tesekkur edecektim unuttum bak...
ay ama ona o kdr guveniyorum ki, hani deseki, beraber olmaniza gerek yok, yanyana yatin yeter olacak die, onu bile yapicam, o kdr inaniyorum yani ona

canım çok geçmiş olsun hadi bakalım hayırlı sonuclar haberler bekleyelim ama böyle umutsuz olursan olmas kiiiii bu arada Aydın hocaya güven yorumuna bayıldım

selam kızlar :))
belizzciğim çok geçmiş olsun bak kurtulmuşsun bundan da
ayy umarım bu ay da bize güzel bi haber verirsin ama olmazsa da hiç üzülme
en ağrılı işlemi atlatmışsın tüp bebekte yapılan işlemler daha az acılı:)
bu gün yat dinlen bakalım...

canım çok geçmiş olsun hadi bakalım hayırlı sonuclar haberler bekleyelim ama böyle umutsuz olursan olmas kiiiii bu arada Aydın hocaya güven yorumuna bayıldım

vallahi canim, ben hasarli, esim hasarli, dogal olaral sifir kilometre bir arabanin gostermis oldugu performansi gosteremeyecegiz tabiki de.... o olacak, bu denk gelecek de sole de bole de... aslinda cok uzuldum yani, bi tanesinin benimle olmasi ve digerinin de bu islem sonucu biraz acilmis olmasi umit verici ama diger yandan la la la la la la tarzinda takilan spermlerimiz var. bakalim bu ay birbirlerine kavusup, mutlu sona ulasabilecekler mi!!! baya geyige vurduk biz olayi esimle, o ne dusunuo tam olarak bilmiyorum. CADIARZU demek ki zavallilar gidememisler, kapi duvar, gecememisler, obur tarafada gidiolar orasi bos ne yapsinlar onlarinda sucu yok, bakalim bu ay ne yapacaklar

canim islem bitti, acayip agriodu, snr odemeyi yapana kdrda bi agri sizi vardi ama snrsinda gecti hemen, su anda hic bi agrim yok, hic bisi olmamis gibi diyebilirim. bi ped koydum o kdr. ise geldim bende. ztn pek is yok, oturuyorum yerimde. ole yani... tup bebek isleminin daha az acili olmasi yuregime hic de su serpmedi ama kotunun iyisi diyelim

ladybird

iyiym cnm saol:) valla hamilelik iyi gidiyo sanırım yarınki kontrolden sonra çok rahat olucam :) canlandığını ve hareket ettiğini görmek istiyorum bunun dışında hafif mide bulantılarım oluyo arada ama daha hiç çıkartmadım umarım da şiddetlenmez böyle atlatırız. iştahım da çok açıldı geceleri aç bi şekilde uyanıyorum atışıtırıp tekrar yatıyorum:)
ama şu progesteron takviyeleri bana pek yaramadı uyku düzensizliği yaşıyorum bi haftadır yine erken saatte acıktığımdan mı onu da anlamadım. neyse son haftamız progesteron kapsüllerini bırakırım artık. bu gün internette okudum gebelik başlangıcındaki fazla uyuklama ihtiyacını progesteron hormonu sebep oluyomuş ama doğal olarak bizde bu hormon üretilemediğinden dışardan almak durumunda kalıyoruz neyse bunu okuyunca rahatladım çünkü arada endişe ediyodum benim gebelik hormonlarım mı azaldı bişiy mi oldu diye :)) bakalım yarın nasıl geçicek :))
kendine ii bak öpüyorum..

Son düzenleme:

ay ne güzel ağrıların geçmiş ..neyse şimdiden sıkma canını bakarsın şu bi iki ayda olmuş bile daha çok gençsiniz sonuçta:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…