Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ben bir kere bebek düşünmeye başladığımızda çektirdik, ikicisi de myom ameliyatından 6 ay sonra normal prosedür gereği çektirdik, ameliyatta tıkanmalar olabiliyormuş diye. Ama benim de tüplerim açıktı sadece birisinde hafif bişeyler vardı o da açıldı, bilmiyorum benim çok acımıştı, kaldı ki ağrı eşiği yüksek biriyim, bütün doktorlar bunu söyler bana. Doktorum da gerçekten işinde çok iyi bir doktordu ama çok ağrıdı işte.
Bence de bir daha olmasın :1no2:

peki saklayan hep ayni bebek mi acaba? bunlarin yer degistirme durumu olmuo di mi? yani sagdakinin sola gecme muhabbeti falan???

cok tesekkur ederim, bakalim gorucez...

hmm anladim. makineden de olabilir mi acaba? aydin bey baska makinelerde bagirttira bagirttira cekerler demisti. bilemiyorum ki. ztn ilk basta balonu sisirmeye basliyorum dedigi anda agri baslio. acikcasi o anlik cekilioda ben Gece butun gun agridi, yattim falan diyince cok korkmustum, allahtan bende ole bisi olmadi. agri kesici alsam mi diye dusunurken gecti. allah bir daha ikimize de yasatmasin insallah canim.

vallahi cnm bu isin suyu cikti ztn... gunune gore falan filan durumu yani, kocis de bikmis olabilir... amaaan olsunda yanyana yatalim ama bitsin bu iskence diye dusunebilir

ayy yazık bize yaa bi doğuralım hemen normale dönmemiz lazım arkadaşlar yok daha çook erken yaşlarımız :kedi:

yaa onlar hakkatten içlerine atıyolar kıyamamm onlarıda anlamamız lazım

yaa ne yalan söliyim nuri beye çoook güvenirim ama benimde çook canım acımıştı hala hatırladıkça kaskatı oluyorum bir daha çektirmem gerekirse anestezisiz asla çektirmem

kızlar bugun dragos şifaya gittim, enfeksiyonum varmıs antibiyotik,fitil ve krem verdi ayrıca sağ tüpte bir kist gördü ve kan tahlillerimi istedi inşallah önemli birşey cıkmaz... adetim çok az geliyordu..

kızlar bugun dragos şifaya gittim, enfeksiyonum varmıs antibiyotik,fitil ve krem verdi ayrıca sağ tüpte bir kist gördü ve kan tahlillerimi istedi inşallah önemli birşey cıkmaz... adetim çok az geliyordu..

çok iyi yapmışsın kontrole gitmekle hatta dün sana yazmak istedim utkumm canım artık aydın beye en azından başlamak için olmasa bile muayene olmak için görüşsen diye e sonuçta kolay şeyler atlatmadı bünyen ve biran önce toparlaman lazım ki inşallah tekrar hazır hissettiğinde birde bunlarla uğraşma.şifadaki doktorda mutlaka iyidir ama nolur aydın beye görünsen birde sadece muayene için

yaa ne yalan söliyim nuri beye çoook güvenirim ama benimde çook canım acımıştı hala hatırladıkça kaskatı oluyorum bir daha çektirmem gerekirse anestezisiz asla çektirmem

ayyy ucuz atlatmisim desenize... peki senin tikalimiydi??? benim de raporum geldi, sol bilmemne olmus ama sagda gollenme olmus bilmemne olmamis:):) baktim simdi peritonize imis:):) ay bu doktorlar nsl okuyorlar anlamiyorum, telafusunda zorlandigim seyi nsl aklimda tutacaktim ben, iiki de tip okumamisim

gecmis olsun cnm... ama mysterynin dedigi gibi tahlillerin belli olsun ondan snr bi aydin beye de git istersen. adetin dvm edio mu peki su anda. bana ca125mi ne tahlil yaptirmislardi, adetmin 5.gunuydu ama yuksek cikmisti, aydin bey iice bitmeden bu tahlil yapilmamali diyip, yeniden yaptirtmisti ve bu sefer normal cikmisti, o yuzden dedim... hem uzulme kist dedigin nedir ki, bende de var bi kac tane ama hic biseye engel degil, bak normali bile kasiyoruz

ya mystryy sen ilk bebegine normal yoldan hamile kalmamis miydin? snr bu neden tup bebekle oldu? kistlerin vs mi vardi, belki anlatmissindir da ben kacirmisim sanirim...

ya mystryy sen ilk bebegine normal yoldan hamile kalmamis miydin? snr bu neden tup bebekle oldu? kistlerin vs mi vardi, belki anlatmissindir da ben kacirmisim sanirim...

canım film çekilirken galiba hafif bir tıkanıklık vardı ya da polipten oldu bilmiyorum birde o zamanla bu kadar irdelemiyordum açıkcası ama çok fena bi acıydı.ilk hamileliğimde ben bebek istedim eşim daha istemedi bende dedimki bak etrafımızda onca örnek var bu iş öle isteyince olmuyo biz başlayalım ne zaman olursa artık dedim küüt denediğim ay hamile kaldım neyse sonrası kısmet değilmiş, doğumdan sonra dene allah dene yok olmuyo kontrollere başladık tabii o kadar kolay olunca eşime bakmak akıllarına gelmedi klomenle denedik yumurta takibi falan olmayınca nuri bey hadi aşılama yapalım bari dedi bizde şaştık kaldık ama beklemeyede tahammülümüz yok tamam dedik aşılama için ilaç kullandım sonraa aşılama günü eşimden sperm alındı sonuçlar bi geldiki meğer aşılama için şansımız bayaa düşükmüş neyse nuri bey bu durumda aşılama yapmanın anlamı yok ben sizi aydın beye yönlendiricem dedi şokumuzu tahmin bile edemessin düşün ne için gittik neler oluyor canım kocam çok üzüldü ben ona kıyamam o üzüldüğü için ben üzüldüm derken kendimizi topladık ve aydın beyin orda aldık soluğu işte bugünlere geldik demem o ki bu işlerin bence stresle çoook ilgisi var ilkinde eşimin umru değildi ben daha yeni deniycek olmanın hevesindeydim rahaat rahat oldu ama sonra sabahın köründe test vermek zorunda olan kocam ki eminim söylemesede bir önceki geceyi stresle geçirmiştir kendinden emindi ama tabii mutlaka içinde şüpeler vardı bense ilk hamileliğim problemli geçince hep sandımki sorun benimle ilgili diye düşündüm yani bu sprem testleride ne bileyim stres altınca olunca etkili oluyordur yaa gerçi sonucu gayeet normal çıkanda var ama amaaan bilmiyorum herşeyin hayırlısı sana önerim çabuk şoklardan kurtul sakiiin sakin dene kocanla evde sadece bu konuyu konuşma görev halinden çıkar vee baktın olmadı hiiiç strese girme zaten tüp bebeği göze aldın denersin bu şekilde şansını sonuçta ucunda bu kadar istenen özlemle beklenen olunca değer herşeyin en güzeli olsun yavrun kendiliğinden süpriz yapsın ama eğer öyle olmayacaksada tedaviye başlayana kadar tadını çıkar herşeyin sonrası uzuuun bir yasak unutma bizler sağlıklı ilişkiler içinde olmalıyız ki o huzurla gelsin bebişler bişi uğruna başka şeyleri yitirmemek lazım neyse çoook yazdım sıkmadım umarım.

ben bu çocuk işini resmen hırs yaptım galiba yaa sana söylerken kolay sen yapma arkadaşım diyorum ama işin içinde oluncada herşey değişiyor biliyorum....bu arada rahim filminden sonra hemen o minik polipi aldırdık aldırmamızın nedenide hani hamileliğimde falan sorun çıkmasın diyeydi çok büyük değildi ama nuri bey alınsın istedi polip ameliyatından sonraki ay denedik ve hamile kaldım hatta tatilde kaldım:))) sonra tatilden dönünce reglim gecikti de ben işin eğlencesindeyim o kadar kurmamıştım sonuçta yok yaa ameliyat falan düzeni bozdu galiba dedim ablam ısrar etti hadi bi idrar testi yap eğlence olsun diye bende eşim uyurken gittim bi test aldım geldim eve kahvaltıyı hazırladım kahvaltımı yaptım acelem yok ya:) neyse iki bool köpüklü kahve yaptım kaldırıdım eşimi dedim ben test aldım amaaan saçmalama hastalığın mı gecikti dedi dedim 2 gün gecikti eğlence olsun hadi yapalım dedim afedersin çişim yoktu su içtim düşün ilk idrar bile değil çişimgeldi gittim testi yaptım geldim testi koyduk kahvemizi içiyoruz ooohh bide sigara yaktım aa bi baktım renk dönmyo çift çizgi dedim eşime e bu değişmiyo onunda elinde sigara yok canım hata vardır değişir dedi bekle bekle değişmedi nuri beyi aradım yaşasııın hamilesin dedi idrar testi yaptı bana eh o da pozitif yanii bölee.

geçmiş olsun canımm, inşallahh temiz çıkar tahlillerin, ben de katılıyorum kızlara, aydın beye de bir muayene olmanda fayda var.

katılıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…