tesekkur ederim canim. niye 2 kere cektirdin??? ole narkozsuz cesaret edilemeyecek kdr acidi mi ya... benim canim mi pek acaba(bole mi deniliodu) yani acidi da, yine olsa katlanirim, ne yapayim, belki biri acikti ondan cok acimadi, digerinden de az da olsa sivi gecti diye mi acaba? senin sonuc ne cikmisti... ama bi daha olmasin ya, olay igrenc...
Kızlar selam bugün giremedim pek.
Ayşegül mesaj attı 2. bebiş yine saklamış cinsiyetini:)
Yaramaz annesini, babasını ve tabiki bizleri merakta bıraktı. Utangaç bizim kız galiba.
Ayşegül'ü amniyosentez sonrası 1 saat odaya almışlar dinlenmesi için.
Selamı var. Ben biraz geç haber verdim kızlar kusura bakmayın.
Öpüyorum hepinizi....................
Belizcim geçmiş olsun.
Umarım bu ay kendiliğinden hamile kalırsın tüplerin açık şu an nasıl olsa.
Aşılama olmayacak diye hiç üzülme zaten aşılamaya ben hiç inanmıyorum normal yoldan pek farkı yok. Tüp bebek hiç zor bir işlem değil gözünde büyümesin. Gerçi gerek kalmayacak inşallah.
ben bir kere bebek düşünmeye başladığımızda çektirdik, ikicisi de myom ameliyatından 6 ay sonra normal prosedür gereği çektirdik, ameliyatta tıkanmalar olabiliyormuş diye. Ama benim de tüplerim açıktı sadece birisinde hafif bişeyler vardı o da açıldı, bilmiyorum benim çok acımıştı, kaldı ki ağrı eşiği yüksek biriyim, bütün doktorlar bunu söyler bana. Doktorum da gerçekten işinde çok iyi bir doktordu ama çok ağrıdı işte.
Bence de bir daha olmasın :1no2:
peki saklayan hep ayni bebek mi acaba? bunlarin yer degistirme durumu olmuo di mi? yani sagdakinin sola gecme muhabbeti falan???
sırnaşık şeysırnaşık şey
hmm anladim. makineden de olabilir mi acaba? aydin bey baska makinelerde bagirttira bagirttira cekerler demisti. bilemiyorum ki. ztn ilk basta balonu sisirmeye basliyorum dedigi anda agri baslio. acikcasi o anlik cekilioda ben Gece butun gun agridi, yattim falan diyince cok korkmustum, allahtan bende ole bisi olmadi. agri kesici alsam mi diye dusunurken gecti. allah bir daha ikimize de yasatmasin insallah canim.[/QUOTE
evet benim de sadece o işlem sırasında ağrım oldu ardından hiç bi ağrı olmadığı gibi çok fazla lekelenme bile olmamıştı. makinelerden kaynaklanabilir o zaman. Neyse gelip geçiyor işte hepsi bi şekilde.
vallahi cnm bu isin suyu cikti ztn... gunune gore falan filan durumu yani, kocis de bikmis olabilir... amaaan olsunda yanyana yatalim ama bitsin bu iskence diye dusunebilir
valla kocalar bıkmamıştır bazı şeylerden ama belli etmeseler bile bizim kadar onlar da stres yapıyolar:))
benim kocam geçenlerde, yav diyo kafamın içinde sivilceler oluyodu artık yok ne güzel ee ne olsa stres bitti dedi
ben de ne stresi dedim eee çocuk stresi ne olcak demez mi çok güldüm yaa hani biz söyleniyoruz filan stres atıyoruz ama onlar içlerine atıyo sırnaşık şey
ben bir kere bebek düşünmeye başladığımızda çektirdik, ikicisi de myom ameliyatından 6 ay sonra normal prosedür gereği çektirdik, ameliyatta tıkanmalar olabiliyormuş diye. Ama benim de tüplerim açıktı sadece birisinde hafif bişeyler vardı o da açıldı, bilmiyorum benim çok acımıştı, kaldı ki ağrı eşiği yüksek biriyim, bütün doktorlar bunu söyler bana. Doktorum da gerçekten işinde çok iyi bir doktordu ama çok ağrıdı işte.
Bence de bir daha olmasın :1no2:
kızlar bugun dragos şifaya gittim, enfeksiyonum varmıs antibiyotik,fitil ve krem verdi ayrıca sağ tüpte bir kist gördü ve kan tahlillerimi istedi inşallah önemli birşey cıkmaz... adetim çok az geliyordu..
yaa ne yalan söliyim nuri beye çoook güvenirim ama benimde çook canım acımıştı hala hatırladıkça kaskatı oluyorum bir daha çektirmem gerekirse anestezisiz asla çektirmem
kızlar bugun dragos şifaya gittim, enfeksiyonum varmıs antibiyotik,fitil ve krem verdi ayrıca sağ tüpte bir kist gördü ve kan tahlillerimi istedi inşallah önemli birşey cıkmaz... adetim çok az geliyordu..
ya mystryy sen ilk bebegine normal yoldan hamile kalmamis miydin? snr bu neden tup bebekle oldu? kistlerin vs mi vardi, belki anlatmissindir da ben kacirmisim sanirim...
yaa ne yalan söliyim nuri beye çoook güvenirim ama benimde çook canım acımıştı hala hatırladıkça kaskatı oluyorum bir daha çektirmem gerekirse anestezisiz asla çektirmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?