Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

uzun yazdin sikilmadim da karistim biraz... hic hamile kalmadan once fark ettin yani polipi ole di mi? benim gibi snrdan degil yani? polip de hamile kalmani engeller demisti aydin bey bana. yumurtanin buyumesini engellermis, gerci benim polip cok buyuktu o ayri ama. polipi aldirip, ay olsun deneyelim diyip hamile kaldin yani... yalniz simdi bu anlattigin icime su serpti biraz, gerci sende tuplerde sorun yok ama esinin spermlerinin asilamaya uygun olmamasina ragmen ilk seferde hamile kalmissin. belki bende sol tarafin calistigi bi ayda hamile kalabilirim (ay ins)
dusunme diyosun, iyi diosun hos diosun da ole olmuo iste. isin isine girip de takibe baslayinca herseyi ona gore ayarliosun. gun asiri olmasina ozen gosteriyoruz, snr esim aksam gec gelecegi bi yere gitmio mesela, veya gec kalkabilecek biri arkadasimiz bize gelecek olsa ayip olacak ama yalan uyduruyoruz, gelmesin diye. bole o gunler bi takiple, heyecanla gecio, 18. gunden snr falan bi rahatlama oluo, en azindan benim acimdan:) gec saate kdr film izliyoruz, arkadaslarimizla bulusuyoruz vs vs... yani esimde bu tantananin icinde neler hissedio bilmiyorum. pek anlatmiyor... bak istemiyorsan da sole diyorum, hani ben israr ediyor, ben bebk istiyor gibi olmayayim, biraz daha bekleyelim dersen bekleriz diyorum, cit yok. iletisimimiz kopuk bi cift kesinlikle degiliz ama bu konuya gelince tikaniyoruz nedense. yani bu olanlari o da hic beklemiyordu herhalde. bole istiyorum demiyor ama doktordan randevu alinacaginda falan otuz kere hatirlatiyor, mesela filmden ciktim parayi odeyelim solicem diyorum, olmaz kulagima sole sonucu ne oldu falan diye israr ediyor. sanirim o da cok istio ama kendi icinde mi yasiyor artik ne yapiyor bilemiyorum. birde sorun onda cikinca sikilmisti herhalde biraz, simdi bende de bole olunca benimle dalga gecmeye bile basladi... simdi kac ay deneyelim, ne zmndan snr tup bebege karar verelim falan dedim, yine ses vermedi... ay bilmiyorum vallahi, ne dusunuo, ne istio... bilmiyorumkismile bende ustune gitmeyeyim bari dedim. ama biliyorum ki cocuklari cok seviyor. univ arkadasinin cocugu oldugunda ayni zmnda komsularimizda her aksam gidioduk, omzunda uyutuodu, ayaginda bile salladi onu. yegeni var onu da 4-5 gun gormese ozledim diye tutturuo... ole bisiler iste

kızlar bugun dragos şifaya gittim, enfeksiyonum varmıs antibiyotik,fitil ve krem verdi ayrıca sağ tüpte bir kist gördü ve kan tahlillerimi istedi inşallah önemli birşey cıkmaz... adetim çok az geliyordu..

Geçmiş olsun canım ilaçlar iyi gelecektir kistten de korkma hep olan birşey.
Tahlillerinden de iyi sonuçlar çıkacak.

Kızlar size kötü haber vermek istemem ama duaların gücüne çok inanadığım için yazıyorum.

Ayşegül'ü aradım nete girmediğini görünce merak ettim.
Malesef dün gece sulu kan gelmeye başlamış hemen hastaneye gitmişler.
Bebeklerin suyu ile birlikte kan geliyormuş. Kasılmaları varmış nst ye bağlamışlar hafif doğum sancıları varmış.
Hemen kasılma önleyici ilaç vermişler Allahtan kasılmaları geçmiş. Bebekler iyi ama su ve kan gelmeye devam ediyor. Sürekli yatıyor hiç kalkmıyormuş yataktan. Şu an sadece bekliyorlar serum ve antibiyotik alıyor. Bu gece çok önemli kızlar çok dua edelim Ayşegülümüze ve bebeklerine hiçbirşey olmasın iyileşsinler. Su ve kan gelmesin artık.

ay inanmiyorum... evt hep birlikte dua edelim... hic biseycik olmasin. ama bunu da atlatacaklar eminim, neler neler atlatti onlar. bebislerde anneleri de cok gucluler. yrn ii hbrlerini alacagimizdan eminim... sende hbrsiz birakma bizi...

çok üzüldüm, inşallah sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkarlar.
Rabbim mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine Ayşegülümüze ve bebişlerine yardım etsin, şifa versin

Hay Allah.Hiçde bir poblem yoktu ki.Neyse kasılmaları geçmiş.Bence iyi olcaklar.Allah yardımcısı olsun.Bu Korkuyu yaşamak çok zor.Bence nazarlık ve sapasağlam dönecekler. Umarım çabucak iyileşirler...

selam
ayşegüle çok geçmiş olsun ama neler atlattı bunları da atlatıcaktır. aslında bu günkü biraz endişe verici haberden sonra benim de kötü bi haberim var. benim bebek gelişimi durdurmuş bi 10 gün önce ve uyku problemlerimin sebebi anlaşılmış oldu. aydın bey tecrübelerime dayanarak genetik bi problemden dolayı yani her hamileliğin % 15 inde olan tipik düşük sebebi tabi kapsül kullanıldığı için normal şekilde vücut atamamış.kesede hiç bi bozulma yok yerinden de ayrılmamış ama gelişim durmuş yani genetik neyse kısmet değilmiş başta olması daha ii diyoruz ve yolumuza devam ediyorum yapçak bişiy yok. salı günü kürtaj olucam aydın bey yapçak başka doktora güvenemedim nasıl olsa çok büyük ihtimalle tüp bebekle bebek sahibi olucağımız için riske atmak istemedik. özel sağlık sigortası yaptırıcaz ondan bi 5 ay bekliycaz dondurulmuş transferi için rahim de iyice dinlenmiş olur. öyle yani hamileler üzülmesinler haberime kısmet değilmiş şansızlık işte.ben iyi sayılırım bugün biraz ağladım ama toparlarım haftayı da atlatınca . aydın bey ard arda aynı sebepten düşük yapma olasılığıma %3 dedi yani piyangoyu ard arda kazanmak gibiymiş ondan inşallah ikincisi sağlam olcak o da umarım dondurulmuşlardan olur.
hoşçakalın kızlar...

Yaa nedir bu olanlar?!((
meliss'cim canım üzüldüm çok. Hayırlısı buymuş diyoruz hep ama uzulmemek mümkün değil.
Tam hersey yolunda gidiyor diye sevinmeye başlamıştık kara bulutlar dönmeye başladı gene. (
Allah'im su mübarek günlerin hatırına sevindir bizleri. Önce sevindirip sonra uzme lütfen.

Utkumm çok gecmis olsun. Sen dıyordun zaten bir anormallik var diye ne yazık ki haklı çıktın. İnsallah kan tahlili temiz çıkar ve ilaclarla da bir an önce düzelir.

Aysegul'un durumuna da çok üzüldüm. Mystry hbr verdi, ilk duyunca basımdan aşağı kaynar sular döküldü. 2 gün daha dayanırsa problemi atlatabiliyorlarmis. Yaa bu kadar pozitif bir insan herseye bu kadar olumlu bakarken Herkese nese sacarken bunca şey gelir mı basa???!!!

Ayy yaa walla moral falan kalmadı. Hepiniz Allah'a emanet olun.
Kendinize dikkat edin. İnsallah bundan sonra iyi haberler gelecek.

Offff kötü haberler üst üste geldi yine (

Melisscim canım çok üzüldüm. Ama dediğin gibi başında olması teselli verici. İleri aylarda daha büyük bir yıkım oluyor. Dilerim kürtajın sorun gerçekleşir ve kısa sürede iyileşirsin, geçmiş olsun canım...

Ayşegülcüm yaa hayırlısıyla bir 4 ayı tamamlasa herşey yoluna girecek sanki... Ama buraya kadar direndi bebişler, bunu da atlatacaklar eminim. İki gün sonra derin bir ohhh çekeriz inşallah...

Utkumcum senin de tahlil sonuçların inşallah iyi çıkacak. Umarım basit bir kisttir ve ilaçla geçiverir. Benim de ilk denememden sonraki ay kist olmuştu biliyorsun. microgynon kullandırdı Aydın bey ve kist kayboldu. İnşallah senin de öyle olur.

Yaa kızlar ben ciddi ciddi acaba nazara mı geliyoruz diyorum. Diğer konuları hiç okumadım o konularda yazisanlar da aralarında Bizimki gibi bir samimiyet arkadaşlık kurabiliyorlar mı acaba?
Özelden yazışmalar buluşmalar telefonlasmalar var mıdır?
Biz böyle birbirimize sıkı sıkı sarılıyoruz diye nazar mı değiyor. Sürekli sayfanın ilk sirasindayiz. En çok biz msg.lasmisiz vs. Dışardan da takip eden birsuru kisi vardır.
Ayy ne bileyim sayı paranoyamdan sonra nazar paranoyası oluştu bende.
Burda kamuya açık yazismak gelmiyor artık içimden. Facebook da yada özelden görüşürüz. Ben gene okurum yazılanları bir misafir gibi. Oofff belki de sacmaliyorum gecenin bı vakti...
Yarın sabah görüşürüz.
Sevgiyle umutla ve sevdiklerinizle kalın.

Belizcim senin de sonucu iyi canım. Sakın olumsuz düşünme. Hamileliğe engel ciddi bir tıkanıklıkla da karşılaşmış olabilirdin. Bak Aydın bey normal yolla denemeni söylemiş ki bu durumunun ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Mystryy nin ilk hamileliği iyi bir örnek. Eğer kafanızdan bunu uzaklaştırıp, bir iki ay ara veriyoruz, biz bunu düşünmeyeceğiz derseniz eşinle sanki daha iyi olacak. Çünkü insanlar kafalarının en rahat olduğu dönemlerde spontan hamilelikler yaşıyorlar. Eşinle bu konuda diyaloğun tıkanmasını çok iyi anlıyorum. Ben de yaşamıştım benzer bir kopukluk. Açıkçası erkeklerin bu konudaki yaklaşımını çözebilmiş değilim. Ama karşılıklı kafaların rahatlaması çok önemli... iyi şanslar canım sana. strese girme çünkü daha çoook gençsin....

kızlarrr bu okuduklarıma inanamıyorum.....
melisss canım çok üzüldüm.allah sabır versin.2.denemende işallah hiçbir problem çıkmıcak.

ayşegüüülllll canım haberini duyunca çok üzüldüm ve hemen tüm kalbimle dua ettim bebişlerinn içiin.allahım işallah şu mübarek günde dualarımızı geri çevirmez.

ooffff canlarım benim yaaaaa gerçekten çok üzüldümmm

ladyy dediğin gibi kesin nazarrrrrrrrr kesin.

canim gecmis olsun. gercekten uzuldum ama kendini toparlamana da cok sevindim. daha hicbirsey bellid egilken bu kdr erken olmasi kotunun iyisi bence, boyle dusun. umarim bu yasadigin son sanssizlik olur.

cnm ya ole dusunme. yani ben bu olaylar olmadan once sey diyecektim aslinda, yani bunlarla ilgisi yok, genelde bi misafirimiz falan oluo, dikkat ediyorum ben, olay su ki, artik bu topik bilgilendirmye amacli olmayi gecti. kendimizi, hayatimizi anlatiyoruz burda. ve cogu kisiye soyleyemediklerimizi paylasiyoruz. en azindan kendi adima boyle, bazen duygu patlamalari yasiyorum, anlamli, anlamsiz sizinle de paylasiyorum. disaridan bir kisinin bu olaylarla ilgili kendine alacagi bir sey yok. acaba diyorum, ozel mail adreslerimizle bir grup mu kursak? aynen o mail adresi uzerinden dvm ederiz, ama bizbize oluruz. hergun gruba mail atarsak, bize de ulasir ztn. ne dersiniz? kopmayalim ama bizbize olalim... mail grubumuza uygun bi isim bulursaniz, ben grubu kurmayi ve hepinizi eklemeyi ustlenirim. ozelden mail adreslerinizi gonderirsiniz. olmaz mi????

evt canim bakalim umarim normal yolla olur, simdi en az 2 daha denemeliyim diye dusunuyorum ama benim isim belli olmaz biliyorsunuz:)))) erkekler yaradilis olarak boyle ne yazik ki, bizim kdr acik olamiyorlar ve paylasacak bi arkadaslari da yok sizler gibi, biz sansliyiz

sancux aysegulden hbr var mi? sabahin korunde arayamamis olabilirsin de ararsan hemen hbr ver olur mu? aksam dua ettim, allah dualarimizi kabul etsin...

belizcim sancılı regl dönemlerim nedeni ile vede rutin kontrol için nuri beye gittiğimde polipi farkettik ve film çekip boyutuna baktı çok büyük olmasada hamile kalmak için karar verirseniz belki sorun yaşarsınız isterseniz alırız dedi bizde aldırmaya karar verdik ve aldırdıktan sonraki ay bebek için denedik ve oldu.seninde olur inşallah kendiliğinden hiç gerek kalmaz tedaviye ama olmassada olmaz bak bu seferde tüp bebekle hamile kaldım yanii stres yapıcağına sonuca odaklanırsın olur biter ama biraz daha deneyin bence:)

Meliscigim çok geçmiş olsun canım art arda kötü haberler gelince üzüldük bizde.İnşallah hepimiz bir gün saglıklı bir sekilde hamile kalacagız ve bebeklerimize kavusacagız, Aydın beyin yapması çok iyi olacak öpüyorum seni.

ladybird canım bende senin nazar konusundaki fikrine katılıyorum sonucta biz hep maşallah diyoruz birbirimize ama dısardakiler ne yapıyor bilemiyorum aaynı seyler dün benimde aklımdan gecti ama dile getirememiştim. forumdaki diger gruplara bende pek katılmıyorum sadece hamilelik sürecimde ikiz hamileliği nasıl geciyor grubunu takip ediyordum.. birkaç kez ciddi atışmalaara tartısmalara rastladım, emin olun bizler gerçekten çok iyi niyetli insanlarız bu fikrimi gecen gün eşimlede paylastım gruptaki bütün kızlar çok tatlı demiştim onunda yorumu şu oldu; bu bebek hasreti süreci bizleri olgunlaştırıyor...
arkadaslar ne yazık ki gene zorlu bir dönemecteyiz aksam aklım hep ayşegüldeydi dualarımda onunlaydı inş. herşey yoluna girer...
hepinizi öpüyorum

ah melisscim bunu hiç beklemiyordum çok üzüldüm ama metanetini taktirle karşılıyorum sonrasında yaşamak inan daha zor rahim toparlansın sen toparlan inşallah donmuşlarla ve sağlıkla tekrar olucak ve bu sefer sonuna kadar sağlıkla devam edicek şimdi tedavi sürecinde ve sonrasındaki dinlenmelerin sana enerji patlaması olarak geri dönsün hatta varsa fırsatın karı koca tatil yapın kısa da olsa ve nolursun yaşananları neden diye düşünme buralardanda ayrılma hoşçakalın bu nedenle söylenmemiştir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…