Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

hmm tmm simdi anladim. bak ama gercekten ii bi doktormus demek ki nuri bey. yeditepedeki doktor benim esek kdr kistimden baska diger kistleri ve polipi gorememisti, (o kisit de ztn bende gormustum, ayen beyan ortaaydi)bir ayimizi kistim adetle atilir, bisey yok diye gecirmistik, hatta yumurtan catlamis, bugunlerde birlite olun diye tavsiye bile vermisti, cok heyecanlanmistim bende... ama iste herseyde var bi hayir, bu doktor ilk basta fark etse belki ben baska birini aramayacaktim, yanlis tedaviler uyguluyor olacaktim. nisantasinda bi doktora gitmistim, istanbul univ dekanimiymis, profesorumuymus neydi adam bana 3 ay snr gel, dogum kontrol hapi kullan, bisi olmaz, problem yok 3 ay snr bakariz, olmadi polipi aliriz falan filan demisti... ama simdi iiki dogru insanlari bulabildik, ve iiki tedavimi yaptiracak durumum var. bunu da bi sans olarak goruyorum. simdilik bir sag bir sol calistigini dusunerek ve ilk deneme yaptigimi varsayarak en az 2 kere denemek lazim, bu da 3 ay eder, 3 ay deneyeceksin diye kendime soyluyorum ama benim isim belli olmaz tabi:):)
doktorlardan bahsedince, dunku hbri okudunuz mu, ay doktorun biri bebegin bilekten asagisinin olmadigini gorememis. bebek elsiz dogmus, ailesine de bisi olmaz, protezler var, kusura bakmayin, gozumden kacmis demis... deli mi ne. ne bicim insanlar var ya. meslege de leke suruyorlar. ama turkiyede onlara bisi olmaz, bi kinama bilmem ne alir gecer gider. insan hayati cok ucuz cunku ulkemde. bunlarin doktorluk yapmasini engelleyeceksin... dunden beri sinir oldum, doktorun ismini de vermemisler iice delirdim...

yaa inanamıyorum şok yaşıyorum şuan.iş yerindeyim çekinmesem ağlayacağım.

canım meliscim ve aysegulcum.Allah yardımcınız olsun tüm dualarım sizinle.çok üzüldüm.

meliscim ne diyeceğimi bilemiyorum.üzülme desek de üzüleceksin.ama inan canım hep bunlar geçecek güzel allahım bu iyi niyetimize bu güzel isteğimize karşı bize de hazinesinden meleklerimizi gönderecek.bende hamile kaldığımdan beri tüm zor zamanlarımda hep ilk önce üzüldüm ama hemen sonrasında dualarım bebeğim sağlıklı ve hayırlı olacaksa babasıyla ben kucağımıza alıp büyütebileceksek bize nasip eyle diyeydi ve hala da öyle.hakkınızda hayırlısı olsun canım ama inan bizlerde senin kadar üzgünüz.bir an önce herseyin yoluna girmesini diliyorum.

aysegulcum canım ne kadar çok sınavımız varmış.ama ben eminim sen ve güzel kuzucukların herşeyin üstesinden gelirsiniz.inancı kuvvetli insansın ve dirayetinle herşey yoluna girecek.çokk üzldüm ve şok oldum haberini alınca ama hersey allahın izniyle iyi olacak.

Bu haberlerden sonra çok üzüldüm.ve şu an gerçekten korkuyorum.ama ne yapabiliriz ki allah nasibimizdekini bize yaşatacak.inşallah herşey güzel olur.....

evet yaa kimse kaçmaktan bahsetmesin lütfen...sonuçta zorlu bi tedavi süreci ve sonuçları da tam söylenmese de genetik olarak risk unsuru bizde daha fazla sanırım. işte doğa bunu dengeliyo sonuçta normal yolla hamile kalma olasılığı %20 biz de %40 ama yarısı eleniyo sanırım:) ne yapalım üzülüyo insan ama sağlıklıysa olsun hayırlısıysa olsun diyoruz...
ayşegül de atlatsın şu bi kaç günü...

belizcim Allah iyi niyetlilerin ellerine teslim etsin bizleri sende bırak durumu zamana dene bu ay öbür ay baktın denemeye devam etmek istiyorsun devam et bu arada güzeel güzel beslenmeye devam bebiş gelirse ne ala gelmesse usandığın yerden başlarsın sonuçta benim gibi örneklerde gördüğün üzere fazlasıyla var:)

Çok üzüldüm okuduğum mesajlara, gözlerim doldu , kendimi zor tutuyorum. Melisçim canım benim çok geçmiş olsun, üzülmemek elde değil, gerçekten dayanıklı kızsın, ama en doğrusu bu tabi ki, maalesef elden bir şey gelmiyor işte, inşallah bir dahaki sefere sonuna kdara güzelce devam eder canım, bebişine 2.denemede kavuşursun inşallah.Allah sabır ve güç versin.opuyorumnanaktan

Ayşegülcüm Allah yardımcınız olsun canım, dua ediyorum inşallah atlatırsınız bunu da, inşallah normale dönersiniz bir an önce, Allah bebişlerini ve seni korusun.:Saruboceq:

Offf yaa, gerçekten de ne güzel gidiyordu herşey, Ladycim sana katılıyorum nazar olabilir , Belizin dediği de olabilir aslında , bilmiyorum ne dersiniz kızlar?

herkese çok teşekür ederim desteğiniz için. mantıklı düşününce kendimi toparlıyorum ama tabi üzülüyo insan...geçicek diyorum işte. önümüzde çok güzel örnekler var karamsar olmamak gerek.
beterden beteri var deyip teselli ediyorum kendimi...
mystryy nin bu gün ayrıntılı ultrasonu vardı ondan bahsederse en azından olumsuz hava biraz dağılmış olur:)

tamam kızlar sizi birazcık rahatlatayım o zaman benim randevum bugün akşam saat 6da inşallah ordan güzel haberlerle dönerim ama önce Ayşegülcüğümden güzel haberler az önce telefonlaştık öncelikle kanaması malesef devam ediyor ama dün gece nöbetçi doktor kontrol etmiş ve bebeklerin suyunun iyi olduğunu söylemiş vee Allahtan kıpır kıpırlarmış bu çok önemliymiş çünkü doktor demişki eğer hareketleri azalırsa bu terk edicekleri anlamına gelirmiş Allah esirgesin ama bizim yaramazlar maşallah gayet kıpır kıpırlarmış suyununda yeterli ve normal olması çok çok çok güzel gece böyle geçmiş bu sabah Aydın bey uğramış yanına o da demişki 72 saat atlatılırsa geçicek inşallah rahim ağzında açılmada yok kızlar atlatıcaklar inşallah bunuda atlatıcaklar şimdi kımıldamadan yatıyor ayşegül yarın akşam inşallah 72 saat tamamlanıcak hepimiz dua edicez ama ben gönülden inanıyorum bişicik olmıycak. ikinci bebekmiii yok kıpırdanmış amaa haylaz bacakları açmamış gene amaaaan iyi olsunlarda

ayyyy cok sevindim bu habere... super. tmm az kalmis, yrnki geceyi de bu sekilde atlatacaklar kesin... yuregime su serptin vallahi canim. aksam sende guzel hbrlerle donunce icimiz acilacak zemuszemus zemuszemus

bu arada nette dolanirken bi kac internet sitesi buldum, ilginizi ceker belki.

http://www.hamileokulu.com/root/default.aspx- http://dogaldogum.com/biz-kimiz/95-op-dr-hakan-coker.html-

bu arada kizlar dogumlar da yaklasiyor. dogum fotografciligi cok moda su siralar. tavsiye ediyorum. asagida benim dugun resimlerimi ceken kisilerin bilgilerini de veriyorum, sitelerinde bizim dugunden de bi kare var. arkadasimin dogumuna da geldiler, cok memnun kaldik. birde bugun bi baskasini daha buldum. dusunun derim ben. birazda ii seylerden bahsedelim di mi ama
http://www.dugundogum.com/- benim dugunumu cekenler
www.aycaogus.com- bunda da guzel resimler var. benim gittigim fotografcilik kursuna falan da katilmis ordan buldum. bende gittim kursa ama fotograf makinemi yenilemem gerekiyor, yine de siz dogum yapin ben gelir cekerim

süpeeerrr bi haber

aaa fotoğrafçılık kursuna mı gittin ben de gitmek istiyodum aslında gitsem ii olucak :)biz de yeni slr fotoğraf makinesi aldık görüşmeye getirseydim süper fotolar çekerdim ama mağlum 1,5 kilo:) ben de anneminkini aldıydım.
nereye kursa gittin?

meliscim çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum sadece bu kadar güçlü ve pozitif olduğun için seni tebrik ederim. İnşallah sana Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek vericek.
Sigorta fikri çok mantıklı bekleme sürecinde kendinizi toparlamış da olursunuz.
Biz her zaman dostun olarak yanındayız sakın bizi bırakma.

Mysrty Ayiegülü ben akşam aramayı düşünüyordum. Nasıl kendisi ararsam rahatsız etmiş olurmuyum acaba? Yarın sabah hastanede olucam onu da ziyaret etmek istiyorum odası ne tarafta?

cnm muammer yanmaz diye arat nette... mecidiyekoyde yeri..
cok zevkliydi

Selam kızlar salı gelecektim ama hiç içimden gelmedi dün gece geldim.
Şok içerisindeyim iki gündür ıphone danda bakmadım
Kötü haberler var ardarada çok üzüldüm.
Gece canım sana yazamadım hayırlısı taze embriyolarla tabii ki olacak hepsi kısmet zamanımız bekliyoruz
Melis canım ne diyeceğimi bilmiyorum kısmet hayırlısı tüp bebekte olsak her hamilelik riskini taşıyoruz. Bizi daha fazla yıpratan zor bir süreç ve emek sonrası bebeğimizi kaybetmek, düşüncelerinde haklısın sigortanı yaptırır sonra dondurulmuşlarınla denersin canım benim seni çok öpüyorum.
Ayşegüle çok üzüldüm yaa arayamayacağım konuşamıyorum bile dualarım onunla
Utkumm canım kontrole gitme sevindim kist v.s. nolursa olsun hepsi tedavi edilecek şeyler canım .
Kızlar yarın kontrolum var hiçbir kontrolde olmazdı ama korkuyorum sol kasığımda ara ara ağrılar oluyor inşallah sorun çıkmaz .
Herşey ne kadar güzeldi Layd canım senin 1000 sayfa da grapesin hamilelik haberini alacağız yazdığını okudum gözlerim doldu herşey çok güzel gidiyordu
Bunları atlatacağız iyisiyle kötüsüyle birbirine destek olan birbirine güç veren çok güzel bir grubuz biz.

çok teşekkürler canım hatırlayınca boğazıma bişiyler düğümleniyo, gözlerim doluyo ama yapçak bişiy yok doğanın kanunu. hayat işte bazen böyle şeyler oluyo...sonuçta ben elimden geleni yapıyorum o yönden içim rahat elbet bir gün karşılığını alıcam. tüm isteyenler için de böyle olucak.

Mysrty Ayiegülü ben akşam aramayı düşünüyordum. Nasıl kendisi ararsam rahatsız etmiş olurmuyum acaba? Yarın sabah hastanede olucam onu da ziyaret etmek istiyorum odası ne tarafta?

Sancux bende arayamıyorum yaa kıpırdamadan yatsın ben onu her aradığımda canım her ayrıntıyı anlatıyor yormak istemiyorum
Yarın yanına uğrayabilirim bende sabah ilk muayene benim 9:00 hemen işimi halledeyim belki beraber uğrarız.

Öyle canım üzülmemek elde mi sakın ağlamamak için ksma kendini gözlerin dolduğunda koyver gitsin ancak bu şekilde rahatlarsın. Allah eşine ve sana sağlık versin yeterki, herşey yoluna girer bu kötü günler geride kalır, bebeğinizde olur unutrursun bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…