belizcim sancılı regl dönemlerim nedeni ile vede rutin kontrol için nuri beye gittiğimde polipi farkettik ve film çekip boyutuna baktı çok büyük olmasada hamile kalmak için karar verirseniz belki sorun yaşarsınız isterseniz alırız dedi bizde aldırmaya karar verdik ve aldırdıktan sonraki ay bebek için denedik ve oldu.seninde olur inşallah kendiliğinden hiç gerek kalmaz tedaviye ama olmassada olmaz bak bu seferde tüp bebekle hamile kaldım yanii stres yapıcağına sonuca odaklanırsın olur biter ama biraz daha deneyin bence:)
Behlul kaçar
ladycim söz tükendi, ben de kaçıyorum
hmm tmm simdi anladim. bak ama gercekten ii bi doktormus demek ki nuri bey. yeditepedeki doktor benim esek kdr kistimden baska diger kistleri ve polipi gorememisti, (o kisit de ztn bende gormustum, ayen beyan ortaaydi)bir ayimizi kistim adetle atilir, bisey yok diye gecirmistik, hatta yumurtan catlamis, bugunlerde birlite olun diye tavsiye bile vermisti, cok heyecanlanmistim bende... ama iste herseyde var bi hayir, bu doktor ilk basta fark etse belki ben baska birini aramayacaktim, yanlis tedaviler uyguluyor olacaktim. nisantasinda bi doktora gitmistim, istanbul univ dekanimiymis, profesorumuymus neydi adam bana 3 ay snr gel, dogum kontrol hapi kullan, bisi olmaz, problem yok 3 ay snr bakariz, olmadi polipi aliriz falan filan demisti... ama simdi iiki dogru insanlari bulabildik, ve iiki tedavimi yaptiracak durumum var. bunu da bi sans olarak goruyorum. simdilik bir sag bir sol calistigini dusunerek ve ilk deneme yaptigimi varsayarak en az 2 kere denemek lazim, bu da 3 ay eder, 3 ay deneyeceksin diye kendime soyluyorum ama benim isim belli olmaz tabi:):)
doktorlardan bahsedince, dunku hbri okudunuz mu, ay doktorun biri bebegin bilekten asagisinin olmadigini gorememis. bebek elsiz dogmus, ailesine de bisi olmaz, protezler var, kusura bakmayin, gozumden kacmis demis... deli mi ne. ne bicim insanlar var ya. meslege de leke suruyorlar. ama turkiyede onlara bisi olmaz, bi kinama bilmem ne alir gecer gider. insan hayati cok ucuz cunku ulkemde. bunlarin doktorluk yapmasini engelleyeceksin... dunden beri sinir oldum, doktorun ismini de vermemisler iice delirdim...
herkese çok teşekür ederim desteğiniz için. mantıklı düşününce kendimi toparlıyorum ama tabi üzülüyo insan...geçicek diyorum işte. önümüzde çok güzel örnekler var karamsar olmamak gerek.
beterden beteri var deyip teselli ediyorum kendimi...
mystryy nin bu gün ayrıntılı ultrasonu vardı ondan bahsederse en azından olumsuz hava biraz dağılmış olur:)
tamam kızlar sizi birazcık rahatlatayım o zaman benim randevum bugün akşam saat 6da inşallah ordan güzel haberlerle dönerim ama önce Ayşegülcüğümden güzel haberler az önce telefonlaştık öncelikle kanaması malesef devam ediyor ama dün gece nöbetçi doktor kontrol etmiş ve bebeklerin suyunun iyi olduğunu söylemiş vee Allahtan kıpır kıpırlarmış bu çok önemliymiş çünkü doktor demişki eğer hareketleri azalırsa bu terk edicekleri anlamına gelirmiş Allah esirgesin ama bizim yaramazlar maşallah gayet kıpır kıpırlarmış suyununda yeterli ve normal olması çok çok çok güzelgece böyle geçmiş bu sabah Aydın bey uğramış yanına o da demişki 72 saat atlatılırsa geçicek inşallah rahim ağzında açılmada yok kızlar atlatıcaklar inşallah bunuda atlatıcaklar şimdi kımıldamadan yatıyor ayşegül yarın akşam inşallah 72 saat tamamlanıcak hepimiz dua edicez ama ben gönülden inanıyorum bişicik olmıycak. ikinci bebekmiii yok kıpırdanmış amaa haylaz bacakları açmamış gene amaaaan iyi olsunlarda
süpeeerrr bi habertamam kızlar sizi birazcık rahatlatayım o zaman benim randevum bugün akşam saat 6da inşallah ordan güzel haberlerle dönerim ama önce Ayşegülcüğümden güzel haberler az önce telefonlaştık öncelikle kanaması malesef devam ediyor ama dün gece nöbetçi doktor kontrol etmiş ve bebeklerin suyunun iyi olduğunu söylemiş vee Allahtan kıpır kıpırlarmış bu çok önemliymiş çünkü doktor demişki eğer hareketleri azalırsa bu terk edicekleri anlamına gelirmiş Allah esirgesin ama bizim yaramazlar maşallah gayet kıpır kıpırlarmış suyununda yeterli ve normal olması çok çok çok güzelgece böyle geçmiş bu sabah Aydın bey uğramış yanına o da demişki 72 saat atlatılırsa geçicek inşallah rahim ağzında açılmada yok kızlar atlatıcaklar inşallah bunuda atlatıcaklar şimdi kımıldamadan yatıyor ayşegül yarın akşam inşallah 72 saat tamamlanıcak hepimiz dua edicez ama ben gönülden inanıyorum bişicik olmıycak. ikinci bebekmiii yok kıpırdanmış amaa haylaz bacakları açmamış gene amaaaan iyi olsunlarda
bu arada kizlar dogumlar da yaklasiyor. dogum fotografciligi cok moda su siralar. tavsiye ediyorum. asagida benim dugun resimlerimi ceken kisilerin bilgilerini de veriyorum, sitelerinde bizim dugunden de bi kare var. arkadasimin dogumuna da geldiler, cok memnun kaldik. birde bugun bi baskasini daha buldum. dusunun derim ben. birazda ii seylerden bahsedelim di mi ama
http://www.dugundogum.com/- benim dugunumu cekenler
www.aycaogus.com- bunda da guzel resimler var. benim gittigim fotografcilik kursuna falan da katilmis ordan buldum. bende gittim kursa ama fotograf makinemi yenilemem gerekiyor, yine de siz dogum yapin ben gelir cekerim
süpeeerrr bi haber
aaa fotoğrafçılık kursuna mı gittin ben de gitmek istiyodum aslında gitsem ii olucak :)biz de yeni slr fotoğraf makinesi aldık görüşmeye getirseydim süper fotolar çekerdim ama mağlum 1,5 kilo:) ben de anneminkini aldıydım.
nereye kursa gittin?
meliscim çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum sadece bu kadar güçlü ve pozitif olduğun için seni tebrik ederim. İnşallah sana Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek vericek.
Sigorta fikri çok mantıklı bekleme sürecinde kendinizi toparlamış da olursunuz.
Biz her zaman dostun olarak yanındayız sakın bizi bırakma.
Mysrty Ayiegülü ben akşam aramayı düşünüyordum. Nasıl kendisi ararsam rahatsız etmiş olurmuyum acaba? Yarın sabah hastanede olucam onu da ziyaret etmek istiyorum odası ne tarafta?
çok teşekkürler canım hatırlayınca boğazıma bişiyler düğümleniyo, gözlerim doluyo ama yapçak bişiy yok doğanın kanunu. hayat işte bazen böyle şeyler oluyo...sonuçta ben elimden geleni yapıyorum o yönden içim rahat elbet bir gün karşılığını alıcam. tüm isteyenler için de böyle olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?