Sancux bende arayamıyorum yaa kıpırdamadan yatsın ben onu her aradığımda canım her ayrıntıyı anlatıyor yormak istemiyorum
Yarın yanına uğrayabilirim bende sabah ilk muayene benim 9:00 hemen işimi halledeyim belki beraber uğrarız.
çok saol cnm işte keşke her hamilelik riskini taşımasaydık genetik tanı yapmak çok daha kolay olsaydı normal yolla hamile kalanlar gibi güle oynaya hamile kalmıyoruz gerçekten bu yönden biraz adaletsiz oluyo ama yapçak bişiy yok. aydın bey bir sonrakinde de aynı problem olmasını piyangoyu ard arda iki kez kazanma olasılığa benzetti o yönden biraz rahatladım...kısmet işte..Selam kızlar salı gelecektim ama hiç içimden gelmedi dün gece geldim.
Şok içerisindeyim iki gündür ıphone danda bakmadım
Kötü haberler var ardarada çok üzüldüm.
Melis canım ne diyeceğimi bilmiyorum kısmet hayırlısı tüp bebekte olsak her hamilelik riskini taşıyoruz. Bizi daha fazla yıpratan zor bir süreç ve emek sonrası bebeğimizi kaybetmek, düşüncelerinde haklısın sigortanı yaptırır sonra dondurulmuşlarınla denersin canım benim seni çok öpüyorum.
Kızlar yarın kontrolum var hiçbir kontrolde olmazdı ama korkuyorum sol kasığımda ara ara ağrılar oluyor inşallah sorun çıkmaz .
Herşey ne kadar güzeldiLayd canım senin 1000 sayfa da grapesin hamilelik haberini alacağız yazdığını okudum gözlerim doldu herşey çok güzel gidiyordu
Bunları atlatacağız iyisiyle kötüsüyle birbirine destek olan birbirine güç veren çok güzel bir grubuz biz.
benimde 9:30 ta cnm kısa sürer konuşuruz sabah birlikte gideriz yanına
tamam kızlar sizi birazcık rahatlatayım o zaman benim randevum bugün akşam saat 6da inşallah ordan güzel haberlerle dönerim ama önce Ayşegülcüğümden güzel haberler az önce telefonlaştık öncelikle kanaması malesef devam ediyor ama dün gece nöbetçi doktor kontrol etmiş ve bebeklerin suyunun iyi olduğunu söylemiş vee Allahtan kıpır kıpırlarmış bu çok önemliymiş çünkü doktor demişki eğer hareketleri azalırsa bu terk edicekleri anlamına gelirmiş Allah esirgesin ama bizim yaramazlar maşallah gayet kıpır kıpırlarmış suyununda yeterli ve normal olması çok çok çok güzelgece böyle geçmiş bu sabah Aydın bey uğramış yanına o da demişki 72 saat atlatılırsa geçicek inşallah rahim ağzında açılmada yok kızlar atlatıcaklar inşallah bunuda atlatıcaklar şimdi kımıldamadan yatıyor ayşegül yarın akşam inşallah 72 saat tamamlanıcak hepimiz dua edicez ama ben gönülden inanıyorum bişicik olmıycak. ikinci bebekmiii yok kıpırdanmış amaa haylaz bacakları açmamış gene amaaaan iyi olsunlarda
Tamam canım sabah konuşuruz opuyorumnanaktan
kızlarr, ayşegülü görürseniz bizden de selam söyleyin , olur mu?
söyleriz tabi cnm inşallah güzel haberler vereceğiz sizlere hepimiz bol bol dua edelim
cnm muammer yanmaz diye arat nette... mecidiyekoyde yeri..
cok zevkliydi
bu arada size bişey sorucam. ovulasyon testi kullananız oldu mu ? tavsiye edeceğiniz bir marka var mı ? eczaneye sordum depodaki markaları öğrenip haber verecekti. aydın beye sordum faydalı olur mu diye, idrarada ovulasyon testi faydalı olabilir dedi.
bi bakim aslında cnm
ben bi anadolu yakasında bakim de önce bana daha yakın olur
hicbi fikrim yok cnm bu konuda
bu arada size bişey sorucam. ovulasyon testi kullananız oldu mu ? tavsiye edeceğiniz bir marka var mı ? eczaneye sordum depodaki markaları öğrenip haber verecekti. aydın beye sordum faydalı olur mu diye, idrarada ovulasyon testi faydalı olabilir dedi.
ben kullandım cnm gitti gidiyordan bisürü sipariş vermiştim böyle 20 tanesi bilmem ne kadar diye uygunları veadı bence onlar iş görür. bi marka almıştım ama şu anda hatırlayamadım ama ii bi markaya gerek yok bol sayıda kullancağın için ordan bi bak
belizz aslında sen de deneyebilirsin, normal yoldan şansımızı deneyecez ya biz, o şansı biraz daha artırmak için.
ay vallahi yeterince stres oluyorum ztn bi de ona girmeyeyim.. aydin bey 10 ve 17. gun arasi birer gun arayla demisti. ztn spermler hemen olmuyormus ya... yani umarim bizimkilerde olmuyordur... ne biliim ya, biraz daha boyle deneyeyim de ztn cok sistematik oluo, bi de onu kullanirsam tam makineye baglamis gibi olur
28 gunde bir gelirken adetim doktora 14. gunde gitmistim doktor catlamis yumurtan demisti... 12 ve 14. gune denk getirmeye calisiyorum onu dusunerek. 10dan basliyoruz ztn ole denk gelio iste
evet 10-17 günler arası normaldir ama o arada sürekli yaşamaktansa gününü tam bulup bir kere o stresi yaşamak daha iyi gibi geldi bana :) gün aşırı ilşki olayı ve yumurta takibini ben çok yaptırdım , doktor kontrolünde verilen saatler gerçekten vazifeye ve müthiş bir strese dönüşüyor, ben günü kendim bulup eşime söylemeden normal bir durum olarak devamını getirmek istiyorum :) stres yarı yarıya düşer gibi geliyor . ben bi deneyeyim bakayım nolacak .
evet 10-17 günler arası normaldir ama o arada sürekli yaşamaktansa gününü tam bulup bir kere o stresi yaşamak daha iyi gibi geldi bana :) gün aşırı ilşki olayı ve yumurta takibini ben çok yaptırdım , doktor kontrolünde verilen saatler gerçekten vazifeye ve müthiş bir strese dönüşüyor, ben günü kendim bulup eşime söylemeden normal bir durum olarak devamını getirmek istiyorum :) stres yarı yarıya düşer gibi geliyor . ben bi deneyeyim bakayım nolacak .
mantıklı dene bir bakalım ne kaybedersinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?