Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

benimde 9:30 ta cnm kısa sürer konuşuruz sabah birlikte gideriz yanına

çok saol cnm işte keşke her hamilelik riskini taşımasaydık genetik tanı yapmak çok daha kolay olsaydı normal yolla hamile kalanlar gibi güle oynaya hamile kalmıyoruz gerçekten bu yönden biraz adaletsiz oluyo ama yapçak bişiy yok. aydın bey bir sonrakinde de aynı problem olmasını piyangoyu ard arda iki kez kazanma olasılığa benzetti o yönden biraz rahatladım...kısmet işte..
inşallah kontrolün sorunsuz geçer yrn
öpüyorum ben de

ayy çok sevindm bu habere bak, az kaldı yarın akşama inşallah herşey daha da güzel olacak , dularımız sizinle ayşegülll:Saruboceq::Saruboceq:

bu arada size bişey sorucam. ovulasyon testi kullananız oldu mu ? tavsiye edeceğiniz bir marka var mı ? eczaneye sordum depodaki markaları öğrenip haber verecekti. aydın beye sordum faydalı olur mu diye, idrarada ovulasyon testi faydalı olabilir dedi.

ben kullandım cnm gitti gidiyordan bisürü sipariş vermiştim böyle 20 tanesi bilmem ne kadar diye uygunları veadı bence onlar iş görür. bi marka almıştım ama şu anda hatırlayamadım ama ii bi markaya gerek yok bol sayıda kullancağın için ordan bi bak

ama yarın elimde olması lazım, olmazsa bir dahaki ay için internetten bakayım.

belizz aslında sen de deneyebilirsin, normal yoldan şansımızı deneyecez ya biz, o şansı biraz daha artırmak için.

ay vallahi yeterince stres oluyorum ztn bi de ona girmeyeyim.. aydin bey 10 ve 17. gun arasi birer gun arayla demisti. ztn spermler hemen olmuyormus ya... yani umarim bizimkilerde olmuyordur... ne biliim ya, biraz daha boyle deneyeyim de ztn cok sistematik oluo, bi de onu kullanirsam tam makineye baglamis gibi olur
28 gunde bir gelirken adetim doktora 14. gunde gitmistim doktor catlamis yumurtan demisti... 12 ve 14. gune denk getirmeye calisiyorum onu dusunerek. 10dan basliyoruz ztn ole denk gelio iste

evet 10-17 günler arası normaldir ama o arada sürekli yaşamaktansa gününü tam bulup bir kere o stresi yaşamak daha iyi gibi geldi bana :) gün aşırı ilşki olayı ve yumurta takibini ben çok yaptırdım , doktor kontrolünde verilen saatler gerçekten vazifeye ve müthiş bir strese dönüşüyor, ben günü kendim bulup eşime söylemeden normal bir durum olarak devamını getirmek istiyorum :) stres yarı yarıya düşer gibi geliyor . ben bi deneyeyim bakayım nolacak .

ben hiç kullanmadım cnm malesef yrdımcı olamayacağım

sen stres olmayacaksan dene... tek basina stres yapmada

mantıklı dene bir bakalım ne kaybedersinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…