Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Mysrty Ayiegülü ben akşam aramayı düşünüyordum. Nasıl kendisi ararsam rahatsız etmiş olurmuyum acaba? Yarın sabah hastanede olucam onu da ziyaret etmek istiyorum odası ne tarafta?

sancux benim bugün 9'da randevum vardı. Bir yanlışlık olmuş rnd saatinizde aydın bey 9:30'da gelecek dediler. Hah dedim ben de bu arada gidip, ayşegül'ü göreyim. bizim danışma bankosunu soluna alıp, dümdüüz devam ediyorsuun. bizim asansörleri geçiyor, 2. asansörlerin olduğu bir hole geliyorsun orayı geçer geçmez de sağa dönüyorsun. solunda bir banko çıkıyor karşına. çapraz karşısında ayşegül odası. zaten oradakiler de tanımış ayşegülümüzü sorunca gösteriyorlar hemencecik.... doğru düzgün tarif edememiş olabilirim ama bizim bankodaki kızlar yardımcı olurlar size de...

ben gittiğimde hastabakıcı çok kalmayın içerde diyerek aldı beni odaya. meğer sürgü verilmiş, çok rahatsız bir zamanda girmiş olunca da çok durmadım. enerjisine neşesine alıştığımızdan mıdır nedir bana hayli bitkin göründü ki aslında çok normal. biraz da endişeliydi tabi. 2. günü tamamladıklarında risk hayli azalmış olacakmış. inşaallaaah bir an evvel herşey yoluna girer... :Saruboceq:

Kızlar herkese ii geceler
merak ettim mystry'nin rıza madazlı görüşmesini dilerim herşey yolundadır.
Ayşegülü bu akşam arayamadım arayan varmı mutlaka haberleşelim..
öpüyorum herkesi

Utkumm mrb
bende sabah grapes ve sancux ziyaret edecekti aysegulu birseyler yazdılar mı diye merak edip girdim.
Akşamki durumu dunle ayniymis.

Mystry nin kontrolü iyi gecmis. Midesi küçük demiş biraz o da ne demek istediğini anlamamış. Bugün Nuri beye soracaktı.

Bizde hastaneye gidiyoruz aysegul'e ugruycaz. Gecenin tarifini anlayamadım bankodakilere sorarım artık.

Benden önce diğer kızlar yazmazsa hbr veririm

Kızlar herkese ii geceler
merak ettim mystry'nin rıza madazlı görüşmesini dilerim herşey yolundadır.
Ayşegülü bu akşam arayamadım arayan varmı mutlaka haberleşelim..
öpüyorum herkesi

Dün akşam konuştuk mystry ile detaylı ultrasonu iyi geçmiş maşallah oğlu çok iyi.

Grapes ile Ayşegül'ü gördük. Tam biz yanına gidiyorduk kolidorda karşılaştık. Aydın beye kontrole gidiyorlardı. Bizde grapes ile bekledik heyecenla. Allahtan güzel haberler ile döndüler. Bebekler iyi hareket ediyorlarmış. Sadece üsteki bebeğin (erkek olan) suyu biraz azmış. Alttaki bebeğin suyu iyi tam net olmasa da kız gibi görünüyormuş. Kanaması devam ediyor ama suyu gelmiyor artık.

Bu gece de çok önemli hayırlısıyla atlatırsa risk azalıyor. Dualara devam edelim kızlar bol bol dua edelim.
Hepinizin selamnı ilettim onunda sizlere selamı var.

Benimde sabahki kontrolüm iyi geçti.
Grapes teyzesi de görsün oğullarımı dedik ama yüzlerini göstermedi yaramazlar.
Kiloları ölçüleri falan iyi maşallah, 35. haftayı da görürsek rahatlarız dedi Nuri bey. Ciğerleri ancak 34. haftada gelişimlerini tamamlıyormuş çünkü.
Grapes'in transferi de cuma günü olacakmış.
Haberler işte böyler kızlar.....

Suyunun gelmemesi çok iyi inşallah en kıa sürede kanamada biter, bu arada kızımız geliyor kocaman maşallah 2 bebişede inş. sımsıkı tutunurlar annelerine

Bu gece de çok önemli hayırlısıyla atlatırsa risk azalıyor. Dualara devam edelim kızlar bol bol dua edelim.

dualarımız onlarla

Grapes şimdiden hayırlı olsun transferin, herşey çok güzel olacak
sancux canım senin oglanlarada maşallah az daha sabretsinler
ladybird canım senn kontrolünde neler oldu anlatırsın???
bu arada size güzel bir haberim var allianz saglık sigortamı yaptırdım dün itibariyle dogum teminatımda var artık içim biraz daha rahat bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah.
melissss canım sende saglık sigortası düşünüyordun ben grapes'in tavsiyesiyle onun sigortacısına yaptırdım eger istersen numarasını sana da veririz ama birkaç yerden teklif almakta fayda var. Canım senin sıkıntın şu anda cok yeni ama dondurulmusların oldugu için istersen kürtaj sonrası kendine gelince hemen yaptır, sonucta 5 ay bekleme süreci var.

Kızlar mystry ile aysegul'e uğradık az evvel. Maşallah iyi gördük. Bu geceyi de atlatirsa risk iyice azalmış olacak. Yalnız kanama bitene kadar hastanede kalacakmış. Sabah da sancux ve grapes ziyaret etmişler.

Kısaca haberler böyle. Herkese iyi bir haftasonu diliyorum.
Sonra görüşürüz.

Utkumm sigortayı yaptirmissin çok sevindim. Hayırlı olsun. Bundan sonra Gonul rahatlığıyla yaparsın işlemleri.

Ben kontrole gitmedim cnm, bayramdan sonra gidicem. Regl olayım ondan sonra.
Ama asansörden çıkınca Aydin Beye rastladım Suadiyeye gitmeye hazırlanıyordu :) merhabalastik ayaküstü sohbet ettik :) Aysegul'e geldim dedim. Siz tanışıyor musunuz dedi, ben de sayenizde tanıştık dedim utangac bir edayla gülerek görüşürüz deyip gitti. Ayy bu adamı çok seviyoruz hepimiz, şeytan tüyü var galiba :)))

Şimdi tkrr okuyunca anladım tarifi :))
teşekkürler gece

Ladybird selam. Beni merak etmişsin. Ben Nevşehir'de iyiyim. Bebekle ve işle uğraşıp duruyorum ve sizler gibi ben de gün sayıyorum. Bu arada üzüntünüzle inanın ben de üzülüyorum. Umarım herşey yine yoluna girer. Sen takiplerine gidiyorsun anladığım kadarı ile.

ayy iyi cnm, sen de yaptırmışsın ben de dün yaptırdım evime geldiler tabi gözler şiş bi vaziyette karşıladım ama bir an önce başlatmak istedik bizimki kocaeli sorumlusu bi bayan irem diye öyle imzaladık filan bu gün itibariyle başladı sürecim ben de rahatladım hesaplarıma göre de ocak sonu doluyo şubatta transfer düşünüyoruz kısmetse tabi sağlıklıysa tutunsun diyorum. bu arada iyice kendime gelirim 5 ay hemen geçer zaten. senle aynı ayda mı başlıycaz güzel yalnız olmuycaz bak:)
ohh ne güzel 35. haftayı da görürsünüz canım..
ayyy az kalmış bu geceyi de atlatçak inşallah :Saruboceq:
kız mı hadi bakalım hayırlısıyla büyüsünlerde

:)) süper yaa. benim toplama işlemime de umut gelmişti dışarda bekliyomuş aydın bey hemşireye sormuş bizim hastamız niye bekliyo ki muayenesi bitti demiş hemşire de başka bi hastamızı bekliyo demiş. hemşire de bana sordu tahmin etmişti zaten k.k. den tanıştığımızı ama emin olmak için sordu ''rengi'' nickiyle yazan hemşireydi. çoğu personel biliyodur zaten neyse bilsinler dayanışmamızı:)

merhaba kızlaarr,

çok sevindim artık suyunun gelmemesine, kız erkek hiç mühim değil valla insan böyle şeyleri de yaşayınca, sıkıca tutunsunlar ve bu geceyi de sağlıkla atlatsınlar inşallah.

sancux , inşallah 35i de örürsünüz 36 yı da canım, bebekler için en uygun zamanda olsun doğmun inşallahhh

grapesçim az kalmış transferine ,sana da dua ediyoruz bu sefer emeklerinin karşılığını aırsın inşallah.

utkumcum ve melisçim sigortanız hayırlı olsun , doğum için en ideal sigorta allianz çünkü en az bekleme süresi bunda :)

Kızlara selam
Dün ablamdaydım bir sürü şey yazdım hepsi uçtu sayfa bakımda falan dedi anlamadım.
Dün kontrolüm vardı herşey yolunda cuma günü transfer oluyorum :)
Muayene bitince hemen kadın doğum bölümüne koştum Sancux yeni gelmiş onunla beraber muayene odasına gittik minnoşları gördüm yüzlerini göstermediler ama kalp atışlarını duydum büyüdükleri için pek anlayadık neresi neresi çok iyiler maşallah
Sancux anlatmış Ayşegülü görmeye gittik iyiydi çok şükür. İnşallah gece iyi geçmiştir. rahatsız etmek istemediğim için aramıyorum arayan varsa yazabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…