sen stres olmayacaksan dene... tek basina stres yapmada
Mysrty Ayiegülü ben akşam aramayı düşünüyordum. Nasıl kendisi ararsam rahatsız etmiş olurmuyum acaba? Yarın sabah hastanede olucam onu da ziyaret etmek istiyorum odası ne tarafta?
Kızlar herkese ii geceler
merak ettim mystry'nin rıza madazlı görüşmesini dilerim herşey yolundadır.
Ayşegülü bu akşam arayamadım arayan varmı mutlaka haberleşelim..
öpüyorum herkesi
Grapes ile Ayşegül'ü gördük. Tam biz yanına gidiyorduk kolidorda karşılaştık. Aydın beye kontrole gidiyorlardı. Bizde grapes ile bekledik heyecenla. Allahtan güzel haberler ile döndüler. Bebekler iyi hareket ediyorlarmış. Sadece üsteki bebeğin (erkek olan) suyu biraz azmış. Alttaki bebeğin suyu iyi tam net olmasa da kız gibi görünüyormuş. Kanaması devam ediyor ama suyu gelmiyor artık.
Bu gece de çok önemli hayırlısıyla atlatırsa risk azalıyor. Dualara devam edelim kızlar bol bol dua edelim.
Hepinizin selamnı ilettim onunda sizlere selamı var.
Benimde sabahki kontrolüm iyi geçti.
Grapes teyzesi de görsün oğullarımı dedik ama yüzlerini göstermedi yaramazlar.
Kiloları ölçüleri falan iyi maşallah, 35. haftayı da görürsek rahatlarız dedi Nuri bey. Ciğerleri ancak 34. haftada gelişimlerini tamamlıyormuş çünkü.
Grapes'in transferi de cuma günü olacakmış.
Haberler işte böyler kızlar.....
Şimdi tkrr okuyunca anladım tarifi :))
teşekkürler gece
ayy iyi cnm, sen de yaptırmışsın ben de dün yaptırdım evime geldiler tabi gözler şiş bi vaziyette karşıladım ama bir an önce başlatmak istedik bizimki kocaeli sorumlusu bi bayan irem diye öyle imzaladık filan bu gün itibariyle başladı sürecim ben de rahatladım hesaplarıma göre de ocak sonu doluyo şubatta transfer düşünüyoruz kısmetse tabi sağlıklıysa tutunsun diyorum. bu arada iyice kendime gelirim 5 ay hemen geçer zaten. senle aynı ayda mı başlıycaz güzel yalnız olmuycaz bak:)melissss canım sende saglık sigortası düşünüyordun ben grapes'in tavsiyesiyle onun sigortacısına yaptırdım eger istersen numarasını sana da veririz ama birkaç yerden teklif almakta fayda var. Canım senin sıkıntın şu anda cok yeni ama dondurulmusların oldugu için istersen kürtaj sonrası kendine gelince hemen yaptır, sonucta 5 ay bekleme süreci var.
ohh ne güzelBenimde sabahki kontrolüm iyi geçti.
Grapes teyzesi de görsün oğullarımı dedik ama yüzlerini göstermedi yaramazlar.
Kiloları ölçüleri falan iyi maşallah, 35. haftayı da görürsek rahatlarız dedi Nuri bey. Ciğerleri ancak 34. haftada gelişimlerini tamamlıyormuş çünkü.
Haberler işte böyler kızlar.....
ayyy az kalmış bu geceyi de atlatçak inşallah :Saruboceq:Bu gece de çok önemli hayırlısıyla atlatırsa risk azalıyor. Dualara devam edelim kızlar bol bol dua edelim.
Hepinizin selamnı ilettim onunda sizlere selamı var.
Utkumm sigortayı yaptirmissin çok sevindim. Hayırlı olsun. Bundan sonra Gonul rahatlığıyla yaparsın işlemleri.
Ben kontrole gitmedim cnm, bayramdan sonra gidicem. Regl olayım ondan sonra.
Ama asansörden çıkınca Aydin Beye rastladım Suadiyeye gitmeye hazırlanıyordu :) merhabalastik ayaküstü sohbet ettik :) Aysegul'e geldim dedim. Siz tanışıyor musunuz dedi, ben de sayenizde tanıştık dedim utangac bir edayla gülerek görüşürüz deyip gitti. Ayy bu adamı çok seviyoruz hepimiz, şeytan tüyü var galiba:)))
Dün akşam konuştuk mystry ile detaylı ultrasonu iyi geçmiş maşallah oğlu çok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?