Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

aysegülü merak ediyorum ama grapesin dediği gibi aramaya cekiniyırum
sancux boyayı yaptınız mı?ben şimdi tembellik ediyorum uzandım:) yarı tatil diye hiçbişey yapmadım..bugun yarın ve salı günüde iftara davetliyiz:)çarşlambadan sonrada ben misafir agırlıyacagın inş. işte bende haberler böyle bu arada bugun araba pazarına gittik, çok sıcak oldugundan fazla gezemedik ama inş. bayramdan sonra şöyle uygun bişey bulursak alacagız...

mariner canım nasılsın? bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor?
sanırım sende aysegülden haber bekliyorsun ama hala yok inş bugun kanamasıda biter ve aramıza döner

grapescim inşallah hayırlısıyla şu transferin artık bi olsun senin haberini valla hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz olucaak bu sefer mecbur olucak bu kadar gönül birliği iyi dilekler var olmalı
utkum çok sevindim sağlık sigortanıda yaptırmışsın eh başlangıcı yaptın hayırlısıyla.tahlil sonuçların çıktımı?
gece senin nasıl geçti randevun yazmamışsın
sancux hadi devir şu haftaları ve 39da gelsin bebişlerin inşallaah eh aç önümüüü zaman geçsiin sen doğur ki sıra artık bana gelsin
kızlar bende aramadım bugüb ayşegülü bu arada eğer arayanınız olduysa haber versin yoksa arıycam valla ben dayanamıcam merak ediyorum iyiye gittiğini duymak istiyorum
sancux hakkatten oda noldu boyadımı eşin?
benim rıza madazlıyla randevum iyi geçti sadece midesinin küçük olduğunu ve takip edilmesi gerektiğini söyledi bende tabii huylandım anlamadımda önemli bişi mi neyse dün ayşegüle gittiğimde uğradım nuri beye küçük mide diye bi hastalık yoktu o an için az sıvı yutmuştur dedi yutunca şişermiş ama bundan sonraki randevularda midesine dikkatle bakar takip ederiz dedi amaaan kaygılar bitmiyo arkadaşlar cuma günü randevudan önce limonata içmiştim yerinde durmadı kuzum amaa dünle bugün o kadar sakin ki kafayı yicem yemediğim tatlı kalmadı yok oynamıyo içim sıkıldı valla kacam da yoook taa gece yarısı gelicek sizde yoksunuz

mariner canım nasılsın? bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor?
sanırım sende aysegülden haber bekliyorsun ama hala yok inş bugun kanamasıda biter ve aramıza döner

İyiyim canim.bebis de iyidir insallah.dun sag kasigim cok agridi bugun de biraz agriyor.arife gunu randevumuz var bakalim atdin bey ne diyecek.evet canim insallah aysegul cooook cook iyidir

Selam dün bende hastaneydim. Bnede acil suyummu geldi diye gitti ama bir tür enfeksitonmuş yani korkacak bir şey yokmuş. Yarında şeker yüklemesine gideceğiz.
İlginç olarak hep Ayşegülü merak ederek gittim. Ve ben ebru hanımla muayyenem bittiğinde Ayşegülü getirin dediler.Ben Ebru hanımın yanına girdiğimde onu benim çıktığım odaya almışlar. Sanırım iyi çünkü eşim görümüş güleç yüzlü bir bayandı diyor. Ben artık muayene odasına alındığı için göremedim. Bu durumda mystery ve Sansucxda oralardaydı sanırım.Kısacası hepinizle tanışma fırsatını kaçıtmış oldum ama sanki tanıyor gibiydim.Ayşegülün bu durumu atlatacğına eminim nede olsa Aydın Beyin verdiği 72 saatte geçti.

Eee otuzlu hafatlar annesi.Az kaldı.İlk ıngalar yakında...:)kaydirigubbakcemile Sevgiler

kizlar slm... hbrlerin ii olmasina cok sevindim... bi suru iyi hbr var. boylede dvm eder ins.
aysegulun son durumu hakkinda hala bilgi yok sanirim ama gidisatin iyi olduguna gore telas yapacagimiz birsey yok diye dusunuyorum. ikinci bebegin kiz olmasina da ayrica bi sevindim
grapes seni de tebrik edeyim simdiden.
mystryy sen de oglusunu rahat birak, gecen sefer de kipirdamio dedin bak hicbisey yokmus. aklina kotuyu getirip durma lutfen...
sancux sanada az kaldi, bence dayanacaklar, hersey cok guzel gidiyor, su an dogsalar bile riskli zmni atlatmis oldun, super bence:):) saka maka her an bebislerinin seslerini duyabiliriz artik:):):) hayirlsiiyla ins.
hepinizi opuyorum canlarim

ya belizcim haklısın canım ne güzel demişsin eveet artık oğlumu rahat bırakıyorum ne yapmak isterse yapsın ay ben şimdiden kısıtlamaya başladım bu çocuğu oynamak istemiyosa oynamaz uykusu var demekki:)

inşallah bu sefer olacak canım, güzel haberini alacagız
sonrada sırada lady var

hayırlı olsun cnm transferin bence de yeter artık ama ben inanıyorum bu sefer olucak :)
sımsıkı tutunur sağlıklı doğar inşallah

Kızlar teşekkürler, inşallah olacak.
Lady sonra sizler sırayla bebişlerimize kavuşacağız hayırlısıyla :)))))))))))))))

İnşallah canım doğru söylüyorsun bu kadar dilekten sonra olmalı artık.
Bizim minik oğlancık iyiymiş çok şükür Sancux bana söylemişti endişelenme canım mide küçük diye falan doktorlar illa bişey bulup çıkaracak anlamıyorum valla.Söyleyecek bişey bulamadı onu sıkıştırdı araya herhalde lmaz:
Minnoş şimdiden seninle inatlaşmaya başlamış bak ne yapsan oynamıyor eee canı ne zaman isterse o şimdi küçük bir prens sırnaşık şey

Canım teşekkürler yine 12 günlük bekleyiş başlıcak bakalım :)
Facete yeni resimleri gördüm baya güzel çıkmışlar. Bende kışın fotoğrafçılık kursuna gittim ama üzerinde fazla durmadığım için öylesine geçti. Bizde makineyi değiştiriyoruz belki heveslenir de başlarım çekmeye

Selam kızlar........

Dün akşam konuştuk Ayşegülle sesi iyi geliyordu. Kanaması devam ediyordu ama rengi koyulaşmış belki şu an bitmiştir.
Aydın bey kanama bitmeden taburcu ettirmeyecekmiş.
Bu arada Ayşegül'ün bugün doğum günü.
Bugün inşallah kanaması da biter de taburcu olurlar güzel bir doğum günü hediyesi olur.

Çok iyi akşam üstüne doğru arıcam bende :))))))))))))

İnşallah cnm güzel haberler alırız bugün Ayşegül'den.
Sen nasılsın grapes? Nasıl geçti haftasonun?

İyiyim canım kendimi yormadan evdeki işlerimi hallediyorum :)
Cumartesi hastaneden sonra ablama gittim doğum günüydü akşama kadar ordaydık dün evdeydik iftara eşimin arkadaşlarına gittik öyle geçti canım.
Sen nasılsın bugün yine sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…