Grapes hayırlı olsun transferin çok az kaldı. Bayram bebekleri olurlar inşallah.
İnşallah canım Aydın Bey dün yeter artık dedi :))) bende dimi yaa yeter dedim :))
Bu son olur inşallah
Aramızda bir ay olacak zemuszemus
İnşallah canım Aydın Bey dün yeter artık dedi :))) bende dimi yaa yeter dedim :))
Bu son olur inşallah
Aramızda bir ay olacak zemuszemus
mariner canım nasılsın? bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor?
sanırım sende aysegülden haber bekliyorsun ama hala yok inş bugun kanamasıda biter ve aramıza döner
Benimde sabahki kontrolüm iyi geçti.
Grapes teyzesi de görsün oğullarımı dedik ama yüzlerini göstermedi yaramazlar.
Kiloları ölçüleri falan iyi maşallah, 35. haftayı da görürsek rahatlarız dedi Nuri bey. Ciğerleri ancak 34. haftada gelişimlerini tamamlıyormuş çünkü.
Grapes'in transferi de cuma günü olacakmış.
Haberler işte böyler kızlar.....
inşallah bu sefer olacak canım, güzel haberini alacagız
sonrada sırada lady var
hayırlı olsun cnm transferin bence de yeter artık ama ben inanıyorum bu sefer olucak :)
sımsıkı tutunur sağlıklı doğar inşallah
grapescim inşallah hayırlısıyla şu transferin artık bi olsun senin haberini valla hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz olucaak bu sefer mecbur olucak bu kadar gönül birliği iyi dilekler var olmalı
utkum çok sevindim sağlık sigortanıda yaptırmışsın eh başlangıcı yaptın hayırlısıyla.tahlil sonuçların çıktımı?
gece senin nasıl geçti randevun yazmamışsın
sancux hadi devir şu haftaları ve 39da gelsin bebişlerin inşallaah eh aç önümüüü zaman geçsiin sen doğur ki sıra artık bana gelsin
kızlar bende aramadım bugüb ayşegülü bu arada eğer arayanınız olduysa haber versin yoksa arıycam valla ben dayanamıcam merak ediyorum iyiye gittiğini duymak istiyorum
sancux hakkatten oda noldu boyadımı eşin?
benim rıza madazlıyla randevum iyi geçti sadece midesinin küçük olduğunu ve takip edilmesi gerektiğini söyledi bende tabii huylandım anlamadımda önemli bişi mi neyse dün ayşegüle gittiğimde uğradım nuri beye küçük mide diye bi hastalık yoktu o an için az sıvı yutmuştur dedi yutunca şişermiş ama bundan sonraki randevularda midesine dikkatle bakar takip ederiz dedi amaaan kaygılar bitmiyo arkadaşlar cuma günü randevudan önce limonata içmiştim yerinde durmadı kuzum amaa dünle bugün o kadar sakin ki kafayı yicem yemediğim tatlı kalmadı yok oynamıyo içim sıkıldı valla kacam da yoook taa gece yarısı geliceksizde yoksunuz
kizlar slm... hbrlerin ii olmasina cok sevindim... bi suru iyi hbr var. boylede dvm eder ins.
aysegulun son durumu hakkinda hala bilgi yok sanirim ama gidisatin iyi olduguna gore telas yapacagimiz birsey yok diye dusunuyorum. ikinci bebegin kiz olmasina da ayrica bi sevindim
grapes seni de tebrik edeyim simdiden.
mystryy sen de oglusunu rahat birak, gecen sefer de kipirdamio dedin bak hicbisey yokmus. aklina kotuyu getirip durma lutfen...
sancux sanada az kaldi, bence dayanacaklar, hersey cok guzel gidiyor, su an dogsalar bile riskli zmni atlatmis oldun, super bence:):) saka maka her an bebislerinin seslerini duyabiliriz artik:):):) hayirlsiiyla ins.
hepinizi opuyorum canlarim
ya belizcim haklısın canım ne güzel demişsin eveet artık oğlumu rahat bırakıyorum ne yapmak isterse yapsın ay ben şimdiden kısıtlamaya başladım bu çocuğu oynamak istemiyosa oynamaz uykusu var demekki:)
Selam kızlar........
Dün akşam konuştuk Ayşegülle sesi iyi geliyordu. Kanaması devam ediyordu ama rengi koyulaşmış belki şu an bitmiştir.
Aydın bey kanama bitmeden taburcu ettirmeyecekmiş.
Bu arada Ayşegül'ün bugün doğum günü.
Bugün inşallah kanaması da biter de taburcu olurlar güzel bir doğum günü hediyesi olur.
İnşallah cnm güzel haberler alırız bugün Ayşegül'den.
Sen nasılsın grapes? Nasıl geçti haftasonun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?